sestdiena, 2011. gada 24. septembris

Sen Žermēna vēstījums caur A.Mahlimay un D.Bennack: Septembra saulgrieži 2011...

Dvēseļu Simfonija: Septembra Saulgrieži 2011 ... Dievišķība Darbībā
Sen-Žermēns caur Alexandra Mahlimay un Dan Bennack
20.09.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Dārgie draugi, Es Esmu Sen-Žermēns. Ja jūs pakāpsieties uz brīdi atpakaļ un aplūkosiet jūsu planētas dzīves vēsturi, tad jūs redzēsiet, ka kaut kas mainās. Jaunā Pasaule mostas. Jūs varat tam redzēt apliecinājumus – spiedienā uz valdību, un bieži vien vardarbīgā sociālo reformu pieprasīšanā; nedrošībā jūsu finanšu tirgos; neizlēmībā politiskajos procesos; un institūcijās, kurām būtu jāapmierina cilvēku vajadzības, bet kuras vairs nezina, kā to izdarīt.
 
Šī šķobīšanās ir zīme, ka vecajai pasaulei jāiziet dziļas transformācijas tagad. Vecajai pasaulei, kurā jūs bijāt piecietuši daudz ļaunprātību. Kolektīvi, ar savu darbību vai arī bezdarbību, jūs bijāt ļāvuši alkatībai nomākt jūsu labsajūtu un laimi, un bijāt atļāvušies personīgās intereses stādīt augstāk par labvēlību un labdarību.
 
Jaunajā Pasaulē jūs to vairs nepieļausiet.
 
Pasaulē, kura tagad mostas – jūs zināsiet, ka laimi un labsajūtu nevar iegūt uz citu rēķina, bet tā pamatojas uz vienotību, kas palīdz vienlīdz pacelties visiem. Pasaulē, kura tagad mostas, jūsu Dievišķība nodrošinās jums šos pamatus.
 
Jaunajā Pasaulē jūs atradīsiet cilvēkus, tādus kā jūs, kuri ir nolēmuši padziļināt savas attiecības ar Dievu, sevi pašu, un citiem. Kopīgi jūs izveidosiet sabiedrību, kura ievedīs jūsu planētu lielākā saistībā ar Veselo, nenoliedzot jūsu personīgo brīvību, kuru jūs vēlaties.
 
Tas, ko sajutīsim kā „jauno” šinī Jaunajā Pasaulē – būs kopīgi uzturēts miera un labvēlības redzējums. Tas, ko pasaule piedzīvos kā vēl nebijušu – būs harmonija haosa vietā.
 
Dvēseļu simfonija
 
Daloties ar citiem savā Dievišķībā, veidojas labāka pasaule, jo Dievišķības daļiņas – Tas ir Tas, Kas Jūs Esat. Jūs esat individualizēti Apziņas punkti, kuros ir sadalījies Dievišķais Prāts, tas Prāts, kurš ir jūs radījis. Un tieši tāpēc, ka jūs dalāt šo Prātu savā starpā, SADARBĪBA ir jūsu dabas pamats. Jūs nevarat šo faktu mainīt, pat ja mēģinātu.
 
Ja kādreiz jums būs nepieciešama mantra, lai pārkārtotu sevi, te tā ir: „Dalīšanās savā Dievišķībā veido labāku pasauli, jo Dievišķības daļiņa – ir Tas, Kas Es Esmu.”
 
Apzināti izšķiroties par savas dzīves dzīvošanu šādā veidā, nevis par pretošanos tam, kas ir jūsos, un kas jūs esat, – jūs atklāsiet, ka varat paveikt daudz vairāk – KOPĀ APVIENOJOTIES, nekā jebkad būtu paveikuši vienatnē. Viens no veidiem, lai gūtu priekšstatu – kā tas darbojas, ir – iedomāties Orķestra radītu mūziku.
 
Šinī Orķestrī spēlē vijolnieki, flautisti, bundzinieki, un daudz vēl citu mūziķu. Tad, kad Orķestris darbojas kā nākas, – šī dažādība bagātina muzikālo pieredzi katram. Ikviens izpildītājs spēlē labi, bet neviens no viņiem necenšas PĀRSPĒT kādu citus. Ansamblī viņi izpilda savas lomas ar lielu precizitāti, ieklausās uzmanīgi viens otrā, un apvienojas, lai radītu vienotu skaņu, kas visiem ir pieņemama un vērtīga.
 
Kad Orķestris ir nesagatavots vai nedisciplinēts – mūziķi izpilda katrs savu partiju, neieklausoties cits citā. Atsevišķas grupas spēlē skaļi, citas klusi vai nemaz – bez jebkādas virzības un koordinācijas. Tas rada disonansi skaņās, ko nemaz nav patīkami klausīties, un neviens to nevar ilgi izturēt. Šī piemēra kontekstā – jūsu vecā pasaule – ir viens muzikāls haoss.
 
