otrdiena, 2011. gada 13. septembris

Ilarions 11.-18.septembris

Viedas Meistars Ilarions
11.-18.septembris/2011
 
Mīļie!
 
Daudzi cilvēki jau ļoti labi iemācījušies līdzsvarā, izpratnē un skaidrībā savienoties ar apkārtējo cilvēku enerģijām. Tās ir labas un noderīgas iemaņas tagad, kad jums nākas sastapties ar jūsu atmosfēru caurstrāvojušajām Kosmiskajām enerģijām, šīs enerģijas arī ir tās, kas radījušas un rada lielās pārmaiņas Zemes plāna visos dzīves aspektos.
 
Savienojieties ar savu patieso būtību, sajūtiet to savā sirdī un ļaujiet sevi tālāk vadīt sirdij/prātam. Jūs mācāties visus savus lēmumus pieņemt no sirds nevis kavēties prāta nemitīgajā pļāpāšanā. Iepazīstot savu sirdi, patiesību un tur mītošo skaistumu, jūs paši sev palīdzat saglabāt iecentrēšanos uz tām lietām, kas jums katrā dienā patiešām ir svarīgas.
 
Mūsu Vēstītāja ir iegādājusies pamatīgu dzeltenā sēra (sulphur) gabalu un konstatējusi, ka tam piemīt neticami ātri attīrošas enerģijas, ja ar to pāriet pāri čakrām, paturot katrā centrā 1-2 minūtes. Šis iezis ir viegli drūpošs, tādēļ rokās jātur īpaši saudzīgi un pēc lietošanas jāietin burbuļu plēvē. Tā kā lielākā mūsu lasītāju daļa ir ļoti jūtīga pret enerģiju plūsmām, tad visticamāk jūs ļoti labi izjutīsit akmens attīrošo iedarbību, jo tas iedarbosies ne tikai uz jūsu, bet arī apkārtējo lauku, un rezultātā vajadzības gadījumā palīdzēs jums saglabāt līdzsvaru un balansu.
 
Un atkal, mēs atkārtojam, pavadiet pēc iespējas vairāk laika Dabā, jo caur dabu pie jums atnāk dabīgie kodi un šifri, kurus spējat uztvert un asimilēt tieši caur dabu, integrējot sevī jaunos kodus tajos brīžos, kad iezemējat savas personīgās enerģijas Zemes laukā. Svarīgi atcerēties, ka jūsu uzdevums ir atbrīvot vietu lielākai savai Es daļai, lai tā spētu manifestēt jūsu fiziskajā Būtībā. Tāds ir pašreizējā brīdī notiekošais „ilglaicīgais” process, tas nenotiks acumirklī un tūlīt. Kad jūs atbrīvojat un ļaujat aiziet vecajiem uzvedības un ieradumu modeļiem, domu paraugiem, zemapziņas modeļiem, kas patlaban nonākuši jūsu uzmanības laukā un apzināšanā, iedomājieties, ka jūsu augstākie aspekti, jūsu Kristus es, savienosies vēl spēcīgāk ar jūsu fizisko, emocionālo, mentālo un ēterisko ķermeni.
 
Dodieties un atrodieties tur, kur sevī jūtat mieru un harmoniju, bieži sev sakiet, ka viss ir kārtībā un visā jūsu pasaulē viss ir kārtībā. Tā jūs veidojat sevi un savienojaties ar augstāko un lielāko labumu, tā nākotne jums nesīs to, uz ko fokusējaties. Daudzi cilvēki sāks atcerēties savu mērķi un iemeslu- kas jāmanifestē uz planētas šajos laikos, un savā ikdienā sāks to arī izpaust daudz pārliecinošākā veidā.
 
Ļoti svarīgi sevi lolot un mīlēt, jo jūs nevarat patiesi mīlēt citus, ja nemīlat sevi. Tā nav patmīlīga vai egoistiska īpašība, tas ir pamatnoteikums, jo, mīlot Sevi, Cilvēks mīl arī Radītāju un meklē veidu kā kalpot Radītājam. Lielo Kosmisko notikumu laikā cilvēkiem jāmācās uzticēties Bezgalīgajam un Mūžīgajam un jāapstiprina sevī šī Klātbūtne. Saglabājiet ticību, svētiet visu ap sevi ticībā, ka esat tieši tur, kur jums tajā brīdī jāatrodas. Viss ir perfekti un viss ir kārtībā.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 



Tulkoja Māra Brante