svētdiena, 2011. gada 25. septembris

Ammas 212.stunda


Mīļais, es esmu Amma, Dievišķā Māte un es esmu tava Māte.
Sagatavo savu enerģētisko lauku, kā ierasts.
Savienojies ar Dvēseli. Ar Dvēseles palīdzību tagad tu skenēsi savu ķermeni.
Ieteicams būtu pierakstīt vai ierakstīt informāciju, kuru tu šajā procesā saņemsi. Sagatavo papīru, zīmuli, datoru vai diktofonu.
Atceries, ja neko līdzīgu līdz šim neesi darījis, tad tas nozīmē, ka tagad tu sāksi apgūt pavisam jaunas iemaņas. Esi pacietīgs, ja tev nesanāk saņemt informāciju ar pirmo reizi.
Es došu padomu, kā labāk skenēt savu ķermeni. Tu to vari izmantot, vai arī pielietot pilnīgi citu metodi pēc saviem ieskatiem.
Informācijas vākšanas procesu par savu ķermeni sāc no galvas un virzies lejup līdz pēdām.
Tava Dvēsele jau ir kopā ar tevi. Ļauj tai iepazīstināt tevi ar tava ķermeņa dalībniekiem. Šī ir pēdējā reize, kad tas tev jādara.
Sasveicinies ar savu ķermeni, paturot prātā, ka tev ir darīšana ar kopību, kas sastāv no enerģijām vai apziņām un kuras veido to, ko tu dēvē par savu fizisko ķermeni.
Padod ziņu, ka es esi gatavs viņos klausīties. Saki viņiem, ka, tā kā tu esi iesācējs, sākumā tu gribi veikt viņu enerģiju vienkāršu skenēšanu. Pieraksti iespaidus. Vēlāk varēsi pierakstīt arī sarunas.
Gatavs?
Atrodoties Sirds Avotā un būdams savienojumā ar Dvēseli, sāc ar savu čukuru. "Saredzi", "sajūti", "sadzirdi" vai "izjūti" enerģijas.
Pieraksti iespaidus.
(Ketijas iestarpinājums: Es gribēju padalīties par to, kas notika ar mani.
Sajutu kaut ko līdzīgu sablīvējumam vai smagumam galvas kreisajā pusē. Manāmi pasliktinājās dzirde kreisajā ausī.
Sajutu arī tukšumu iegurņa apakšējā daļā. Nekādu informāciju nesaņēmu. Tad es sapratu, ka tā ir vieta, kur vajadzētu būt manai dzemdei.
Tad es "atgriezos" pie sava kakla, kur vajadzētu būt manām mandelēm. Un atkal – tur bija tukšums, taču ne tik spilgti izteikts kā iegurnī.
Kā tu jau noprati, tie divi tukšumi ir operāciju radītās divas "iztrūkstošās" daļas manā ķermenī. Smagumu ausī, savukārt, radīja slimības izraisītais nerva bojājums, ko piedzīvoju, kad man bija 30.)
Iespaidus, kurus tu saņemsi, pēc savas dabas lielākoties būs maigi, liegi.
Kad būsi pabeidzis, pasakies visiem un saki, ka tu vēl atgriezīsies.
Līdz nākamajai nodarbībai...
Saņemts caur Ketī Čepmenu
Cathy@AmmaTheDivineMother.com

www.AmmaTheDivineMother.com
Tulkoja Uldis Kokins