svētdiena, 2011. gada 18. septembris

Maitreija vēsījums caur Julia Shuricht; Apvienošanās dāvana

Apvienošanās Dāvana; Maitreya caur Julia Shuricht
Augusts 2011
No vācu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Pārbīde noris trīs līmeņos, un tā šobrīd piešķir virzību arī jums. Pie tam, efekts, ko jūs varētu izjust, ir – stāvēšana uz vietas.
 
Daudzi no jums sajūtas šobrīd, ka nav spējīgi – pat uz vienu vienīgu soli.
Ja jums iepriekš ir bijusi Sistēma, sava Iekšējā Dzirde, Intuīcija, tad pēkšņi izliekas, ka daļēji tās vairs jums nav. Ja vēl vakar jūs vadījāties no viena viennozīmīga impulsa, lai noteiktu virzienu, kurā jums jāiet, tad nākamajā dienā - tur jūsu priekšā stāvēs šķēršļi, kas liks jums šaubīties – vai jūs joprojām vēl varat paļauties uz savu Iekšējo Balsi, uz savu Vadību.
Pie tā visa turklāt vēl nāk svina gurdenuma dienas, kurās šķiet, ka jums vajadzētu atpūsties no saviem nakts sapņiem.
Jūs varētu sev vaicāt – kas īsti notiek?
 
Neviens no skaidrojumiem, kurus jūs atrodat – jūs vairs neapmierina, tie vairs nenomierina jūs tādā veidā, kā tie nomierināja dažus mēnešus atpakaļ.
Tad – kas te īsti notiek?
 
Tā ir APVIENOŠANĀS ar visu to, no kā jūs bijāt ŠĶIRTI ilgu laiku. Es mēģināšu jums to atšifrēt, lai jums rastos priekšstats, kuru jūs varētu aptvert intuitīvi. Tādēļ, ka tas nav lineārs process. Un kā reiz, šī procesa VIENLAICĪBA ir tā – kas nogurdina jūsu šūnas un jūsu Garu tādā veidā. Tas ir tā, it kā jūs būtu 24 stundas no vietas bijuši augstas klases sportisti, bet tagad jūs sajūtaties – kā sagrabējusi lokomotīve, kura sev līdzi velk nebeidzamu vagonu ķēdi, pārtraucot tās dienas, kad jūs starojāt spēka pārpilnībā, un jūs sev vaicājat – varbūt es to biju tikai iedomājies? Jā, te tas bija – mans Spēks, un te atkal nākamajā dienā jūs jūtaties kā nosisti visu cauru dienu – it kā kāda depresijas forma būtu jums uzmetusies. Kaut arī jūs zināt, ka tagad viss manifestējas daudz ātrāk – neatrod daudzi no jums ne prieku, ne entuziasmu, lai kaut ko uzradītu. „Kādēļ tas man? Viss, ko es vēlos, ir – nedaudz miera. Vai varu es nedaudz miera un atpūtas dabūt? Vai kādreiz būs labāk, Maitreya? Vai kādreiz būs labāk? Kad tas reiz beigsies?”
 
Tie no jums, kuri cieši savā Sirdī ir noenkurojušies – uz tiem tas attiecas daudz vairāk, kā uz citiem.
Arī to es jums izskaidrošu tuvāk.
 
Atkalapvienošanās ar Savu Radīto
 
Jūs esat Avota spogulis, un esat to daudzreiz jau dzirdējuši. Jūs esat Avota daļa, tāpat, kā esat arī Avota radītais. Un tā – jūs atgriežaties pie saviem pirmsākumiem. Atpakaļ pie Avota, Un kā pie Avota spoguļa – pie jums atgriežas tagad jūsu pašu radītais. Avota ieelpa reflektējas caur jūsu pašu radītā uzņemšanu, kad jūs pārejat uz pastāvēšanu daudz augstākās dimensijās. Jūs to saucat par Pacelšanos/Augšāmcelšanos.
 
Zināmā veidā notiek tagad tas, kas visbiežāk notiek tikai pēc jūsu nāves. Viss, ko jūs kādreiz esat izstarojis, viss, ko jūs kādreiz esat nodomājis – visas jūsu domas un jūtas, viss, ko jūs bijāt raidījuši pasaulē – viss tas atgriežas atpakaļ - pie jums. Un atved sev līdz arī visu to, no kā jūs savā Ceļojumā bijāt gribējuši „tikt vaļā”.
Tās var būt – kā ļoti patīkamas sajūtas, vai arī – un tas šinīs dienās gadās ar ļoti daudziem cilvēkiem – kā īstas nedienas.
Tāds ir jūsu mazais cikls, kad ieelpu nomaina jūsu izelpa – jūsu ekspansija/izpaušanās uz jauna Esības līmeņa. Un arī šeit jāiegaumē: ir jūsu personīgais radītais, un jūsu kolektīvais radītais, kas pie jums, kā pie cilvēkiem, un kā pie Cilvēces atgriežas – lai ar jums no jauna atkalapvienotos, un savā Avotā, jūsu Sirdī no jauna uzplauktu.
 
