pirmdiena, 2011. gada 19. septembris

Krajona vēstījums caur Sergeju Kanaševski; GENOMS KĀ VISUMA DĀRGUMS

11.06.11. 
Sveicināti, mani dārgie. Es esmu Krajons no Magnētiskā Dienesta.
Šajā vēstījumā runa ies par daudzdimensionālā cilvēka Genoma vērtīgumu, kura sastāvdaļa ir magnētiskā DNS. Tā ir iznācis, ka iemiesotie cilvēki, nestādoties sev priekšā, kļuva par ļoti svarīgu dārgumu īpašniekiem. (KRAJONA SMAIDS). Gaismas Darbinieki! Jūs pat nestādāties priekšā, cik daudz būtņu Visumā tiecas iegūt to, kas ir jums...
Daudzdimensionālais cilvēka Genoms – Lielā Eksperimenta, kurš notika ne tikai uz planētas Zeme, svarīgākais rezultāts. Tas ir – jūsu mantojums. Kā es jau esmu teicis, jūs – esat brīvās izvēles devītā planēta. Jūsu daudzdimensionālajā Genomā ir ietverta astoņu tādu planētu augšāmcelšanās un vienas nepacelšanās pieredze. Bez tam, jums – Eņģeļiem no Lielās Centrālās Saules – ir 9-u augstāko dimensiju dzīves pieredzes pilnība. Bet tagad jūsu pieredzei ir pievienojusies pieredze par vēl vienu dimensiju – ceturto, kurā tagad dzīvojat.

Interese par Lielā Eksperimenta rezultātiem pieaug. Planētai Zeme ir piekalta mūsu Visuma iemītnieku arvien lielāka skaita uzmanība. Diemžēl, ne visi no viņiem ir apzinīgi, ne visi ievēro noteiktās normas un noteikumus. Saistībā ar to notika kārtējais GARĪGAIS FORUMS pārstāvjiem no 16 zvaigžņu civilizācijām - daudzdimensionālā cilvēka Genoma daļas ciltstēviem, tiem, kas deva savus materiāli-garīgos gēnus planētas Zeme mūsdienu cilvēkiem.

Forumā atzīmēts, ka nelikumīgas iejaukšanās mēģinājumi Eksperimenta gaitā ir kļuvuši biežāki. Tā, piemēram, tika paziņots par pēdējo nesankcionētas iejaukšanās gadījumu no vienas no Ponokteona civilizācijas puses, kura mitinās Oriona Jostas zvaigžņu sistēmā, sestajā dimensijā.
Dārgie Gaismas Darbinieki! Jūs zināt: visus spēkus, kuri ir klātesoši Eksperimenta zonā, nosacīti var sadalīt trīs nometnēs.

1. Gaismas Ģimene, kura ir Eksperimenta un tā galveno dalībnieku organizators, iedvesmotājs vienlaicīgi.
2. Tumsas Ģimene – tie ir visi, kuri spēlē Tumšās puses lomu, bremzē Eksperimentu un vēlas to pārtraukt.
3. Trešā puse – neitrālā. Tie ir liels skaits pētnieku, kuri ir ieradušies šeit, lai veiktu nepieciešamos novērojumus un padarītu tos par savu zināšanu arsenāla daļu.

Un tā, Trešā Puse – tie ir “pētnieki”, kuriem ir savi mērķi.
Par Gaismas Ģimeni un Tumsas Ģimeni jūs jau esat informēti, par to ne reizi vien ir ziņots no dažādiem avotiem. Daudz mazāk ir pateikts par Pētniekiem.

Eksistē speciāls process pielaidei jūsu pasaulei, jūsu planētai. Tā ir Eksperimenta īpaši aizsargājama zona. Šurp nav iespējams atnākt bez Gaismas Ģimenes atļaujas, bez Brīvo pasauļu Federācijas un mūsu Visuma sektora Starpplanētu Konfederācijas sankcijas. Un vēl vairāk – bez planētas Zeme Garīgās Valdības atļaujas. Citādi sakot, Eksperimenta uz Zemes pētīšanai nepieciešama speciāla akreditācija. Tikai pēc tās saņemšanas un nepieciešamo formalitāšu ievērošanas Pētnieki iegūst iespēju novērot to, kas notiek jūsu pasaulē.
Bet tagad – uzmanību!

PĒTNIEKIEM IR ATĻAUTS TIKAI NOVĒROT, KONTAKTĒTIES AR JUMS, TAČU NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEIEJAUKTIES EKSPERIMENTA GAITĀ. Šo noteikumu ievērošanu kontrolē Gaismas Ģimene. It īpaši – Kosmiskie Spēki Aštara Šerana vadībā, kura vārds ir labi pazīstams vairumam Gaismas Darbinieku. Gaismas kuģi “sektorā Sčeir” – tā saucas Visuma sektora daļa, kur atrodas planēta Zeme – droši aizsargā no iebrukuma planētas trešo, ceturto un piekto dimensijas. Tas ir, Jūsu pasaule (ceturtajā dimensijā) un blakus dimensiju pasaules atrodas drošā Aštara Kosmiskās Flotes aizsardzībā. Kontroli pār pārējām citu dimensiju “teritorijām” tāpat veic Gaismas Ģimenes speciālas struktūras (Dienesti).

Pēdējā laikā, kad Eksperiments ir iegājis noslēguma fāzē, kad ir iegūti ļoti svarīgi rezultāti, ir aktivizējušies spēki, kuri grib izmantot tos nesankcionētā veidā. Gaismas Ģimene vērš jūsu uzmanību uz to un dod nepieciešamo informāciju.

