otrdiena, 2011. gada 27. septembris

Lorena Gorgo: Jaunās cilvēces līderu parādīšanās



“Mēs ļoti priecājamies būt par daļu no tik lieliska procesa, kuru jūs dēvējat par pacelšanos, bet mēs – “par atgriešanos mājās”. Mēs runājam par “atgriešanos mājās”, jo ikviens no tiem, kuri ved planētu pretī tās liktenim, sevī nes aktivētas māju vibrācijas, Avota enerģijas Un, lai gan daudzi no jums ir bijuši spiesti apslāpēt savu gaismu, lai pielāgotos pasaulei, kura agrāk neatbilda šādam diženumam, tagad jūs izpaužaties visā pilnībā un savas sirds mirdzēšanas tīrībā” Plejāžu Septiņas Māsas.

Tik daudz kas ir mainījies kopš mūsu iepriekšējā vēstījuma! Tiklīdz es sāku pārorientēties uz savu jauno mentālo telpu, Neredzamie sāka nodot man milzīgu informācijas daudzumu. Uz šī vēstījuma publicēšanas brīdi, tā iespējams būs tikai trešā daļa no tā apjoma, kādā viņiem ar mums visiem ir jādalās. Apsveikumi sakarā ar jūnija/jūlija aptumsumu sendvidža, kas šķiet bija tik sen, bet varbūt – tikai vakar, integrēšanu.

Daudzskaitlīgās daudzdimensionālās pārmaiņas, kas ir notikušas kopš aptumsumu portāla laika, sāk sevi izpaust gan cilvēciskajā (kolektīvajā) saprātā, gan arī mūsu pasaules ārējās struktūrās. Šīs iekšējās izmaiņas, kuras tagad daudzi no mums izjūt, izraisa aizkaitinājumu kolektīvajā apziņā, izsaucot tukšuma sajūtu ļoti daudzos no tiem, kuri iepriekš ir bijuši pilnībā apmierināti ar trīsdimensionālās paradigmas struktūru (lasi: ģimene un draugi). Šīs nepatīkamās un neērtās sajūtas tagad paceļas virspusē daudzās cilvēces sabiedrības jomās, sākot apdraudēt visas pārējās globālās sistēmas, kas turpina turēties pie sašķeltības, bet nevis pie vienotības.
Ziedēšana

Tieši 6-tās dienas (Dzīvības Koka ziedēšanas fāzes) 11-tajās debesīs, Maiju Kalendāra 9-tā (un pēdējā) viļņa laikā, kas saskaņā ar Karla Kallemana teikto, beidzas 28.10.2011., un to, kuri ir ap mums, neapmierinātības pieauguma rezultātā, ir pienācis laiks pirmatklājējiem izpaust un padalīties ar pārējo cilvēci mūsu dziļi glabātajā un sūri pelnītajā gudrībā.

Jaunās pasaules Līderi, kuri ir turējušies ēnā, kuros neviens nav klausījies, kuri nespēja pilnībā izpaust sevi vai arī vairījās dalīties visā savas patiesības pilnībā ar citiem, - ir pienācis jūsu laiks! Neredzamie saka, ka šī grupa tagad ir saņēmusi Taures Balss aicinājumu iznākt no slēpņiem, godīgi un lepni, un visā pilnībā paust savu personīgo patiesību, lai apliecinātu pārmaiņas, kas notiek ap mums, noturot visu mūsu gudrības un zināšanu plašumu ar pārliecību un suverenitāti, taču pats galvenais – nekļūdīgi. Dažādiem cilvēkiem tas nozīmē dažādas lietas, taču es dzirdu, ka ikviens no mums – tādā vai citādā veidā – tiks pārbaudīts attiecībā uz pilnīgu savas gaismas spēka pielietošanu.

“Mēs saprotam, ka tas var radīt zināmu spriedzi tajos, kuri ir ap jums, jo pārmaiņas, kas notiek jūsos, var prasīt pārmaiņas arī jūsu tuvākajos. Tāpēc mēs jums sakām – nebaidieties! Esiet vienmēr tie, kas jūs šurp esiet atnākuši būt, citādi jūs riskējat zaudēt sava diženuma iespēju. Jums ir pienācis laiks sākt mirdzēt pilnā jūsu gaismā, un tuvākajās dienās jūs sastapsieties ar daudzām situācijām, kas to no jums pieprasīs. Mēs gribam teikt, ka tas radīs problēmas un neatbilstības, un nesaskaņas, taču pieprasīs jums izpaust jūsu iekšējo spēku tā, lai citi to pilnīgi noteikti sajustu. Daudzi no jaunajiem līderiem pārāk ilgi ir slēpušies zem nepietiekamas cienības plīvura, gaidot savas sākotnējās pilnības galīgo atkalapvienošanos. Šīm dvēselēm mēs varam teikt, ka viņu priekšā tagad ir varens atklājums, pārmaiņas jūsu dalībai dzīvē ar savu patiesību un tās izpaušanu pārējiem veidā. – SeptiņasMāsas (Этим душам мы можем сказать, что перед ними сейчас великое открытие, сдвиг в способе вашего участия в жизни своей истиной и проявления ее другим)

