ceturtdiena, 2011. gada 8. septembris

Urantijā viss notiek! (69.saruna.)

Raksta satura rādītājs
Pirmkārt. "Bērns, kurš nācis pasaulē"
Otrkārt.  "Urantijas darbība"
Treškārt. Par atbildēm caur e-pastu
Ceturtkārt. Čenelingi (atbilstoši raksta tēmai)
Čenelings 20.06.2011.
Čenelings 29.07.2011 (Fragments no privātā čenelinga)
Atvērtais čenelings 13.08.2011.
 
Esiet mīļi sveicināti!
Ir pagājis gana ilgs laiks no pēdējās „sarunas” ar Jums. Es joprojām Jūs visus – neklātienē esošos, lojālos Urantijas piekritējus – bezgalīgi mīlu. Tā varu rakstīt tāpēc, ka jūtos stipra esot vienotā enerģētiskajā informatīvajā laukā ar Jums. Paldies Jums visiem, ka Jūs esat! Iespējams arī jūs spējat redzēt jūsu/mūsu – kopīgi radīto labo domu enerģijas matēriju, kura nu jau ir kļuvusi par pašeksistējošu matērijas formu. Tas ir tāds pozitīvo enerģiju veidojums, kurš ir „izaudzis” tik liels, ka jau uzņemas „šefību” par tiem, kas to radījuši. Līdzīgi kā mātes laiž pasaulē smalku bērniņu, kurš izaug par lielu, spēcīgu un varenu puisi kā ozols un ņem savā aizgādībā un aizsardzībā to, kas laidis viņu pasaulē. Alegoriski pamēģiniet saskatīt kā izskatās tas kā bērns aug un aug līdz ir mirklis, kad stiprā spēka un aizsardzības funkcijas no mātes rokām tiek nodotas dēla rokās.
Tad, kad rakstīju iepriekšējo „sarunu”, mūsu – vienādi domājošo un gaismas enerģijas vadošo kopīgais „bērns” vēl bija sargājams. Tagad daudz kas ir mainījies. Šis „bērns” jau sargā mūs. Tā kā piederu pie Zemes zīmēm, tad man visam smalkajos līmeņos paveiktajam darbam vajag fizisko apstiprinājumu Zemes līmenī jeb faktus. Turpmākajā rakstā mēģināšu par tiem pastāstīt, jo FAKTI IR! Fakti ir sākot no ikdienišķiem sīkumiem līdz pat pār planētu pāršalcošām ziņām, bet uz to mēs (mūsu darba grupa) pasmaidām un ar vēl lielāku degsmi turpinām darbu.

Pirmkārt. „Bērns, kurš nācis pasaulē”

Jautājums. Kas tas par „bērnu”, kuru esam visi kopā radījuši un kurš šobrīd jau ir tik spēcīgs, ka esam „viņa” paspārnē drošībā?
Atbilde. Daudzu gadu laikā vienādi domājošie cilvēki gan ārēji eksistējošo, gan iekšējo pieredzes enerģiju ir virzījuši vienādā vēlmju virzienā – cerībā un vēlmēs dzīvot mīlestībā, harmonijā, veiksmē, patiesīgumā, pietiekamībā, labestībā, drošumā, mierā utt.
Arī Urantija reiz tika radīta ar mērķi, ka šeit var pulcēties cilvēki ar šādu skatienu uz nākotni. Jo tīrākas un cēlākas bija mūsu domas, jo naivāki mēs izskatījāmies ārējā pasaulē. Taču mūsu domāšanas veids (tāpat kā citu, līdzīgi domājošu cilvēku grupiņas dažādajos kontinentos uz visas planētas) enerģētiski sāka ieņemt nozīmīgāku enerģijas daļu kopējā cilvēces zemapziņas un apziņas matricē. To sauc par cilvēces mošanos!
Līdz ar planētas un cilvēku civilizācijas „mošanos”, cēlās kopējais enerģētiskais vibrāciju fons un Urantiešu grupa (un uz planētas ne tikai mēs vieni) varēja jau darboties jaudīgākā vibrāciju līmenī, uzstādīt nākošo sasniedzamo pakāpienu atbrīvota cilvēka līmeņa sasniegšanai un, lai planēta Zeme kā dzīva būtne, pāriet no pirmās attīstības formas uz otro attīstības formu.
Pirmo attīstības formu labi raksturoja Čārlzs Darvins: „Uzvar agresīvākais, izdzīvo stiprākais”, savukārt, mūsu valdības moto šajā sakarā papildinās un skan šādi: „Uzvar negodīgākais, alkatīgākais, melīgākais, liekulīgākais…” - eh, pārējos epitetus zināt paši.
Ar 2012. gada decembri (bet, iespējams, jau ar šī gada rudeni, precīzāk – 28.oktobri) planēta pilnībā pāriet uz otro attīstības formu: „Mīlestība ir visur esoša” un enerģijas, kuras uzturēja iepriekšējās attīstības formu, tiek nomainītas ar citām kosmiskajām enerģijām, kurās dominēs gaisma un tās atvasinājumu enerģijas.
Tā kā vecā piramidālā planētas pārvaldes sistēma visur un visā balstās uz varu, naudu, slavu, alkatību, mantas un ķermeņa kultu, zemes resursu postīšanu utt., bet tās ir pirmā attīstības posma enerģiju radītas, tad šobrīd, arvien jaudīgāk, ieplūstot jaunajām kosmiskajām gaismas enerģijām, piramidālā kundzības sistēma brūk līdz tās nebūs vispār. Sabruks, mīļie! Un nekas nebūs kā agrāk. Tikai mīlestība ir un būs visur esoša, jo šīs enerģijas ar katru mirkli ieņem lielāku mūsu planētas enerģētisko izplatījuma daļu!
„Bērns”, par kuru minēju sākumā, ir šīs otrās attīstības formas enerģiju matērija, kura pieņemas spēkā gan cilvēku vēlmju līmenī radīta, gan lūgšanu un meditāciju laikā piesaistīta no kosmosa, gan saskaņā ar kosmisko likumu kārtību un Jugu nomaiņu uz Zemes no Centrālās Saules plūstošā gaismas enerģija. Ja līdz šim uz planētas duālisma vardarbības zobens bija asāks, tad šobrīd jau gaismas un mīlestības enerģija ir stiprāka! Kamēr no duālisma ļaunuma noslēpušies mēs audzinājām mūsu gaismas un mīlestības „bērnu”, mēs bijām ievainojami un trausli. Ak, ko tik nācās dzirdēt un izjust! Tagad jau no cita skatu punkta raugos uz saviem zaimotājiem, zākātājiem, apsaukātājiem… jo laiks saliek visu pa plauktiņiem. Mūsu kopēji radītais Gaismas un Mīlestības „bērns” nu jau katram no šiem ierāda viņu vietu un es priecājos par tiem, kuri spēj mainīties, atzīstot, ka „maldu un ilūziju” kodu nobloķēti, bija kļūdījušies…

Otrkārt. „Urantijas darbība”

Piedodiet, ka tik ilgi neko nerakstīju. Manā dzīvē bija posms, ka klusiņām Urantijā pildīju savu dvēseles Zemes un Kosmisko uzdevumu, nedaudz nedroši juzdamās no pasaules agresijas un ļaunuma, tāpēc „nebāzu degunu” ārpus Gaismas telpas (lasi - Urantijas). Taču nu viss ir savādāk. Šobrīd rakstiem mājas lapā vienkārši pietrūkst laika, jo Urantijā no teorētiskās apcerēšanas esam pārgājuši uz ļoti nopietnu praktisko darbu.
Katru nedēļu saņemam vienu vai vairākus, garus čenelingus, kuros Gaismas Skolotāji vēsta par paveicamo darbu „šeit un tūlīt”. Čenelingi ir ļoti izsmeļoši, ar precīzām norādēm uz to, kas saskaņā ar Gaismas plānu uz Zemes un citu Gaismas grupu darbību, ir jāpaveic Urantiešu grupai. Tāpēc orientējamies uz paveicamo darbu, jo pēc 3 – 4 dienām vai nedēļas jau nāk nākošie nopietnie uzdevumi. Šo uzdevumu izpildē iesaistām visus, kuri saskaņā ar savu brīvo gribu, iespējām un garīgo briedumu (lasi – drosmi uzdrīkstēties), piedalās mūsu pasākumā. Protams, ļoti lepojamies ar apmēram ± 30 cilvēku grupu, kura apzināti nāk uz „planetārā gaismas plāna realizācijas darbu”. Uzrakstīju un pasmaidīju par formulējumu. Šo pasākumu var saukt arī vienkāršāk: radam jaunu cilvēces Gaismas attīstības scenāriju. Par katras nedēļas paveikto darbu mēs lūdzam mūsu darbu no enerģētiskajām sfērām apstiprināt ar fiziskās pasaules FAKTIEM. Un, protams, par katru apstiprinošo faktu mēs priecājamies kā bērni. Šī darba grupa ņem uz sevi nopietnākos un, dažkārt, arī enerģētiski bīstamus darbus.
Ceturtdienas meditāciju grupas nozīme šajā kopējā darbā arī ir ļoti būtiska. Ar septembri atsāksies Urantijas skoliņas nodarbības. Meistarklases kursa kopīgais darbs ir ļoti svarīgs un ir vienlīdz nozīmīgs ar iepriekš minēto 30 cilvēku grupu.
Arī ar šī gada pavasari I un II kurss pieliek savu artavu mūsu kopīgā mērķa sasniegšanā. Ja līdz šim Urantijas skolā „Zeme – dvēseles pagaidu mājas” nodarbības virzieni ir kā: 1)darbs sevis atveseļošanai, enerģētiskai sakārtošanai un atbrīvotā cilvēka līmeņa sasniegšanai; 2)palīdzība mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem; 3) kalpošana sabiedrībai un Gaismas plāna realizācijai uz planētas. Parasti pirmajā kursā nodarbības tika balstītas uz iepriekšējiem diviem punktiem, taču šobrīd, saspringto planetāro notikumu dēļ, pirmajā kursā darbs trešajā punktā arī tiek uzskatīts par svarīgu un neatņemamu sastāvdaļu.
Tāpēc rakstiem mājas lapā vairs laika nepietiek, jo viens notikums strauji nomaina nākošo un pēc nedēļas, ja tas tiktu publicēts mājas lapā, jau priekš mums ir novecojuši dati.
Tiem, kas planētas pārmaiņas procesos ienāk kā „jauniņie” un mēģina aptvert neaptveramo, protams, šie vēstījumi ir svarīgi un būtiski. Lai kompensētu šo nepadarīto darbu  (neieliktos rakstus mājas lapā), cenšamies katrās dažādajās nodarbībās iedot informāciju par tekošajiem jaunumiem.

Treškārt. Par atbildēm caur e-pastu.