Tagad pastāstīšu jums par neseniem (no jūsu laika atskaitīšanas punkta) notikumiem. Vienas no Ponokteona civilizācijas, sestās dimensijas (Ponokteons – tās ir desmit saules sistēmas Oriona Jostas zvaigžņu sistēmā) pārstāvji ienāca jūsu telpas-laika koridorā pirms pieciem gadiem. Sākumā viņi apzinīgi veica novērojumus, ievērojot visas nepieciešamās normas un noteikumus. Taču pēc kāda laika sāka veikt nesankcionētus darbus. Kā tas izpaudās? Stājoties kontaktā ar lielu daudzumu iemiesotu cilvēcisko būtņu grupām, paziņoja pa sevi kā par Gaismas Ģimenes pārstāvjiem. Caur cilvēkiem, ar kuriem viņi nodibināja ciešus telepātiskus sakarus, jūsu pasaulē tika nodoti tā saucamie “gaismas kodi”.

Tika ieteiktas meditācijas tehnikas, kura it kā veda pie ātras magnētiskās DNS aktivizācijas. Darbs tika veikts pietiekami lielā mērogā, “gaismas kodi” un “meditācijas” tika nodotas desmitiem kontaktētāju kā “magnētiskās DNS aktivizācijas metodikas”. Pēc šīm metodikām strādāja veselas grupas dažādos Zemeslodes stūros. Tādas “sadarbības” rezultātā bez cilvēcisko būtņu ziņas viņu ķermeņos tika iesakņoti citas dimensijas “mikročipi”. Tika gatavota operācija cilvēka Genoma fragmentu izņemšanai...

Taču jūsu realitātes Koridorā jau bija gatavi līdzīga veida notikumu gaitai. Gaismas Ģimene, piedaloties sestās dimensijas Gaismas būtņu grupai “SOLĀRIS”, caur iemiesotiem Gaismas Darbiniekiem veica PA VISU PLANĒTU cilvēku attīrīšanu no svešiem “instrumentiem”. Par iemeslu kalpoja šo cilvēku griešanās pie Gaismas Darbiniekiem, pie Gaismas Ģimenes. Tas ir, PĀRKĀPUMU IEVĒROJA PAŠI IEMIESOTIE CILVĒKI. Un tieši iemiesoti Gaismas Darbinieki, griežoties pie Gaismas Ģimenes, veica attīrīšanas darbu. Tas liecina par mūsdienu cilvēces Garīgās Meistarības pieaugušo līmeni un lielāku to Gaismas Darbinieku, kuriem tika uzdota šī uzdevuma izpilde, atbildības līmeni.

Pašreizējā laikā (ja runā par jūsu Zemes laiku) Ponokteona civilizācijas pārstāvjiem ir uzrādīts oficiāls paziņojums par vienošanos pārkāpumu. VIŅI IR AIZVĀKTI AIZ EKSPERIMENTA ZONAS ROBEŽĀM, UN VIŅIEM IR LIEGTAS ATGRIEŠANĀS TIESĪBAS. Par viņu plānu atklāšanu tika oficiāli paziņots Brīvo Pasauļu Federācijas Padomei (BPF).
Grupa “SOLĀRIS”, izpildījusi savu misiju, atgriezās Mājās, savā dimensijā, savā Realitātes koridorā.

Dārgie Gaismas Darbinieki! Tikai, lūdzu, nekādā gadījumā neizjūtiet bailes. Šim stāstam nav jāatbaida jūs no savu magnētisko DNS slāņu aktivizācijas, no daudzdimensionālā Genoma aktivizācijas procesa. Pašas aktivizācijas metodikas dotajā posmā ir pietiekoši vienkāršas. Tās neprasa kaut kādus sarežģītus kodus vai komplicētus procesus. Jūs izsakāt tīru nodomu magnētiskās DNS, daudzdimensionālā Genoma aktivizācijai – jūsu Garīgie Audzinātāji sāk strādāt ar jums. Ir meditācijas, ir fiziski vingrinājumi. Šiem garīgajiem un fiziskajiem vingrinājumiem ir JĀBŪT JUMS SAPROTAMIEM. Un, bez tam, jums vajag būt GARĪGAI ATSAUKSMEI uz to, ko jums piedāvā darīt.
Ja parādās bailes, nedrošība – tātad, tas nav jūsu vai vienkārši nav laiks ar to nodarboties. NEDARIET NEKO TĀDU, KAS IET PRET JŪSU IEKŠĒJO VĒLĒŠANOS. Darbam magnētiskās DNS, daudzdimensionālā Genoma aktivizācijā ir jārisinās DABISKĀ veidā. Gaismas Ģimene nekādā gadījumā neiesaka pielikt necilvēcīgus pūliņus šī mērķa sasniegšanai. Jūsu garīgā attīstība, jūsu Gaismas Darbinieka darbs gala rezultātā arī aizvedīs pie tām praksēm, kuras jūs sāksiet APZINĀTI veikt – mierīgi, ar pašcieņu, ar Mīlestību...

Vēlēšanās kļūt par “supercilvēku” nekādi nepalīdzēs magnētiskās DNS aktivizācijā. Mīlestība pret cilvēci un visu esošo – lūk, galvenais instruments daudzdimensionālā Genoma aktivizācijā. Tāpēc ka daudzdimensionālais Genoms bez Mīlestības var dzemdināt kosmisku daudzdimensionālu monstru. Daudzdimensionālā Genoma aktivizācija, balstoties uz beznosacījuma Mīlestību, dzemdina jaunus Visumus...