Tie, kuri jau ir uzsākuši pāreju uz pilnu patiesību un autentisku esību un, kuri atrodas “otrajā pusē”, var pieņemt apsveikumus. Jūsu pasaule jau sāk izmainīties lieliskā, atbalstošā un iedvesmojošā veidā. Un tas ir tikai sākums.

Par patieso mūsu autentiskās pašizpausmes apmēru var spriest pēc mūs tagad ieskaujošās pasaules atbildes darbību skaita un līmeņa. Ārējā pasaule vienmēr kalpo par patiesu mūsu iekšējās dzīves atspoguļojumu. Tā ka, ja mēs mijiedarbojamies ar fizisko pasauli no vienīgā mūsu patiesības punkta, mūsu gaismas atspoguļojums, kas atgriežas pie mums, var būt ļoti pamācošs un veicināt sirds paplašināšanos, izceļot un atspoguļojot ne tikai mūsu atbilstības precizitāti mūsu dziļākajam “Es”, bet arī esot par fizisku pierādījumu mūsu neapšaubāmajam iekšējam skaistumam, kurš tik ilgi ir ticis mūsu pašu sev pašiem uzlikto ierobežojumu smaguma apspiests.
Citiem vārdiem sakot, mēs tagad atveramies un, rezultātā, ārējā pasaule sāk saskatīt mūsu dievišķību, mūsu sirds mirdzēšanas skaidrību, jo gala rezultātā mēs tagad esam vairāk izlīdzināti un darbojamies, izejot no dievišķās MĪLESTĪBAS. Šī tā, kas mēs patiesībā tādi esam, “ieraudzīšanas” pieredze - kā pirmoreiz – var satriekt pēc tik daudziem savas patiesās būtības slēpšanas gadiem un var tikt nenovērtēta vai nosodīta no to domātāju puses, kuri ir iegremdējušies ierastajā doktrīnā.

Izeja var būt drosmi atņemoša, tāpēc, ka mēs – atzīsimies tajā – baidāmies no liela trokšņa, šāvieniem un konfrontācijas. Un pat tad, kad mums patiešām vajag izmantot savus ieročus, tie vienmēr ir noregulēti uz aizsardzību, daļēji – pa vecam ieradumam, daļēji – pilnīgi apzināti. Tā - it kā jūs būtu satikuši senu draugu, ar kuru kopā nodarbojāties ar jogu pirms pieciem gadiem, un pēc rūpīgas izjautāšanas esiet izdzirdējuši šausminošo un ļaunu vēstošo jautājumu: “Nu, un ko Tu pa visu šo laiku esi sadarījis?” Un tajā pat brīdī jūs nonākat atskurbinošas realitātes priekšā, kura izskatās tā, it kā jūs ABSOLŪTI neko nebūtu panākuši/ieguvuši, izņemot iegūtos gadus. Un jūs sastopieties ar nospiedošu dilemmu – melot viņam vai sev pašam?

Šajā mirklī visas jūsu asinis saskrien jūsu ausīs, skaņas izzūd un kāds no jūsu būtnes dziļumiem uzrodas ar interesantu “radošu” stāstu par to, ar ko jūs esiet nodarbojies.
Mēs visi tur esam bijuši un gribētu zināt, kam mēs varam un kam nevaram stāstīt, ka patiesībā esam pavadījuši pēdējos 5-7 gadus embrija stāvokli, gaidot (at) dzimšanu.

Taču tas viss tagad ir pabeigts. Saskaņā ar Neredzamo teikto, vairs nav vajadzības slēpties. Mūs aicina tie, kam mēs esam vajadzīgi, un mūs uzņems ar mīlestību. Vēl vairāk – tiklīdz mēs atstājam aiz muguras baiļošanos par to, ka mūs tiesās vai par mums smiesies, mēs varam sastapties ar negaidīti siltu uzņemšanu, ko pavada prātam neaptverama atzinība.