Šī paša iemesla dēļ, ka katru brīvu brīdi pielietojam praktiskajam darbam, vēstījumu saņemšanai, meditāciju un nodarbību sagatavošanai, cilvēku dziedināšanai utt.; darbs vai sēdēšana pie datora man nav iespējama pat tam, lai sagatavotu jaunāko informāciju mājas lapai.
Lūdzu, piedodiet tie, kuri ir uzdevuši savus jautājumus man caur e-pastu! Laiks, kuru es patērētu, lai atbildētu uz vēstulēm, ir mērāms vairākās stundās, jo vēstuļu ir samērā daudz un arī rakstāmās atbildes ir pietiekoši garas, kurām jābūt izsmeļošām. Tā vietā, lai es patērētu 20, 30 vai 40 min. uz vienu vēstuli, viena cilvēka interesēs, šo laiku veltu kopējam darbam, daudzu cilvēku kopējam Gaismas plānam. Tāpēc, e-pasta sūtītāji! Lūdzu, ja Jūs vēlaties saņemt atbildes uz saviem jautājumiem, zvaniet 29276118 vai 67286363, un kāds no mūsu Urantijas kolektīva Jums noteikti atbildēs!
Piemēram, mīļā Astrīda no Edinburgas! Katram cilvēkam ir vairāk vai mazāk dažādu dzīves laikā uzkrājušies, izveidojušies, pašu vai citu radīti neskaitāmi daudzi ierobežojumi, kuri traucē būt harmoniskiem, laimīgiem un piepildīt savas dvēseles un gaismas būtnes būtības Zemes un kosmisko uzdevumu. Tā vietā TIE, KURI ŠOBRĪD PĀRVALDA PLANĒTU UN IR PAVERDZINĀJUŠI cilvēku civilizāciju, pārtiek no cilvēku ciešanu un baiļu enerģijām. Lūk, šī iemesla dēļ cilvēkos tiek veicinātas ciešanu, baiļu, ilūziju, tumsonības, verdzības, sevis necienīšanas, mazvērtības sajūtas un pat mazvērtības kompleksa, nolieguma, nepieņemšanas un tamlīdzīgu rakstura īpašību, zemapziņas motivētas, pašiznīcinošas rīcības cilvēka izpausmes formas.
Dažkārt dažādu šādu ierobežojumu dēļ, cilvēka rīcība ir krasi noliedzoša, agresīva līdz pat totālam sabrukumam, kad personīgās verdzības važas, cilvēks ar agresīvu uzpūtību uzskata par gudrību, noliedzot kosmiskās zināšanas un nespējot saskatīt absolūto realitāti un nošķirt to no relatīvās realitātes ilūzijām, šķituma un maldiem.
Kas attiecas uz Jums, Astrīda. ”Vientulības kods” Jūsos ģenerē un turpina uzturēt aktīvā stāvoklī Jūsu bailes (bailes palikt vientuļai bez vīrieša, kaut arī viņš Jūs pazemo). Vai tā ir tīra mīlestība, ja saskarsmes un attiecību laikā, viņš „…prot tikai kritizēt..”, tādējādi jūs sajūtat pazemojumu un vēl dziļāk nostiprinās un „iesēžas” mazvērtības komplekss!? Jūsos ir „maldu kods”. Par to liecina Jūsu dzīves ceļa meklējumi „…meklēju atbildes gan ejot uz dažādām baznīcām (pareizticīgo, luterāņu, katoļu utt.), bet jūtu, ka tas nav tas, kas man vajadzīgs…”. Savukārt, astrālais parazīts „Depressa”, izraisa Jūsos depresiju, manipulē ar Jūsu zemapziņu un rada nevēlēšanos „celties” un aktīvi cīnīties par sevi… Jums ir jārod spēks un laiks, lai atbrīvotos no iepriekš nosauktajām lietām un vēl arī no tā, ko neesmu šajā sarakstā minējusi. Diemžēl pastāv likums: „tāds pievelk tādu” jeb „tāds tādu atrod”. Tas nozīmē, ka tās enerģijas, kuras ir mūsos pievelk atbilstošas enerģijas, situācijas un notikumus ar to pašu enerģijas formu. Praktiski tas ir šādi: Ja cilvēks baidās pazaudēt darbu, mīļoto cilvēku – tad viņš noteikti to visu arī pazaudēs. Kāpēc? Tāpēc, ka cilvēks ģenerē baiļu domu matēriju, kura „iekustina” apkārtējo energoinformatīvo lauku tādās vibrācijās, kas atbilst domām un izveidojas enerģētiskā matrice, kas fiziskajā pasaulē izpaužas kā darba vai mīļotā cilvēka pazaudēšana. Tā, lūk, mēs radām paši savu pasauli ar pašu radītajiem notikumiem tajā. Nu, sakiet, lūdzu – vai tad mēs neesam Radītāji – paši savas laimes vai nelaimes Radītāji? Pie tam, mūsu dvēseles formas izcelsme nāk no vienotā AVOTA – ko mēs saucam par Dievu. Mēs esam Dieva daļa. Saliekam abus teikumus kopā un man sanāk Dievs - Radītājs. Astrīda, lūdzu, paanalizējiet katras dienas, savu domu radīto matēriju. Ko pa dienu kā Dievs – Radītājs esat uzmeistarojusi savai nākamajai stundai, dienai, gadam un dzīvei kopsummā? Kad būsiet Latvijā, ja vēlaties, atbrauciet pie mums uz Urantiju, šo to pamēģināsim palīdzēt, jo Jūsu Dievišķās matrices personīgajā segmentā ir daži „ieraksti”, kurus parasti, pagaidām vienatnē pašam cilvēkam, bez citu palīdzības, neizdodas „pārveidot/pārrakstīt”!
Atbilde Gatim par Rigondu.
Tas ir ļoti dziļas pagātnes dzimtas KARMISKAIS kaitējums uz dzimtas iznīcināšanu: „…un līdz septītajai paaudzei tavi bērni maksās…”
Mēs varētu mēģināt arī šī lāsta ierakstu mainīt… „Mēģināt” – raktu tādēļ, ka esmu tikai instruments starp cilvēku un Karmas valdniekiem, un Radītāja Gaismas daļu. Viņi būs tie, kas nolems, kāds būs gala rezultāta, ko nes karmiskās (protams, nežēlīgās) mācības.
Atbilde: Arnim, Ilzei, Sigitai, Verai, Ingai, Uldim, Baibai, Taņai, Jānim, Andrim, Ringoldam, Anitai, Sintijai un vēl daudziem citiem.
Ja jūs interesē privātais čenelings (ar Sen-Žermēnu, Jūsu personīgo Gaismas skolotāju vai Jūsu Gaismas eņģeļiem u.c.), tas ir iespējams. Uz privāto čenelingu var pierakstīties pie Skaidrītes vai Līgas. Čenelingu saņemšanā ir atšķirīgas nianses, ja vēstījums tiek saņemts caur Skaidrīti (esmu pieredzējušāka čenelingu saņēmēja) vai caur Līgu (jaudīgākas gaišprasmes – kā jau „jaunākās paaudzes fiziskā ķermeņa modeļa” īpašniekam, taču mazāka čenelingu saņemšanas pieredze).
Ja vēlaties privāto čenelingu, tad rēķinieties, ka kopumā tas aizņems divas stundas. Jautājumiem ir jābūt uzrakstītiem uz lapas. Jautājumu skaits nav ierobežots un tie var būt sākot no sadzīviskām lietām, piemēram, vai man ir harmoniski turpināt strādāt šajā darbā; kāpēc man ir sliktas attiecības ar šo cilvēku utt.; līdz sevis izzinošiem jautājumiem - kāds ir manas dvēseles Zemes uzdevums un kosmiskais uzdevums; kādēļ esmu šeit uz zemes; vai esmu jau sasniedzis 5. dimensijas un atbrīvotā cilvēka līmeni; kāda ir manas dvēseles izcelsmes būtība; vai manī ir kādi ierobežojumi no iepriekšējām dzīvēm, kuri ietekmē un bremzē manas izpaušanās iespējas šajā dzīvē utt.? Ja vēlaties, varat ņemt līdzi savu diktofonu. Diemžēl diezgan bieži diktofoni „atslēdzas paši no sevis”. Var būt ņemiet uzreiz divus?
Atbilde visiem tiem, kuri jautā par dziedināšanas seansiem.
Katrs dziedināšanas seanss ir unikāls, vienreizējs un neatkārtojams, tāpēc šeit nav iespējama viena atbilde visiem. Kopīgais ir tas, ka dziedināšana notiek vienu stundu un ar vienu dziedināmo mēs strādājam vismaz divi cilvēki, lai izslēgtu problēmas cēloņa diagnosticēšanas kļūdīšanos un, lai mēs, dziednieki, esam pasargāti no dažādām „agresīvām” enerģijām, kuras ir kā dziedināmā ciešanu cēlonis. Par „agresīvajām” enerģijām mēs nosacīti varētu dēvēt dažādus enerģētiskos parazītus (astrālos, divdimensiju, zemo vibrāciju u.c.) kā arī kapu un maģiju rituālu laikā apzināti radītos kaitējumus utt. Tie, protams, nav joki, ja ar tiem strādā un šos enerģētiskos veidojumus transformē nevis tikai „iekapsulē” vai rada ilūziju, ka ar to tiek galā. Tā kā tie ir enerģētiskie veidojumi ar augstu pašsaglabāšanās potenciālu, zemām un pat lejupejošām vibrācijām, tad ne vienmēr ar vienu seansu cilvēku var pilnībā no visām enerģijām atbrīvot. Tad iesākto, postošo enerģiju transformāciju, cilvēks (ļoti vēlams!) var turpināt arī pats vai seansu ar dažu nedēļu starplaiku atkārtot.
Ja vēlaties konsultāciju, par jūsu sasāpējušos problēmu – tad iesaku pieteikties pie Venta, Līgas, Innas vai Evitas. Arī konsultācijai tiek atvēlēta viena stunda. Protams, uz visu ir laicīgi jāpierakstās – tātad viss notiek ar iepriekšēju pierakstu. Telefoni atkal tie paši: 29276118 vai 67286363.
Inga Z.! Diagnozei „krūts vēzis” ir nopietns karmisks cēlonis. Uz jūsu jautājumu: „Sakiet, vai Urantijas dziednieki varētu man palīdzēt tikt galā ar šo slimību?” arī nav viennozīmīgas atbildes ar „jā” vai „nē”. Katram šādam gadījumam ir citāds cēlonis ar smagāku vai mazāk smagu karmisko nastu, slimības fizisko postījumu dziļums utt.
Mūsu praksē ir bijuši fantastiski, brīnumaini panākumi un diemžēl arī neveiksmes… Es nevaru Jums atbildēt ar stabilu „jā” vai „nē”, bet jebkurā gadījumā, vismaz personīgā segmenta  matricēs izmaiņas, kopīgā sadarbībā, noteikti izdodas veikt tā, lai ar šo karmisko mācību, nākotnē vairs nav jāsastopas.
Atbilde uz jautājumu par Reiki un Reiki iniciācijām.
Ir divējāds Reiki: Tradicionālais un Netradicionālais Reiki. Savukārt, Tradicionālā Reiki aizsākums ir Japānā. Par to informācija ir mūsu mājas lapā, sadaļā – Tradicionālais Reiki. Ir ļoti daudz leģendu, izdomājumu un mītu par tēmu, kā Gaismas Skolotāji caur Sensei M. Usui  cilvēkiem ir uzdāvinājuši iespēju apgūt vienu no šī brīža jaudīgākajām Radītāja izpausmes enerģijām uz planētas Zeme – Gaismas dzīvības enerģiju. Leģendas un mīti dažkārt ir sagrozījuši patiesību līdz pat absurdam. Šī iemesla dēļ, pagājušā gada rudenī Urantieši devās uz Japānu, lai iegūtu izpratni par Reiki no pirmavota.
Daina, kura organizēja šo braucienu, dažu gadu laikā ir veikusi ap 30 lidojumu uz Japānu. Vienlaicīgi, viņa ir ieguvusi arī Tradicionālā Reiki meistara līmeni tieši Japānā. Šobrīd Japānā viņa mācās japāņu valodu, lai iepazītu šīs zemes kultūru un tradīcijas nopietni un dziļi. Ir būtiskas atšķirības starp Japānā mācīto Tradicionālo Reiki un Tradicionālā Reiki Rietumu novirzienu, kuram pamatus ielika M. Usui audzēknis, Reiki meistars Č. Hajaši un viņa skolniece, vēlāk Reiki meistare H. Takata.
Galvenā atšķirība ir tā, ka Japānā mācekļu iniciācija I un II pakāpē notiek grupiņās, vairākās dienās. Samaksa par I un II pakāp kopumā ir ap 2500 jēnas jeb nedaudz vairāk kā 500 lati. Savukārt Tradicionālā Reiki Rietumu novirzienā meistars – skolotājs, vienas dienas laikā veic iniciāciju tikai vienam māceklim pēc Č. Hajaši un H. Takatas rūpīgi izstrādātās iniciāciju shēmas. Piemēram, 1. pakāpē iniciācija sastāv no 4 noskaņošanām, kur katra noskaņošana sastāv no 3 daļām, kur pirmā daļa ir teorijas apgūšana, otrā daļa – pats iniciācijas rituāls (enerģiju vibrāciju „lēciens”) un trešā daļa – īsa, neliela meditācija. Šo noskaņošanu laikā galvenais meistara – skolotāja uzdevums ir pēc iespējas vairāk mācekli atbrīvot no visiem šķēršļiem un ierobežojumiem, kuri traucē vibrāciju celšanai; Gaismas dzīvības enerģiju iezemēšanai un aktivizēšanai. Pēdējās noskaņošanas laikā notiek mācekļa „apvienošanās” ar saviem Gaismas Skolotājiem, tādējādi māceklis iegūst PASTĀVĪGU Gaismas Skolotāju klātbūtni un aizsardzību.