Jūs zināt – tās ir jūsu tiesības veikt tās vai citas meditācijas, iegūt tās vai citas jūsu potenciālo garīgi-ģenētisko spēku aktivizācijas tehnikas. Taču jūsu pieaugošajai garīgajai meistarībai ir jāuzvedina jūs – vai ar tiem spēkiem jums ir darīšana? Vai tie patiešām ir tie, par kādiem iztēlojas?
Ir nesarežģītas pazīmes, pēc kurām jūs varat izdarīt pareizus secinājumus.

Vai jūs bieži sajūtat organisma fiziskā stāvokļa pasliktināšanos pēc kontakta ar viņiem (kaut arī sākotnēji var novērot pašsajūtas uzlabošanos)? Vai jūs jūtat nemieru? Vai ir enerģijas “atsūknēšanas” sajūta? Ja jūs strādājat ar grupu – vai jūsu starpā ir egocentrisma izpausmes, vai pieaug konfliktēšanās līmenis jūsu kolektīvā? Šīs pazīmes var būt sekas jūsu kontaktam un darbam ar NE GAISMAS ĢIMENI, bet ar tā saucamo Trešo Pusi vai pat – Tumsas Ģimeni.

Bez tam, jūsu vidū ir tie, kas spēj redzēt ar garīgo redzi neapzinīgus Pētniekus, kas var novērot viņu nevēlamu iejaukšanos.
“Krajon, bet, ko darīt, ja tāds kontakts jau ir noticis? Un es visu to jūtu...” – dzirdu dažu Gaismas Darbinieku jautājumus.

Atbilde ir tāda: jūs jebkurā brīdī varat griezties pie Gaismas Ģimenes un izteikt tīru nodomu VAIRS NEPIEĻAUT KONTAKTU AR TIEM, AR KO JŪS NEGRIBAT KONTAKTĒTIES. Saprotiet: jūsu vēlēšanās ir absolūta. Izmantojot izvēles brīvību, jūs varat kontaktēties, ar ko vēlēsieties. Taču tāpat jūs varat nekontaktēties ar tiem, ar kuriem negribat vairs kontaktēties. Jūsu nodoms un griešanās pie Garīgajiem Audzinātājiem kalpos par signālu aktīvām darbībām no Gaismas Ģimenes puses. Un tas – ir viens no mūsu Eksperimenta galvenajiem noteikumiem.
Jūs varat izvēlēties dualitāti, varat izvēlēties Tumsu, varat iet egocentrisma un sadarbības ar Trešo Pusi ceļu... 
Tā ir jūsu izvēles brīvības realizācija... Un mums, Gaismas Ģimenei, nav tiesību iejaukties. Taču, kad jūs izsakāt nodomu par kontakta pārtraukšanu ar Tumšo vai Trešo Pusi, darbībā iesaistās speciāli spēki, tai skaitā – Kosmiskā Flote, kuru vada Komandieris Aštars, kurš ir zināms ļoti daudziem cilvēkiem kā nesavtīgs kalpotājs Gaismas lietai un cilvēces interešu aizstāvis.

“Krajon! Tu minēji par sestās dimensijas būtņu grupu “Solāris”. Ka tā par grupu?! Mēs neesam dzirdējuši par to agrāk!”

O, mani dārgie! Ar šo grupu ir saistīts ļoti interesants stāsts. Tajā realitātes Koridorā, no kurienes ieradās šie iemīļotie Eņģeļi, notikumi norisinājās pēc ne visai vēlama scenārija daudziem tā dalībniekiem. Tajā notikumu attīstības variantā Ponokteona pārstāvji tomēr spēja izņemt cilvēka Genomu fragmentus (dažiem simtiem cilvēku) un pat... izmantot tos! Viņi veica eksperimentu šo daļu mākslīgā “iedzīvināšanā” savos daudzdimensionālajos ķermeņos. Rezultāts izrādījās... bēdīgs. Varenības iegūšanas vietā nolaupītāji sadūrās ar baismīgu situāciju. Viņi bija radījuši daudzdimensionālus monstrus, kuri vērsa negatīvu enerģiju, neticamu graujošu spēku pret saviem radītājiem.

Gaismas Ģimene sniedza nepieciešamo palīdzību – pēc tam, kad Ponokteona vadītāji griezās pie mums. “Monstri” tika deaktivizēti. Situācija laimīgi noslēdzās...

Noslēdzās, taču... ne gluži!
Daudzdimensionālā Genoma fragmentu neesamība dažiem cilvēkiem negatīvi izpaudās tālā nākotnē, formējot citas, cilvēkiem kopīgas, daudzdimensionālas struktūras. Iedomājieties, ka sestās dimensijas cilvēku civilizācija veic sagatavošanās darbu pārejai uz septīto dimensiju. Tiek celts gigantisks “mehānisms”, kura nobeigšanai nekādi nepietiek “dažu detaļu”. Jā, draugi, mēs visi esam tik ļoti savstarpēji saistīti, ka neko nevar pazaudēt mūsu Lielajā Kosmiskajā Ceļojumā. (KRAJONA SMAIDS). Citādi pēc tam nāksies atgriezties tajā vietā, kur jūs pazaudējāt “skrūvītes”, un meklēt tās, veicot rūpīgus meklēšanas darbus...

