trešdiena, 2011. gada 14. septembris

Erceņģeļa Uriēla vēstījums caur Dženiferu Hofmani: Apgaismības daudzējādie ceļi

Apgaismības Daudzejādie Ceļi; Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
04.07.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Jūs varat mācīties par Apgaismību no daudziem Skolotājiem, un, iespējams, katrs no tiem ir piedzīvojis kādu Apgaismības formu, ar kuru viņš vēlas padalīties ar citiem. Viņu motīvi ir apsveicami, un ir arī cilvēki – kuriem tas palīdz šinī ceļā. Taču citi – nevarēs redzēt rezultātus, ko viņi būs gaidījuši, un jutīsies – it kā viņi kaut ko ir palaiduši garām, vai vēl ļaunāk – ka viņi nav spējīgi uz Apgaismību. Ir daudz dažādu Apgaismības ceļu un līmeņu, un katrs no jums ietur savu atšķirīgu kursu. Šeit NAV nekāda VIENĪGĀ definējuma Apgaismībai, un NAV nekāda VIENĪGI IESPĒJAMĀ veida tās pieredzēšanai. Un jums var būt daudz Apgaismības piedzīvojumu – ikkatru dienu.
 
Apgaismība – tas ne vienmēr ir viens atsevišķs „savienojuma” moments, kad atbildes uz visiem jūsu jautājumiem kļūst skaidras acumirklī. Kaut arī tā mēdz notikt – bieži vien tomēr tas ir daudz pakāpeniskāks process, kas noris daudzos atšķirīgos piedzīvojumos. Ja jūs esat nodomājuši sameklēt kādu vienu vienīgo Gaismas ZINĀŠANAS pamodināšanas veidu – jūs varat palaist garām daudz IESPĒJU – kurās jūs varētu APSTIPRINĀT savu izaugsmi, jo tās atnāk – daudz sīkāku un nemanāmāku uzplaiksnījumu veidā, kaut gan – katra no tām – ir jūsu Apgaismības spēcīgs apstiprinājums. Un kad jūs meklējat VIENĪGO Apgaismības avotu – jūs varat iztērēt visu savu dzīvi, uzskatot, ka neesat sasnieguši savu mērķi.
 
Ikkatru reizi, kad jūs apliecināt savu Spēku, apgūstot Līdzcietības un Labvēlības mācību saskarsmē ar citiem – jūs gūstat Apgaismību. Ikkatru reizi, kad jūs esat spējīgi bez nosacījumiem piedot sev un citiem – jūs gūstat Apgaismību. Tās ir Dvēseles līmeņa UZVARAS – pārbaudījumos – kurus jūs, iespējams, neesat bijuši spējīgi iziet savās iepriekšējās dzīvēs, un katra no tām ir svarīga, neviena nav nenozīmīga. Apgaismības gūšana nozīmē pavirzīšanos tuvāk Gaismai – lai paaugstinātu savas VIBRĀCIJAS, pastiprinātu savu savienojumu ar AVOTU, un atlaistu Karmas uzslāņojumus, kuri bijuši jums par apgrūtinājumu daudzās iepriekšējās dzīvēs.
 
Citu cilvēku pieredze var palīdzēt jums, bet viņu pieredzētais – NEVAR būt JŪSĒJAIS. Jūs nonākat pie katra nākamā Apgaismības pakāpiena – paši SAVĀ veidā. Kad jūs šādi to darāt – jums atkal un atkal rodas jaunas iespējas – pavirzīties uz citu līmeni. Katrs Apgaismības piedzīvojums – sniedz jums vairāk Sapratnes un Miera. Jūs atklājat, ka Apgaismības atslēga – tas ir ATZINUMS, ka jūs esat Dievišķa Būtne, kuras cilvēciskajam ceļojumam ir Dievišķs mērķis – izdziedināšanās, skološanās, transformēšanās, un pacelšanās. Katrs Apgaismības solis, ko jūs veicat – nes lielu Gaismas vilni Cilvēcei, un caur to – jūs izdziedināt arī Pasauli, un rosināt katru uz Pacelšanos.