2. pakāpes iniciācija sastāv no 3 noskaņošanām, kur katra noskaņošana ir paredzēta viena simbola iniciācijai. Kopsummā tiek „piešķirtas” tiesības pielietot Gaismas dzīvības enerģiju jeb Reiki 3 simbolu veidolā, dodot iespēju māceklim ar šiem simboliem darboties „laikā, telpā un virzienā ar zināmu enerģijas daudzumu”. Tādējādi māceklis no Gaismas spēku puses iegūst tiesības „pārvietoties” laikā un telpā un, saskaņā ar Karmas un Kosmosa likumiem, izdzēst nevēlamus notikumus no pagātnes vai nākotnes.
Tālākajā tekstā Jums ir pievienots 27. jūlija (2011.g.) čenelings, kurā skolotāji mēģina man paskaidrot, ka mans sašutums ir nepamatots un balstās uz manu nepietiekošo izpratni par nedzimuša bērniņa „neatnākšanu” šajā pasaulē.
Notikums bija šāds: Kādai man ļoti tuvai, jaunai sievietei, piespiedu kārtā nācās divas reizes zaudēt ieņemtu bērniņu. Kad viņa ieņēma bērniņu trešo reizi „nenovērsu acis no gaidāmā bērniņa ne dienu, ne nakti”. Kad šovasar bija palikusi  apmēram nedēļa līdz bērniņa nākšanai pasaulē, nedaudz atslābu, jo šķita, ka nu tagad gan viss ir kārtībā, taču… sieviete bērniņu pazaudēja vēl nedzimušu.
Manām emocijām nebija robežu. Ja Gaismas Skolotāji man būtu iedevuši informāciju par iespējamo gaidāmo notikumu, izmantojot Reiki simbolus, notikumu no nākotnes scenārija bija iespējams dzēst, taču… man nekas netika rādīts. Manu sašutumu Gaismas Skolotājiem nācās uzklausīt vairāku dienu garumā. Kad biju tikusi galā ar sašutuma emocijām, saņēmu čenelingu, kurā man tika paskaidroti visi punkti uz „i”. Skoltāju atbildi izlasiet čenelingā.
Savukārt, netradicionālais Reiki jeb Independet Teachers of Reiki (neatkarīgo skolotāju līniju) aizsāka Barbara Weber Ray, viena no Havajo Takatas 22 meistariem. Viņa, Barbara, gribēdama kā labāk, atkāpās no ļoti daudziem svarīgiem Usui Reiki mācības izstrādātajiem kritērijiem, lai padarītu Reiki apmācību vienkāršāku un pieejamāku pēc iespējas plašākam cilvēku lokam, lai pēc iespējas ātrāk visa pasaule apgūst šo cēlo un brīnišķīgo mācību. Taču, dažkārt „ar labiem nodomiem ceļš bruģēts uz elli” saka latviešu tautas paruna. Tā arī notika ar šo labo nodomu. Reiki mācības pamati tika izjaukti, un katrs šai „mācībai” sāka likt klāt, ķibināt un uzlabot ar savu izdomu it kā vajadzīgas lietas, līdz tam, ka šis Reiki novirziens ne tuvu nav Reiki enerģijas. Ja esat nopirkuši Reiki meistara sertifikātu pa pāris desmitiem latu, tad ziniet – tik maksā papīrs, uz kura rakstīts Jūsu vārds, ka esat Reiki meistars, taču no Reiki enerģijām un Reiki simboliem Jūsu enerģētikā nav nekā.
Pagaidām Reiki mācekļu aurās Reiki simbolu man ir nācies redzēt tikai Tradicionālā Reiki meistara Mošenkova audzēkņiem. (Ja neskaita ģeneoloģisko Reiki līniju, kura ir ienākusi Latvijā caur Usui – Hajaši – Takata – Filisa Lei Furumoto– Heidemane Meina un Gvido Apšenieks). Gvido bija pirmais Tradicionālā Reiki meistars, kurš Latvijā 1994.g. sāka apmācības Tradicionālajā Reiki.
Kādi tik pseido-Reiki pa šo laiku ir bijuši Latvijā! – Rio-do-raku Reiki, Karuna Reiki, Goluboj Svet, Goluboje Sijaņije, Indijas Reiki Rokas un Pēdas utt. Pasaulē ir ap 2000 dažādu pseido-Reiki. Un kāpēc gan ne? Ja ir pieprasījums – būs piedāvājums. Tiesa gan, vēl pagaidām neesmu sastapusi, piemēram, Latvijas Reiki vēders un d…ns. Jo, kas gan vainas šīm ķermeņa daļām? Ar ko gan tās sliktākas par Indijas rokām un pēdām? Bet tas viss ir „pupu mizas”, salīdzinot ar to, kāds bizness vēl notiek Reiki jomā. Pirms Jūs ejiet pie kāda uz Reiki iniciāciju – palūdziet, lai Jūsu topošais meistars Jums uzrāda Reiki MEISTARA sertifikātu, kuru izdevis viņa Reiki meistars, un tad pazvaniet šim meistaram: vai patiesi jūsu iecerētais meistars ir ieguvis tiesības būt par Reiki meistaru. Jums atklāsies diezgan amizanta aina – daudzi sevi cildinošie meistari – nemaz nekad nekur nav mācījušies, lai kļūtu par Reiki, kur nu vēl Tradicionālā Reiki meistaru. Diemžēl, zinu, ka ir pseido-meistari, kuri definē, ka ir ieguvuši Reiki meistara tiesības pie Skaidrītes Aleksejevas. Ja ejat pie šādiem meistariem – vispirms palūdziet viņiem uzrādīt Reiki meistara sertifikātu vai piezvaniet man.
Loģiski, redzot un dzirdot par šādām mahinācijām – ne viens vien par Reiki sāk spriest kā par kārtējo biznesa sfēru.
Ja vēlaties iepazīties ar tiešo Japānas Tradicionālā Reiki sistēmu, tad esam ieplānojuši šā gada (2011.g.) oktobra mēneša pēdējā sestdienā (29. oktobrī, plkst.1400 - 1700) dot iespēju ar to iepazīties. Šajā nodarbībā Japānas mācībās bijušās meitenes parādīs īsto (nepārveidoto) Reiki un Reiki masāžu, kurai nevajag medicīnisko sertifikātu, tikai labu sirdi un  mīļas rokas.
Aicināti pilnīgi visi, gan tie, kuri Reiki jau ir apguvuši, gan tie, kuri vēl ir tikai ceļā uz šo unikālo Gaismas Skolotāju dāvanu.
Un vēl – arī dažiem jau esošajiem Tradicionālā Reiki meistariem no Gaismas spēku puses tiek noņemtas tiesības darboties ar Reiki enerģiju šo cilvēku meistara un dziednieka necienīgas rīcības dēļ. Tāpēc nebrīnieties, ja kāds no jau esošajiem Reiki meistariem paziņo, ka Reiki ir muļķības un Reiki nekam neder, jo Reiki „nestrādā” un viņš no Reiki atsakās… Manā praksē ir tikai viens, ļoti savdabīgs un pozitīvi unikāls gadījums, kad Tradicionālais Reiki nestrādāja citu iemeslu dēļ.
Ar mīlestību uzņemu Reiki enerģiju ik mirkli un tā ir Urantijā viena no visbiežāk piesauktajām enerģijām. Varbūt tieši tādēļ šī gada 18. augustā veicu 500 iniciāciju – 500 reizi biju par Gaismas instrumentu. Uzdrošinos apgalvot – Reiki strādā! Gaismas dzīvības enerģija strādā! Un kā gan citādi?!
Atbilde uz jautājumu par to, kāpēc notiek pārmaiņas Urantijas kolektīva sastāvā?
Esmu ļoti daudz par to domājusi un katru reizi manī tas ir sagādājis sāpes un ciešanas, līdz kādam notikumam šovasar. Šovasar „salikās” viss pa plauktiņiem”.
Katrai dvēselei ir savs scenārijs ar personīgās pieredzes apgūšanas plānu. Kādai dvēselei šis scenārijs balstās uz to, lai atstrādātu visus „cilvēku attiecību imprintus”; kādai, lai apgūtu visas mīlestības formas no zemākās līdz pat AGAPE un ANANDA pakāpei; kādai, lai sastrādātu tādas „ziepes”, lai nākamajās reinkarnācijās ir ko ilgi un pamatīgi atstrādāt un nav garlaicīgi… Bet jebkurā gadījumā, dvēseles nāk no sava sākotnējā AVOTA, ar sākotnējā avota izvirzīto mērķi un uzdevumu. Jūs jau ziniet: Radītājs ir viens, taču mūsu Visuma šajā daļā Radītāja enerģija ir pretrunu formās: Gaisma pret Tumsu jeb duālisms. Tāpēc arī dvēseles sākotni var definēt, ka tās sākums ir no Visuresošā Radītāja, bet precīzākā iedalījumā no Tumsas vai Gaismas Hierarhijas. Gan Gaismas, gan Tumsas Hierarhijas mērķis ir PAŠSAGLABĀTIES, bet pašsaglabāties tā, lai aizpildītu pratējās hierarhijas esamību un to pārveidotu par savas enerģijas formu. Tas brīnišķīgi attēlots filmā „Gredzenu Pavēlnieks” – Gaismas un Tumsas cīņā un arī filmās par Hariju Poteru.
Tad, lūk, ir dvēseles, kuru izcelsme ir no Gaismas jeb izplešanās enerģijām un ir dvēseles, kuru izcelsme ir no Tumsas jeb saspiešanās enerģijām. Pilnīgi loģiski, ka katras Hierarhijas radītās dvēseles nāk ar diviem dvēseles uzdevumiem: kosmisko uzdevumu jeb to, ko no šīs dvēseles gaida viņas sākotnējā hierarhija un dvēseles zemes uzdevums jeb personīgais pieredzes apgūšanas plāns.
Lielākā daļa no cilvēkiem knapi apjauš savu Zemes dvēseles scenāriju un pieredzes plānu, bet tikai ārkārtīgi retos gadījumos, cilvēks apzinās savu Kosmisko jeb hierarhijas uzdevumu. Jebkurā gadījumā, abas minētās hierarhijas vēlas, lai dvēseles, kuras ir iemiesojušās, pildītu viņām uzticēto funkciju – traucētu pretējai  hierarhijai „uzvarēt” un pārņemt visu savā valdījumā. Tādējādi hierarhijas vada iemiesoto dvēseļu rīcības motīvus, centienus un izpaušanos. Ir iemiesotās dvēseles, kuras sliktāk „dzird” savu hierarhiju norādījumus, bet ir iemiesotās dvēseles (lasi - cilvēki), kuri ir jūtīgāki un labāk uztver savas hierarhijas sūtītos impulsus un atbilstoši tiem rīkojas. Taču diezgan bieži ikdienišķi cilvēki rīkojas ikdienišķi un ikdienišķi skandalē, rada konfliktus un notiek ikdienišķās interešu sadursmes. Šīs saskarsmes sadursmes notiek tad, kad vienai hierarhijai piederošā dvēsele nevar pakļaut vai nepakļaujas otras hierarhijas manipulācijām.
Banāli: kurš kuru? Taču pastāv kāds sarežģītāks gadījums starp šiem abiem. Ir vēl trešais „ne šis, ne tas” dvēseļu veids iemiesota cilvēka ķermenī. Šī trešā forma ir  dvēsele, kura sākotnēji radusies no Gaismas hierarhijas, taču nokļūstot cilvēka veidolā un „aplīpot” ar duālismam raksturīgajām īpašībām: ciešanām, sāpēm, alkatību, slavas un varaskāri, atkarībām, mantkārību, agresiju, naidu, nodevību, ļaunumu utt., apzināti un neapzināti sāk vairot tās enerģijas, no kurām pārtiek Tumsas hierarhija. Un tad cilvēka dzīvē, dažkārt ļoti nevainīgā formā, nāk notikumi, kuru laikā ir jāpieņem lēmums – no Tumsas puses tiek piedāvāts būt, piemēram, bagātam, apveltītam ar slavu, varu utt. apmaiņā pret to, ka dvēsele pārtrauc pildīt Gaismas hierarhijas uzdevumu. Šādām dvēselēm, saskaņā ar sasniegtajiem nopelniem Tumsas hierarhijā ir Tumsas atpazīšanas zīme jeb Tumsas kods (zīmogs) dvēseles matricē. Izšķir 3 Tumsas koda veidus. Vissmagākais priekš Gaismas uzdevuma pildītājiem ir tādas dvēseles, kuras pašas būdamas kā Gaismas dvēseles, bet Tumsas kods viņām ir dvēseles centrā. Šādas dvēseles vienlaicīgi perfekti pārvalda visu īpašību un prasmju kopumus, ko viņām ir  iedevusi Gaismas hierarhija un pilnībā darbojas ar Tumsas instrumentiem pret Gaismas plānu.