Tieši tamlīdzīgu darbu nācās izpildīt no sestās dimensijas atnākušajai grupai “SOLĀRIS”. Var teikt, ka šīs grupas būtnes – TIE ESAT JŪS NĀKOTNĒ! Viņi/jūs atnāca uz šejieni, lai labotu dažas nopietnas kļūdas, un arī – nepieļaut daudzdimensionālā cilvēka Genoma fragmentu izņemšanu.

Mani dārgie! Jūs pievērsāt uzmanību vārdiem “dažas nopietnas kļūdas”? Tātad, ir/bija tie negatīvie momenti, kuri var izpausties cilvēces nākotnē?
Krajona atbilde: JĀ!
Tagad pastāstīšu jums vēl vienu stāstu...
Zināt, kas notika citā Realitātes Koridorā? Vai, ja izsakās “lineārā valodā” – kas notika “pagājušajā reizē”? Vai, vēl citādi: kas NOTIKA NOTIKUMU ATTĪSTĪBAS POTENCIĀLĀ VARIANTĀ?

...Fotonu starojumu plūsma izgāja caur Sīriusa portālu un devās uz Zemes pusi. Tā bija enerģijas “kārtējā porcija”, paredzēta cilvēku magnētiskās DNS aktivizācijai, daudzdimensionālā cilvēka Genoma strukturēšanai. Un lūk šeit... tika pieļauta Spēlētāju no Tumšās Puses ietekme... Tumšā Brālība spēja realizēt plānu, kuru cilvēki var nosaukt par viltīgu... Centaura Alfas zvaigznāja telpā, jau pieejā Zemei, fotonu enerģijas plūsmā tika prasmīgi iepīti kosmiski vīrusi... Nosauksim tos nosacīti par “alfa-vīrusiem”.

Gaismas Ģimene vairs nevarēja pagriezt enerģijas plūsmu uz to vai citu pusi. Tā  nenovēršami nonāca uz Zemes. Daudzi cilvēki pieņēma šo informatīvo enerģijas plūsmu, pat ignorējot pēkšņi “nenokurienes uzradušās” domas par tās kaitīgumu. Negatīvs pievilkās negatīvam? Jā, tā var teikt... Iemiesotās cilvēciskās būtnes tika noinformētas par vīrusu, taču tomēr daudzi noignorēja doto Gaismas Ģimenes brīdinājumu.

Enerģijas plūsma ar ienestajiem “labojumiem” no Centaura Alfas deva MAGNĒTISKĀS DNS ATSEVIŠĶU FRAGMENTU DAĻAS MĀKSLĪGAS AKTIVIZĀCIJAS ĀTRU REZULTĀTU.

Rezultātā simtiem cilvēku pietiekoši īsā laikā aktivizēja dažas savas spējas. Pirmām kārtām – telepātiju un gaišredzību. Tika izplatītas tā saucamo “alfa-kodu” prakses (ar astotās čakras aktivizāciju), kuras pietiekami ātri ne tikai aktivizēja daļu no Genoma, bet arī kvalitatīvi modificēja to darbu. Patiesībā rezultāti tika sasniegti, ne dabiski attīstot garīgos centrus (aktivizējot magnētisko DNS), bet iesakņojot cilvēku smalkajos ķermeņos citu dimensiju fragmentus, kurus var salīdzināt ar zemes mikročipiem. Rezultātā daudziem cilvēkiem parādījās ne garīgās spējas, bet mākslīgi radītas. Piemēram, nodibinājās telepātiski sakari tikai ar noteiktu civilizāciju būtnēm. Pie kam šīs civilizācijas nebija Gaismas Ģimenes pārstāves. Daudzu cilvēku saikne ar Gaismas Ģimeni tika vājināta...
Šeit mēs ar pārinieku, kurš pieņem doto informāciju, lietojam darbības vārdu “bija”, taču jums jāsaprot, ka runa iet par potenciāli iespējamu scenāriju, kuram bija izredzes realizēties arī jūsu Realitātes variantā. Tagad, kad Eksperimenta rezultāti tiek novesti līdz pilnībai, uz jūsu telpas-laika punktu nāk tās būtnes (tai skaitā arī nākotnes cilvēki), kuri realizējās kā tā vai cita realitātes Koridora notikumu aktīvi dalībnieki.

Mani dārgie!
Jūs jau zināt par Dvēseles bezgalību! Jūs zināt par daudzdimensionalitāti! Tāpēc pieņemiet mierīgi arī Realitātes daudzvariantu ideju (nejaukt ar tā saukto paralēlo pasauļu ideju, tas ir kas cits). Vienkārši pagaidām iedomājieties: ir Pamata Koridors (kaut kādā telpas-laika nogrieznī), un ir atzarojumi no tā (Šīs idejas demonstrācija īstenota vienā no režisora Roberta Zemekisa filmām “Atpakaļ uz nākotni”, kad noteikti notikumi noteica alternatīva Realitātes varianta radīšanu – S.K. piezīme).

“Alfa-vīrusa” darba rezultātā tajā potenciālajā realitātē pietiekami lielam skaitam cilvēku tika arī izņemti magnētiskās DNS fragmenti, daudzdimensionālā cilvēka Genoma daļas. To var pielīdzināt tikai veiktai starptelpas ķirurģiskai operācijai no Tumsas Darbinieku puses.

