piektdiena, 2011. gada 16. septembris

Hatoru planetārais vēstījums caur Tomu Kenjonu-Daudzējādo Haotisko Mezglu parādīšanās; nobeigums

Daudzējādo Haotisko Mezglu parādīšanās; Hatoru planetārais vēstījums saņemts caur Tomu Kenjonu
NOBEIGUMS
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
Toma domas un komentāri
 
Saskaņā ar Hatoru teikto, mēs novērojam tagad rodošamies daudzējādos Haotiskos Mezglus, kas izraisa haotisko notikumu un situāciju pastiprināšanos visā pasaulē.
 
Hatori savā vēstījumā uzsvēra dažus no šiem Mezgliem, tādus, kā: ekstremāls spiediens uz mūsu ekosistēmu, dīvaini laika apstākļu paterni, kuri, savukārt, negatīvi ietekmē kā lauksaimniecību, tā arī mūsu pārtikas avotus, pašas Zemes izmaiņas (zemestrīces un vulkānisko aktivitāti), nerunājot jau par esošo ekonomisko un politisko nestabilitāti.
 
Taču viņi neveltīja daudz laika šo fizisko katastrofu detaļām. Viņi, manuprāt, visai taisnīgi pateica, ka šo Haotisko Mezglu sekas ir visai skaidri redzamas tiem, kuri skatās mazliet dziļāk par virspusējām esošo notikumu izpausmēm.
 
Galvenā viņu vēstījuma uzmanība ir virzīta uz divām tēmām. Pirmkārt, tas ir - kādā veidā ikviens no mums var radīt vibrāciju aizsardzības lauku laikā, kad mēs visi, kolektīvi ieejam šajā pārejas stāvoklī (un attiecīgā globālā haosa pastiprināšanā). Un otrkārt, viņi pieskārās tam, ko viņi uzskata par slēptām briesmām, kuras paradoksāli ir nevis fiziskas, bet mentālas.
 
Viņi asi kritizē dažas no pasaules vadošajām reliģijām un garīgajām tradīcijām par toksiskām un viltīgām sekām viņu galvenajām domformām, kuras apgalvo, ka, pirmkārt, daba – tas ir kaut kas, kas ir jāpārvalda un jāpakļauj mūsu gribai (pretstatā kopradīšanai ar dabisko pasauli, ja lietojam pašu Hatoru vārdus), bet otrkārt, ka pastāv mūžīgs sadalījums un cīņa starp garu un matēriju. Hatori ir tik ļoti pārliecināti, ka ir pieminējuši to divos savos pēdējos vēstījumos.
 
Es ar Hatoriem strādāju jau vairāk kā 20 gadus un viņi parasti ir iecietīgāki, kad runa ir par citu uztveri. Šāda nelokāma pozīcija ir viņiem ļoti neparasta. Pēc pēdējā vēstījuma saņemšanas es pajautāju vienam no viņu skolotājiem – Hatoriem par šo nepieredzēto uzbrukumu šīm divām daudzām reliģijām un garīgajām tradīcijām kopīgajām domformām. Viņu atbilde bija tāda, ka cilvēcei tagad ir pienācis lūzuma brīdis un, ka divas augstāk minētās domformas ir indīgas un piesārņotas un tās turpina piesārņot mūsu kolektīvo pieeju dzīvei, kā tādai (jo, saskaņā ar dažām no šīm tradīcijām, dzīve esot sods, kļūda un/vai ilūzija).
 