Tad, lūk, šādus cilvēkus un viņu rīcības motīvus praktiski nav iespējams uzreiz atpazīt. Jo vairāk – zināmā mērā Gaismas hierarhija arī traucē šādus cilvēkus momentā atšifrēt, jo viņiem tiek dota iespēja no iepriekšējās dzīvēs, brīvprātīgi vai apstākļu spiestam, pieņemtā kalpošanas līguma Tumsas hierarhijai atteikties. Diezgan bieži tieši šāda tipa dvēseles ir visbriesmīgākās kašķu organizatores. Paskatieties un pavērtējiet savu darba kolektīvu vai ģimeni – noteikti ir kāds, kurš bez pārtraukuma Jums vai Jūsu kolēģiem liek viņu klātbūtnē justies kā uzvilktai stīgai. Tas viņam ir slikti un šis viņam ir slikti; ne tu tā viņam pateici; ne tā padarīji; ne tā paskatījies; ne tas mugurā uzvilkts; ne tev labi bērni; ne tu vari saprast, kā viņam izdabāt mīļā miera labad…
Jūs gribat mieru? Tad, lūk, ja gribat mieru un harmoniju – visticamāk, ka piederat pie Gaismas dvēselēm un pildāt Gaismas hierarhijas uzdevumu: radīt visur, kur vien esat – gaismu, mīlestību, harmoniju, labestību, patiesību, godīgumu, atklātību, taisnību utt. Starp citu, gan Tumsas dvēseles, gan Gaismas dvēseles ar Tumsas kodu DEKLARĒ TIEŠI TO PAŠU un pat atkārto to vairāk nekā Jūs, bet… DARA PILNĪGI PRETĒJI: pieprasa harmoniju, BET PAŠI RADA APSTĀKĻUS konfliktiem, rada kašķus, strīdus, apvainojumus un pazemojumus bez gala un malas. Šādiem cilvēkiem nesakrīt domas, vārdi un darbi.
Arī Urantijas kolektīvā ir bijušas šādas iemiesotas dvēseles. Pagājušogad tas gandrīz beidzās ar Urantijas izjukšanu (kas, nepārprotami, bija šo dvēseļu uzdevums), taču pēdējā mirklī nāca savāda Gaismas Skolotāju palīdzība (kāpēc nenāca ātrāk?) un viss nostājās savā vietā. „Kuģis gandrīz zaudēja kapteini, bet pašu kuģi gandrīz sagrieza lūžņos…”
Šāda cīņa ir un būs. Jā diemžēl būs gan, un vēl tikai pieaugs spēkā, jo šī gada oktobra beigās būs gongs beigu sākumam, bet 2012. gada decembrī, iespējams, jau sen viss notiks ar pilnu jaudu.
Atgriežoties pie kuģa. Pēc notikušā ilgi dziedināju „asiņojošās brūces” un bāros ar Gaismas Skolotājiem, ka viņi ir… ai, viss kaut kas, ja varēja pieļaut šādu notikumu gaitu Urantijā. Iegūtā pagājušā gada mācība, manī vienmēr ir blakus „pa rokai”. Un tad bija kāda nianse, pēc kuras iemācījos „pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir”.
Mēs šovasar bijām brīnišķīgā, fantastiskā, neaizmirstamā, burvīgā, dievišķīgā utt. pasākumā - uz satikšanos ar pašu Muniradžu. Nē, ne jau Indijā, Himalajos, bet tepat – var sasniegt ar roku – Maskavā, „Ļesnoj Gorodok”. Pie tam, viņam 16. jūlijā bija 83. dzimšanas diena. Nūūu piesvinējāmies! Muniradžas Gaismas un Mīlestības enerģijas, krievu apbrīnojamā māksla svinēt svētkus tā, ka dvēsele aiz sajūsmas pulsē kā uzaususi saule, un visapkārt tikai vienādi domājoši, gaismu nesoši cilvēki. Bez tam latviešu grupai kā izredzēto laimes lutekļu grupai, bija vēl viena privilēģija – tur bija arī mūsu mīļā Rasma Rozīte. Esam iedēvējuši viņu par Urantijas krustmāti. Tur, kur ir Muniradža – tur ir arī Rasma. Tāpēc jutāmies divkārt, nē, desmitkārt laimīgi un apgaroti no šī brauciena. Un pēkšņi… mūsu latviešu grupu maliņā pasauca Rasma un ar skumjām izstāstīja, ka ir ieradies bijušais Muniradžas skolnieks (ak, latvieši!) – latvietis (kurš šobrīd vairs nemāk ne zilbi latviski, dzīvo Krievijā – Andris Lapiņš) un daudzus gadus atpakaļ ir atsacījies turpināt  būt par Muniradžas, precīzāk Babadži, mācības nesēju. Viņš sācis nodarboties ar tantru, sācis eksperimentēt ar dažādām tantras praksēm… Un šobrīd pēc 16 gadiem IR UZRADIES!
Pasākuma organizatori bija nobažījušies, ka viņš ir ieradies, lai šo pasākumu sabojātu (kas daļēji viņam arī gandrīz izdevās). Viņu grupa sastāvēja no 23 cilvēkiem. Mūsu grupā, ieskaitot tos latviešus, kuri ar mums neatbrauca reizē, arī bijām – kā jūs domājiet cik? – arī 23! Tas bija laiks, kad tā pa īstam izpratu skolotāja/mācekļa; Gaismas/Tumsas; aizsardzība/uzbrukums; mīlestība/ļaunums enerģiju mijiedarbību. Skatījos uz skolotāja Andra Lapiņa nozombētajiem mācekļiem, kuri vienlaicīgi ar mirdzošām padevības actiņām (pārsvarā jaunas meitenes) raudzījās savā guru un vienlaicīgi ar blāvu un padzisušu skatienu uz absolūto realitāti. Tā bija laba mācību stunda man kā Urantijas vadītājai.
Man gribas teikt: visi, visi, kuri patiesi grib būt Gaismas un Mīlestības enerģiju radītāji, nesēji un izstarotāji – dariet taču to! Neko neproti? Neko nemāki? Tad mācies! Tavā vietā neviens to nedarīs!
Atbilde uz jautājumu par vēlēšanām.
Man bieži tiek jautāts - par ko vēlēt? Mani politika neinteresē. Taču politika ir viena no ietekmīgākajām humanoīdu pārvaldes, pakļaušanas metodēm. Tā ir metode, ar kuru mūs tur kā aitas un aunus, cērp un apcērp – laikam bija jāsaka – konsolidē. Latvijas lauki jau ir aizauguši ar brikšņiem. Braucot pa Latgali, tur ne tikai mājas, bet pat veseli ciemati stāv kā tukši zārki spoku kapsētās.
Mūsu valdība Latvijas tautu ir tik tālu nokonsolidējusi. Valsts budžets rūk no dienas uz dienu, sniegs pavasaros kūst kopā ar asfaltu – mūsu ceļi ir daudzkārt sliktākas kvalitātes kā nabadzīgajā Indijā..., bet skatieties, kā šie raujas pie siles? Uh, kā raujas! Ar niknu degsmi gatavi sasolīt vēlētājiem visu ko vien spējat izdomāt, ka jums to vajag. Un kā viņi cīnās savā starpā – gan ar legālām, gan nelegālām metodēm! Un bliež viens otram ar vārdu smago artilēriju apsaukājoties par oligarhiem, blēžiem, krāpniekiem, miglu pūtējiem!
Vai tad, kad esi zaudējis amatu valdībā, nebūtu goda lieta atgriezties iepriekšējā darba vietā un vēl daudzus cilvēkus no invalīdiem padarīt par darba spējīgiem? Nu nē – gribas saglabāt vietu pie siles. Kas tur tik trekns tajā silē? Vai tikai tur nav viss tas, kas atņemts Latvijas tautai, lai sadalītu savā starpā uz galviņām? Un kamēr tauta skatās uz kārtējo uzjundīto tejāteri, viņi ir uz vienu roku – tikt pie siles, lai ne ar ko neatšķirtos no tiem, kuri no siles ir nogrūsti.
Tāpēc es balsošu par „Pēdējo partiju”. Kādēļ par šo partiju? Tādēļ, ka šī partija rosina reorganizēt partiju sistēmu. Visa šīs pasaules kārtība šobrīd balstās uz piramīda pārvaldes shēmu (Palasiet Deivida Aika rakstus un grāmatas). Apakšā aitu bars, pie tam cērpjamo (konsolidējamo); cilvēki, kuri strādā, vergo, kalpo, rada materiālās vērtības, bet virs tiem, vairākos piramidālos slāņos ir tie, kuri šīs vērtības izmanto, greznojas un uzdzīvo dārgās villās, mašīnās un furšetos. Bet pašā spicē ir tikai daži, kuri vada visu šo pārvaldes struktūru un teātri, un savās rokās tur līdz pat 95% no visām planētas bagātībām – domāts materiālajām. Garīgās bagātības viņiem nav, jo nav mīlestības pirmsākuma Sirds Dieva kambara sakrālajā altārī. Arī trīskāršā mīlestības liesma viņiem nedarbojas un gaismas ķermeņa (merkabas) vietā, viņiem ir alkatības, agresijas, pedofilijas, iedomības, nihilisma enerģijas. Ja, jūs gaidiet, ka viņi pieņems humanoīdiem labvēlīgus valdības lēmumus nonākot pie siles, par kuru tik nikni ir cīnījušies, tad vēl, kaut ko no visas verdzības un manipulāciju sistēmas, neesat sapratuši.
„Pēdējā partija” piedāvā reorganizēt partiju sistēmu un tā vietā veidot pārvaldes sistēmu pēc pilnīgi jauna modeļa (ko verga prātam šobrīd grūti aptvert) – kad visa vara pieder tautai nevis uz papīra, konstitūcijā un deputātu bezgalīgajās, svētulīgajās runās, bet reāli, eksistējoši un taustāmi. Tādu pārvaldes struktūru paredz „dzīvības zieda” formācija.
Vai atcerieties, kā savā laikā neviens nespēja noticēt, ka PSRS var sabrukt? Bet daži ticēja un enerģētiski „urbināja” šo vietējo reptiļu vadoņa Ļeņina izveidoto modeli. PSRS sabruka. Kamēr atjēdzāmies, jau citi, tādi paši alkatīgie, bija sagrābuši piramidāli veidoto varu. Nu atkal sēžam turpat – vēl vairāk aplaupīti, pazemoti, enerģētiski caur šausmenēm un medijiem kopumā izvaroti, ar iznīcinošajām vakcīnām uz debīlismu savakcinēti, savā starpā ar cittautiešiem sanaidoti. Mums vairs nepieder pat mūsu pašu zeme – baumo, ka 75% Latvijas zemes pieder ārzemniekiem; bet latvieši svešas armijas sastāvā karo zemēs, kur viņus neviens nesauc un negaida, tādējādi kopējā Latvijas tautas egregorā piemetot vēl karmas atstrādājamo daļu caur ciešanām. Vai maz Sibīrijā esam cietuši?
Es balsošu par „Pēdējo partiju”. Jā, par viņiem maz runā. Tā īsti viņus nelaiž pie runāšanas, jo šī partija nevāc ziedojumus, jo viņai jau nav no kā vākt. Viņi aizstāv tautas intereses, bet ko „plikā” tauta var iedot šai partijai? Paskatieties un pavērtējiet – tai partijai, kurai vairāk naudas, tai visur tiek dota iespēja vairāk grozīties un runāt muļķības: „čurā acīs un saka, ka lietus līst”, bet sponsorē viņus tie, kuri jau kādreiz ir bijuši pie siles vai norādījuši, kuram un cik no siles piešķirt.
Es ticu, ka būs tāda cilvēku grupa, kura uzsāks un realizēs „Baltā vērša” teikto: „Man ir sapnis, ka kādreiz cilvēce kļūs zināma kā Labs cilvēks un ka visā Visumā planēta Zeme būs zināma kā laipnības planēta.” (No grāmatas „Dievs nekad nenokavē... un nekad neatnāk pirms noteiktā laika!”)
Kad stāstīju savu viedokli par „Pēdējo partiju” un teicu, ka šī partija vēlas reorganizēt partiju sistēmu, kāda sieviete šausmās iesaucās: „Ārprāts, par ko tad es balsošu?” Lūk, vergi, kāds mums vēl verga imprints!? Ja nu pēkšņi mums vairs nebūs vergturu? Kā dzīvosim? Ko nu?
Starp citu, cilvēki ir brīvi. Cilvēki dzimst, lai dzīvotu laimīgi. (Nespējat noticēt?) Cilvēki ir nemirstīgi un paši var pieņemt lēmumu, kad pāriet (nevis mirt!) no vienas dimensijas izpausmes formas uz citu, nemainot būtību jeb Gaismas un Mīlestības sākumu. Jums tas šķiet neiespējami? Bet Jūs taču zināt, ka man ir taisnība, vai ne?