Kādas tam bija sekas?
Diezgan nopietni notikumi. Tika atlikta uz kādu laiku no noteiktā “telpas-laika” punkta planētas Zeme Augšāmcelšanās. Bet tas izjauca dažu notikumu sinhronizāciju Galaktikā, daudzām civilizācijām bija jāieved korekcijas savos plānos.

Tas ir bezprecedenta gadījums, kad Spēles dalībniekiem no Tumšās Puses izdevās pārkodēt daļu no Programmas daudzdimensionālā cilvēka Genoma aktivizācijā.
Bet tagad – jaunums jums. Mūsu realitātes “koridorā” Tumšajiem Brāļiem... atkal izdevās nokodēt fotonu enerģijas plūsmu, ieliekot tajā “alfa-vīrusu”!
Taču... vai atnāca šī plūsma ar kosmiskajiem vīrusiem uz Zemi šajā reizē – jūsu realitātes Koridorā? Nē! Gaismas Ģimene, pirmām kārtām Aštara Kosmiskie Spēki, padarīja nekaitīgu šo vīrusu, veicot atbilstošu dekodēšanas operāciju, sava veida “dezinfekciju ar gaismu” (KRAJONA SMAIDS).

Taču, lūk, kas ir interesanti! Pēc dekodēšanas fotonu enerģija bija ieguvusi jaunu īpašību. Teikt, ka Aštara Komandas Darbinieki, kuri pirmie konstatēja šo faktu, bija pārsteigti – nozīmē nepateikt neko! Drīzāk šo sajūtu var apzīmēt kā izbrīnu. Jaunā parādījusies fotonu plūsmas īpašība izpaužas cilvēka Genoma jaunu apgabalu, jaunu struktūru aktivizācijas iespējā. Šo Genoma fragmentu aktivizāciju bija paredzēts veikt daudz vēlāk. Taču tagad, “kosmiskās sakrustošanas” ar “alfa-vīrusu” un tā pārkodēšanas rezultātā bija notikusi patiesi fantastiska fotonu enerģijas transmutācija.

Tā ir kvalitatīva, ĻOTI POZITĪVA PĀRMAIŅA!

No šī brīža cilvēka Genomam piemitīs ne tikai imunitāte pret kosmisko vīrusu, kuru nosacīti apzīmēsim kā garīgi-ģenētisko “alfa-vīrusu”, bet arī jaunas spējas, saistītas ar starptelpas pārvietošanās papildus iespējām. Jūs sapratāt, par ko ir runa, mani dārgie? Jūs esat saņēmuši no Visuma Radītāja dāvanu! Un savu artavu šajā dāvanā ir ienesuši tie, kas pat neplānoja sagādāt tādu pārsteigumu cilvēcei (ILGSTOŠS KRAJONA SMAIDS).
Kad darba posms bija pabeigts, Aštara Grupa novērtēja palīdzību, atnākušu no Augstākajām Sfērām. Komandieris Kortons, Aštara Komunikācijas Dienesta pārstāvis izdarīja oficiālu paziņojumu Brīvo Pasauļu Federācijas Padomē:
“Mēs sapratām, ka “alfa-vīrusu” pārkodēšanas rezultāts – tā ir brīnišķīga dāvana  no Visuma Augstākajiem Dievišķajiem Spēkiem, kuri nekad nav atstājuši mūsu Eksperimentu bez aizbildniecības un rūpēm. Mēs vēlreiz pārliecinājāmies, ka visas būtnes, lai kurā pusē viņas tagad nespēlētu, iemieso, galu galā, Vienoto Radītāja Plānu.”

Jā, mani dārgie! Lūk, iemesls vēlreiz pārliecināties par to, ka Visuma Radītāja griba iesaistīs Plāna mērķu sasniegšanai visus Spēles dalībniekus. Tumšie Brāļi, tā alkstoši ietekmēt Lielā Eksperimenta gaitu savu savtīgo mērķu dēļ, sniedza nenovērtējamu palīdzību cilvēka Genoma kā šī Visuma attīstības nenovērtējamas pieredzes daļas radīšanā.

“Krajon! Tad, kas mēs esam tādi patiesībā? Kas tas tāds ir par dārgumu – daudzdimensionālais cilvēka Genoms?”

Es jau atbildēju uz šo jautājumu: tas ir jūsu garīgi-ģenētiskais mantojums. Tā ir milzīga zināšanu un mācību bagāža, kura atļauj radīt individuālām būtībām to, kas ir pa spēkam tikai milzīgiem kolektīviem.

Pēc būtības, daudzdimensionālais cilvēka Genoms – tā ir Gaismas Ģimenes kolektīvā spēka koncentrācija atsevišķos tās pārstāvjos. TAS IR INDIVIDUALIZĒTS RADĪTĀJA KOLEKTĪVAIS SPĒKS. Tas ir Radošais Spēks, kuram ir milzīgas iespējas ne tikai Augstākajās dimensijās, bet arī blīvākās pasaulēs. Bet tieši tādās pasaulēs brāļiem no Tumšās puses ir savas intereses. Tamlīdzīgās pasaulēs Lielās Spēles scenārijs ir visvairāk aktivizēts un notikumu piepildīts. Tieši šeit var iegūt pašas svarīgākās mācības un spējas, nepieciešamas tālākai Visuma evolūcijai. Lūk, kāpēc daudzdimensionālais cilvēka Genoms ir tik pievilcīgs Tumšajai Brālībai un vispār – visiem, kas pagaidām iet egocentrisma un centrbēdzes ceļu.