Hatori šīs idejas uzskata par murgainām pēc savas būtības, jo atbilstoši viņu uztverei, nav nekāda sadalījuma starp garu (t.i. – starpdimensionālu realitāti) un matēriju. Patiešām, kā viņi saka, viņi redz, ka apziņa ir vienots kontinuums no visaugstākajām gaismas vibrācijām līdz viszemākajām matērijas vibrācijām. Un viņi uzskata, ka matērijai piemīt sakrālums/svētums, jo tā ir šī kontinuuma izpausme. Vienkārši matērijas pasaulē lietas kustās lēnāk, nekā gaismas valstībā. Patiesi viņiem raksturīgajā stilā Hatori saka, ka ikvienam iesvētītajam (t.i. – tam, kurš tiecas pacelties savā apziņā un attiecīgi dzīvē) ir jāpieņem savs paša lēmums attiecībā uz reliģiju iemūžināto sadalītību starp garu un matēriju. Citiem vārdiem sakot, viņi nesaka (un viņiem nav jāsaka) mums – kam ticēt. Un viņi pilnīgi skaidri izpauda savu pozīciju.
 
Kolektīvais trakums.
 
Viņi tāpat arī runāja par to, ka daudzi no mums izjutīs ievērojamu stresu, atkarībā no tā, kā Haotisko Mezglu globālās sekas kļūs intensīvākas. Viens no šāda spiediena uz cilvēku rezultātiem, pēc viņu domām, būs mentālās un emocionālās nestabilitātes palielināšanās. Un tālāk, viņi domā, ka „Atkarībā no daudzējādo Haotisko Mezglu spiediena pastiprināšanās, daudzi cilvēki būs tendēti iekrist murgainos un disociatīvos apziņas stāvokļos.”
 
Es domāju, ka cilvēces psihosociālā vēsture skaidri parāda, ka – kad sociāli ekonomiskais spiediens un/vai apkārtējās vides spiediens sasniedz noteiktu punktu, psihiskās veselības problēmas sāk augt cilvēku saimē, kā sēnes pēc lietus. Psihiatrs Karls Jungs pareģoja Otro Pasaules Karu, pamatojoties uz savu pacientu murgiem drīz pēc Pirmā Pasaules Kara beigām. Šo murgu intensitāte un līdzība, pēc Junga domām, norādīja uz to, ka cilvēces kolektīvo [apziņu] bija dziļi satricinājis un traumējis kaut kas, kam bija jāmaterializējas tuvākajā nākotnē.
 
Patiesībā, nosacīti jaunā sociālpsiholoģijas nozare nodarbojas ar sarežģītu sociālā un ekonomiskā spiediena mijiedarbības un cilvēka stresa reakciju uz tām, kā arī šāda stresa rezultātā radušos mentālo problēmu izpēti. Šajā sakarā es atklāju, ka pētījumi, ko publicējis Nacionālais Psihiskās Veselības Institūts, var kļūt par saistošu lasāmvielu. Tiem, kurus interesē šī tēma, es nosūtu dokumentu , kura nosaukums ir „Sociālie stresi un sociālie resursi, un stresu sekas attiecībā uz veselību”. Profilaktikas un sociālo projektu pārvalde, Bethesda, MD, 1995.gada 17.-19.augustā. Jūs tāpat arī variet sameklēt dokumentu Internetā, ievietojot savā meklētājā šo atsauci:
 
Atgriežoties pie Hatoru komentāriem attiecībā uz disociatīviem un murgainiem stāvokļiem, viņi piemēram min daudzu gaidīto – to, ka mēs jau esam uz robežas ar Pastaro tiesu [vai, kā viņi saka – mēs jau esam tur]. (Возвращаясь к комментариям Хаторов по поводу диссоциативных и бредовых состояний сознания, они упоминают для примера ожидание многими того, что мы уже на грани Судного Дня (или, как говорят некоторые, мы уже там).
 
Pasaules Gala scenārijs.
 
Ideja par to, ka mēs tuvojamies apokaliptiskajām laiku beigām, nebūt nav jauna. Pirmās tūkstošgades beigās Laika Beigu Neprāts aptvēra Eiropu. Pārliecināti, ka pasaule iet bojā un Jēzus atgriešanās ir neizbēgama, tūkstošiem cilvēku atstāja savas mītnes vietas un eksistences līdzekļus un devās svētceļojumā, lai izpirktu savus iedomātos grēkus Dieva priekšā. Kad pienāca jaunās tūkstošgades pirmā diena (1000.gads m.ē.) un kļuva skaidrs, ka pasaule nav gājusi bojā, daudzi ticīgie, bez šaubām, bija apjukuši. Galu galā Jēzus atgriešanās garantēja atbrīvošanos no to laiku neprāta.
 