Jūs varat pamanīt, ka ap jums rodas patiesi sirsnīgas saiknes - pat ar nepazīstamies cilvēkiem, sajūta, ka pēkšņi visi ir ieslēguši savu gaismu. Taču patiesība ir tādā, ka tas viss vienkārši ir jūsu iekšējās gaismas, kas tagad spīd tik spoži, ka pasaule beidzot var to redzēt, atspoguļojums.

Lūk, kad jūs variet saprast, ka ir pienācis jūsu laiks mirdzēt. Ne tikai tāpēc, ka jums ir ar ko dalīties, bet arī tāpēc, ka jūs lūdz tajā dalīties.
Sašķelto realitāšu pārvaldīšana.

“Tā apzināšanās, ka daži no jums ir šīs brigādes līderi un, ka vēl lielāks skaits viņiem sekos, ir ļoti būtiska šajā posmā” – Septiņas Māsas.

Pēdējā vēstījumā Neredzamie pieminēja sardzes maiņu: “Mēs gribam teikt jums, ka vienlaicīgi ar to, kā kolektīvā apziņa pasaulē nolaidīsies aizvien lielākā baiļu dziļumā sakarā ar finanšu struktūru sabrukumu, un kopējais pārliecības līmenis pazemināsies, būs tādi, kuri pieaugs un pacelsies, lai sasniegtu lielākus panākumus.” - un šodien viņi gribētu izteikties vairāk šajā sakarā.

Viņi grib skaidri norādīt to faktu, ka vadībai tagad gatavojas tikai tie, kuri ir pabeiguši savas garīgās nobriešanas procesu. Viņi saka, ka: “tie, kas iznāk priekšplānā - kā gaismas bākas tumsas laikos, sajutīs pilnīgi citu realitāti nekā tie, kuri tikai ir sākuši ieskatīties sevī.”
Viņi gribētu piedāvāt zināmu palīdzību, realitātes struktūru sašķeltības, par kuras lieciniekiem mēs sākam kļūt, noteikšanā.

Šī sašķeltība kļūst PATIEŠĀM pamanāma un var tikt sajusta līdz pat tādai pakāpei atgrūdoša, ka izraisa vienkārši mijiedarbības neiespējamību ar daudziem no tiem, kuri vēl joprojām dzīvo vecajā paradigmā. Šī iemesla dēļ kļūst arvien svarīgāk saprast, kādā veidā mums rīkoties šajā jaunajā apzināšanās uztveres laukā, jo tas ārkārtīgi atšķiras no vecā.

Es dzirdu, ka tie, kas sāk uzņemties savas līderu lomas, iegūs daudz dziļāku atbrīvošanās sajūtu nekā tā, ko izjutīs ap viņiem esošie cilvēki, papildus lielākai instinktīvai pārlaicīguma izpratnei, kas saistīta ar paplašināšanās līmeni, kuru ir sasniegušas šīs dvēseles. Līdzās šai realitātei, būs tie, kuri tikko ir uzsākuši atmosties savai Dievišķībai, un šo grupu sagaida dziļas apziņas izmaiņas, kas sāks vai jau ir sākušas ātri graut trīsdimensiju realitātes struktūru, kurai viņi pieder.

Šiem jauniņajiem, pie kuriem tie, kuri lasa šo, visdrīzāk nepieder, šķitīs, ka zeme zem viņiem iebrūk, kad visa viņu pasaule sāks griezties ap savu asi. Tie, kas atrodas šīs parādes priekšplānā, jau labi orientējas šajā demontāžas procesā un tādejādi līderi/priekšgājēji iznāks no savām pozīcijām vienlaicīgi ar šo no jauna atmostošamies dvēseļu trīsdimensionālā burbuļa pārsprāgšanu. Citiem vārdiem sakot, daži no jums kļūs par nākamo vilni tam, kas mūsu neredzamie garīgie gidi bija mums. Dažos gadījumos un, atkarībā no jūsu lomas Plānā, jūs kļūsiet par “fiziskiem” gidiem, kuru sāks pavadīt šos cilvēkus pāri tiltiem, kurus mēs būvējām daudzu gadu laikā, uz piecdimensionalitāti.