Jo tuvāk šis jūsu radītais jums pienāk, jo vairāk jums var likties, ka jums uzmācas domas, sajūtas un redzējumi, ar kuriem jums nav nekāda sakara, kaut gan var būt, ka tie nāk no jūsu attālas pagātnes.
Jums būtu jāapzinās, ka šīs jūsu domas, jūtas un redzējumi atgriežas pie jums, pie tam – ne vienmēr to sākotnējās formās, par cik jūsu Ceļojuma laikā tās var savienoties ar līdzīgām struktūrām. Tas viss pakļaujas rezonanses, magnētisma, svārstību, un harmonijas likumībām, un tādejādi – Dievišķā skaņa var būt - vai nu disonējoša, vai arī harmoniska – atkarībā no tā – kādas ir bijušas sākotnējās domas, sākotnējie redzējumi, vai sākotnējās izjūtas.
 
Un tādēļ jūs nevarat to atpazīt kā savu radīto, tomēr PIEŅEMIET to! Neatraidiet to! Necīnieties pret to! JO TAS PIEDER JUMS, un nevar tikt likvidēts – ne ar kādu „spēku”. Ne ar enerģētisko darbu, ne ar Violeto Liesmu, ne ar kādām citām metodēm, kuras jūs gribētu pielietot, lai saglabātu mieru un harmoniju savā tuvumā, savā enerģētiskajā laukā. Tik saasināti dažkārt tas parādās, tomēr šī atgriešanās slēpj kādu lielu DĀVANU – ja jūs esat gatavi šo Dāvanu saskatīt un pieņemt, un visu to transformēt, kas tur uzliesmoja jūsu galvās un laukos – par Svētību sev un pasaulei. Tas var notikt vienīgi šajos laikos, un tas var būt – pirmais pakāpiens uz drošu mieru SEVĪ, un uz drošu mieru PASAULĒ jums visapkārt.
 
Ir jūsu vidū tādi, kuri ilgus gadus ir strādājuši, lai būtu par Miera un Mierīguma oāzēm. Dzīvinošās Sirdis, Miera un Mīlestības Bākas. Pie viņiem sniedzas Kolektīvi radītais, un viņi atbrīvo šo radīto savā Sirdī. Viņi ir – kā Gaismas Kolonnas jūsu pasaulē, un atrodas lielā un dažkārt, ļoti iztukšojošā Kalpošanā visai Cilvēcei.
Ja sajūties piederīga tiem, mīļotā Dvēsele, tad zini – tu tiec godāta neizmērojami par savu pastāvību. Par savu spēku – nostāvēt šinī vētrā bez svārstīšanās. Pat tad, ja pasaule neizrāda nekādu pateicību un tas netiek atalgots – tev būtu jāzina: Miers un Brīvība tavā Iekšienē – tas ir motors daudzu Brīvībai. Tava Mīlestība ir upe, kura daudzus nes, kuri par to nemaz nezina.
 
Elementāļi
 
Jūsu atpakaļatnākošo domu, jūtu un redzējumu savienojums parādās kā patstāvīga būtne – kā Eņģelis, vai arī kā Dēmons, kurš vai nu liekas jums kā mocība, vai arī šķiet, ka ar jums sarunājas. Tomēr šie elementāļi ir nevis būtnes, bet gan jūsu radītais, kurš no jums ir nācis, un tikai ar jūsu enerģijas spēku ir „dzīvot spējīgs”.
 
Visi mēģinājumi manipulēt uz jūsu planētas ir tendēti – uz šo jūsu domu struktūru iegūšanu, un viņu pastiprināšanu. Tomēr – tas ir atkarīgs vienīgi no jums – kā jūs ar šo savu radīto rīkojaties – vai turpināsiet uzturēt to joprojām ar savu enerģiju, vai arī uzņemsiet atpakaļ Avota Sirdī, no kuras tas varētu izšauties kā svaigs jauns dzīvības spēks Mīlestībā, lai kopā ar jums – vienu jaunu pasauli varētu līdzradīt.
Atgriešanās jūsu Sirdī – nozīmē ATRISINĀJUMU šīm „radībām”, jo jūsu Ceļojuma laikā varēja notikt, ka tās ir attīstījušas kaut ko līdzīgu savai personīgajai apziņai, kur vienīgā interese tām ir – palielināt sevi.
 
Elementāļi „barojas” ar enerģiju, kura viņu sākotnējai enerģijai atbilst, un no tās viņi pastiprinās. Viņi aug un kļūst lielāki. Jebkuras formas iekāre, piemēram, rada vienu, divus, vai vairākus elementāļus, kuri uztur šo iekāri, tanī pat laikā apgādājot cilvēku ar redzējumiem un domām, kā arī ar sajūtām, kuras šo iekāri vēl tikai pastiprina.
Tas pats attiecas arī uz citām jomām un tēmām, kurās jūs esat sagūstīti, un nedarbojaties brīvi, vadoties no savas Tīras Sirds motīviem.
 