“Kā mēs esam saistīti ar Tumšajiem Brāļiem? Kāds kontrakts mums ir ar viņiem? “ – šie jautājumi tagad ir īpaši aktuāli.

Jā, mani dārgie... Kontrakts, līgums ar Tumšajiem Spēkiem – tas nav nekas jauns jums, vai tad ne tā? Jūs pat zināt, ka tamlīdzīgs līgums tiek vizēts ne ar tinti, ne ar lodīšu pildspalvu, bet asinīm (KRAJONA SMAIDS).
KONTRAKTS, NOSTIPRINĀTS AR ASINĪM... Kontrakts ar Tumšo Pusi... Vai jūs esat aizdomājušies kādreiz – par ko šeit patiesībā ir runa? Kur ir tāda veida informācijas sākotnējie avoti?

Asinis – tā ir radniecība. Kad runa ir par Kontrakta parakstīšanu ar Tumšo Pusi, runa ir par to, ka jūs atceraties par radniecību, par to, ka jūs esat no vienas Dzimtas. Tāda veida kontraktā parasti ir teikts, ka cilvēks iegūst kādus labumus materiālajā pasaulē, apmaiņā atdodot savu nemirstīgo dvēseli tam, kuru cilvēki sauc par Velnu.

Un tā, Krajons uzdod jums jautājumu: ja Dvēsele – ir Visvarenā Dieva radīta, vai var notikt tā, ka to spēj iegūt Tas, Kurš pats ir Dieva radīts un ir atdalījies no viņa? (IRONISKS KRAJONA SMAIDS). Un kādēļ vispār Tumšajai pusei cilvēciskās Dvēseles?

“Nu kā gan, Krajon... Tumšā puse vienkārši grib iegūt pēc iespējas vairāk piekritēju, izdarīt tā, lai tumšo būtu vairāk... Un tā viņa grib svinēt uzvaru pār cilvēku Dzimtu!” Tā teiks vairuma reliģiju pārstāvji. Bet mūsdienu metafizķi atzīmēs, ka tumšā puse ir uzstājusies kā bremze Eksperimenta veikšanā, ir bijusi sinhronitātes instruments. Gan vieniem, gan otriem savā ziņā ir taisnība... Jā. Bet tagad es gribu, lai jūs paskatāties uz mitoloģiju ar jaunu skatienu...

Paskatīsimies uz to zem cita redzes leņķa!
Kontrakts ar Tumšo Pusi – tas ir tas, ko patiesībā jūs jau gandrīz esat izpildījuši! Tumšā Puse ir iespējama tikai dualitātē. Un tieši šeit, dualitātē, jūs šķīrāties no nemirstības. Te, materiālajā pasaulē, jūs ieguvāt tos vai citus labumus, kļūstot mirstīgi... Iepazinuši, kas ir nāve, apguvāt materiālo pasauli. Jūsu dvēseles daļa kļuva par daļu no blīvās matērijas, kuru dotajā gadījumā var uzskatīt kā sinonīmu vārdam “Tumsa”. Tāpēc, ka Tumsa – tā ir neizpausta Gaisma matērijas blīvajos slāņos. Tāpēc jūsu leģenda par līguma parakstīšanu ar Tumšo Pusi – tā patiesībā ir cilvēces, kura spērusi soli dualitātē, vēsture...
Taču tagad es vēršu jūsu uzmanību uz to, ka kontrakts tika parakstīts ar asinīm... Kāpēc tieši ar asinīm? Asinis SARADO? Jā! Šeit ir mājiens uz radniecību, ir norādījums uz TUMŠĀS UN GAIŠĀS PUSES ĢENĒTISKO RADNIECĪBU. PARAKSTS AR ASINĪM – TĀ IR ĢENĒTIKAS APVIENOŠANA.

Un šeit ir jāpasaka par dažādiem “zvaigžņu ceļiem”, par dažādiem “Visuma ceļiem”. Dažādi spēki dažādi atnāca uz dualitāti un uz blīvajām pasaulēm. Ne visi spēki kļuva par Lielā Eksperimenta dalībniekiem “vienā laikā” un kā viens vesels. Viss tas tika veikts no viena Avota, taču tecēja pa dažādām gultnēm, veidoja atsevišķas jūras un okeānus, kuri līdz zināmam laikam nekādi nesaskārās cits ar citu. It kā nesaskārās...

Uz Zemes iemiesotie Eņģeļi no Lielās Centrālās Saules, kuri neko neatceras, patiesībā – ir vieni no tiem, kuri glabā pašas pilnīgākās atmiņas par visu Lielā Eksperimenta gaitu. Lūk, kāpēc jums ir kritis gods pabeigt to! Jūs – tā kodols, tā pamats. Saprotiet: jūs neesat ne sliktāki, ne labāki kā citas civilizācijas, kā citi Radītāja bērni. Taču jums ir īpaša loma šajā Eksperimentā. Katram sava funkcija, sava loma. Jūs – atmiņa... Atmiņa, kura dzemdina jaunu apziņu, apziņa sāk radīt jaunas pasaules... Dzimst jauna dzīvība...

UN TĀ, JŪS – ĢENĒTISKĀ ATMIŅA, VISUMA DAĻAS SAKONCENTRĒTA PIEREDZE UN VIENLAICĪGI POTENCIĀLA VARENĪBA REALIZĒT ZINĀŠANAS PRAKSĒ.