Ceturtkārt. Čenelingi (atbilstoši raksta tēmai)

Čenelings 20.06.2011.

Es esmu tas, kurš „novada” Radītāja gribu cilvēkiem.
Gribu ko teikt par līmeni, kuru esat sasnieguši. Šis līmenis nodrošina to, ka tagad pilnībā esat atdalīti no Samsāras līmeņa. Jums vairs nav jāatgriežas duālisma pieredzē nākamajās dzīvēs. Šis līmenis nodrošina to, ka fiziski vēl atrodoties duālisma līmenī, jūs esat brīvi un vienlaicīgi atrodaties tīrās brīvās gribas līmenī, kur nav duālismam raksturīgo imprinta enerģiju, brīvās gribas ierobežojumu un karmas atstrādes. Lai nokļūtu tīrās brīvās gribas līmenī ir jāievēro šādi nosacījumi:
·                         pilnībā atstrādāts karmas uzkrājums, neskaitot ikdienas karmu (karmas atstrādes veids caur apziņu vai ciešanām);
·                         iegūts atbrīvotā cilvēka līmenis (nav piesaistes pie fiziskās pasaules);
·                         iegūtas tiesības pārveidot esošo scenāriju par tīrās gaismas scenāriju;
·                         apgūtas kosmiskās izplešanās starojuma enerģijas;
·                         cilvēks spēj savaldīt savas rakstura īpašības, ir atbrīvots no zemākā Es, ego, bailēm no nāves un tā vietā sāk apvienoties ar savu Pilnīgo daļu un Vienotību.