Daudz vēlākā laikā mūsdienu pravietis aprēķināja, ka pēdējā radītā diena būšot 2011.gada 21.maijā. Viņš savus aprēķinus balstīja uz to, ko dēvēja par rūpīgu Bībeles analīzi. Viņa Apokaliptaiskais Laiku Beigu redzējums aplipināja lielu grupu fundamentālistisku evanģēlistisko kristiešu. Dīvaini atgādinot pēdējās tūkstošgades iestāšanos, daudzi no šiem pārliecinātajiem ticīgajiem, atstāja savu darbu, bet citi ziedoja visus savus iekrājumus, lai glābtu neticīgo pagānu pūļus no mūžīgas nolādēšanas un atgrieztu tos pēdējās dienās draudzes rindās.
 
Kad 21.maijs pienāca un pagāja, un 22.maija rīts apspīdēja Zemi, nemaz nenojaušot par to, ka tam nemaz nevajadzēja būt, daudzi no šiem ticīgajiem, neapšaubāmi, bija šokēti. Citi, savukārt, dezertēja no šī kuģa, apgalvojot, ka 21.maija datums bija aprēķinu kļūdas rezultāts un, ka pareizais pasaules gala datums ir 2011.gada 21.oktobris.
 
Taču Pasaules Gala Neprāts diez vai aprobežojas tikai ar kristīgajiem fundamentālistiem. New Age rīcībā ir pašiem savs varens un apreibinošs maisījums ar nosaukumu Maiju Pasaules Gals. Un, saskaņā ar šiem literātiem, pasaule beigs pastāvēt, kad beigsies esošais „Garās skaitīšanas” Maiju kalendārs 2012.gada 21.decembrī.
 
Personīgi es uzskatu Maiju kalendāru par kaut ko līdzīgu kosmiskajam noietā ceļa skaitītājam. Kad kalendārs beidzas, tas vienkārši apgriežas un sākas jauns cikls. Vecā laika skaitīšana beidzas un sākas jauna. Teikt, ka pasaule beidzas nākamā gada 21.decembrī, manuprāt, ir tas pats, kā teikt, ka mana mašīna izzudīs pēc tam, kad spidometra rādītājs ir pārsniedzis 100.000 jūdžu rādītāju.
 
Es jautāju Hatoriem dažādu iemeslu dēļ par to, ko viņi jūt attiecībā uz Maiju kalendāra beigām un viņu pozīcija bija ļoti konsekventa. Maiju „Garās skaitīšanas” beigas nenozīmē pasaules galu, bet nozīmē tādas pasaules galu, kādu mēs to esam pazinuši. Viņi uzskata arī, ka 2012.gada 21.decembrī no galaktiskā kodola, kuru dažkārt dēvē arī par Centrālo Sauli, notiks spēcīgs evolucionējošās enerģētikas izvirdums. Taču, lai gan šim enerģētiskajam izvirdumam būs spēcīga transformējoša ietekme uz cilvēci, tas, pēc viņu domām, nebūs signāls Homo Sapiens eksistences beigām. Patiesībā, daži no viņu pareģojumiem attiecībā uz cilvēci koncentrējas ap 2023.gada kosmiskajiem notikumiem. Citiem vārdiem sakot, viņi [Hatori] neparedz cilvēces galu tuvākajā laikā, taču viņi redz radikālu transformāciju, kas notiek cilvēces, kā tādas, globālajā apziņā.
 
Redzamās un neredzamās sekas.
 
Vēsture beigu beigās parādīs, kam ir un kam nav bijusi taisnība attiecībā uz visiem šiem Pasaules Galiem, pie nosacījuma, protams, ka cilvēcei patiesībā eksistē kaut kāda nākotnes vēsture.
 
