svētdiena, 2011. gada 25. septembris

Ilariona vēstījums 24.septembris/2011


Viedas Meistars Ilarions
24.septembris-1.oktobris/2011
 
Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Šobrīd jums sevi saudzīgi jāuztur, jāieklausās sava fiziskā ķermeņa iekšējos vēstījumos. Tā kā pēdējo dienu laikā plūst īpaši augstas enerģijas, tad iespējams guļat daudz vairāk nekā parasti. Tā jūsu ķermenis integrējas ar enerģijām un tajā notiek iekšējas transformācijas. Jūs kļūstat par Jaunā Cilvēka darbības sistēmas šablonu un kā tāds esat jau bijis priekšgalā visu šī procesa laiku.
 
Ķermenis šajā laikā stiepj muskuļus, cīpslas un saites, un, veicot dziļo elpošanu, jūs palīdzat paši sev saglabāt līdzsvarotas cauri plūstošās enerģijas. Ļoti svarīgi šobrīd ir ievērot labus ēšanas ieradumus un izdzert lielus apjomus laba un tīra ūdens. Daudzi no jums tik ļoti saistās ar ikdienas aktivitātēm, ka aizmirst savam ķermenim sniegt vajadzīgo hidratāciju un vingrinājumus, lai tas spētu iziet pārmaiņas pēc iespējas vieglākā un ātrākā veidā. Atceroties šos tikko minētos vienkāršos soļus, jūs izvairīsieties no liekiem satraukumiem.
 
Vissvarīgākais- jums jāsaglabā līdzsvarotas domas, jo enerģijas vēl tikai pieaugs, un daudz straujāk nekā līdz šim. Ja pieķerat sevi atbrīvojam negatīvās enerģijas, kas atradušās dziļi jūsu iekšienē, tad ļoti svarīgi ir atbrīvotajā vietā ievietot kādas pozitīvas un spēcīgas afirmācijas, piesaukumus vai pavēles. Ja vien atcerēsities, ka esat savienoti ar Dievišķo, tad ātri vien atkal nostāsieties uz ceļa.
 
Arī Zeme turpina izstiepties un kustina savas tektoniskās plates, turpināsies arī virszemes izmaiņas. Viss atrodas konstantu pārmaiņu stāvoklī, pārbīdē un kustībā. Vairs nav tādas lietas kā- būt iekšējā miera sastingumā, tādēļ ļoti svarīgi ir ik dienas, līdz gada beigām un ieejot nākamajā gadā, pasniegt sev garīgās praktizēšanas dāvanu; īpaši svarīgi ir palikt centrētiem pašiem savā saknē, kodolā.
 
Ķermenī parādīsies pozitīvas pārmaiņas, ienāks gaišuma un viegluma sajūtas, tās kļūs par normu, labsajūta aizstās spriedzi un nemieru, kas agrāk bija dominējošās sajūtas tajos brīžos, kad Zemes atmosfērā ienāca paaugstinātās frekvences. Šīs sajūtas tagad kļūs vieglākas un, tā kā cilvēku apziņas enerģijas paceļas aizvien augstāk, tad daudz saskatāmākas kļūs pozitīvu un mierpilnu metamorfožu pazīmes.
 
Visiem uz Zemes šie ir aizraujoši un interesanti laiki, daudz laba jau ir izdarīts, tomēr, tās zināšanas, kas nāk caur jūsu masu mēdijiem, nav īstie palīgi cilvēkiem un kopumā cilvēces lielākais vairums nezina par notiekošo. Cilvēki sāk atcerēties savas Dievišķās saknes un sev piederošās dāvanas, tie ieņem tās vietas uz Zemes, kur turpmākajā laikā varētu vairāk kalpot citiem un visam. Apvienoti centieni nesīs varenus rezultātus. Šajās pārmaiņās mēs turpinām atbalstīt ikvienu un apsveicam par tām pūlēm, ko paveicat, iezemējot uz Zemes aizvien vairāk Gaismas.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff        Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 



Tulkoja Māra Brante