svētdiena, 2011. gada 18. septembris

Erceņģelis Uriēla vēstījums caur Dženiferu Hofmani; Dziedināšanas daudzējādie ceļi

Dziedināšanās Daudzējādie Ceļi; Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
11.07.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Ikvienam no jums ir zināmi tādi cilvēki, kuri šķietami viegli un bezrūpīgi iet pa dzīvi. Izskatās, ka viņiem nav nekādu mācību, ko vajadzētu apgūt, un nav nekādas galvenās dzīves problēmas. Viņu dzīves nav piepildītas ar rūpēm, un viss, šķiet, viņiem izdodas bez pūlēm. Un izskatās, ka viņiem, iespējams, pat nav garīga savienojuma, un viņi nemaz necentrējas uz savu Garīgo Ceļojumu, bet bauda tādu dzīvi, kuru jūs vēlaties radīt priekš sevis. Tad rodas jautājums – kādēļ jums ir vajadzīgs šis Dziedinošais Ceļojums, bet ne viņiem? Kādēļ jums ir jādziedinās, bet viņiem nē? Vai viņi ir savādāki? Vai viņi zina ko tādu, ko jūs neapjaušat?
 
Ikviena Dvēsele izvēlas savu Dziedinošo Ceļojumu atbilstoši tam – ko savas iemiesotās dzīves laikā tai nepieciešams piedzīvot. Katra atsevišķā dzīve ir unikāla, un atspoguļo savas Dvēseles mācības un vajadzību skoloties, ievainojumus un vajadzību dziedināties. Un ikvienam ir ļauts izvēlēties Dziedināšanās Ceļu, vai arī atstāt bez ievērības šo aicinājumu, tāpat kā izvēlēties to – kā šis ceļš izvērtīsies priekš jums, un ko tas ietvers. No jūsu viedokļa raugoties – kāda cita Ceļš var izlikties daudz vieglāks par jūsējo. Taču jums nav ne jausmas – par šīs Dvēseles saistībām šinī dzīvē, un par šīs Dvēseles pieredzēto citās savās dzīvēs. Šīs detaļas jums ir apslēptas, tāpat kā jūsu Dvēseles Dziedinošā Ceļojuma detaļas ir apslēptas citiem. Katrs Dziedinošais Ceļojums – tas ir Mācību, Izaugsmes, Transformāciju, un Pacelšanās process, un kaut arī katram tas ir savādāks – mērķis ir tas pats – palīdzēt ikvienam pārvarēt savas bailes, atrast un apgūt savu Spēku, un nonākt pie lielākas garīgās sapratnes.
 
Jūs izejat Dziedināšanos, jo tas ir tas – uz ko jūsu Dvēsele jūs ir aicinājusi. Dziedināšanās process var būt – gan grūts un sāpīgs, gan arī viegls un nesāpīgs. Visi šie aspekti ir nosakāmi pēc jūsu izvēles – apzināti, vai neapzināti. Jums nebūt nav jāpiedzīvo sāpes, lai izdziedinātos. Tas, kurš šķietami iziet dzīvi bez skološanās – varbūt patiesībā ir izdarījis izvēli – iziet savu Dziedinošo Ceļojumu – bez sāpēm un haosa. Par cik jūs uzskatāt, ka Dziedināšanās saistās ar sāpēm – tad jūs līdz ar to izvēlaties šādu Dziedināšanās formu. Jūs varat izvēlēties arī citu Dziedināšanās Ceļu, kas būtu daudz nesāpīgāks un iedarbīgāks – tiklīdz jūs izlīdzināsiet savu Prātu un Garu, un izdarīsiet šādu izvēli.
 
Jūsu Dziedinošais Ceļojums tāpat dod labumu ikvienam jūsu Dvēseles Grupā. Ikviena dziedinošā pieredze, kuru jūs noslēdzat – dod labumu gan jums, gan visiem iesaistītajiem. Kopīgi jūs esat izvēlējušies šo Dziedinošo Ceļojumu. Bet tas – KĀDĀ VEIDĀ jūs piedzīvojat šo dziedināšanos – tas ir JŪSU ziņā.
 
Kad jūs izvēlaties dziedināšanos BEZ sāpēm – tādu pašu iespēju jūs piešķirat arī visiem citiem savā Dvēseļu Grupā. Par cik jūs mācāties cienīt jebkuru savu pieredzi – jūs varat atrast skaistumu – ikvienā dziedināšanās procesā, un jūs uzzināsiet, ka Dziedināšanās – tā ir Dvēseles DĀVANA, tā ir IESPĒJA – jums un visai Cilvēcei – IEMĀCĪTIES – dziedināties bez sāpēm, dzīvot bez bailēm, un virzīties uz priekšu – savas Garīgās attīstības Ceļā. Jūs izejat Dziedināšanos, jo jūs esat nākuši izdarīt izmaiņas pasaulē, un izdziedināt tās emocionālās un garīgās traumas, kuras ir kā atspoguļojums jūsu pašu ievainojumiem. Katram no jums ir Spēks – IZDZIEDINĀT SEVI, SAVU DVĒSELES GRUPU, un VISU PASAULI. Un jūs varat to izdarīt BEZ SĀPĒM, un ELEGANTI – virzot pasauli uz izlīdzināšanos ar tās visaugstākajām vibrācijām, izlīdzinot Cilvēci ar Garu, lai pārvietotos uz augstākām dimensijām, kur varētu BŪT un AUGT – ar grāciju, un nepiespiesti.