Kad šāds Elementālis atgriežas tagad pie jums, un jūs izrādāt viņam pretestību – jūs viņu tikai pastiprināt. Kad jūs sekojat domām, redzējumiem un jūtām, kas ar šo Elementāli ir saistītas – jūs viņu pastiprinat.
 
Viss tas ir pārejošs, jo viss tas, kas pie jums atgriežas apziņā – ienāks beigu beigās arī jūsu Sirdī. Tas atgriezīsies pie sava radītāja. Jautājums ir vienīgi – cik ilgi jūs ar to gribat noņemties, lai pavadītu laiku, „nomokoties” ar savu radīto.
 
Jūs esat varenus Elementāļus radījuši. Viņi uzspiež savu realitāti, savu veidu un manieri – kā jūs šo pasauli redzat.
Jūs esat Tumsas un Gaismas Elementāļus radījuši – „Spēkus”, kuri uzbrūk jums, un vēl jums „ļaunu”, un „Spēkus”, kuri ir izpalīdzīgi, un jūsu pusē stāv. Visi tie, visbiežāk, - ir jūsu pašu prāta uzradīti.
 
Kā jums būtu pret to jāizturas? Kas jums būtu jādara, lai mieru sevī un sev visapkārt atgūtu, un mieru un skaidrību arī savā prātā?
Vissvarīgāk par visu, ir – būt droši noenkurotam savā Sirdī. Vienīgi tur jūs varat Klusuma stāvokli ieņemt, no kura jūs uz to visu būtu spējīgi noraudzīties – bez sevis iesaistīšanas tanī, bez sevis identificēšanas ar to.
Vingrinieties, un uzturiet šo stāvokli – savas dienas katru stundu, katru minūti. Esiet savā Sirdī. Elpojiet caur savu Sirdi. Dzīvojiet savā Sirdī. Un kad negāciju un blīvuma, šaubu, neuzticības, baiļu, un trūkuma domas ielavās prātā; kad atšķirtības domas, redzējumi un sajūtas jūsu apziņā un esībā iegriežas - tad pieņemiet vienkārši tās – kā tādas, iesākumā – bez iesaistīšanās jebkādās aktivitātēs. Bez tā, lai uzturētu viņas, un sekotu viņām.
 
VINGRINĀJUMS sava Atpakaļ Atgrieztā Radītā  TRANSFORMĒŠANAI
 
Aizveriet acis, ieejiet savā Sirdī, un caur to – nodibiniet kontaktu ar JŪTĀM vai DOMĀM, kuras jums uzmācās. Iedomājieties tās – kā veidojumu no tīras enerģijas, sastāvošas no formas, krāsām un skaņas.
Radiet sevī tādu vibrāciju, ar kuru jūs savu Sirdi aiciniet, lai tā sāk izstrādāt un ietonēt Skaņu, ar kuru būtu iespējams pieņemt sevī atpakaļ šo ENERĢIJU un APZIŅU, kura sākotnēji ir tikusi radīta un izstarota no jūsu Sirds.
 
Šim impulsam ir acumirklīgs rezultāts.
Ielaidiet šo enerģiju savā Centrā, savā krūšu vidusdaļā – tur, kur jūsu Svētā Sirds, jūsu Vārti uz visa Pastāvošā Avotu atrodas, un nododiet šo enerģiju atkal atpakaļ savam Avotam, savai Dievišķajai Dzirkstij, - tikmēr, kamēr jūs nesajutīsiet, ka tas viss ir uzņemts atpakaļ jūsu Avotā.
 
Nodibiniet garīga plāna papildus kontaktu – ar jūsu Būtības pamatā ieliktajiem ŠABLONIEM, kuri bija veicinājuši šo uzmācīgo domu un jūtu radīšanu, un ieelpojiet arī tos savā Sirdī tāpat – ietonējot pie tam atkal un atkal savas Sirds Skaņu.
 
Tad sagaidiet savas SirdsTelpas klusumā AVOTA ATBILDI – tā var būt Sajūta, Skaņa, vai vienkārši Gaisma, kas saturēs Dievišķības esenci, kura bija atradusies tā šablona pamatā, kurš bija ticis ievainots jūsos.
Tā nogādās Mīlestībā – šo esenci – atkal atpakaļ jūsu Sirdī, un tādejādi – jūsu Esībā.
Ļaujiet sev ar šo Mīlestības esenci piepildīties pārpārēm, un izelpojiet šo enerģiju tad uz ĀRU, uz PASAULI.
 
Ziniet, ka viss notiek tā – kā tam ir jānotiek, un nepakļaujieties tiem impulsiem, kuri jums ko citu cenšas iegalvot. Neklausiet baiļu vadītās balsis.
Tomēr – arī nenovērsieties. Uzņemieties ATBILDĪBU par savu radīto, un pārvērtiet savu Esību savas Sirds Mīlestībā, --- un Brīvības Dāvana – taps – par jūsu Esību.
 
Un Tā Tas Ir.
Amra nuber assai,
Es Esmu Maitreya