trešdiena, 2011. gada 21. septembris

PELDĒŠANĀS GONGU SKAŅĀS

27.septembrī,  pl. 18:30 - 20,
~DAYA YOGA CENTRĀ~ Rīgā, Stabu ielā 51/2 (pagalmā).
Dalības maksa par meditāciju~seansu ir 6 Ls.
Pieteikties pa tālruni ~  67276104 ~ 26555060, http://www.joga.lv
AUM – tā ir skaista dzīves skaņa - Visuma balss...tajā skan Visums..... un tā skan caur Gongu. Gonga spēkam ir universāla nozīme, jo caur to tiek atbrīvots visaptverošs,  rotējošs Visuma spēks, ko sauc par AUM  vai OM – mistisko Visuma Sākuma skaņu.
Pilna Gonga skaņa – tā ir visaptveroša atbalss, balss, kas skan it visā esošajā.
Cilvēks, kurš to sadzird un izjūt it visās sevī pastāvošajās sajūtās, emocijās, domās un pat fiziskajā ķermenī, vienlaicīgi saplūzdams ar šo skaņu, ieiet neparastā stāvoklī – transā. Šajā stāvoklī ļoti efektīvi darbojas univesālā skaņa – tā ievibrē visu fizisko, mentālo, astrālo ķermeni un pilnībā atjauno un harmonizē tos.
Skaņa darbojas pilnīgi visos līmeņos – kā šūnu, tā arī ēteriskājā ķermenī – enerģētiski. Skaņa izlīdzsvaro enerģijas, likvidējot enerģētiskos blokus visos ķermeņos.
Klausoties varenajos Gongos, cilvēks dodas vēl nebijušā un neiedomājamā ceļojumā...un šajā ceļojumā ir iespējams piedzīvot, ieraudzīt un sastapt jebko...Sastapt pašam sevi!
 
Gong terapija ir metode, kā atrastu prieku, mieru un spēku savas personības garīgai izaugsmei un attīstībai skaņas pasaulē.
"Peldēšanās Gongu skaņās" - ir gan skaista meditācija, gan dziļa individuāla dziedinoša terapija skaņā.
Senie Gudrie izmantoja Gongu, lai pārvarētu bailes no nāves, lai atjaunotu šūnas, attīstītu intuīciju.
Gongus, dziedošos Tibetas traukus un arī citus arhaiskus instrumentus pielieto, lai palīdzētu ārstēt daudzas ar veselību saistītas problēmas un arī burvīgs pielietojums psihoterapijā, palīdzot emocionāla stresa gadījumos.
Gongs ir dziļš personīgās transformācijas un garīgās izaugsmes avots.

Saplūšana ar Tibetas dziedošo trauku un Gongu skaņām ir meditācija, kas pieejama katram cilvēkam. Ir tikai jāapguļas un jāļauj sevi piedzīvot un izjust skaņā!
 
 
Mīļi gaidīti skaņā un Mīlestībā!