otrdiena, 2011. gada 13. septembris

Kīšas jaunāko filmiņu tulkojumi

Te ir Kīšas (Mazās Vecmāmiņas) pēdējo filmiņu saīsināti tulkojumi. Tulkoju tikai to, kas salīdzinoši bija jauns. Iepriekšējie tulkojumi pieejami blogā.
Ja kaut nedaudz saprotat, vai arī pilnīgi nesaprotat angļu valodu, vienalga, noskatieties filmiņas. Man ir sajūta, ka Kīša ar mums runā ne tikai ar vārdiem, bet kādā citā- zemapziņas veidā??? Un brīžiem nav svarīgi izteiktie vārdi, jo informācija nāk un pēkšņi viss ir saprotams bez vārdiem.

http://littlegrandmother.net/Media.aspx

1) Kīšas saruna ar Solaru An-Ra

Guru laiks pagājis- mums jāatceras, kas esam. Jāatceras tās dāvanas, kas mums reiz dotas un jāsāk tās atkal lietot.

Cilvēkiem šķiet, ka atbildes un risinājumi jāmeklē ārpus sevis, pie citiem, bet patiesībā viss meklējams sevī, iekšienē. Citi var palīdzēt, var ievirzīt, piešķirt virzienu, bet atbildes ir jūsos. Kādus 700 gadus mēs esam aizmirsuši par to, atdodot savu spēku prom. Šobrīd jāatceras- mēs esam visstiprākie no visstiprākajiem.

TV un internets: no vienas puses varētu izmest pa logu, bet no otras- ja protam izšķirt informāciju, tad... Bailes jau rodas no nezināšanas, no nesapratnes, no neizpratnes. Izglītojiet sevi, bet esiet arī ļoti uzmanīgi, jo 99% TV raida negatīvo. Turiet acis vaļā. Ja nespējat izšķirt- kas labs, kas nē, tad gan metiet ārā pa logu.

Solara: kad pirmo reizi uzzināju, bija grūti pieņemt to, ka Zeme tiek kontrolēta, ka pilnīgi viss (valstis, valdības, iekārtas, sistēmas) viss tiek vadīts un manipulēts. Nauda un vara pieder pavisam mazam cilvēku skaitam. Mums visu laiku melots. Un tad es nolēmu: viss, beidzas, es to vairs neļaušu. Es izglītoju sevi.

Kīša: jā, caur mīlestību saprotam visu, caur to nāk Visuma Patiesība. Jo mīlošāks, jo gudrāks. Jo gudrāks, jo mīlošāks. Ja tikai sajūti ko negatīvu- „maini kanālu”, stop, un uzsāc ko citu. Mēs varam mainīt savu apziņu. Mēs to varam izdarīt savā sirdī.
Ja jūtat smagumu pakrūtē, tad neesat savienojumā ar savu Augstāko Es. Tāpēc jūtaties slikti. Ja esat savienojumā, tad jūtaties lieliski. Tas ir pavisam vienkārši.

2) Īsa filmiņa (nepilnas 2 min) , kurā žurnāliste uzdod jautājumu par ķermeni, slimībām, kaitēm. Vai tam visam ir kāds sakars ar paaugstinātām enerģijām?

Jā. Jāattīrās ne tikai burtiskiem toksīniem fiziskajā ķermenī, bet arī no nepareizu uzskatu toksīniem domāšanā. Lai spētu uzņemt Mīlestības un Gaismas enerģijas. Ļaujiet visam vecajam pacelties virspusē un tad atbrīvojiet, lai iet. Mūsu ķermeņi pārmainās, tie atbrīvojas no visa vecā (gan fiziskā, gan nemateriālā). Vecajam vairs nav vietas.

3) 1/3 daļa
Bez Kīšas vēl ir 11 Wisdom Keepers. (vieduma glabātāji, sargātāji). Mūsu visu uzdevums ir cilvēkiem stāstīt un teikt- kas mēs esam? Kāds ir mūsu (cilvēku) uzdevums.
Jebkura reliģija ir cilvēku radīta (līdz šim mūs visus mācīja reliģijas). Reliģijas saka, ka Dievs ir kaut kur ārpusē no mums, šķirts no mums. Un Dievs mūs sūtījis un mēs te darām labu vai sliktu... tā nav. Mans uzdevums- es saku- vispirms jāzina, kas esi patiesībā un no kurienes nāc. Tu esi Dievs/Dieviete. Tu neesi vīrietis/sieviete. Dievs ir apziņa, gaisma, enerģija. Viss radīts no Dieva. Tava dvēsele ir Dievs. Ikviens un katrs esam Varenais ES ESMU. Tavs gars, tava dvēsele ir dzimusi no Dieva. Varenais ES ESMU kopā ar Augstāko Es izvēlējās iet uz Zemi, izdzīvot visas iespējamās emocijas, pieredzēt itin visu. Ja mēs zinām, ka Varenais ES ESMU ir Dievs un tas esam mēs, tad nespējam viens otru nosodīt vai kritizēt. Katrs notikums, priecīgs vai bēdīgs, ir mana Varenā ES ESMU mācība, pieredze, izaugsme, izaugsmes ceļojums.