Tie no jums, kuri ir līderi šeit, nonāks pie patiesām zināšanām par to, kas viņi ir, un par savu lomu plašākā kontekstā. Tās kļūst par zināšanām sajūtu līmenī, tajā ziņā, ka tas, ko jūs “zinājāt” kā patiesību, tiks “izjusts” kā patiesība.
Daudzu gadu gaitā šī grupa, jo īpaši, ir nodarbojusies ar lielākās sevis daļas atmodināšanu, daļas, kas paredzēta tam, lai vestu cilvēci uz tās galamērķi, taču bez jebkāda konteksta šīs informācijas izmantošanai. Māsas man saka, ka šis konteksts tagad jau ir noformēts un par tā rezultātu kļūs lielāka skaidrība un skaidra izpratne par to, kas mums fiziski, šeit, šajā stadijā ir jāizdara.

“Zināmā mērā šī informācija jums nav jauna, taču var tikt izjusta kā jauna. Un mēs saprotam, ka ir tie, kas ne pārāk skaidri izprot savu lomu lielākā Plānā. Šādiem cilvēkiem mēs sakām: visi atrodas procesā, lai atmostos lielākai personīgajai patiesībai, ikviens savā apziņas līmenī un visi pilnīgā atbilstībā/saskaņā ar Dievišķo Plānu”. – Septiņas Māsas.

Visbeidzot, es dzirdu, ka jaunās cilvēces skolotājiem (skološana – tas ir ļoti plašs jēdziens) veids, kādā mēs saņemam un dalāmies ar citiem informācijā, arī ievērojami mainīsies. Plejādieši runā par to, ka ir būtiski saprast, ka vairs neeksistē pārrāvums starp to, ko mēs izjūtam un to, ko mēs mācām. Kā piemēru viņi min, ka, ja mēs esam atnākuši šurp, lai mācītu dziedināt, tad vairs nav pārrāvuma starp mūsu personīgo veselības stāvokli un informāciju par dziedināšanu, kuru mēs sniedzam. Citiem vārdiem sakot, mēs ieejam savā iemiesotajā klātbūtnē un tādejādi mūsu pašu izdziedināšana ARĪ IR mūsu mācība.
Tas nozīmē, ka mēs – tā vietā, lai mācītu no nākotnes viedokļa to, “kas būs”, mēs mācīsim, izejot no tagadnes “Es Esmu” vai “Kas Ir”.
Mēs kļūstam par integrētiem pieredzes (sirds) skolotājiem, bet nevis zināšanu (galva) skolotājiem. Atšķirība ir integrācijā koncepcijas pretstatā.(Разница заключается в интеграции в противоположность концепции)

Gala rezultātā, mēs kļūstam par to, par ko esam atnākuši mācīt. Tas ir diezgan satraucoši, tāpēc, ka nozīmē, ka mēs, beidzot, sasniedzam uzticamību, kas pamatojas reālā laika apzinātībā, un sākam atklāt daudzus darbības/rīcības priekus no vienotības sfēras.

Fiziskās izpausmes.

“Jūsu fiziskais ķermenis tagad ir ne tikai jūsu dvēseles mājoklis, bet tiek atdzīvināts ar Kristus Apziņu un, tā teikt, rīkojas ar savu paša “prātu” – Septiņas Māsas.

Un, visbeidzot, Māsas grib, lai mēs saprastu, ka mūsu fiziskie ķermeņi izcieš ievērojamas, nopietnas pārmaiņas, lielāko daļu no kurām mēs varam sajust, taču vēl nespējam pārcelt apziņā. Mēs adaptējamies un saskaņojamies atbilstoši jaunajai (gaismas) saprāta sistēmai, kura tagad mūs uztur un, jā, pastāv daudzi simptomi, kas saistīti ar šīm izmaiņām. Īpaši tas attiecas uz apetīti un ar pārtiku saistītām dīvainībām un tieksmēm, jo mēs mainām mūsu fiziskās barošanas Avotu. Taču es dzirdu, ka drīzumā mēs sāksim pamanīt lietas, kuras iepriekš neievērojām.

Viena no lietām, kuru viņas minēja papildus dziļai fiziskai attīstībai, - ir tas, ka mēs kļūstam autonomi savā enerģētiskajā laukā. Mēs sākam just, ka mūsu ķermenis darbojas patstāvīgi, varētu šķist, neatkarīgi no pasaules ap mums. Tas ir satraucoši tādā ziņā, ka mēs sākam justies brīvi no zemāko dimensiju sārņiem, jo esam atbrīvojušies no disonējošās planetārās matricas, kurā patreiz dzīvojam. Tomēr Neredzamie jūt, ka bez apzināšanās šīs izmaiņas var izraisīt sajukumu un stresu un tāpēc viņi grib mīkstināt jebkādas potenciālās bailes.

