ceturtdiena, 2011. gada 29. septembris

Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju; 27.septembris/2011



September 27, 2011
Sveicieni no Federācijas:
Šajās dienās mēs atkal nākam pie jums, lai sniegtu vairāk jaunumus, kas vadītu uz Atklāšanu. Mēs bieži vien esam par to runājuši , kas notiek jūsu pasaulē aizskaru tajā pusē. Šodien mēs vēlētos galvenokārt apspriest to, kas notiek šeit, pie mums- Federācijā.

Mēs sapulcējamies katru dienu, lai apspriestu jautājumus, kas ir ļoti saistīti ar tiem atgadījumiem, kas notiek uz jūsu planētas. Mēs galvenokārt esam šeit , lai palīdzētu Gajai viņas augšāmcelšanā un seku dēļ visām dzīvām būtnēm uz jūsu planētas. Kad mēs „pulcējamies”, tas nav gluži tas pats kā jūs to mēdzat darīt, jo sevišķi tādās sapulcēs, kuras jūs pazīstat kā biznesa attiecības. Mūsu tikšanās drīzāk ir apziņas saskarsme starp pusēm, kas ir vajadzīgas lēmumu pieņemšanas procesam. Mēs vienkārši savienojam savu apziņu konkrētā projektā  ar visām tām un apspriežam to, kas būtu jādara un nonākam līdz saskaņotībai par to, kā to visu paveikt. Šīs sanāksmes varētu būt ne tikai starp mūsu pašu Federācijas sugām, bet arī starp citām sugām un citām būtnēm, tādām, kuras jūs varētu nosaukt par Eņģeļiem vai Meistariem, kas ir pacēlušies. Mēs no visām pusēm laipni aicinām gudrību. Kā jau jūs to zināt, tas ir masīvs projekts, kas uzsāk un sakārto Radīšanas virzību un mēs esam atbildējuši tam aicinājumam ar lielāko prieku un bez jebkādiem iebildumiem. Bet šāds monumentāls uzdevums prasa ieguldījumu no daudzām nevienprātībām. Patiešām, mēs pat konsultējamies ar jums vairākos veidos par to, kā norit lietas un kāds būtu labākais veids lai attiecīgi rīkotos. Daži no jums ir zinošāki par šīm „sanāksmēm” , kamēr citi tādi nav. Tomēr jūsu ieguldījums šajā procesā ir ļoti svarīgs. Taču paturiet prātā to, ka, kamēr jūs kā Gaismas Darbinieki lasāt šos ziņojumus, jūs varat būt informēti par to kas notiek, bet jūsu pasaulē ir simtiem miljonu tādu, kas nav. Kad jūs redzat šo saprātīgo patiesību no mūsu redzesloka, process ir pagrūts un lēns.

Nesen mēs pulcējāmies, lai apspriestu pabeigšanas plānus par Atklāšanu. Mēs kļuvām informēti par Radīšanas „piebikstīšanu”, kas savukārt dara spiedienu uz Atklāšanu. Neskatoties uz jūsu līderu trūkumiem caur jebkādām zīmēm, ceļā uz šo mērķi, mēs redzam kā viņi velk savus papēžus aizvien vairāk un vairāk, mums sevi ir jāvirza uz priekšu, lai paveiktu šo uzdevumu. Senais teiciens skan tā, ”Iedod velnam mazo pirkstiņu un viņš tev paņems visu roku”. Mēs jūsu līderiem devām vairākas iespējas, kas vestu pie Atklāšanas ar jums, bet katru reizi viņi to bija ignorējuši. Šobrīd mums ir savi „mudinājumi” darīt to, kas nāk no augstākā avota. Iespēju logs starp Atklāšanas notikumu un jūsu Debesbraukšanas procesu ir arvien mazāks un mazāks. Šis logs ir domāts lai aklimatizētu jūs par to, kas tiek sagaidīts, un ja tas kļūs pārāk mazs, mēs jūtam ka laika nebūs gana daudz, lai veiktu masveida pasākumus, kas ir svarīgi, lai sagatavotu jūs jūsu debesbraukšanai. Tāpēc pasākumi tiks veikti ātrāk nekā vēlāk, lai noregulētu šo nevienlīdzību. Mēs tagad jūtam, ka aizsardzība, no tām jūsu militārajām daļām, pār kurām nāca Gaisma, būs pietiekama, kas ļautu mums jums atklāties. Mēs arī nonācām uz vienprātību, ka tie, kas turpinās cīnīties ar mums, būs pietiekami ietverti, lai ļautu mums virzīties uz priekšu ar šādu mērķi. Priekšauts starp jūsu pasauli un vairākām dimensijām, pie kurām ir pieeja jūsu Augstākajam „Es” retinās pār jūsu spējām, paturēt jūsu trešās dimensijas ilūzijas par to, kas ir realitāte. Mēs nonākam līdz vietai, kur visiem sevi ir jāatklāj patiesībā. Mēs arī esam konstatējuši vairākus gadījumus ar jaunām „nodoma” lūgšanas formām, kas ir vērsti Radītājam no jums. Šī doma ir paredzēta lūgt Radītājam svētību lai sāktu procesu, nekā dot tai vaļu pār to no mūsu labākā soda. Mēs līksmojam par jūsu domām, jo tas vairāk nekā jebkas cits ļaus risināties šim procesam. Tā kā mēs plānojam mūsu Atklāšanas pēdējās stadijas, jūs bez šaubām redzēsiet arvien lielākas un varenākas, daudz drosmīgākas un mazāk izskaidrojamākas mūsu kuģu parādīšanās jūsu debesīs. Mūsu koncentrācija galvenokārt trešās pasaules valstīs, tagad pāries uz jūsu pasaules galvenajām tautām, un jūs redzēsiet, ka masu mēdiji to ņems vērā. Kā izrādās, tad daži no sazvērniekiem, kas kontrolē masu mēdiju ir piesardzīgi šīs spēles beigās un vēlas streikot pēdējā brīža darījumā, kas ietvers koncentrēšanos attiecīgajā viņu masu mēdiju patiesībā, apmaiņā pret iecietību un apžēlošanos. Mūsu vienprātība šeit ir kā laba lieta, jo tā rada procesu, kuru mēs vēlamies visiem.

Jums tie ir patiesi pārsteidzoši laiki. Aizraujoši, nomākti, līksmi, iebiedējoši un uzmundrinoši, visi vienā laikā. Ar beznosacījuma mīlestību jūs varat izturēt šos laikus pret to, ko jūs zināt kāda ir jūsu cilvēces vēstures vislielākā pieredze. Saglabājiet savu ticību procesā un ziniet, ka mēs esam šeit, nenogurstoši strādādami, lai sasniegtu šo mērķi. Iedomājieties savu iekšējo būtību, ķermeni, dvēseli un prātu, kas ir piepildīts ar Beznosacījuma Mīlestību un jūs mierināsiet sevi un slāpēsiet negatīvismu.

Esiet mierā.

Tulkoja Artūrs