Tiek rādīta jumja zīme, kura ir ļoti jaudīga aizsardzības zīme. Turklāt mūs sargā latviešu dievības, kuras atbrīvojas, ja vien mūsu rīcība ir cēla un virzīta uz kopējo cilvēku un planētas labumu saskaņā ar gaismas plānu. Vēl ir svarīgas daudzas nianses, taču tās izriet no iepriekšminētajiem aspektiem, lai iegūtu jauno tīrās brīvās gribas līmeni.
Kas ir šis līmenis?
Tas ir jaunais Visums, par kuru jūs domājat un uz kuru cerat. Tās ir jūsu domu un rīcības rezultātā radītās enerģijas, kuru pamatā ir jūsu domu spēks. Ar domu spēku tiek radīta enerģētiskā substance, kura izplešas un, saskaņā ar dzīvības zieda struktūru un jūsu domu spēku, veido šajā enerģētiskajā substancē jūsu domu radīto, vēlmju matrici. Savukārt, jūsu domas un būtība šajā enerģētiskajā matērijā rada matēriju, kura izplešas un izstarojas, izplešoties apkārtējā, bezgalīgajā telpā. Vienlaicīgi jaunradītā matērija saspiež visu, kas nav atbilstošs gaismas enerģijām, tai skaitā tā sāk aizņemt arī duālismam paredzēto valstības daļu. Tieši tāpēc visi tie, kuri var paspēt apgūt izplešanās enerģijas un kļūt par tās dalībniekiem izplešanās enerģiju darbības laikā, tiek rosināti atbrīvoties no visa, kas viņos vēl ir kā tumsa un saspiešanās enerģijām raksturīgais. Tādējādi tas ir par iemeslu, ka duālismā iemiesotām dvēselēm, kurām ir potenciāls pāriet uz atbrīvoto gaismas līmeni, duālismā kļūst aizvien grūtāk. Zināmā mērā tā ir piespiedu motivācija dvēseļu rīcībai.
Šis ir dvēseļu izvēles laiks, bet jebkurā gadījumā gaismas dvēseles, kuras ir brīvas no tumsas kodiem, tiks „motivētas” tik jaudīgi, ka galu galā viņas pāries uz gaismas plāniem. Sarežģītāk ir dvēselēm ar tumsas kodiem un saspiešanās enerģiju dvēselēm. Procesi ar tām notiks dažādi un tikai retajam izdosies pārpolarizēties un izrauties no turpmākās tumsas pieredzes apgūšanas. „Izrauties” izdosies tām dvēselēm, kuras mūža garumā ir krājušas pozitīvo enerģiju uzkrājumu kosmiskajā bankā. Tā būs samaksa jeb enerģijas apmaiņa par atbrīvošanu no turpmākā tumsas izzināšanas ceļa un kalpos kā pamats pārpolarizācijai uz gaismas līmeni.
Gaismas līmenis, kuru sākat „apgūt”, ir tas, kurā pēc būtības nav nekā, kā tikai jūsu domu un dvēseļu radītā mīlestības enerģija, kas sākotnēji bija kā mazs punktiņš bezgalībā. Daudzu cilvēku domām un sirdīm apvienojoties vienotā enerģijas plūsmā, šis punktiņš top par pulsējošu enerģijas sfēru, kura drīz (pavisam drīz, mīļie!) iegūs patstāvīgas būtības statusu. Vēl nedaudz pietrūkst labās gribas cilvēku gaišo domu un mīlestības enerģiju. Vēl pavisam nedaudz un tad šis jūsu visu, labo nodomu cilvēku radītais „bērns” kļūs par patstāvīgu būtību un ņems jūs savā aizsardzībā. Tas ir tas, par ko jūs it kā ar prātu nezinājāt, bet dvēselēs uz to gājāt, tiecāties un ilgojāties.
Tad, kad jūs pieprasāt pārveidot duālisma pasauli, patiesībā jūs ar saviem lūgumiem ierobežojat duālisma jaudas pieņemšanos spēkā, atņemot viņai rīcības spējas. Taču jūs nevis pārvēršat duālismu, bet radāt gaismas līmeni jeb nākošo planētas būtības formu un struktūru. Jūsu domas, lūgumi, izteiktais nodoms rada un formē jauno gaismas būtību. Tādējādi iznāk, ka, kaut arī jūs lūdzat izjaukt veco sistēmu, tā tomēr neredzamajā daļā paliks, kāda tā ir priekš tiem, kuri turpinās izzināšanas procesu, dvēseles pieredzi un evolūciju duālismā. Taču kā paši redzat, jūsu rīcības rezultātā (planētas labās gribas un tīrā nodoma apvienotās enerģijas plūsmas rezultātā) pasaules valdības vecā kārtība un daudzas citas lietas jūk. Šādā veidā tiek samazināta duālisma jauda un ietekme uz tām dvēselēm, kurām (ja ir tāda vēlēšanās) pastāv iespēja izrauties no duālisma jau šajā evolūcijas ciklā. Taču tās gaismas un mīlestības enerģijas, kuras jūs sūtāt, nokļūst nevis duālisma valstībā, bet jūsu jaunajā gaismas būtībā. Tas nebūt nenozīmē, ka darāt nepareizi. Jūsu rīcības metode pagaidām ir pareiza, jo jūs vēl tiekat ietekmēti ar duālisma enerģijām, likumiem un procesiem, ar ko raksturīgs duālisms.
Tad, kad jūsu radītā gaismas būtība manifestēsies kā jūsu gaismas aizsargeņģelis, jums būs jāmaina rīcības metode, taču tas notiks dabiski un jūs to atpazīsiet un sapratīsiet paši, kad pienāks laiks.
Izturiet mīļie! Mēs jūs ļoti mīlam un Radītājs ar jums lepojas. Šāda sevis izzināšana viņam rada gandarījumu. Mēs visi jūs visus ļoti mīlam!
/Planetārie Gaismas skolotāji/

Čenelings 29.07.2011. (Fragments no privātā čenelinga)