Atslēgšanās no 3D vienmēr ir pamanāma sīkumos. Piemēram, neiespējamībā izjust diskomfortu, kuru izjūt citi vai pat atsvešinātības sajūta, kad praktiski visi visapkārt pārdzīvo kādu haosa formu, un vienlaicīgi svētlaimes un garīga pacēluma sajušana attiecībā uz brūkošo pasauli var šķist dīvaina un pat izraisīt vientulības sajūtu.

“Ņemiet vērā, ka ar savas Dievišķības pieņemšanu atnāk izpratne par to, ka tās dziļi cilvēciskās lietas, kuras vēl joprojām darbojas no sašķeltības un ierobežotības vietas, šķitīs jums ļoti tālas un svešas. Jūs sajutīsiet atslēgtību no lielākās daļas jums vēl joprojām apkārt esošās dzīves, tomēr šī atslēgtība ir nepieciešama un vajadzīga, lai pārvietotos jūsu jaunajā izplatījumā. Mēs iesakām jums mazāk koncentrēties uz sašķeltību, kuru jūs izjūtat starp jauno apzināšanos un citu apzināšanos, un vairāk uz saikni, kuru jūs sajūtat starp savu sirdi un galvu. Tieši šeit notiek burvība, bet viss pārējais, gala rezultātā, atkrīt, lai atvērtu pilnās patiesības būtību” – Septiņas Māsas
Personīgi man tas nozīmē pietiekami nopietnu mana līdzcietības muskuļa trenēšanu. Saistīties ar tiem, kuri ir mīlestības ievainoti, un neciest – tas prasa disciplīnu. Es uzskatu, ka tas prasa smalku izlīdzsvarotību starp atzīšanu, droša attāluma uzturēšanu un augstākās patiesības atspoguļošanu. Un to visu vienlaicīgi.

Tas ļoti līdzinās žonglēšanai. Un man šķiet patiesi ļoti dīvaini tas, ka mēs tik ilgi un smagi esam strādājuši, lai pārvarētu ego robežas, ka varētu šķist, ka šīs savstarpējās attiecības tiks sasniegtas viegli, taču mēs tagad esam tik ļoti koncentrēti, ka acīmredzot, tas nebūs tā. Būt attiecībās ar lietām, pret kurām mēs esam cīnījušies daudzu gadu gaitā, burtiski - prasa piepūli. Tā ir tāda augsti dimensionāla amnēzija. Ļoti savdabīgs materiāls.

Galvenokārt Māsas liek mums saprast, ka jebkura atvienošanās ir normāla, veselīga un, ka mēs atklāsim, ka tas ir ļoti noderīgi, lai palīdzētu citiem.
Tas nenozīmē, ka mēs izejam no cilvēku dzīves matricas, tikai no cilvēku ciešanu matricas. Atšķirība pamatā ir uztverē un mēs vienkārši pieaugam tam, lai sastaptu jaunu pasaules uztveri. Attiecīgi, šī „atbrīvošana” sazemēs mūsu, uz jūtām balstīto sapratni, ka mēs neesam mūsu ķermenis, bet esam klātesoši iekšā ķermenī, iekšā dzīvē, iekšā dievišķi-cilvēciskajā kontekstā. Jau atkal – šī nav jauna informācija, bet vienkārši tās daudz dziļāka integrācija.

„Tuvākajās dienās būs vēl ļoti daudz tā, ko varētu šeit pateikt, taču tagad ir vajadzīga tikai izpratne par to, ka jūs sākat identificēties ar savu Dievišķību. Nevis ar savu egoistisko Dievišķības uztveri, bet ar reālu tās klātbūtni. Jūs sākat redzēt atplaiksnījumus tam, ko nozīmē – būt garam cilvēciskajā formā. Šī ir iemiesošanās fāze, kuru mēs dēvējam par „sava dievišķā ķermeņa izpratni”, un tā vienkārši prasa saprast to, ka jūs maināt savu formu uz kādu citu. Mēs jums apliecinām, ka tā nav palielināta versija, kādu jūs iespējams esiet redzējuši kino, taču daudz smalkāka izpausmes pārmaiņa no ierobežotības uz bezgalību” – Septiņas Māsas.

Taču nākas burtiski at-identificēties ar ikvienu tā dēvētā cilvēciskā, ko Māsas sauc par - „ķermeņa sāpju atlaišanas fāzi”, esības aspektu. Lūk, kāpēc tas turpinās tik neiespējami ilgi. Taču viņas saka, ka Dievišķības fāze ir mums daudz dabiskāka un tiks sajusta daudz viengabalaināka savā atvērtībā.

Vai jūs esiet gatavi mirdzēt?

Lorena.