Iespējams pasaules galam ticošajiem ir taisnība un pasaule beigsies ar saniknotā Dieva pastaro tiesu, vai, kā apliecina daži, kas tic senai citplanētiešu iejaukšanās esamībai, pasaule beigs pastāvēt, kad Annuaki atgriezīsies, lai pārbaudītu savus ģenētiski modoficētos vergu spēkus (t.i. cilvēci).
 
Varbūt, kā daži tic, Lielais Labdaris atgriezīsies un izglābs mūs no mums pašiem. Un Maiju kalendāra beigas atklās mums jaunu Dievu Laikmetu un visas tās šausminošās lietas, ko vērojam ap sevi, pēc mūsu atmošanās kļūs par sliktu sapni.
 
Vai arī – iespējams, Maiju piekritējiem ir taisnība un ar Maiju kalendāra beigām beigsies gan laiks, gan mūsu pasaule.
 
Taču apokaliptiskā domāšana, neatkarīgi no savas izcelsmes, pārstāv vismaz priekš manis – būtisku problēmu. Pirmkārt, tā pēc savas dabas ļoti ierobežo un atņem cilvēkam spēku. Un turklāt pārāk ilgais laiks, kas iztērēts daudzējādo Pasaules Galu pētīšanā, var novest pie ļoti negatīva prāta stāvokļa.
 
Par neredzamajām sekām šāda veida domāšanai ir uzskatāma jebkādas rīcības, ko mēs savā dzīvē varam veikt, padarīšana par mazvērtīgu. Bet mūsu spēks ir rīcība, situācijas mainīšana mūsu dzīvē - ir uzskatāma par vienu no mūsu svarīgākajiem atribūtiem.
 
Aizsargājošie vibrāciju lauki
 
Savā vēstījumā Hatori sniedza divas metodes darbam ar pārejas stāvokļa haotisko dabu, kurā tagad ieiet mūsu planēta. Abas šīs metodes ir saistītas ar sirdi un/vai emocionālo stāvokli, kas saistīts ar sirdi. Tas arī nav pārsteidzoši, jo Hatori man no pašas pirmās dienas teica, ka visefektīvākais drošākais līdzeklis cilvēka garīgās evolūcijas paātrināšanai ir sirds un atzinības un/vai pateicības emocijas.
 
Pirmā viņu piedāvātā metode ir paredzēta tiem, priekš kuriem šī informācija ir jauna. Ja jūs sevi pieskaitāt attīstītiem praktiķiem, jūs variet izlaist nākamo sadaļu, jo tā ir uzskatāma par pašiem pamatiem/bāzi. Mans attīstītākās tehnikas apskats atrodams sadaļā Attīstītākā tehnika/Filosofiskie apsvērumi.
 
Bāzes tehnika
 
Ideja šeit ir tāda, ka, lai ieietu atzinības vai pateicības emocionālajā jeb sajūtu stāvoklī. Un ieietu šajā ķermeņa un prāta stāvoklī bez jebkāda iemesla, atskaitot – jūsu pašu izvēli.
 
Citiem vārdiem sakot, jums nav jāmeklē jel kas jūsu dzīvē, par ko jūs varētu paust atzinību vai pateicību. Jūs ieejat šajā sajūtu stāvoklī ar gribas akta palīdzību.
 
Saskaņā ar Hatoriem, kad jūs sevi ievietojat šajā ķermeņa un prāta stāvoklī, jūs radiet to, ko viņi nosauc par pozitīvu piesaistītāju. Tas pozitīvi ietekmē jūsu garastāvokli, jūsu domāšanu un uzvedību un, kā viņi saka, jūsu vibrāciju enerģētisko lauku.
 
Hatori piedāvā mums ieiet atzinības un pateicības sajūtu stāvoklī vairākas reizes dienā tādā veidā, lai to apgūtu – tādā ziņā, lai apgūtu spēju ieiet tajā pēc savas gribas jebkurā dienas un nakts laikā.
 
