pirmdiena, 2011. gada 19. septembris

Montekjū Kīna vēstījums caur Veroniku Kīnu; 18.septembris/2011


Vēstījums no Montekjū 18.septembrī/2011
 
____________________________________________
 
Sveicieni, mana mīļā. Pagājušajā nedēļā pieredzēji tik daudz atklātībā palaistas informācijas par kādu agrāk nekad nebūtu iedomājusies. Tika atklāti cilvēki, kuri bija devuši solījumu būt no Gaismas, bet sadarbojās ar Tumsas Būtībām, lai gūtu kontroli pār cilvēci. Tiem vairs nav kur slēpties. Tagad uz sava pleca tie sajutuši patiesības un taisnīguma roku; un tiem nāksies atbildēt par saviem noziegumiem. Viņu noņemšana no skatuves prasīs nedaudz vairāk laika, bet tā notiks, tikpat droši kā tas, ka naktij seko diena. Viņu noziegumi pret nevainīgiem bērniem ir tie, kas ir vissmagākie. Tie sprediķoja mīlestību, bet atnesa visļaunāko kontroles sistēmu, kas visa bija balstīta uz meliem. Viņu meli pārvaldīja katru dzīves aspektu. Jūs pat tikāt ieprogrammēti nomirt kādā noteiktā vecumā. Vakcīnās pievienoja vīrusu daļiņas, kas nodrošināja saslimšanu ar vēzi vai kādu citu nopietnu slimību; daļa cilvēku reaģēja arī citādāk, bet vienalga jums tika nodrošināta slikta veselība, kas, savukārt, radīja labus ienākumus plus vēl jūsu nāvi. Viss tika sakārtots pret jums: saindēta pārtika, utt. lai tikai aizvāktu jūs prom no planētas. Bēdīgi, bet jums iestāstīja uzticēties tiem, kuri jūs iznīcināja.
 
Tie barojās no jūsu bailēm; tie uzplauka no tām. Tieši tāpēc jums bez apstājas stāsta par to, no kā jums būtu jābaidās. Viss tiek lieliski izplānots. Tiem ir saraksts ar potenciālajiem „ienaidniekiem”. Patlaban tiek apspriests, kad nākt klajā ar Project Bluebeam (interesanti, Tilde šo vārdu netulko, bet automātiski parādās lielais burts B vārdā bluebeam). Tiek plānots pielietot savējos „visuma kuģus”, lai izliktos, ka jūs baida svešinieki. Viņiem ir pilnīgi vienalga, cik cilvēku nomirs šādā procesā. Tas tiks pielietots nolūkā izspiest vēl lielākus nodokļus un uzspiest vēl lielāku kontroli. Tā nu ir lieta, par kuru nomodā esošajiem gaismas cilvēkiem ir jārunā skaļā balsī. Aplieciniet citiem, ka tā ir daļa no vienas lielas mānīšanas. Tā visa ir ilūzija. Tiem aptrūkstas naudas. No valstīm tiek izspiesta aizvien lielāka un lielāka nauda, jo tie zaudē finansiālo sistēmu, kuru viltīgi izveidoja jau daudzus gadus atpakaļ. Jaunā sistēma ir gandrīz gatava, lai tiktu atklāta. Tie, protams, ir pagaidu mēri, līdz naudu varēs kā tādu aizvākt un jūs atkal atgriezīsieties pie bartera jeb apmaiņas metodes- kā tas jau bija sensenos laikos. Tā bija ļoti veiksmīga. Nekad tā neizsauca karu vai badu. Visiem visa bija pietiekami.
 
Jūs sāksiet apzināties un sajust lielus mīlestības viļņus. Jūs zināt, ka Kabala nevar ‘dot’ mīlestību. Tie centīsies to iznīcināt, tie nespēj tikt galā ar mīlestības labo enerģiju. Mēs esam runājuši par trīs dienām, kad labāk būtu gulēt, tā ļaujot mums paveikt to, kas būtu jāizdara, lai aizvāktu ilūziju, ko tagad saucat par „dzīvi”. Jums nav no kā baidīties, jūs izejat no cietuma, kas turējis jūs kontrolē. Pārmaiņas, kas dabīgā veidā notiks uz Zemes: aizvākšana caur zemestrīcēm, utt. dažām Zemes daļām ir vajadzīgas, jo tās kļuvušas tik samaitātas, ka tās nevar labot.
 