Vai pastāv kādi Gaismas Spēku ierobežojumi, kas nosaka, kurām no dvēselēm var un kurām nevar palīdzēt atbrīvoties no fiziskās pasaules ciešanām (slimībām, darba zaudējuma, naudas trūkuma utt.)?
Reiki enerģija tulkojumā nozīmē gaismas un dzīvības enerģija. Gaismas enerģija, kas vienlaicīgi ir arī dzīvības enerģija, tāpēc nav pareizi teikts „Gaismas un dzīvības enerģija”. Pareizi būtu – „Gaisma, kura dod dzīvību”.
Šī ir nākotnes enerģija, kura ir paredzēta tiem, kas ir tīrā gaisma, tiem, kas dzīvo Gaismas līmeņos. Gaismas dzīvības enerģija ir dabīgā substance, kurā būtnes dzīvos nākotnē, un šī enerģija būs visuresoša. Es teicu būtnes, tāpēc, ka nav īsti pareizi teikts – cilvēki, jo ar vārdu cilvēki nav pateikts par visām būtībām, būtnēm un visām citām evolūcijas formām, kuras turpinās eksistēt ārpus duālisma. Gaismas dzīvības enerģija iesākumā jums tiek dota mazākas plūsmas veidā, pakāpeniski kāpinot šīs enerģijas jaudu. Jūsu ķermeņi un fiziskā matērija vēl nav pieradusi pie gaismas dzīvības enerģijas pilnīgās jaudas, taču pakāpeniski jūs sākat pie tās pierast un to apgūt. Līdz būtnes, kas turpinās attīstīties un evolucionēt, atradīsies tikai šādā gaismas dzīvības enerģiju substancē un sastāvēs no šīs enerģijas substances. Jūs šo enerģiju saucat arī par Reiki, bet, ja jūs teiktu – Gaismas enerģija, kas dod dzīvību, jeb uztur dzīvību, tad šādi tas būtu pareizāk un pat vēl precīzāk.
Mēs saprotam jūsu apjukumu un šaubas, kā arī daļēji mēs saprotam neizpratni un sašutumu pēdējo notikumu dēļ. Tāpēc mēs gribam jums paskaidrot, ka Gaismas dzīvības enerģija ir nākotnes enerģija, un jums tā pieder. Taču šobrīd jūs esat pārejas periodā, kur vēl pastāv vecās enerģijas - lejupejošās, saspiešanās, duālisma un anti-enerģijas. Tiem, kuri virzās uz augšu, kļūst apgrūtinoši strādāt, jo tā ir enerģiju pretruna. Lejupejošās un duālisma enerģijas šobrīd arvien vairāk sāk zaudēt savu nozīmi, tiem, kuri iziet gaismas līmeņos. Savukārt, gaismas līmeņi un enerģijas jūsos vēl nav pilnā jaudā, jo jūsu ķermeņos vēl pastāv duālas enerģijas. Līdz ar to jaunās enerģijas vēl pilnībā nestrādā un vecās jeb aizejošās enerģijas jau daļēji nestrādā. Tikai priekš jums, kuri „kāpj” uz augšu, šīs duālisma enerģijas ir aizejošās, jo ne visi atsakās no aizejošajām enerģijām. Daudzi uzskata, ka šīs aizejošās enerģijas ir viņu dabīgā evolūcijas substance un viņi tās uzskata par šeit un tagad esošām. Viņi šajās enerģijās vēl turpinās izzināt savu evolūciju. Tāpēc var likties dīvaini, ka jūs esat daudz augstākā evolūcijas līmenī, taču spējat daudz mazāk nekā tie, kas ir duālismā un turpina izzināt šo ceļu. Kā jau mēs teicām, mēs saprotam jūsu sašutumu un bezspēcības sajūtu, bet pienāks brīdis un jūs to sapratīsiet. Mēs, protams, gribam jums apgalvot, ka mēs jūs ļoti mīlam, taču jūsu cilvēciskais prāts jums saka ko citu. Viņš jūs biksta un rāda uz jūsu bezspēcību, kamēr notiek enerģētiskā pāreja no viena līmeņa uz otru, no vienas enerģētiskās sistēmas uz citu. Pastāv 3 enerģētiskās sistēmas:
1) saspiešanās enerģijas;
2) saspiešanās un izplešanās enerģijas (duālā sistēma);
3) izplešanās enerģijas.
Jūs šobrīd pārvarat robežu no duālās sistēmas uz izplešanās sistēmu.
Gaismas Skolotājs vēršas pie jautājuma uzdevēja.
Reiz, ļoti sen es jau tev teicu: Paskaties cik grūti ir graudiņam, kad viņš dzimst. Viņš plēš savu paša apvalciņu, viņam kā maigam un mīkstam asniņam, ir jāpārvar brīdis, kamēr viņš spraucas cauri tumšajai, melnajai un aukstajai zemei, kura ir arī auglīga zeme, līdz viņš izlien virspusē un ierauga sauli. Jums ir palicis pavisam nedaudz līdz brīdim, kad zaļā asniņa deguntiņš izsprauksies tā, lai ieraudzītu sauli. Vēl mazliet ir palicis, bet tieši tagad jums sāk pietrūkt spēka. It sevišķi tev. Šajā brīdī vairs nestrādā graudiņa forma un būtība tāpēc, ka tu vairs neesi grauds un tu vēl neesi izlīdis asniņš. Tu neesi ne šis, ne tas un neviens tā pa īstam nesaprot, kas tu esi, ieskaitot tevi pašu. Tāpēc arī tev ir sajūta, ka tev nekā nav, nav instrumentu un spēju. Tu neesi stabili kļuvis par to, par ko drīz tapsi. Jums visiem viss ir iedots, ko vien vispār var iedot – Jūs esat Gaismas un Dzīvības enerģiju būtība.
Jums šobrīd notiek divi procesi: pašu pārdzimšana un otrais process ir tas, ka šobrīd pār zemi, kur dīgst jūsu asniņš saule vēl tikai lec. Saules lēkts tikai sākas, tāpēc arī saules stari vēl nav tik stipri un jums palīdzoši. Ticiet, ka tajā brīdī, kad jūsu būtības asniņš izlauzīsies no tumšās zemes, no melnās tumsas, kas apņem asniņu – saule jau būs uzlēkusi. Un viss, kam jūs šobrīd ejat cauri, būs aiz muguras. Izturiet! Jums patiesībā viss ir iedots. Jums pieder viss. Tas ir tāpat kā graudam, kuram viss jau ir ielikts no paša sākuma, ka tas būs grauds no kā varēs cept maizi un pabarot pasauli. Jūs piederat pie tā grauda no kura ceps maizi. Visas īpašības jūsos jau ir. Tikai šobrīd ir spraukšanās brīdis, tāpēc jums ir tik smagi. Mums kopā šis brīdis ir jāiztur, jo tā ir pārdzimšana, un pārdzimšana ir jāveic katram pašam. Mēs esam bezspēcīgi jūsu pārdzimšanas priekšā. Mēs neko nevaram paātrināt vai samazināt, jo tā katram ir individuāla lieta.
Kādi instrumenti un enerģijas, šobrīd esošajās enerģijās, mums ir pieejami, lai dziedinātu cilvēkus?
Jo tuvāk jūs kā asniņš esat izspraukušies ārpus tumšās zemes kārtiņas, jo spēcīgāk jūs sajūtat gaismas klātbūtni, jo spēcīgāk strādā šī Gaismas dzīvības enerģija un trešā līmeņa jeb gaismas līmeņa īpašības. Tādā veidā jūs varat vairāk palīdzēt tiem, kas vēl spraucas caur zemes blīvo līmeni. Jūsu spēks ir tajā, ka jūs izspraucaties pirmais un rādāt ceļu citiem. Jums ir jau šī ticība. Un ar ticību, pārliecību, uzticēšanos, jūs esat tas instruments, caur kuru Gaismas Dzīvības enerģija plūst jūsos un, savukārt, tālāk plūst uz tiem cilvēkiem, kuri lūdz jūsu palīdzību. Ir lietas par, kurām jums nav pat jādomā vai jāaizdomājas, jums tikai ir jāpasaka, ka jūs dodat atļauju, ka caur jums kā caur instrumentu ieplūst Gaismas dzīvības enerģija un plūst uz to cilvēku, kuram vajadzīga palīdzība.
Taču saprotiet vienu svarīgu lietu. Tad, kad jūs strādājat ar Gaismas enerģijām, jūs duālisma pasaulē aizvien mazāk un retāk varēsiet ieiet un redzēt kā agrāk, darboties kā agrāk, jo tas jums ir jau aiz muguras. Iedomājieties tuneli, pa kuru jūs dodaties uz priekšu. Priekšā jūs redzat saules gaismu un jūs virzieties uz šo saules gaismu, bet ik pa brīdim jums kāds pārjautā, kas notiek ar kādu no viņa tuviniekiem, kuri atrodas tuneļa sākumā. Un jūs nevarat to apskatīties tāpēc, ka atrodaties citā tuneļa galā – tuvāk gaismai. Lai apskatītu duālismā esošos tuviniekus, jums ir pašam jāatgriežas uz tuneļa sākumu, lai apskatītos, ko dara tas cilvēks, par kuru tika jautāts. Tas nozīmē, ka tiek apturēta jūsu virzība uz priekšu, uz to tuneļa galu, kur ir gaisma. Ar to mēs vēlamies pateikt, ka ir lietas, kas paliek jums aiz muguras un tās jums ir nesasniedzamas. Lai gan šobrīd viss ir vienā enerģētiskajā jūklī un jums blakus ir cilvēki, kuri pārstāv duālismu, cilvēki, kuri pārstāv lejupejošās enerģijas un cilvēki, kuri iet uz augšupejošajām enerģijām. Viss ir vienuviet, līdz drīz tas sašķirosies. Graudi tiks atdalīti no pelavām. Līmeņi atdalīsies un katram līmenim atbilstošie cilvēki, paliks viņiem vien atbilstošajā substancē. Tie, kas ir lejupejošajās enerģijās, tie šobrīd izvērš savu darbību duālisma enerģijās. Viņi vēl dara pāri tiem, kas ir duālismā ar gaismas enerģiju kripatiņām. Taču jūs, kas dominanti jau esat gaismas līmeņos, esat vienā jūklī ar viņiem un esat apjukuši no tā, ko redzat jums apkārt notiekam. Jums tas atstāj iespaidu, ka šis viss ir saistīts ar duālisma līmeni. Tomēr duālisma līmenī katram ir savas karmiskās mācības un, lai cik daudz Gaismas dzīvības enerģijas būtu jūsos, jūs vēl nepiederat pie Dieviem, kas var mainīt karmiskās dvēseles mācības duālisma līmeņa cilvēkiem.
Iet runa par bērniņu, kurš tika pazaudēts nedēļu pirms dzimšanas. Bet pirms šī bērniņa, tika pazaudēti vēl divi.
Jāsaprot, ka tā bija karmiskā mācība dvēselītei, kura nāca ar pirmo, otro un trešo reizīti. Tādā veidā dvēsele ātrā tempā mēģināja izzināt dzimšanas un nāves būtību un pielāgoties dzimšana un nāves ritenim pēc iespējas ātrāk; iepazīt dzimšanu un nāvi, iemiesošanos un atdalīšanos no iemiesojuma, jo šai dvēselei nav laika izdzīvot trīs garas dzīves duālisma līmeņos. Šī dvēsele atgriezīsies ceturto reizi. Tad gan viņa iemiesosies, bet jau gaismas līmeņos, jo duālisma līmeņa dzimšanas un nāves ciklu, viņa ir izgājusi. Tā tas izskatās no mūsu līmeņiem, bet jums ar cilvēka prātu to saprast ir grūti. Šī dvēsele nevēlējās piedzimt duālisma enerģiju nesošos vecākos. Viņa piedzims šiem pašiem vecākiem, kuros jau būs lielāks Gaismas enerģiju pārsvars, un viņa pati būs kā tīro gaismas enerģiju nesēja. Bet tu (domāts Sk.) ar varu gribēji, lai šī dvēselīte piedzimst tagad. Tev vēl daudz jāmācās, lai to saprastu.
Jums visi gaismas instrumenti ir iedoti, bet šie instrumenti strādās ar simtprocentīgu jaudu tikai uz tiem cilvēkiem, kuri jau ir gaismas līmeņos dominējoši. Duālisma līmeņos jūsu enerģija strādā tikai uz 50%, bet uz lejupejošajiem cilvēkiem, jūsu enerģija nestrādā gandrīz nemaz. Instrumentu enerģijas strādā tikai tajos līmeņos, kurā sistēmā tā pastāv. Tāds juceklis, kāds šobrīd pastāv uz planētas, nekad nav pastāvējis un nekad arī vairs nepastāvēs, ne uz šīs, ne arī uz kādas citas planētas. Jūs ļoti vēlējāties iziet šo pieredzi, lai apgūtu dvēseles stiprumu. Tieši dvēseles stiprums ir tas, ko jūs šobrīd apgūstat. It īpaši tie, kuri iet pa priekšu un ved aiz sevis cilvēkus. Šī mācība ir ārkārtīgi nozīmīga jūsu dvēseles evolūcijai. To jūs sapratīsiet daudz vēlāk, jo jūsu augstākā Es (pilnīgā) daļa ar mīlestību raugās uz jums, kā jūs šobrīd ejat šai mācībai cauri. Lai cik stipri brīžiem nogurst jūsu sirds un prāts, jūs vienalga esat padarījuši daudz, lai asniņš izsprauktos virs zemes.
Šis laiks būs ārkārtīgi savāds uz planētas. Jums būs jāiemācās dzīvot ļoti vienkārši. Ļoti līdzīgi kā bija planētas sākotnējā plānā - dzīvot saskaņā ar dabas cikliem un ritmiem, bez greznībām, bet laimīgi. Jums viss būs, jums viss pastāvēs. Varbūt jūs zaudēsiet ik pa brītiņam no tā un no tiem, kam nav paredzēts vai, kuri nepāries ar jums kopā uz Gaismas dzīvības līmeni. Tas ir tieši tas, kam atsakās noticēt jūsu prāts un arī jūsu sirds baidās zaudēt tos, kuri vēl turpina savu evolūciju un dvēseles pieredzes izzināšanu līmeņos, no kuriem jūs jau esat ārā. Tas ir jūsu cilvēciskais aspekts, kurš jūsos rada uztraukumu.
Arvien vairāk un vairāk cilvēku rada enerģētisko substanci ar savām domām, kurā mēs varam iepludināt Gaismas dzīvības enerģiju. Savukārt, jūs ar šīs enerģijas palīdzību varat materializēt sev mājvietu, kurā jums būs jāpastāv gan fiziski, gan garīgi. Šī substance arvien vairāk un vairāk veidojas un arvien vairāk un vairāk cilvēku pārceļas uz Gaismas dzīvības substanci. Tiek radīta jaunā sadarbības forma starp cilvēkiem. Un jums viss būs, lai dzīvotu mierīgu, cilvēcīgu dzīvi, balstītu uz mīlestību, ticību, uzticību, patiesību, zināšanām un sadarbību.
Jums šobrīd ir vissmagākais posms, bet mums nav tiesību iejaukties brīdī, kad jūs pārdzimstat, jums ir jāpārdzimst pašiem. Jāiztur pārdzimšanas brīdis ar duālismam raksturīgajām enerģijām un jāpiedzimst Gaismas līmeņos.

Es joprojām uzturu lūgumu aktivizēt man daudzdimensiju redzi, saņemt garīgo pavadoņu un garīgo skolotāju vēstījumus.
Tevī tas viss jau darbojas. Tu par maz tici pats sev. Un vēl atceries, ka viss, kas tevī ir un darbojas, strādā pilnīgi pēc citas sistēmas. Pavisam savādāk nekā tu to apguvi, ejot cauri duālismam. Duālisma laikā tev viss tika iedots ar tām enerģijām, ar kurām tu strādāji. Tev deva duālisma substanci. Tagad tev ir jāsaprot, ka šajā Gaismas enerģiju substancē tu radi pats. Tu PATS RADI, tu esi Dievs-Radītājs. Un tik, cik liela ir tava ticība, tik tu arī radi.
Gaismai, patiesībā tā īsti nemaz nav instrumentu. Gaisma ir gaisma, un tu ņem šo gaismu kā enerģētisko substanci. Ar šo substanci tu spēlējies, rotaļājies un radi. Un jo lielāka ir tava ticība, jo vairāk tu spēj, jo diženākas lietas tu spēj radīt. Lūk, te arī ir atšķirība starp to, kā tu agrāk radīji, kā tu agrāk prati radīt. Duālismā tu biji tas, kam iedeva, ja kāds tev atļāva ko iedot. Duālisma pārvaldītāji, protams, deva daudz, lai tu vienmēr paliktu duālismā, jo viņiem tā ir izdevīgi. Tu ar savu būtību viņus uzturēji, tāpēc viņi deva visu un tev likās, ka tu daudz proti un spēj paveikt lielas lietas, bet tā ir ilūzija un pašapmāns. Tomēr, mūsuprāt, tu rīkojies pareizi, aizejot no šī līmeņa. Tu izgāji uz līmeni, kurā tev neviens neko nedod, jo tu pats esi tas, kas dod, jo tu esi tas, kas rada. Un tev pēc tavas ticības būs...
Kā ar šīm jaunajām enerģijām lai izdzīvo fiziskajā pasaulē, kā lai vada savu uzņēmumu, kā lai nopelna naudu, kā to izdarīt, lai nav jāgriežas pie augļotājiem pēc aizņēmuma?
Šis ir tas brīdis, kad viss ir sajaukts vienā lielā enerģiju jūklī. Tur ir gaismas, duālisma un tumsas enerģijas tīrā veidā un nekas nav atsevišķi. Viss ir sajaukts, kā duļķains ūdens. Tagad būs šis brīdis, kad duļķi jauksies kopā ar tīro ūdeni. Tāpēc kādu laiku, kamēr vēl ir šāda situācija, jāizmanto šā laika enerģijas, tādā formā, kādas tās ir. Viņas nav tīrā veidā.
Rodas tāda sajūta, ka naudas enerģija šobrīd ir jāizmanto, tādā veidā, kā tas ir iespējams, kaut arī tam ir duālisma pieskaņa un augļošanas pieskaņa. Taču tas viss bruks un juks. Būs vēl lielāks haoss nekā šobrīd.
(Rāda, ka debesskrāpji krīt, bet tas ir domāts alegorijā. Ir redzams, ka planēta Zeme brūk, bet arī tas nav fiziski. Tā varētu būt cilvēku kolektīvās apziņas forma, kas jūk. Līdzīgi kā tad, kad brūk māja un paceļas putekļi, kuriem nevar neko redzēt cauri.)
Izmanto tos līdzekļus, kuriem šobrīd tu tiec klāt. Taču laiks, saspiedīsies vēl vairāk un skries līdz tam brīdim, kad notiks kas savāds. To sauc par laika nulles brīdi, bet tad „laika telpa” atsprāgs un tā būs pavisam cita enerģija un pavisam cits enerģiju starojums. Un viss, ko cilvēki ar labo nodomu ir radījuši tur pastāv, tikai jau Gaismas enerģijās.
Kad tas notiks? Kad aktivizēsies šis jaunais enerģiju starojums?
Drīz. Jo laiks tik ātri skries, ka nepaspēsiet atjēgties un tas jau būs noticis. Un tad, kad tas būs noticis, tad viss pārējais būs kā palēninātā filmā, lai varat izbaudīt harmoniju un mieru, kas iesāksies jūsos, lai varat atjēgties no ciešanām, kurām jūs tagad ejat cauri. Tos variantus, kuri šobrīd tev ir iespējami biznesa uzsākšanai, lai arī tie nāk no duālisma – tu vari pielietot. Tāpat viss mainīsies.
Par atjaunojamo enerģiju. Vai ir vēl kādi cilvēki, kas līdzīgi domā, ir kaut ko atklājuši un izstrādājuši? Vai ir iespēja atjaunot sadarbību ar energoiekārtu ražotājiem, atrast tam finansējumu?
Mēs pacentīsimies radīt tev šādu iespēju. Tik, cik mēs to varam atļauties, iejaucoties cilvēku scenārijos. Pie tam, tādām tehnoloģijām ir nākotne. Un tas ir vitāli svarīgi. Tādi cilvēki, ar kuriem sadarboties - ir. Būs šādi cilvēki, kuri ienāks tavā dzīvē, un viņu tīrā sirds un labais nodoms, palīdzēs tava mērķa realizācijai.
Laiks, ko jūs šeit uzskatāt par pagātni, tagadni un nākotni, pavisam drīz mainīsies jūsu izpratnē. Šis vecais laika izpratnes veids no jums izies un izslēgsies – nepastāvēs tāds termins kā laiks. Tā būs detaļa, kas no jums tiks izņemta, taču jūs paši to izņemsiet. Un jūs paliksiet bez tā, ko pie jums definē kā laiks. Tāpēc definīcija „Saskaņā ar laiku” ir nepareiza.
…Tev tas izdosies un veiksies. Tikai izsprauc mazo, zaļo asniņu no zemes tumšā slāņa. Spraucies ārā un radi šo realitāti pats. Un pēc ticības tev būs... Tavā dzīvē vēl būs daudz pārmaiņu…

Atvērtais čenelings 13.08.2011.