KONTRAKTS AR ASINĪM AR TUMŠO PUSI – TĀ IR CILVĒKA, TAI SKAITĀ ARĪ VISA TĀ, KAS IR TUMSA, IEKĻAUŠANA ĢENĒTIKĀ.

Nav nejaušība, ka ļoti pazīstams krievu klasiķis-metafiziķis savā darbā (Krajons runā par Danilu Andrejevu un viņa grāmatu “Pasaules roze” – S.K. piezīme), ir paziņojis, ka cilvēkos ir “velna sēkla”, nosaucot to par “eicehore”.
Es apstiprinu: jā, ir. Taču tas nekādā gadījumā nav cilvēces “lāsts”. Nē! Jūsu daudzdimensionālajā Genomā – VISUMA PIEREDZE, DAŽĀDAS SĒKLAS. TAS IR, SAARHIVĒTAS LIELA SKAITA ZINĀŠANAS UN PRASMES. Jūsu Arhīvā – Tumšās Puses zināšanas un prasmes. Tumsas Ģimenes pieredze – tā ir pieredze, kura piemīt Dievišķai Būtnei, kura šķīrusies no sava Dievišķuma un izgājusi evolūciju no NEDIEVIŠĶUMA līdz SAVA DIEVIŠĶĀ ES ATGRIEŠANAI.

Un, lūk, tāpēc cilvēka daudzdimensionālajā Genomā ir ne tikai Tumšās Puses pieredze... Ir pieredze IZEJAI no Tumsas pie Gaismas ar iegūtām jaunām spējām. Pagaidām pati cilvēce tikai iegūst šo pieredzi. Tagad “eicehore”, “tumšā sēkla” cilvēku ģenētikā ne vienkārši ir potenciāli bīstama, tai vēl piemīt sagraušanas un atgriešanās pie haosa spēks. Un tieši tas spēcīgi pievelk tos, kas pagaidām tiecas uz haosu. Haosu dotajā gadījumā saprotam kā kārtības trūkumu sistēmā, tās sadrumstalotību, atdalītību no Vienotā Avota... galu galā vedoša pie Vienotības.
Un tagad – jaunums, kurš patiesībā nav jaunums tiem, kuru sirdīs dzīvo Mīlestība un Gaisma. CILVĒKA DAUDZDIMENSIONĀLAIS GENOMS – TAS IR DĀRGUMS UN MANTOJUMS VISĀM VISUMA BŪTNĒM. Katra no šī Visuma būtnēm pieskarsies pie zināšanu un prasmju dārgumu krātuves, Gaismas Ģimenes un Tumsas Ģimenes sakrātas. Bet tikai tad, kad būs gatava tam. Tikai tajā telpas-laika punktā, kad tas būs piemēroti... Faktiski, tā pat kā arī pats cilvēks...

Gaismas Ģimene nevar mīlēt vienus un nemīlēt otrus... Palīdzēt Gaišajiem un sodīt Tumšos vai sagrēkojušos Trešās puses pārstāvjus. Jums jau ir zināms, kas viss ir vienots...

Un, lūk, kāpēc ar lielu interesi mēs turpinām vēstīt stāstu par to pašu Ponokteona civilizāciju, kura centās nozagt daudzdimensionālā cilvēka Genoma fragmentus, cieta neveiksmi un tika izlikta aiz Eksperimenta zonas robežām...
Runājam par civilizāciju no planētas Laūrija.

“Cieta neveiksmi”... O! Kādi ļoti CILVĒCISKI vārdi. Ne cilvēku, bet tieši cilvēciski. Cilvēki tā nemīl ciest neveiksmi... Bet taču negatīva pieredze vienmēr apvēršas panākumā. Kad negatīva enerģija sasniedz kritisku atzīmi, tā transformējas pozitīvā. Tas, ko var nosaukt par “neveiksmi”, apvērsās ļoti svarīgā momentā planētas Laūrija civilizācijas, kura pārstāvēja uz Zemes Ponokteona intereses, tālākai attīstībai.
Ejot savu evolūcijas ceļu, LAŪRIEŠI pārmitinājās no planētas uz planētu. Atmiņas par šo pagātni līdz zināmam laikam bija piesegtas viņu kolektīvajā un individuālajā atmiņā. Uz vienas no vecajām planētām, kur laūrieši dzīvoja agrāk, notika liela mēroga sociāla katastrofa. Egocentrisms ņēma virsroku, un... augstāk attīstītas būtnes pameta likteņa varā mazāk attīstītas. Notika masveida fiziska nāve. Fiziska, bet ne garīga. Laūrieši aizgāja, nezinot par to, ka ir atstājuši kopā ar pamestajām būtnēm DAĻU SAVA DAUDZDIMENSIONĀLĀ GENOMA, bez kura viņi tagad nevar evolucionēt tālāk.
Un tagad Ponokteona pārstāvji, starpzvaigžņu tumša ordeņa skubināti, ieradās uz Zemes. Mērķis – aizstāt savu trūkstošo Genoma fragmentu ar cilvēka Genomu. Viņi devās dārguma meklējumos uz Galaktikas tālu daļu, uz citu dimensiju. Un nezināja: tas, ko viņi meklē, atrodas netālu no viņu mājām.

