pirmdiena, 2011. gada 19. septembris

12 pazīmes, kad atmostas tava dievišķā apziņa


http://www.crimsoncircle.com
Autori Džefrijs Hoppe un Tobiass
1. Ķermenī jūtamas smeldzošas sāpes, īpaši kakla, plecu un muguras apvidū. Tas nozīmē, ka notiek lielas pārmaiņas tavā DNS uzbūvē, jo Kristus apziņa iekšēji atmostas. Tas ir pārejoši.

2. Dziļu bēdu sajūta, kurām nav šķietama skaidrojuma. Tu atbrīvojies no pagātnes (šīs dzīves un citām) un tas rada bēdu emocijas. Tas ir līdzīgi, kā pārvācoties uz citu vietu, no mājām, kurās ir dzīvots ilgu laiku. Lai gan ļoti vēlies dzīvot jaunajā mājā, ir iekšējas bēdas par ko, ka jāatstāj atmiņas, enerģija un piedzīvojumi, kas glabājas vecajā mājā. Tas viss ir pārejoši.

3. Raudāšana bez redzama iemesla. Līdzīgi, kā 2. piemērā. Tas ir veselīgi un ieteicami ļaut asarām ritēt. Tas ļauj atbrīvoties no vecās enerģijas. Arī tas ir pārejoši.

4. Pēkšņa darba vietas maiņa vai karjeras maiņa. Kad mainies tu, mainās arī viss tev apkārt. Necenties atrast „perfektu” darbu vai karjeru dotajā momentā. Arī tas ir pārejoši. Tu esi pārmaiņu procesā, un iespējams, vajadzēs pamainīt vairākas darba vietas, līdz iekārtosies darbā, kas saskan ar tavu aizraušanos.

5. Attālināšanās no ģimenes attiecībām.
Tu esi ar savu bioloģisko ģimeni saistīts caur vecu karmu. Kad tiksi nost no karmas cikla, vecu attiecību važas tiek lauztas. Liksies, ka tu noslēdzies no savas ģimenes un draugiem. Arī tas ir pārejoši. Pēc kāda laika tu varēsi izveidot jaunas attiecības ar viņiem, ja tas būs piemēroti. Lai gan, jaunās attiecības būs balstītas uz jauno enerģiju, bez karmiskas pieķeršanās.
6. Neparasti gulēšanas paradumi.
Ir ļoti iespējams, ka daudzas naktis piemodīsies starp 2:00 un 4:00 naktī. Tevī noris daudz pārmaiņu, tādēļ bieži tev nākas piecelties, lai „atpūstos”. Nav par ko uztraukties. Ja nespēj vairs aizmigt, celies un dari kaut ko, nevis turpini gulšņāt un domāt par problēmām. Tas ir pārejoši.

7. Spraigi sapņi. Pie tiem varētu pieskaitīt kara un cīņu sapņus, pakaļdzīšanās un briesmoņu sapņus. Tu tiešā nozīmē atbrīvojies no vecas enerģijas, un tās bieži simboliski parādās, kā kara darbības, bēgšana no bubuļiem vai citiem mošķiem. Arī tas ir pārejošs.

8. Fiziska disorientācija.
Reizēm vari justies atdalīts no zemes. Tevi iespējams ļoti uztrauks sajūta, ka nevari nostāvēt uz abām kājām, it kā staigājot starp divām pasaulēm. Kad tava apziņa pievienojas jaunajai enerģijai, ķermenis reizēm atpaliek. Pavadi vairāk laika dabā, lai varētu sazemēt sevī šo jauno enerģiju. Arī tas ir pārejoši.

9. Paaugstināta runāšana ar sevi. Tu attapsies runājam ar sevi daudz biežāk. Pēkšņi sapratīsi, ka pēdējās 30 minūtes esi sarunājies ar sevi. Jauna līmeņa komunikācija sāk parādīties tavā būtnē, un runāšana ar sevi ir tikai aisberga redzamā daļa. Sarunas kļūs biežākas, un tās kļūs plūstošākas, loģiskākas un vērtīgākas. Tu nejūc prātā, vienkārši esi Shaumbra, kas ieplūst jaunajā enerģijā.

10. Vientulības sajūtas, pat citu cilvēku sabiedrībā. Tu vari justies viens un atsvešināts no citiem. Tev iespējams ir vēlme izvairīties no pūļiem un lielām cilvēku grupām. Kā Shaumbra, tu ej vientuļu un svētu ceļu. Lai gan vientulības sajūta var radīt nemieru, ir grūti saprasties ar citiem šajā brīdī. Vientulības sajūta ir saistīta arī ar to, ka tavi pavadoņi ir atdalījušies no tevis. Viņi ir bijuši kopā ar tevi visu laiku, visu tavu dzīvju laikā. Ir pienācis laiks viņiem atkāpties no tevis, lai tu šo tukšumu varētu aizpildīt ar savu dievišķību. Arī tas ir pārejoši. Tukšums aizpildīsies ar tevis paša Kristus apziņas enerģiju un mīlestību.

11. Kaislību zudums. Tu vari sajusties pilnīgi bezkaislīgs, ar niecīgu vai vispār nekādu vēlmi darīt kaut ko. Tas ir labi, un tas ir tikai procesa sastāvdaļa. Atvēli šo laiku „nekā nedarīšanai”. Necīnies ar sevi, jo arī šis stāvoklis pārejošs. Tas ir līdzīgi, kā datora pārstartēšana. Ir jāatslēdzas uz kādu laiku, lai ielādētu jauno, augstākās kvalitātes programmu, vai šajā gadījumā, Kristus apziņas enerģiju.

12. Dziļa vēlme atgriezties Mājās. Šī, iespējams, ir visgrūtākā un izaicinājumu pilnākā sajūta no visām. Tu vari izjust dziļu un nepārvaramu vēlmi atstāt šo planētu un atgriezties Mājās. Tā nav pašnāvnieciska sajūta. Tā nav balstīta uz dusmām vai aizvainojumu. Tu nevēlies par to celt traci vai veicināt domstarpības ar citiem. Tevī ir klusa daļa, kas vēlas doties Mājās. Pamata iemesls tam ir ļoti vienkāršs. Tu esi noslēdzis savu karmas ciklu. Tu esi nokārtojis savu šīs dzīves uzdevumu. Tu esi gatavs uzsākt jaunu dzīvi, vēl joprojām atrodoties šajā fiziskajā ķermenī.

Šīs pārejas laikā, tevī ir iekšējas atmiņas par to, kā ir atrasties otrā pusē. Vai esi gatavs pieteikties jauniem uzdevumiem šeit uz Zemes? Vai esi gatavs uzņemties izaicinājumus, ko sniedz pāriešana uz Jauno enerģiju? Jā, patiesi, tu varētu doties mājup tūlīt pat. Bet tu esi nogājis tik tālu ceļu, un pēc tik daudzām, daudzām dzīvēm, tas būtu grēks aiziet, pirms esi redzējis filmas noslēgumu. Turklāt, Dievišķajam spēkam tu esi nepieciešams šeit, lai palīdzētu citiem pāriet jaunajā enerģijā. Viņiem būs nepieciešams cilvēks- gids, kurš jau ir izgājis ceļu no vecās uz jauno enerģiju. Ceļš, ko ej pašlaik, tev sniedz iespēju kļūt par jaunā dievišķā cilvēka skolotāju. Lai cik vientuļš un tumšs reizēm šis ceļš varētu likties, atceries, ka nekad neesi viens.

http://www.crimsoncircle.com/
Autori Džefrijs Hoppe un Tobiass