trešdiena, 2011. gada 14. septembris

Kryon vēstījums caur Urāniju- Gaismas spēks

KRYON - Gaismas Spēks
Vēstījums saņemts caur Urāniju
2011. gada 9. septembrī
Tulkoja Vineta Pēce

Dārgā Urānija!
Es vēlos uzdot jautājumu Kryonam:
„Tu saki, ka mēs varam sūtīt savu Gaismu cilvēkiem, valdībai un pat veselai valstij…
Bet vai cilvēkā mīt tāda Gaisma, lai viņš ar to varētu apgaismot visu Zemi? Un kas veicina šīs Gaismas spēku… Varbūt man vajadzētu kaut ko uzzināt?”
 
Sveicināts, Dārgais, es esmu Kryon, kurš vienmēr ir kopā ar tevi un vienmēr ir tevī. Tu jautā par Gaismas spēku… labi, tas ir pareizais jautājums tieši tagad, jo tieši tagad parādīsies priekšnoteikumi tam, lai  tev un tiem, kas tev līdzinās, un, kas vēl joprojām šaubās par savas iekšējās enerģijas spēku, – būtu iespējams pierādīt sevi, iepazīt sevi un noticēt sev.
Pārveides process notiek cilvēku dvēselēs, un jo tālāk – jo aktīvāk cilvēki pamostas un sāk apzināties sevi. Ir pagājis tas laiks, kad cilvēki aiz ziņkārības vien, un tikai slepus caur šauru spraudziņu ieskatījās tanīs bezgalīgajās dzīlēs, kas ir viņu īstā būtība. Tagad dzīve no viņiem prasīs daudz vairāk – prasīs sevis izpaušanu. Un jo tālāk, jo arvien vairāk. Arvien asāka kļūs tā neredzamā šķautne, kas atdala tos, kuri turpina dzīvot – melojot sev un citiem, baidoties ielūkoties sevī, baidoties atrast sevī spēku un kustības virzienu, un tos – kuri ir atraduši savu ceļu, ir ieklausījušies savā iekšējā aicinājumā, un traucas šī aicinājuma vadīti ar ātrumu, kas daudzreiz pārsniedz gaismas ātrumu.
  Jo, ja jūs kaut reizi esat noticējuši sev un esat devuši iespēju atvērties Visuma Dievišķajam ziedam sevī, ja esat sajutuši, kā atveras spārni jums aiz muguras – jūs nekad vairs neatgriezīsieties pie sava iepriekšējā maziņā „es”, pie sīkas, niecīgas radībiņas , kas slēpj savu seju aiz neskaitāmām šķindošām baiļu bruņām. Jūs nekad vairs pat nepagriezīsieties atpakaļ šī agrākā „es” virzienā. Jums tas būs jau noiets etaps.
Un tad jūs spēsiet nevis vienkārši saprast, bet – sajust un pieņemt paši savu spēku, savu Gaismu, tad jūs zināsiet – kādā virzienā likt savus soļus, ko meklēt, un uz ko tiekties. Šī zināšana nebūs vārdos izsakāma, tā būs daudz lielāka par jebkādiem vārdiem un koncepcijām. Tas vienkārši būs stāvoklis, kurā jūs dzīvosiet, tādēļ, ka tas būs visloģiskākais un visdabiskākais jūsu pastāvēšanas veids. Jūs pārstāsiet meklēt sev atzinību no citiem, jūs starosiet sev un tiem, kas jums apkārt, jūs aizdegsiet viņus, un ar savu pastāvēšanu – palīdzēsiet viņiem izdarīt pareizās izvēles. Viņu pašatklāsmes izvēles.
Katram no jums pienāks brīdis, kad jūs sadzirdēsiet šo iekšējo aicinājumu, kad šis aicinājums kļūs tik ļoti neciešami skaļš un aicinošs, ka jūs nespēsiet tam nesekot. Jūs jutīsieties – vai nu kā jauna būtne, vai kā mironis. Tieši tā – kā uz dzīviem miroņiem – jūs raudzīsieties uz tiem, kas turpina dzīvot pa vecam, un baidās izdarīt izvēli. Jūs pat nespēsiet kādu laiku atrasties tiem blakus, tik sāpīgi tas būs jūsu Gaismai, kas plūst no jūsu iekšienes, un kas beidzot ir izlauzusi sev ceļu – izraujoties no šaubu un baiļu ieslodzījuma, kurā tā ir tikusi turēta ilgus gadus.
Tad jūs apzināsieties, ka jums ir pietiekami Gaismas, lai apjaustu, sajustu un apgaismotu – ne tikai Zemi, bet arī visu Visumu, visu radīto pasauli, un visas būtnes. Jūs apzināsieties, ka jūsu iekšējā Gaisma, jūsu iekšējais tonis/skaņa izplatās visapkārt un ir VISS. Tā ir patiesā savienošanās ar Radīto, ko piedzīvo Radītājs Pārejas laikos. Tā tas būs arī ar jums. Tā tas būs. Tas jau nāk. Tas jau ir klāt. Tas ir šeit. Tad atļaujiet sev, lai izsprāgst šis ilgi gaidītais prieks – BŪT – PAŠAM PAR SEVI! Kas gan varētu būt vēl svarīgāks šinī spēlē, ko jūs saucat par Dzīvi?
Es esmu ar jums, es mīlu jūs, un raugos uz katru no jums tā, kā raugās vien tikai mīloša un gādīga māte. Jūs spēsiet. Jūs to paveiksiet. Un tas patiesi tā ir.
KRYON
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?&f_tid=3421148