O! Tas ir ļoti interesants stāsts, un es varētu to pastāstīt sīkāk. Jo vairāk tāpēc, ka daļa no iemiesoto cilvēku karmas ir cieši saistīta ar Ponokteona civilizāciju grupu. Taču aprobežošos tikai ar nelielu epizodi... Par to, kā iemiesoti Gaismas Darbinieki, kuri palīdzēja Aštara Kosmiskajiem Spēkiem, ar garīgo redzi skatījās laūriešu “acīs”... Un pēkšņi... Gaidāmo noslēpumaino, svešo citplanētiešu vietā iemiesotās cilvēciskās būtnes pavisam negaidīti pieskārās pie dzimtām sirdīm! Acumirklīga garīgās dziļās atmiņas pamošanās! Vienu neizpratne, kuri pieraduši, ka cilvēki viņus neredz, neatrod, un otru neizpratne, kuru sirdīs pēkšņi iedegās maigas jūtas par kopīgu pagātni...

Tā ir nedaudz amizanta aina... Taču ļoti-ļoti aizkustinoša, draugi... Noslēpumainie, aukstie sestās dimensijas pētnieki un “naivās” iemiesotās ceturtās dimensijas cilvēciskās būtnes, kurām nekas nav “jāredz-jādzird”... Kāda mēma aina kosmiskai lugai! Tādi it kā viens otram sveši “pētnieki-nolaupītāji” un “izmēģinājuma objekti”. Un pēkšņi – kopēja atmiņa un mīlestība! Izrādās, viņi ir pazīstami!!! Viņi ir ļoti labi pazīstami. “Ak Dievs! Kā jūs varējāt kļūt par to, kas jūs esat?” – čukstēja cilvēciskā būtne. – Man ir kauns par jums... Kauns...” Par atbildi kalpoja klusēšana un izbrīns.

Pētnieki pakāpās atpakaļ, atkāpās... Aizgāja, sajūtot, kā citādāk strādā viņu aukstās sirdis...
Kontakta ar iemiesotajām cilvēciskajām būtnēm laikā laūriešiem paziņoja par to pašu planētu, kur viņi spēs atrast pazaudēto – viņu daudzdimensionālā genoma fragmentus. Paziņoja par REĀLU PROBLĒMAS ATRISINĀJUMA IESPĒJU VIŅU CIVILIZĀCIJAS ATTĪSTĪBAI. Bet pēc tam viesi no sestās dimensijas devās mājup. Ļoti apmierināti un kļuvuši citādi. Viņiem priekšā – atgriešanās pie tā, kas nodots un atstāts. Bet tas ir ceļš – uz Harmoniju un Vienotību. Tas ir laimes iegūšanas un kustības pa Gaismas Spirāli neviegla ceļa sākums.
Gaismas Darbinieki! Dārgie Eņģeļi!

Gaismas Ģimene izsaka patiesu pateicību visiem notikumu, par kuriem stāstu, dalībniekiem. Tajā skaitā arī tām grupām, kuras kontaktējās ar Pētniekiem un bija pakļautas “mikročipu” iesakņošanas mēģinājumam. Jūs, mani dārgie, izpildījāt savu senā kontrakta daļu, sniedzot nenovērtējamu palīdzību vienai no Ponokteona civilizācijām. Un, lūdzu, nejūtiet, ka esat cietušie... Vēl līdz iemiesošanai jūs devāt piekrišanu šīs darba daļas izpildīšanai.
Pateicieties visiem par gūto mācību un dodieties tālāk pa savas garīgās attīstības ceļu...
Mani dārgie! Sapratāt, par ko ir šīs stāsts? Jūs – esat ļoti svarīgas būtnes, kuras izpilda ļoti-ļoti daudz funkciju. JŪS PATIEŠĀM ESAT ĻOTI DĀRGI VISUMAM. JŪS – DĀRGUMS.

Taču dārgums – tā ir arī Visuma katra daļiņa. Dzimtu daļiņu var atrast otrā Visuma malā, citā dimensijā. Bet var – uz jūsu apdzīvotā punkta blakus ielas. Tāpēc ka ne laika, ne telpas, ne dimensiju nav patiesībā. Ir tikai Vienotība Radītāja Dvēselē. Viņš radīja visu, lai mēs izzinātu gan laiku, gan telpu, gan atdalīšanu, gan atkalapvienošanos... Bet izzinājuši, saprastu, ka var iztikt bez tiem, iemācoties atrast pašu tuvāko ceļu starp visiem Visuma punktiem. Šis ceļš – Mīlestība un apzināšanās, ka mēs – Vienotība. Mūsu dārgumus mēs vienmēr DĀVINĀM. Kad tam pienāk laiks. Un tā ir liela laime – būt iespējai dāvināt. Jūs – tie, kuri gatavo savas Veltes Visumam. Jūs – Gaisma, iznākoša no Tumsas. Jūs – mūsu Ģimene. Un tāpēc mēs jūs mīlam... Un tas ir tā... Tas patiesi ir tā.

Jūsu Krajons
11.06.11

Vēstījumu saņēma Sergejs Kanaševskis, Krievija, Sibīrijas Federālais apgabals, Novokuzņecka.
*Autortiesības aizsargātas. Cikla “KRAJONS NO KRIEVIJAS” vēstījumi var tikt brīvi izplatīti un publicēti bez saīsinājumiem un izmaiņām.
Vladimirs: vēstījumu bija piešķīris Sergejs Kanaševskis publicēšanai asociācijā “Meditācija pēc Krajona”, tāpēc nekādas adreses uz lapām es šeit nedodu.
http://
waytosoul.ru/

Tulkoja Jānis Oppe