Tagad, kad jūs virzāties uz lielāku harmoniju – daudz vairāk uzmanības tiek sagaidīts no jums. Jūsu izpausme ir pietiekami tīra tagad, lai sajauktos ar citu izpausmēm – veidos, kādi iepriekš nebija iespējami. Jūs nonākat saskaņā (sākat rezonēt) ar savu Dvēseli, un kad tas notiek – jūs daudz dziļāk saviļņojat citus, un jums daudz uzmanīgāk vajadzēs ieklausīties viņu atbildēs. Ikviens labs mūziķis to zina. Īsts Orķestra mūziķis zina – lai pilnībā izpaustu sevi, – viņam ir jāieklausās tajos, kas viņam apkārt. Ļoti drīz – jūs paši un visa cilvēce – lietos šīs prasmes, lai radītu apvienības un sabiedrības, kuras kalpos jums labāk.
 
Cilvēces Gobelēns.
 
Otrs veids, lai saprastu, kā jūsu Jaunā Pasaule darbosies, ir – Gobelēna iedomāšanās.
 
Iztēlojieties sevi – kā atsevišķu pavedienu lielajā Cilvēces audumā. Kad jūs paraugāties uzmanīgi uz šo Gobelēnu, jūs varat ieraudzīt, ka jūs atšķiraties no visiem citiem pavedieniem – ar krāsu un spīdumu, kas tikai jums vien raksturīgs. Šī jūsu vienreizējā Gaismas un Mīlestības kvalitāte – ir unikāls veids, kā jūs IZPAUŽAT SAVU DIEVIŠĶĪBU. Jūs esat UNIKĀLA izpausme Dievam, kas mīt jūsu iekšienē, kā jūsu PATS DZIĻĀKAIS „ES”
 
Ja jūs ieskatīsieties vērīgāk Gobelēnā, – jūs ieraudzīsiet, ka pavedieni savijas – dažviet vienkārši, bet dažviet sarežģīti. Šie diegu vijumi simbolizē jūsu savstarpējās attiecības. Attiecības piešķir jūsu dzīvei tekstūru, kas sniedz jums – sirsnīgas dalīšanās mirkļus. Bet kad Dievišķā apziņa piepilda jūsu attiecības, tad tas ir daudz vairāk, nekā tikai vienkārša dalīšanās savā starpā. Tad tā jums ir – dalīšanās savā Dievišķībā vienam ar otru.
 
Galu galā - Gobelēns reprezentē jūsu cilvēcisko sabiedrību. Tik daudz pavedienu veido rakstus pilnīgajā Gobelēna audumā, un tāpat arī Cilvēce ir veidota – no daudziem atsevišķiem cilvēkiem, kuri dzīvo komplicētās sabiedrībās un attiecībās – pa visu planētu. Un līdzīgi tam, – kā audums, atšķirībā no viena pavediena, var apģērbt augumu, noklāt galdu vai izdaiļot sienu, ––– tā arī jūsu sabiedrība, kas apvienota Dieva Mīlestībā, Var paveikt lietas, kas atsevišķi NEVIENAM nebūtu pa spēkam.
 
Kas vēl ir sagaidāms?
 
Jau pietiekami daudzi no jums novērtē harmoniju, un atrašanos plūsmā, ka tagad jums apvienoties būs pavisam viegli. Jūs esat sasnieguši kritisko masu. Drīz vien tas ļaus veidoties pasaulei, kura ir atsaucīga jūsu vajadzībām, – bez jebkādas nepieciešamības jums par to cīnīties. Bet vispirms šeit notiek attīrīšanās no tā, kas jums vairs nekalpo, un tas var samulsināt. Bet ja tā notiek – neļaujieties apjukumam. Tā vietā – esiet pacietīgi.
 
Kad jums uzmācas šaubas, atcerieties Orķestri un pajautājiet sev: „Kad viens mūziķis satiek citu mūziķi, kurš harmoniju mīl tik pat ļoti, kā viņš, – vai tad nebūtu pavisam dabiski, ja viņi apvienotos savā mīlestībā uz mūziku, lai kopīgi radītu ko tādu, kas katram atsevišķi nebūtu iespējams?”
 
Ja jūsu atbilde uz šo jautājumu ir „jā”, tad ziniet, ka šī attieksme saskarsmē jums kalpos ļoti labi, – jo tad tas būs GARS, kas veidos jūsu Jauno Pasauli.
 
Gluži tāpat, kā Simfonijas attīstību nosaka tas, cik labi un saskanīgi spēlē katrs mūziķis, ––– tā arī Jauno Pasauli veidos indivīdi, – izpaužot sevi pilnībā, un iekļaujoties vienotībā, kas patiešām darbojas. Iedrošiniet viens otru, un drīz vien jūs atklāsiet, ka jūs dzīvojat labākā pasaulē. Ikviens no jums var nest šo svarīgo apzināšanos un sajūtu, kas ved uz jūsu planētas atkalapvienošanos.
 
Ticiet tam, un tas tā būs.
 
Es Esmu Sen-Žermēns, un jūs esat dziļi mīlēti.
 
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?&f_tid=3449513