pirmdiena, 2011. gada 26. septembris

Montekjū vēstījums Veronikai Kīnai; 25.septembris/2011


Vēstījums no Montekjū svētdien, 25.septembrī/2011
_________________________________________________
 
 
Veronika, mana mīļā, nupat visā pasaulē notiek liela saukšana pēc patiesības un taisnīguma. Tikai diemžēl, cilvēki ne vienmēr pieņem reālo patiesību, jo tā ne vienmēr atbilst viņu uzskatiem par patiesību. Pirmkārt, jāsaprot, ka jums zināmā vēsture neatspoguļo patiesos notikumus, pat ne attāli, un tieši tas daudzu prātos izsauc apjukumu. Patiesība ir tepat, ja vien vēlaties tajā ieskatīties. Es to darīju savas pēdējās dzīves pēdējos gados. Es atradu patiesību. Es apjēdzu, ka viss, ko biju pieņēmis kā faktu, bija tīra fikcija, kuras vienīgais mērķis bija paverdzināt cilvēci. Vajadzīgs tikai veselais saprāts, lai redzētu to, kas jums tikuši uzspiesti totāli safabricējumi. Būtu saprotams, ja to pieņemtu primitīvi cilvēki; bet tagad, kad tik viegli ir izpētīt pašam, nav attaisnojumu pieņemt visu jums stāstīto par patiesību. Jā, mana mīļā, es zinu, tie cietsirdīgi uzbrūk tiem, kuri meklē „patiesību”. Vienīgā patiesība, kādai jāseko ir VIENĪGĀ PATIESĪBA IR BEZGALĪGĀ MĪLESTĪBA, VISS CITS IR ILŪZIJA.
 
Ir labi zināt, ka pat atrodoties „nāvē”, manis teiktais tomēr atver cilvēku prātus. Tu biji patīkami pārsteigta redzot, pa visu ekrānu uzrakstu „Nekas nav tā kā šķiet” Deiva Patrika lekcijā par Fransisu Bēkonu. Montekjū Kīn, mūsu darbs nav nepamanīts!
 
Mostoties no kontroles sistēmas, jūs sajūtat mīlestību un ar katru dienu tā kļūst aizvien spēcīgāka. Vispirms jums jāiemācās mīlēt un pieņemt sevi. Nesodiet sevi par to, ka nedarāt tā kā to vēlas un sagaida no jums citi. Skatieties spogulī, atverieties tai Gaismas Būtnei, ko tur redzat. Mīliet un pieņemiet sevi, tad uzplauksiet kā no jauna. Arī citi atbildēs šai Gaismas Būtnei ar mīlestību, ko jūs paši projicējat pasaulei. Tikai tad, kad saskatāt Mīlestību un Gaismu citos, tad pavisam skaidri redzat, ka karš vienmēr ir nepareiza lieta. Jūs nevarat sāpināt tos, ko mīlat un cienāt. Ziniet, ka arī tie rūpējas par saviem mīļajiem. Nepavisam nav viegli apgūt tās mācības, ko piedāvā Zeme. Mīļā, tu ļoti labi zini, kā man bija jācieš par maniem uzskatiem. Es nekad nešūpojos, nesvārstījos vai neatvainojos, jo savā dvēselē jutu, ka man ir taisnība. Ieskatieties savā augstākajā es, visas atbildes meklējamas dziļi savā dvēselē. Tur atrodas visu pagājušo dzīvju atmiņas, gatavas atvērties- kad vien jums to vajag, lai saprastu, kādēļ tiekat lūgti paveikt vienu vai otru noteiktu projektu. Jūs neesat tikai personība savā dzīvē. Jūs esat daudz vairāk.
 
Nekritizēt citus, kuri neredz visu tāpat kā jūs. Tiem var būt arī citi uzskati. Un tāpēc jau tie nav nepareizi. Cilvēki lietas uztver sev ērtā veidā. Pastāv ļoti daudz un dažādi uzskati par to, kā Pārbīde ietekmēs cilvēkus. Tā atšķirsies dažādās pasaules vietās. Bet viena lieta ir pilnīgi skaidra: tā ietekmēs pilnīgi visus. Vissvarīgākais, kas jāatceras- nebaidīties, jo tieši to vēlas Tumsas Kabala. Ticiet, visi jūs priecāsieties par to mīlestību un gaismu, ko nesīs šī pāreja, un ziniet, lai ieietu piektajā dimensijā, cauri tās durvīm ir jāiziet ikvienam.
 
Presē un masu mēdijos patlaban redzat, ka tie nelabprātīgi pieņem banku sistēmas beigas. Tikai pavisam nedaudzi visā pilnībā saprot korupcijas apjomus kaut vai tikai banku sistēmā vien. Tie iznīcinājuši veselas zemes un valstis. Tie radījuši nabadzību un ciešanas pēc savas izvēles. Bet viņu paslēptuves un patvērumi nu ir sagrauti. Tie sastapsies ar savas rīcības sekām. Tie sastaps savu karmu. Tiem tika dotas vairākas iespējas laboties, bet tie atteicās.

 
Aizkars tiks pacelts, viss tiks atklāts. Mīlestība, harmonija un miers kļūs par normu. Viss, kas jūs kontrolēja, būs prom. Visu aizstās mīlestības enerģija. Nekad, nekad vairs nauda nespēs sagraut jūsu dzīves. Visa kā būs pietiekami. Tevi pārsteidz tas, kā pareizie cilvēki atrod viens otru un iznāk priekšplānā. Es jau tev teicu, ka tev neviens nav jāmeklē, tie paši atnāks pie tevis. Visums zina to, kas ir vajadzīgs. Mēs ar prieku vadām tevi un C, un redzam, kad jāpiešķir enerģija kādiem noteiktiem objektiem. Tad vispirms jūs redzat atveramies kādas durvis un patiesība sāk plūst visos virzienos. Centieties ikvienā un visā saskatīt mīlestību. Lai viss, ko darāt, tiktu veikts mīlestības vārdā. Kad jūsu dzīvē ir īsta mīlestība, tad jums ir viss.
 
Kontroles sistēma atrodas sabrukuma procesā. Nu jau vairs nebūs ilgi jāgaida. Dzīvnieku valstība reaģēs uz Pāreju labāk nekā cilvēce. Dzīvnieki ir saglabājuši savu savienību ar Zemes Mātes pulsu. Jums tikai jāvēro, kad tie sāk meklēt augstākas vietas- pirms cunami varētu notikt. Neviens tiem neko nesaka, tie zina instinktīvi. Cilvēku saites ar Zemes Māti tikušas tīši pārcirstas kontroles mērķu īstenošanas labad; bet nesatraucieties, tās tiks atjaunotas. Tāpat jūs atkal spēsiet savienoties ar saviem biedriem no citām planētām. Jums ļoti patiks plānotā atkal apvienošanās. Jūs dzīvojat interesantos laikos. Atslābinieties un izbaudiet šo laiku, kad iznākat no jums uzspiestās tumsas. Ieejiet nākotnē, ko līdz šim pieredzējāt tikai sapņos.
 
Mana mīļā, tev vēl daudz kas jāsagatavo. Es būšu tavā pusē. Tevi apbrīnojošais, Montī.


Tulkoja Māra Btante