Viņi saka, ka šī spēja mums labi noderēs, kad mēs un vēl apmērām 7 miljardi cilvēku, kuri apdzīvo planētu, dziļāk iegremdēsimies tik daudzo Haotisko Mezglu sekās. Citiem vārdiem sakot, atzinības un pateicības jūtu stāvoklis ir uzskatāms par pretindi, mentāli/emocionālu aizsardzību pret haotiskā stresa izraisītām reakcijām.
Jo biežāk jūs praktizējat šādu sava mentālā/emocionālā stāvokļa pagriešanu uz atzinību vai pateicību, jo labāk jūs to apgūsiet. Šis emocionālo smadzeņu prasmju tips ir uzskatāms tieši par to, kas tas ir, t.i. - par prasmēm. Un, kā ar jebkurām prasmēm/iemaņām, meistarība šeit tiek sasniegta ar atkārtošanu. Mums ir jāizveido zināma neironu shēma savās smadzenēs, pirms mēs varam rēķināties ar tās darbību tad, kad tā mums ir visvairāk vajadzīga.
 
Ja jūs esiet cilvēks ar labi attīstītu nervu sistēmu, kura sniedz jums pieeju jūsu emocijām, jums iespējams būs samērā vienkārši atcerēties atzinības vai pateicības sajūtas. Un, kad jūs to izdarīsiet, jūs pamanīsiet, ka jūsu emociju kvalitāte mainās saskaņotu un pozitīvu atzinības un pateicības jūtu virzienā. Tagad viss, kas jums ir jāizdara, jums ir jāieiet šajā sajūtu stāvoklī dažas reizes dienā. Pārvērtiet to par sava veida mentālo eksperimentu. Dariet to tad, kas to paveikt ir viegli, un tad, kad to ir grūti izdarīt, piemēram, kad jūs esiet aizkaitināti vai izjūtat nepacietību un dusmas. Paskatieties, kas notiek, kad jūs iejaucaties savos pašu emocionālajos pārdzīvojumos ar šo saskaņoto emocionālo stāvokli (t.i. – ar atzinību un pateicību). Un atcerieties – jo vairāk jūs praktizējiet, jo prasmīgāki kļūstat.
 
Ja jūs esiet attiecināmi uz tā tipa cilvēkiem, kuriem nav tieša pieeja savām emocijām, jūs variet izmēģināt atcerēšanās metodi. Ideja šeit ir tāda, ka – kad jūs atceraties notikumu vai situāciju, kurā izjutāt noteiktu emociju, tā parasti atgriežas jūsu apziņā.
 
Tādā veidā pirmais solis ir – atcerēties kaut ko pagātnē, par ko izjutāt pateicību vai atzinību. Nav būtiski, kāda iemesla dēļ. Tas var būt kaut kas liels vai kaut kas pavisam niecīgs. Tam patiešām nav nozīmes, kamēr vien jūs izjūtat zināmu pateicību un atzinību.
 
Nākamo soli veido īsto atmiņu atsaukšana. Atcerieties situāciju, līdzīgu tai, kurā jūs atradāties. Pārnesiet visas savas sajūtas uz šo pārdzīvojumu. Iztēlojieties sevi fiziski esam šajā situācijā. Sajūtiet to ar redzi, dzirdi, visām fiziskajām sajūtām. Kad jūs labi noskaņojat savu atmiņu uz to, kas bija tad, kad sajutāt pateicību, jūs no jauna atklājat sevī šo emociju.
 
Pēdējais solis būs – atlaist savas atmiņas un palikt tikai šajā sajūtu stāvoklī - kā tādā. Kad jūs būsiet nostiprinājušies šajā saskaņotajā atzinības vai pateicības stāvoklī, iepazīstieties ar tā kvalitāti. Beigu galā jūs spēsiet izraisīt/radīt atzinības un pateicības sajūtu stāvokli, neizmantojot atmiņas. Atrodoties uz šī pakāpiena, jūs jau esiet gatavi ieiet saskaņotajā atzinības un pateicības sajūtu stāvoklī vairākas reizes dienā. Un atcerieties – praktizēšanās rada pilnību.
 
