piektdiena, 2011. gada 23. septembris

Esi gatava Ūdensvīra laikmetam?

 

Kintija Bulava, Sieviešu klubs

Tā kā ap mani pēdējā laikā tik daudz cilvēku puņķojas, šķauda, mokās ar kakla sāpēm un pat aizsmakumu, nespēju par to neuzrakstīt. Kakla un deguna slimības šobrīd, visticamāk, ir nevis gadalaiku maiņu sekas, bet gan veids, kā organisms reaģē uz jaunā Ūdensvīra laikmeta sākšanos. Izlasi un noskaidro, kādēļ šobrīd esam tik emocionālas un jutīgas!
Tiesa gan, pirms rakstu tālāk, gribu piebilst, ka šim blogam nav profesionāla ievirze. Mans viedoklis (un viss šis blogs) ir balstīts uz manu personīgo izpratni un pārdomām pēc pēdējā reiki apļa. Ja nu šo blogu lasa kāds profesionālis, droši varat mani komentāru sadaļā palabot.
Katrā ziņā - jau šobrīd esmu pieteikusies uz interviju pie lielāka eksperta enerģētikas jomā. Tā ka tuvākajā laikā Sieviešu klubā būs daudz vērtīgas un skaidrojošas informācijas par jauno Ūdensvīra laikmetu. Jautājumus profesionālim droši pievienojiet komentāru sadaļā.
Bet tikmēr dalos savās pārdomās...
Tātad -
lūzuma punkts starp vienu laikmetu un nākamo bija 11. septembrī.
Tieši tad, kad pasaule sērās atcerējās Amerikas Dvīņu torņu katastrofu, pasaulē sākās Ūdensvīra laikmets. Laikmets, kurš ilgs vismaz tūkstoš gadu. Jā, iespējams, tam būs raksturīgi vairāk plūdi un ūdens katastrofas. Bet visvairāk tas raksturosies ar dzīves patiesajām vērtībām. Varbūt vēl neesi pamanījusi - pašlaik notiek pāreja no materiālā uz garīgo. Ja agrāk par visu visvairāk vērtējām tieši finanšu pasauli, Ūdensvīra laikmetā būtiskāku lomu spēlēs zināšanas.
Šim laikmetam jo īpaši raksturīgas dziļās zināšanas, kas slēpj sevī informāciju par dzīves un pasaules jēgu. Joga, meditācijas, sevis izzināšana - ceļš, kuru jo īpaši paver Ūdensvīrs.
Kas tad konkrēti mainīsies? Kaut arī vizuāli redzamu pārmaiņu šobrīd nav, pasaule ļoti, ļoti pārvēršas. Apmeklējot reiki apli, skolotāja mums visiem skaidroja, ka visā zemeslodē notiek strukturālas pārmaiņas. Tas viss notiek enerģiju līmenī. Protams, arī turpmāk taustīsim to pašu zemi, staigāsim pa to pašu zāli, elposim to pašu gaisu, ar acīm baudīsim tos pašus dabas skatus, bet ap tiem jau būs citas enerģijas.
Kaut arī pārmaiņas ir neredzamas, tās ir ļoti, ļoti jūtamas.
Ir normāli, ja pēdējā laikā tevi biežāk piemeklē galvassāpes, dullas galvas sajūta, emocijas, pār kurām tu nespēj valdīt...
Turklāt tas, visticamāk, ilgs līdz pat septembra beigām. Arī cilvēka organisms pielāgojas pārmaiņām. Tā kā tās notiek strauji, organisms tik ātri netiek līdzi un veido diskomforta sajūtu.
Vēl viena ļoti raksturīga pazīme šīm dienām - iesnas, klepus, kakla sāpes. Protams, tu vari teikt, ka tās saistītas ar imunitātes kritumu un strauju rudens sākšanos. Es tomēr ticu, ka tam visam ir daudz, daudz dziļāks iemesls. Enerģētisks iemesls. Šādi organisms attīrās no visa liekā. Nevajadzīgām emocijām, uzkrāta aizvainojuma, dusmām, negācijām... Tieši no tām tavām īpašībām, kuras tālākā ceļā Ūdensvīra laikmetā tev nebūs vajadzīgas. Interesanta teorija, vai ne?
Tikpat interesanta man šķiet vēl viena. Tā saistīta ar pasaules galu, 2012. gada beigām. Kā tad tur īsti būs - vai 2013.gads nemaz neatnāks, to laiks rādīs. Taču tam, kam ticu (tiešām gribētu, lai tā ir!),  -
pēc 2012.gada  laiks sāks ritēt lēnāk
Pirms neilga laika, runājoties ar vienu no Latvijā zināmākajiem bioenerģijas speciālistiem, saņēmu apstiprinājumu tam, ka laiks tiešām pēdējos gadu desmitos sācis skriet arvien ātrāk un ātrāk. Tā nav tikai mana iekšēja sajūta, ka neko nekad un nekur nevar paspēt!
Pēc 2011.gada, redz, būšot tā - pasaulei mainoties, arī dabiskais laika ritējums, pie kā mēs, cilvēki, tik ļoti esam pieraduši (interesanti, ka Visumā laikam vispār nav nekādas nozīmes!), mainīsies. Tas kļūs lēnāks. Cilvēki vairāk novērtēs šeit un tagad brīdi un būs daudz tuvāk dzīves jēgas patiesībai, kā jebkad agrāk.
Ak, kā man to gribētos. Esmu noilgojusies pēc lēnākām dienām, lēnāka dzīves ritma un lēnākiem cilvēkiem ap mani.
Starp citu - šim pārejas laikam ir ļoti raksturīgi zīmīgi sapņi. Ja vēl pa dienu naktī redzēto sapni nevari aizmirst, apdomā, vai tikai tava zemapziņa tev nevēlas pavēstīt ko īpašu? Kaut ko, ko vari iemācīties caur savu sapni!
No kā šobrīd jāuzmanās?
No pārāk lielas pieķeršanās kādam priekšmetam, cilvēkam,
naudai, materiālām vērtībām, darbam, vīrietim... Ja taisnība tai teorijai, par ko runāju ar bioenerģētikas speciālistu, tad tieši to, kam visvisvisvairāk esi pieķērusies, dzīve tev atņems. Ne velti pēc nāves sev neko līdzi paņemt nevaram! Tikai atmiņas, piedzīvojumus un sajūtu, ka dzīve nav aizvadīta velti.
Kas jādara, lai patiešām nedzīvotu velti? Pēc kā tiekties? Ilgoties? Kā dzīvot? Veidot savu ikdienu? Kā atklāt savas dzīves lielo uzdevumu? Šie ir jautājumi, uz kuriem atbildes meklējamas mūsos pašos.
Laiks iepazīt Ūdensvīra laikmetu un zināšanas, kas slēpjas mūsos! Vai savas zemapziņas dzīles atklāt ar meditācijas, jogas, reiki, cigun, taro vai jebkādas citas metodes palīdzību, tas paliek katras pašas ziņā!
http://www.tvnet.lv/sievietem/dzive/392739-esi_gatava_udensvira_laikmetam