4) 2/3 daļa
Jebkura mācība ir dāvana no Dieva. Mums nav tiesību nosodīt citu cilvēku.
Vecajie man teica: ”Tev nav daļas par to, ko citi par tevi domā.” Viņiem ir sava pieredze, tev sava. Tev savs ceļš. Kad atcerēsieties, kas esat, tad spēsiet sevi mīlēt. Ja noņemat no sevis visus titulus, amatus, sasniegumus- vai sevi mīlat?
Katra jums dotā pieredze nāk no Varenā ES ESMU. Kad saprotat to līdz dziļumiem, tad spējat visu citu atlaist. Un mums visiem ir taisnība, mēs visi esam skaisti- un tad pazūd ego.

5) 3/3 daļa (kurai uzrādās cipari 4/4)
Vai ziniet, kāpēc te neatrodas mūsu zvaigžņu brāļi un māsas? Tikai tāpēc, ka mēs baidāmies no viņiem. Tas ir vienīgais iemesls. Man to pateica kāds no viņiem. Viņi ļoti mūs mīl. Viņi mūs mīl 10.000x stiprāk nekā mēs to spējam iedomāties, kā cilvēku būtne spēj mīlēt savu bērnu. Kad viņš to man teica, tad viņš raudāja. Tas lika man padomāt- cik ļoti es mīlu savus bērnus? Tad viņš jautāja: kā būtu, ja es ieietu savu bērnu istabā, bet mani bērni no manis baidītos??? Nezinu, kādas varētu būt sajūtas. Bet sapratu, kāpēc viņš raudāja. Viņi tik ļoti mūs mīl. Viņi vēlas te būt un mācīt mūs- kā atrisināt problēmas, bet mēs baidāmies. Ja viņi tagad nāks, mēs taču uzbruksim. Mums jāmainās- no prāta uz sirds domāšanu. Mums jākļūst mīlošām būtnēm. Mums jālūdz tiem būt kopā ar mums. Kad būsim kopā, tad mums būs visas atbildes
2 gadu laikā Zemes Māte izskatīsies ievērojami savādāk nekā šodien. Mums ir 2 gadi laiks, lai sāktu dzīvot no sirds. Būt Mīlestībā.
Mums jāpieņem šis lēmums šodien, tagad- sākt dzīvot no sirds. Tad mums ir nākotne, mūsu bērniem ir nākotne. Atcerieties, kas esat! Jūs esat brīnumainas, varenas, spēcīgas un mīlošas būtnes.
Mēs esam visstiprākie. Mēs esam sen daudzinātā un piesauktā daudzkrāsu cilts.

6) septembris/2011
Viss uz šīs pasaules iziet pārmaiņas. Mums jāļauj aiziet visam vecajam, kas tagad „atkrīt”. Tā visa vietā ienāk pozitīvais, pozitīvās enerģijas. Patiesībā mūsu dzīvēs nav vietas negativitātei. Atkrīt viss tas, kas nepalīdz jūsu Augstākajam Es, kas nepilda Augstākā Es mērķi- tas atkrīt un aiziet. Tad atveras iespējas saņemt reāli pozitīvas lietas. Atkārtojiet sev: negatīvajam un vecajam ir jāaiziet, lai ienāktu pozitīvais. Tikai tāpēc vispār kaut kas notiek. Ļaujiet iet vecajam. Mēs visi esam cilvēki, visi pieļaujam kļūdas, arī es.
Nekad agrāk, pirms sāku stāstīt un runāt par Gaismu un Mīlestību, neesmu sastapusies ar tādu naidu.
Mums jābūt pozitīviem savā sirdī- visu laiku. Lai kas notiktu.
Meklējiet un sarūpējiet sev pajumti, zemi, sēklas, tīra ūdens vietas- tas jums vajadzīgs tam, kad bruks nauda.


Pierakstīja Māra Brante