Daži cilvēki nav spējīgi sasniegt atzinības un pateicības sajūtu stāvokli nedz tiešā veidā, nedz ar atmiņu palīdzību. Tas parasti ir saistīts ar vairākiem faktoriem, tādiem kā: smadzeņu neironu tīkla stāvoklis un īpaši – pagājusī/iepriekšējā vēsture. Citiem vārdiem sakot, kad tāds cilvēks meklē savā pagātnē kaut ko, par ko varētu izjust atzinības un pateicības jūtas, viņš atgriežas ar tukšām rokām. Viņš vienkārši nespēj atcerēties jel kādu pozitīvu pieredzi, kas spētu ģenerēt šādas jūtas.
 
Ja jums ir iznācis būt par šādu cilvēku, jūs variet sev smadzenēs radīt jaunu neironu tīklu, kas ļaus jums pārdzīvot atzinības vai pateicības stāvokļus, pat, ja jūs patiesībā dzīvē nekad neesiet tos izjutis. Lai to sasniegtu, jums ir jāpiesaista tas, kas tiek dēvēts par radošo fantāziju. Un, lai cik dīvaini tas arī neskanētu, noteiktās situācijās ķermenis/prāts nespēj saskatīt atšķirību starp patiesu un iztēlotu notikumu.
 
Kad jūs radāt dziedināšanas fantāziju, jūs iedarbiniet spēcīgu dziedinošu sava ķermeņa/prāta reakciju pat, ja šīs dziedinošās reakcijas cēlonis ir jūsu iztēle!
 
Pirmais solis šajās specifiskajā metodē būs – padomāt/iedomāties par kaut ko, kas varētu izraisīt jūsos atzinības vai pateicības jūtas. Nav nozīmes, kas būs šis iztēlotais kaut kas. Tas var būs kaut kas patiesi liels vai arī kaut kas ļoti vienkāršs. Ir nepieciešams tikai, lai tas izraisītu jūsos atzinības un pateicības jūtas. Tālāk, jūs sākat fantazēt, iztēlojoties sevi šajā situācijā un pieņemot visu, kas varētu sniegt jums atzinības un pateicības sajūtu. Iztēlojieties sevi pilnībā un absolūti iegremdētus šajā situācijā – it kā tas patiešām notiktu. Skatieties, izjūtiet fiziskajās sajūtās, klausieties skaņās.
 
Kad sajūtas piepilda jūs, situācija sāk šķist aizvien un aizvien reālāka. Kad sajūtat, ka šī atzinības un pateicības emocija paceļas jūsos, atlaidiet fantāziju un atstājiet tikai sajūtu.
Dažkārt cilvēki sajūt vēl vienu reakciju uz šādu fantāziju - papildus atzinībai un pateicībai. Šī sekundārā reakcija var izpausties kā skumjas, nožēla un dusmas par to, ka viņu dzīvē nekad nav bijis nekā tāda, kas sniegtu viņiem atzinības un pateicības jūtas.
 
Ja tas notiek ar jums, tad ļaujiet sev izjust šo papildus reakciju. Būtība nav tajā, lai kaut ko slēptu un, jo īpaši, patiesās emocionālās reakcijas uz jūsu dzīves situācijām. Ideja ir tajā, lai radītu jaunu sajūtu stāvokli, ar kuru jūs variet strādāt.
 
Ja jūs ļausiet sev sajust šīs sekundārās reakcijas pietiekami ilgi, gala rezultātā tās – izšķīdīs. Šajā brīdī atgriezieties fantāzijā un ļaujiet pateicības un atzinības stāvoklim no jauna pacelties. Pēc tam atpūtieties šajā saskaņotajā sajūtu stāvoklī tik ilgi, cik jums ir ērti tā, lai jūs sāktu apzināties tā kvalitāti.
 