Cilvēki tiks pārvietoti trijos viļņos: cilvēki, kuri atstās Zemi pirmajā vilnī jau ir piekrituši to darīt; tie ir attīstīti un nostiprinās centrus, kas saņems otro un trešo vilni. Tie, kuri paliek uz Zemes virsmas ir tie, kuri ir tik ieslēgti bailēs un Kabalas kontrolē, un paliek, lai kļūtu par tās vergiem. Daudzi jūsu jaunieši izvēlas būt uz Zemes šajā laikā, lai lietotu savu tīro enerģiju un palīdzētu citiem doties uz priekšu. Tikai daži pieredzējuši galvas griešanos, plus vēl dīvainas sajūtas ķermenī, kas notiek tad, kad atjaunojas jūsu DNS un palīdz sagatavoties pilnas apziņas atgūšanai. Šis darbs noritējis jau ilgu laiku, bet nu ir īstais laiks veikt pāreju, pārbīdi. Lūdzu, nodrošinieties ar pietiekamiem pārtikas krājumiem, lai Pārejas laikā, kad nevarēs piegādāt papildinājumus vai tos saražot, jums būtu pietiekoši sevis uzturēšanai. Ļoti svarīgs ir ūdens, plus visas citas dzīves vajadzības. Arī sveces ir būtiskas. Pilnīgi ne no kā nav jābaidās, uzskatiet to par varenu piedzīvojumu. Planēta Zeme iziet masveida pārmaiņām, šīs pārmaiņas aizvāks tos, kuriem te nav jāatrodas. Zeme atkal ieņems savu vietu visumā. Tas būs ļoti aizraujoši tiem, kuri pēta un mācās par planētām, zīmējumiem labības laukos, NLO utt. Džons Maks ir neticami sajūsmināts. Mēs esam smagi strādājuši, lai tas notiktu. Kad mainās enerģija- tā mainās pat tad, kad mēs rakstām- mēs spēsim parādīt sevi, lai gan daži cilvēki šādas izredzes varētu uztvert ar trauksmi! Mēs esam jūsu vidū daudz vairāk nekā jūs to apjaušat. Es zinu, ka tu zini, mana mīļā, jo es turpinu izrādīt tev un mūsu viesiem manu klātbūtni- dažreiz arī viņu pārsteigšanai.
 
Galvas augšā, nenokariet degunus. Jums ir uz ko lūkoties. Par valstīm, kas raizējas par nenomaksātajiem un uzspiestajiem parādiem: tā bija kļūme, kas nekad nedrīkst vairs atkārtoties. Jums nebija darīšana ar godīgiem cilvēkiem. Es gribētu izmantot šo izdevību, lai apstiprinātu satrauktajiem- visi parādi tiks aizslaucīti, kad ienāks jaunā sistēma. Gaidīšanai jums atlikušas tikai dažas nedēļas. Viņu dienas ir skaitītas. Pienācis laiks tos izvadīt, lai atgrieztu atpakaļ visu negodīgi atņemto. Šis ir laiks, kad tādiem cilvēkiem kā Enda Kenijs (Īrija) jāiznāk priekšgalā, lai uzsāktu ceļu pretim godīgai politikai. Viņš tiek apbrīnots un godāts abās dzīves pusēs. Cilvēks, kuram varat uzticēties. Īrijas atjaunošana- tās patiesās vēstures atjaunošana- ir prioritāte. Tikai tad cilvēki pilnībā sapratīs maldīgās neģēlības, kas veiktas visai cilvēcei. Kad es pārgāju Garā un pirmo reizi visu to ieraudzīju, es lūdzu tevi pētīt seno Īriju. Tev bija grūti noticēt to, ko atklāji. Vesels vēstures posms tika mainīts, lai tikai gūtu peļņu un varu. Tie domāja, ka ir iznīcinājuši pierādījumus. Neko nevar noslēpt no Gara. Mums ir pieeja visam, mūs nevar apklusināt.
 
Manis dēļ, lūdzu, atvēli laiku rūpēm par sevi. Tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.  



Tulkoja Māra Brante