Dažiem cilvēkiem ar daudzkārtējām sekundārajām reakcijām iespējams nāksies vairākas reizes iziet caur šo radošo fantāzijas metodi. Esiet neatlaidīgi tajā un jūs ieraudzīsiet, kas tas ir jūsu pūļu vērts.
 
Kad jūs ieraudzīsiet, ka atzinības un pateicības sajūtu stāvoklis jūsos rodas bez sekundārajām reakcijām, jūs būsiet gatavi sākt eksperimentēt ar šo stāvokli - kā tas tika iepriekš aprakstīts. Eksperimentējiet ar to. Izmēģiniet to dažādās situācijās. Jo vairāk jūs praktizēsieties ieiet šajā stāvoklī pēc savas gribas, jo prasmīgāki jūs kļūsiet.
 
Ir vēl viens, bieži vien negaidīts, labums no šādas praktizēšanās. Ieejot saskaņotajā atzinības un pateicības stāvoklī pēc savas gribas atkal un atkal, jūs radāt pozitīvu piesaistītāju. Un, gala rezultātā, piesaistāt sev situācijas, cilvēkus un iespējas, kas atnesīs jums šīs sajūtas reālajā dzīvē.
 
Attīstītā tehnika/ Filosofiskie apsvērumi
 
Es uzskatu par pietiekami būtisku Attīstītās tehnikas filozofiskās jēgas apspriešanu, pirms sākt iedziļināties detaļās. Šādas atturības no manas puses iemesls ir tāds, ka šī tehnika dziļā veidā/pamatīgi maina smadzeņu darbību. Es domāju, ka jums ir jāzina, kur jūs iesaistāties, pirms izlemjat, vai patiesi tas ir tas, ko jums gribētos izjust – vai tomēr nē.
 
Ja jūs lasījāt Hatoru instrukcijas attiecībā uz šo metodi, tad pamanījāt, ka šeit ir klātesošs brīdis, kad jūs fokusējaties uz fizisko sirdi, sajūtot atzinību vai pateicību.
 
Ja jūs paliekat šajā stāvoklī pietiekami ilgi, jūsos spontāni rodas svētlaimes un ekstāzes sajūta. Bet pēc tam, saskaņā ar Hatoru teikto, jūs paliekat svētlaimības stāvoklī apcerot (t.i. – apzinoties) tukšumu jeb izplatījumu, no kā sastāv jūsu ķermenis.
Šī divkāršā svētlaimes un tukšuma apzināšanās rada dziļas iekšējās uztveres izmaiņas/pārbīdi. Tas ir zināms atbrīvošanās veids, jo jūs tiešā veidā izdzīvojat bezgalību un savas pašu apziņas nelokālo/bezpiesaistes dabu. Šajā iekšējās apzināšanās stāvoklī tiek pārvarētas ķermeņa un pasaules robežas.
 
Jūs ieejat bezgalīgā prāta stāvoklī, kas nepazīst robežas.
Ja jūs esiet tālu tikuši šajā tehnikā, es jums iesaku pavadīt pietiekami daudz laika šajā paplašinātajā prāta stāvoklī un pa-īstam izbaudīt to, pirms spert nākamo soli. Es to saku tāpēc, ka vismaz man šis prāta stāvoklis sniedz dziļu atjaunošanos un mieru.
 
Nākamajā posmā jūs sūtāt pateicību gan jūsu ķermeņa tukšajā izplatījumā, gan matērijas daļiņām, kas to veido, atceroties, ka visa matērija, ieskaitot jūsu ķermeni, sastāv no 99% tukša izplatījuma.
 
Es domāja, ka katram no mums šajā stadijā ir pašam sava pieredze. Man tā ir intuitīvā pieredze. Es atgriežos no neierobežotā prāta stāvokļa stāvoklī, kur es vienlaicīgi gan esmu ierobežots ar sava ķermeņa robežām, gan pārvaru tās. Citiem vārdiem sakot, es vienlaicīgi esmu gan nelokāls, gan lokalizēts. Un tas patiešām ir dīvains stāvoklis.
 
Ja es palieku šajā duālajā stāvoklī pietiekami ilgi, es sāku izjust enerģijas uzplūdus, kas ieplūst manā ķermenī no tā, kas šķiet esam tā [ķermeņa] iekšējais izplatījums. Un mans ķermenis bieži sāk ieiet kādā spontānā apļveida šūpojošamies kustībā (ja es sēžu taisni vai sakrustojis kājas), jogiem zināmai kā „Krija”. „Krija” ir uzskatāma par smalko enerģiju kustības caur ķermeni pazīmi.
 
Priekš manis šī tehnikas daļa nav uzskatāma par mierīgu. Tā ir spēcīga un uzlādē ar enerģiju. Saskaņā ar Hatoru teikto, šī attīstītās tehnikas stadija ģenerē smalko enerģiju plūsmu no ķermeņa daudzdimensionālā izplatījuma uz KA (enerģētisko ķermeni), bet no turienes, caur mitohondriju [mitohondriji - ir struktūras dzīvas šūnas citoplazmā, kas pilda enerģijas ražotāja funkcijas] – uz fiziskā ķermeņa šūnām un pēc tam uz DNS. Man, starp citu, nav nekāda paņēmiena, kā noteikt vai tas viss patiešām notiek. Es tikai nododu tālāk to, ko Hatori man ir teikuši šajā sakarā, kad es viņiem uzdevu dažus jautājumus, kuri attiecās un manu personīgo pieredzi darbā ar šīm metodēm. Viņi teica, ka piepildīti ar enerģiju, KA/mitohodriji/DNS spontāni izpaudīs pacelšanās dabas un procesa izpratni, ja cilvēks praktizē šo tehniku pietiekami ilgi.
 
Tā ir filozofiskās dilemmas būtība. Attīstītā tehnika maina iekšējo uztveri tādejādi, ka jūs izjūtat nelokalizētos (t.i. trancedentālos) savas būtnes aspektus vienlaicīgi ar lokalizētajiem.
 
Turklāt, tā [tehnika] izveido tiltu starp jūsu iemiesotajiem un neiemiesotajiem aspektiem. Par vienu no šī apziņas tilta sekām ir uzskatāms tas, ka jūs piesaistāt savā ķermenī no saviem neiemiesotajiem aspektiem ļoti spēcīgu enerģiju.
 
Es neieteiktu šo tehniku nevienam, kurš tic sadalījumam starp garu un matēriju, vai tic cīņai starp garu un miesu. Šī tehnika tās visfundamentālākajā līmenī ir saistīta ar matērijas apgarošanu/garīgošanu. Un, ja tas nav tas, kas ir jūsu intereses, es jums vispār neiesaku pielietot šo tehniku.
 
Šeit atrodamas divas atsauces uz mūsu saitu, kuras var būt noderīgas saistībā ar šo Hatoru vēstījumu.
 
Abas ir atsauces uz audio failiem, kas atrodami sadaļā „Skanošās Veltes”. Ja jūs to lasāt internetā, uzklikšķiniet uz tām un jūs nokļūsiet Licencētās Vienošanās lappusē. Ja jūs piekrītat tās noteikumiem, nospiedied „Es piekrītu noteikumiem” lapas apakšējā daļā un jūs saņemsiet piekļuvi visiem audio failiem, kas tagad atrodami sadaļa „Skanošās Veltes”.
 
Cats and Dogs; Appreciation or Gratitude (Atzinība vai pateicība)http://tomkenyon.com/sound-gifts

The Crystal Palace Within: An Energy Meditation (Kristāla Pils Meditācija)http://tomkenyon.com/sound-gifts
 
Piezīme: Izlasiet meditāciju aprakstus (sniegti agrākajos Haroru vēstījumos). Uz šo materiālu attiecas starptautisko autortiesību aizsardzība. Jūs variet kopēt Hatoru vēstījumus, bet nevariet kopēt audio failus no sadaļas „Skanošās Veltes”.
 
© 2011 Tom Kenyon. All rights reserved