Kāds vērtējums ir darbam, ko veic mūsu „Gaismas darba grupa”?
Ir ieradušies skolotāji Kuthumi, Sanata Kumara, El Morija u.c. kā vienots Veselums.
Vērtējums ir labs. Ir tāda sajūta, ka kāds no balkona sauktu – grandiozi, bravo!
Ir atnācis arī Sai Baba. Viņš saka, ka tas darbs, ko mēs darām ir kā sēkla, ko savulaik viņš un Gaismas skolotāji ir iesējuši. Tas darbs, ko mēs darām, ir šo iesēto sēklu augļi. Viņi (Gaismas Skolotāji) visi priecājas, ka šī augļu raža ir laba. Diemžēl visur tas tā neesot. Cilvēkos esošais „maldu kods”, ļoti daudzas grupas ir aizvedis Arimana dualitātes atkarības (nauda, slava, alkatība utt.) pavadā un pat Tumsas spēku pavadā. Turpiniet strādāt ar planētu un, saskaņā ar Kosmosa un brīvās gribas likumiem, izņemiet no cilvēkiem „maldu kodu”, atjaunojot apziņas un zemapziņas matricas to sākotnējā absolūtās realitātes izpratnē.
Gaismas Skolotāji: „Vārdos nevar izteikt vērtējumu grupas darbam. Šis vērtējums ir kā Gaismas enerģiju dāvana mums. Tā ir kā gaismas kripatiņa, kas saskaņā ar Gaismas plānu cenšas radīt mīlestību uz Zemes tā, lai mīlestība ir visuresoša.”
Tajā pašā laikā ir sajūta, ka šie trīs skolotāji - Kuthumi, Sanata Kumara, El Morija un citi skolotāji, gaida no mums vairāk. Viņi ir apmierināti ar mūsu padarīto, bet vairāk cer uz to, ko mēs vēl padarīsim…
Kāpēc A. nodega mašīna? Vai tā bija atriebība par to darbu, ko viņš dara mūsu darba grupā? Vai mēs tiekam pietiekoši sargāti no Gaismas spēku puses?
Jums ir jāsaprot, ka šobrīd cīņa ir izgājusi finiša taisnē. Diezgan bieži cīņa ir tāda, ka tiek pārkāpti Kosmosa likumi attiecībā uz tiem, kas ir iemiesoti cilvēka veidolā. Kosmisko likumu pārkāpšana no saspiešanās, tumsas un anti-enerģijām, brīžiem ir tik ļoti „izdomu pilna”, ka mūsu (Gaismas Skolotāju) prasmes jūs nosargāt reizi pa reizei ir ierobežotas. Taču jūs redzēsiet paši, ja pret jums tiks veikts kāds jauns, viltīgs gājiens (no pretējās puses), tad tieši tāda pati situācija otrreiz ar kādu citu no jums vairs neatkārtosies, jo mēs mācāmies un fiksējam katru notikumu, kad Tumsas spēki pārkāpj Kosmosa likumus. Pēc katras šādas reizes no mūsu puses tiek radīta tāda situācija, ka to nav iespējams atkārtot ar kādu citu Gaismas darbinieku. Taču viņu fantāzija ir bagāta, un šobrīd viņi ir soli mums priekšā. Tumsas spēki rada jums ciešanas, bet mēs strādājam tikai ar sekām. Tam ir divi iemesli:
1) Šādā veidā tiek uzskatāmi parādīta Tumsas rīcība un patiesā būtība, tādējādi atļaujot mums veidot savu tālāko rīcību, tomēr tikai saskaņā ar Kosmosa likumiem, jo šādā veidā viņi atklāj savu „patieso seju”. Jūs paši savā scenārijā esat izvēlējušies uzņemties uz sevi daļu no šīm ciešanām un viņu radītajām viltībām, lai tieši viņus pašus arī atmaskotu un beidzot tam visam pieliktu „punktu”.
2) Tumsas spēki šai cīņai ir gatavojušies rūpīgāk nekā jūs. Jūs, cilvēki, tikai tagad sākat mosties un piepildīt Visumu ar savu tīrā nodoma spēku, ierobežojot pretinieku jaudu. Labā ziņa šeit ir tāda, ka arvien vairāk cilvēku mostas. Un lai cik smags ceļš vēl ir priekšā, jūsu iekšējais dvēseles līdzsvars būs arvien stabilāks un harmoniskāks.
Kas attiecas uz A., tad šis notikums bija gan nodevība kā Kosmisko likumu pārkāpums, gan arī vienlaicīgi viņu rīcības atmaskošana, kas dod mums, Gaismas spēkiem, tiesības uz papildus rīcību smalkajos līmeņos, lai ierobežotu Tumsas hierarhiju un ar to saistītos enerģijas veidus un būtības. Starp citu, tagad A. ir uzlikta papildus Gaismas spēku aizsardzība.
Vai mūsu lūgums sadarboties un mums palīdzēt, ko mēs izteicām grupas darbā ar citām, Zemei lojālām, civilizācijām, ir harmonisks? Vai ir kādi padomi un ieteikumi saistībā ar to?
Planētas Logos:
Ak, cik gan ilgi vajadzēja gaidīt, lai sāktos Gaismas spēku dažādo formu apvienošanās, lai jūs, cilvēki, sāktu apvienoties ar citām civilizācijām! Mēs tik ļoti gaidījām šo mirkli, bet jūsu ierobežotā domāšana traucēja pacelt acis uz augšu un aicināt visus, kuri jums ir gatavi palīdzēt un iesaistīties Gaismas plāna īstenošanā. Šo mirkli mēs sagaidījām! Jūs mūs saucāt, un nu mēs ierodamies, jo šī, taču ir brīvās gribas planēta!
Šobrīd runā kāds no novērotāju kuģa pārstāvjiem, kurš ir humanoīds ar gaišiem matiem, zilām acīm, ļoti jauneklīgs, taču patiesībā ļoti pieredzējis un „tūkstošiem” gadu vecs, tāpēc arī viņš ir tas, kurš izvirzīts uz sarunām un turpmāk uz šīm sarunām uz grupas darbu ieradīsies tieši viņš. Lūk, ko viņš saka: „Ja jūs deleģēsiet mums vēl kādus no uzticētajiem pienākumiem, mēs to ar gandarījumu paveiksim kopā ar jums. Mans vārds ir Saadha*.”
*Sanskritā Sādhu nozīmē svētais jeb Krišnas apziņas cilvēks.
Kādas šobrīd ir Gaismas un Tumsas attiecības Zemes līmenī. Vai ap Zemi ir arī Zemei naidīgas civilizācijas, kas ieradušās, lai mums kaitētu?
Diemžēl jā. Ap Zemi ir daudz dažādu kuģu. Šeit notiek viens no vissvarīgākajiem notikumiem Visumā. Līdzīgi kā hokeja čempionāta pēdējā spēle. Tāpēc uz pēdējo spēli ir ieradušies visi, kas grib šo pēdējo, noslēdzošo notikumu redzēt. Ir arī tādi, kuri ne saukti, ne aicināti, pievienojas pretējai nometnei, neievērojot brīvās gribas likumu.
Grupas darbības laikā jūs varat pieprasīt Kosmiskajai Federācijai, lai tiek ievērota Kosmisko likumu kārtība un no „spēles laukuma” tiek noņemti tie, kuri nav aicināti. Nobloķējiet viņu piekļūšanu cīņas frontei. Attiecības starp Gaismu un Tumsu ir mainīgas, pat ļoti.
Mēs ticam jums - Gaismas darbinieki!
Kāpēc torīt, kad dziedinājām D., visiem dziednieku grupas dalībniekiem radās nesaprotama trauksmes sajūta un nepieņemšanas enerģijas? Kāds ir šo enerģiju izcelsmes avots?
Atbild viens no Karmas valdniekiem:
Jūs līdz galam neuzticaties viens otram. Strādājiet ar sevi! Mēs jums parādījām jūsu vājo vietu. Tas ir jūsos. Cilvēciskās īpašības rada jūsos vāju vietu. Sakārtojiet to sevī! Ja šobrīd tas ir nieks, tad ejot tālākajos cīņas līmeņos, tas var kalpot par magnētu nopietnai traģēdijai. Tas nav no ārpuses, tas ir jūsos - viens no cilvēciskajiem aspektiem. Mēs jūs nenosodām, bet vēršam uzmanību uz jūsu nepilnībām.
Kāds vērtējums ir tam dziedināšanas darbam, ko mēs veicam „Urantijā”?
Strādājiet! Virziens ir pareizs. Tagad nav laika spriedelēt par šo jautājumu. Jums vēl daudz jāpaveic.
 Kādas ir svarīgākās mūsu darba tēmas līdz šī gada beigām?
Gaismas plāna realizācija uz planētas Zeme.
Lūdzu, dodiet informāciju, kā Gaismas darbiniekiem Gaismas līmeņos radīt Debesis uz Zemes, kas atspoguļotos arī planētas Zeme fiziskajā līmenī un izpausmēs?
Vai jūs esat gatavi šeit sēdēt 200 gadus, lai mēs to visu izstāstītu? Mums būtu jāstāsta viss, kas noticis un notiek uz planētas. Mums būtu jāstāsta par katra cilvēka mīlestības impulsu raugoties uz putniņu, kurš dzied zarā; par māti, kura samīļo savu bērnu un tēvu, kurš nes mājās maizes kukuli. Tas viss jau ir tas, ko jūs saucat par debesīm uz zemes. Tā ir mīlestība, mīlestība, mīlestība. Uz jūsu zemes ir Debesis un debesīs ir jūsu zeme. Nav atsevišķi debesu no zemes – viss ir vienots mīlestībā.
Kā darbojas Reiki Gaismas dzīvības enerģija Gaismas līmenī esošajos cilvēkos?
Galvenajos vilcienos uz šo jautājumu atbilde jau ir dota, kādā no iepriekšējiem čenelingiem. Jums jāsaprot, ka tā ir enerģija, kas dod un uztur dzīvību no Gaismas avota. Cilvēki, kuri jau dzīvo tīrās Gaismas līmeņos, visaugstākajā Reiki pakāpē – ir nemirstīgi. Reiki nodrošina dzīvību tikpat ilgi, cik ilgi ir Gaisma un cik varat paņemt to pretī paši sevī.
Tagad nāk tik daudz informācijas no Gaismas skolotājiem par to, kā sagatavot sevi un planētu pārejas fāzei. Kas ir pats galvenais un būtiskākais, ko vajadzētu darīt katru dienu?
Galvenā lieta jūsos ir ticība. Ticība, ka šī pāreja būs. Ticība, ka šī augšāmcelšanās nesīs jums mīlestību, pārmaiņas un pilnīgu atbrīvošanu no ciešanu un duālisma līmeņiem. Ticība jums ir jākopj sevī katru dienu. Tas, kā jūs kopjat ticību, ir atkarīgs no jums individuāli. Kādam savas ticības uzturēšanai ir nepieciešami fakti; kādam meditācija; kādam būt vienkārši dabā vai būt kopā ar sev līdzīgi domājošiem cilvēkiem... Izvēlieties darbības formas, caur kurām jūs paši piepildāt planētu Zeme ar Gaismu un Mīlestību, bet rezultātā tā arī būs ticības nostiprināšana jūsos. Ticība, ka augšāmcelšanās un Gaismas pārmaiņas noteikti notiek. Un tad jau ir pilnīgi vienalga, kāda ir citu cilvēku pieredze vai Gaismas Skolotāju norādījumi; notikumi, kuri notiks ar jums, priekš jums tie būs ļoti unikāli; citādāki; tikai jūsējie. Pie tam, citu pieredze un norādījumi jums var maz līdzēt, jo jūs iesiet cauri tikai savai unikālajai pieredzei. Tāpēc attīstiet sevī ticību sev. Veltiet vairāk laika sev, savas nevis citu pieredzes izpētei. Un tev pēc tavas ticības būs...
Krajona „vācu kanālam” pēdējā grāmatā bija teikts, ka pirms pārejas atvērsies Lemūrijas vārti un tiks atbrīvotas spēcīgas Lucifera enerģijas. Ko mēs varētu darīt, lai maksimāli to neitralizētu?
Kāds savāds salikums!? Lemūrijas laikā Lucifera nebija. Par ko jūs runājat? Jums ir sajukuši fakti. Lemūrijā bija dievu un dēmonu cīņa. Kritušie eņģeļi ieradās vēlāk. Lemūrijas vārti nebūt nav ļaunākie vārti, jo tur vēl nebija duālisma. Kad Lemūrijas laikā sākās dalīšanās dzimumos, tur vēl nebija jums saprotamā ļaunuma.
Lemūrija sen ir vaļā, jo tā nekad nav bijusi ciet. Ciet ir jūsu „atmiņu kapsulas”. Savukārt, ļaunuma vārti jau sen ir vaļā līdz ar anunaku ierašanos. Arī katrā cilvēkā ir savi ļaunuma vārti. Varbūt jūs bijāt domājuši tos? Tikai no katra cilvēka ir atkarīgs, vai aiz šiem personīgajiem ļaunuma vārtiem joprojām ir elle, vai cilvēks jau spējis šos vārtus un telpu aiz tiem pārradīt par ziedošu dārzu.
Jūs, cilvēki, paši esat tie, kas vienlaicīgi varat būt Lucifers vai Sātans, elle vai paradīze, ļaunums vai mīlestība un gaisma. Neviens no malas jums neko nevērs, ko neesat paši radījuši. Secinājumus izdariet paši. Tāpēc jau jūs esat uz Zemes, lai mācītos atšķirt formu no būtības.
Ir pretrunīga informācija par nakteņu – tomātu un kartupeļu izmantošanu pārtikā. Vai tomāti un kartupeļi ir piemēroti Gaismas ceļa gājējiem? Kristāliskajam ķermenim?
Līdz zināmai vibrāciju robežai nakteņu dzimtas augi ir lietojami visiem, jo tā ir iekārtots fiziskais ķermenis. Tāpat arī gaļu jūs lietojat uzturā līdz kādam noteiktam vibrāciju līmenim. Tomēr paceļoties jūsu vibrācijām, jūsu ķermenis pats atteiksies no šiem produktiem. Ļaujiet, lai viss notiek dabiski, un kādā dienā jūs ieraudzīsiet, ka tā vietā, lai paņemtu tomātu, jūsu roka pati pastiepsies pēc blakus esošā gurķa vai bumbiera. Tikai nepārspīlējiet, viss notiks dabiski. Taču ir daži izņēmumi tiem cilvēkiem, kuriem jau ir zināmas problēmas ar dažu produktu lietošanu kā individuālā īpatnība, piemēram, alerģija, bet tā ir pavisam cita tēma.
Vai binaurālo bītu (skaņu frekvenču) tehnoloģija, kas tiek izmantota smadzeņu pusložu sinhronizācijai un smadzeņu viļņu noskaņošanai uz alfa, teta un delta režīmiem, ir noderīgi gaismas darbiniekiem, vai kaitīgi veselībai un garīgajai attīstībai?
Atbild Radītājs (caur to, kurš novada Radītāja gribu):
Jūs, Zemes iedzīvotāji, šobrīd cenšaties sasniegt harmoniju enerģijās. Harmonija ir tad, kad viss rezonē un mijiedarbība notiek rezonansē un saskaņā bez pretrunu enerģiju sadursmēm. Harmonija ir tad, kad nav dažādu enerģētisko substanču sadursmes, enerģētiskajiem viļņiem rezonējot vienam ar otru. Šis eksperiments ir vērtīgs uz kādu laiku. Veidojot dažādu enerģētisko frekvenču viļņu garumu, dažādu enerģētisko substanču pretstāvi, kas nav mijiedarbībā - rodas disharmonija. Šādai disharmonijai rodoties, uz kādu brīdi cilvēks mobilizē sava fiziskā ķermeņa iekšējās rezerves. Cilvēkam šķiet, ka viņš kļūst gudrāks, ģeniālāks, talantīgāks un spējīgāks, bet patiesībā šī veiktā stimulācija ir kaitīga. Šīs darbības efekts tiek sasniegts saduroties divu dažādu viļņu plūdumam un trešais elements ir fiziskais ķermenis, kurš šajā enerģiju jūklī cenšas sasniegt harmoniju caur iekšēju, dziļu mobilizāciju. Uz īsu mirkli tas dod pozitīvu rezultātu, turpretī vēlāk tas notiek graujoši un iznīcinoši. Tā vairs nav harmonija un pat ne vienotība. Rezultātā notiek visu dabīgo enerģētisko viļņu un bioritmu totāla izārdīšana.
Kāda ir Pokaiņu enerģētiskā nozīme Latvijas un planētas līmenī? Vai Pokaiņos ir paslēpti informācijas kristāli? Kā tos izmantot?
Uz planētas Zeme ir ļoti daudz enerģētiski stipru vietu, ko jūs definējat kā svētvietas. Jūs, cilvēki, esat savādi domājoši. Kādu vietu jūs uztverat kā ažiotāžu un ceļat to augstāk par citām svētvietām, taču patiesība ir tāda, ka planēta Zeme pati ir kā svētvieta, jo tā ir dzīva būtne, un viss uz tās ir svēts. Nav vienas svētākas vietas par otru.
Tagad kā salīdzinājumu apskatīsim jūs pašus. Apskatiet savu ķermeni kā dzīvu būtni! Jums ir svarīgas visas ķermeņa daļas, kāda vieta ir svarīgāka, taču ne tamdēļ, lai to izceltu par vissvarīgāko. Vai ir kāda vieta jūsu ķermenī, kas ir vissvētākā, kāda mazāk svēta, bet kāda, kas pavisam nav svēta? Vai ir kāda vieta jūsu ķermenī, no kuras jūs esat gatavi atteikties, jo tā nav gana svēta? Vai ir kāda vieta jūsu ķermenī, kura ir tik ļoti svēta, ka jūs esat ar mieru palikt tikai ar šo vietu un pārējo ķermeni atdot krematorijai?
Jūs varat sevi fotografēt. Varat nofotografēt savas acis, savas rokas, bet tām nav nozīmes un vērtības bez jūsu ķermeņa.
Pokaiņi ir laba vieta, bet vai jūs sapratāt, ko es vēlējos pateikt ar šo alegoriju, ko minēju pirms tam?
Un, ja, piemēram, jums ir savas lauku mājas, kur pagalmā ir izrakta sentēvu aka. Kura no vietām priekš jums būs svētāka? Pokaiņi vai šī sentēvu izraktā, tīru ūdeni dāvājošā, aka? Savukārt vai Pokaiņi ir mazāk svēti kā jūsu aka?
Cilvēki, ko jūs domājat? Jūs sadalāt planētu pa svētvietām un ne-svētvietām. Kāpēc jūs dalāt vienotību? Jūs taču jebkurā vietā varat savienoties ar Radītāju, ar Gaismas Skolotājiem, ar starpgalaktiskajiem tuneļiem, ja vien jūs tam ticat.
Zināšanu kristāli ir jūsos pašos. Jums tie nav jārok kādā vietā uz Zemes 100m vai 150m dziļumā. Kristāli ir jūsos.
Pokaiņi ir tā vieta, kur ir stipra domu enerģija. Ja tev nav ticības sev, tad vari dodies uz Pokaiņiem un tici, ka Pokaiņos tava ticība Sev tiks atvērta, jo tur ir, cilvēku (un ne tikai cilvēku) darba rezultātā uzstrādāta stipra enerģētika. Taču var arī citādi: uzliec savu roku uz galvas vai sāpošās vietas, un sāpes pāries, jo tava plauksta arī ir enerģētiski stipra vieta. Uzticies sev!
Protams, enerģētiski stiprās vietas, tādas kā Pokaiņi, ir jākopj un to jūs, cilvēki, darāt pareizi - vienlaicīgi nostiprinot ticību, kaut kam ārējam, jo ir pietrūkusi iekšējā ticība sev. Sāciet kaut vai tā - ar ārējo ticību, līdz nokļūsiet līdz iekšējai ticībai, lai mostos Planetārajai augšāmcelšanās dienai.
Ir zināms, ka mūsu Saules sistēmai tuvojas masīvs debess ķermenis – planēta Nibiru, kura 2012. gada decembrī nonāks pietiekami tuvu Zemei. Kā šis jaudīgais elektromagnētiskais lauks ietekmēs Zemes griešanās ātrumu, ass un orbītas novietojumu? Vai cilvēces kopējais apziņas līmenis šeit var spēlēt kādu lomu?
Nibiru kā enerģētiskā substance pastāv. Nibiru pievelkas pie negatīvajām enerģijām un atgrūžas no augstāku vibrāciju enerģijām, tai skaitā mīlestības enerģijām, jo Nibiru un mīlestības enerģijas, ir divas dažādas substances. No jums ir atkarīgs, ar kādām enerģijām būs piepildīta planētas Zeme gan iekšējā, gan ārējā būtība. Tas arī izšķirs to, vai Nibiru pietuvosies Zemei vai attālināsies no tās. Šobrīd Nibiru tuvojas Zemei. Tiesa gan, tās virzīšanās pa iesākto trajektoriju sāk samazināties un palēnināties. Viss ir jūsu rokās.
Spekulācijas par Nibiru ir un turpināsies. It īpaši pastiprināsies baidīšana par planētas Zeme bojāeju un dažādām kataklizmām. Ja jūs par to domāsiet un baidīsieties no tā, tad jūs paši to arī radīsiet. Savukārt, jūs, Gaismas kalpotāji, esat ieradušies šeit uz Zemes, lai šo scenāriju novērstu. Un tad, kad jūs atgriezīsieties uz savām dvēseļu mājvietām, jūs būsiet priecīgi un gandarīti, ja būsiet izpildījuši savu uzdevumu: mainījuši planētas iznīcinošo scenāriju un izņēmuši to no Dievišķās Radīšanas matricas Zemes segmenta. Jums vēl daudz jāpaveic, bet jūsu domas brīžiem ir aizņemtas ar tik tumšām lietām…
Kāpēc tik daudziem cilvēkiem, tai skaitā arī urantiešiem, ir grūti atrast darbu?
Tas ir ārkārtīgi sarežģīts jautājums, uz kuru vienlaikus ir vienkārša atbilde – to, ko tu domā, tas tev arī ir!
Ja cilvēks katru dienu pa piecām stundām meditē un saka: „Man ir darbs. Man ir darbs, par kuru es saņemu labu atalgojumu.”, tad tas nenozīmē, ka cilvēkam būs darbs, jo, varbūt cilvēks paralēli domā: „Man riebjas, ka man ir priekšnieks, ka man agri jāceļas uz darbu, ka man jābrauc ar sabiedrisko transportu, mani kaitina tik garas darba dienas, ka es vēlu nāku mājās. Man riebjas darbs, bet es strādāju, lai tikai nopelnītu naudu.”
Šādi vārdi un domas izsvītro piecu vai piecdesmit stundu meditāciju par to, ka jums ir darbs. Kamēr jūsos ir pretrunas, jūs neesat gatavi vienam mērķim. Jūsu domas ir saraustītas un saplūkātas, tās nav harmoniskas. Harmonija nevar pastāvēt, kad jūsu domas, vārdi un rīcība nesakrīt. Savu mērķi jūs varat sasniegt tikai tad, kad jūsos viss plūst vienā virzienā. Tad varat meditēt kaut vai trīs minūtes ar domām, ka jums ir darbs, ka jūs no rīta mostaties ar prieku, vakarā jūtat gandarījumu par paveikto darbu. Šādi visa jūsu būtība tiek veidota tā, ka visa jūsu enerģija tiek vadīta vienā virzienā, ka „man ir darbs un es jūtos laimīgs”.  Un darbs atradīs jūs pats. Kamēr jūsos nav šāda harmoniska stāvokļa, tikmēr darbs un arī daudzas citas vēlmes nerealizēsies. Tāpēc izanalizējiet, kas ir tas, ko jūs ļoti gribat. Piemēram, jūs vēlaties atrast sev otru pusīti un apprecēties, bet vai jūs esat gatavi, ka jūsu dienas kārtību izjauc cilvēks ar saviem untumiem. Jūs gribat būt mīlēts, jūs gribat, ka jūsu mājā ir otrs cilvēks, bet vai jūs esat gatavi celties no rīta taisīt brokastis, un vai esat gatavi, ka viņš izjauks jūsu ierasto dienas kārtību un jums būs jādara darbi, kuri šobrīd nav jādara. Jūs vēlaties blakus otru cilvēku, bet vai jūs esat gatavi, no kaut kā atteikties un darīt lietas, ko neesat darījuši? Šādi izpētiet visas savas nerealizētās vēlmes, un jūs atradīsiet, ka ir blakus momenti, kas ir pretrunā ar jūsu vēlmēm. Iekšējais haoss nav radīšanas enerģija, ar kuru ir iespējama vēlmju piepildīšana.
Šajā sakarā. Jūs gaidāt, ka varēsiet atrast darba vietu, bet labāk radiet darba vietu paši un nodrošiniet ar darbu arī citus!
Vai „Jaunieši Jauniešiem” grupā ir harmonija? Vai ir kādas nepilnības cilvēkos, kuras neļauj virzīties uz priekšu? Kas mums būtu jādara?
Kāds no skolotājiem smejas un saka:
Es jau sen gaidu, kad jūs mani uzaicināsiet par savu skolotāju, kurš ņem Jūs (domāta „Jaunieši Jauniešiem” grupa) savā aizsardzībā, apgādībā un atbild par veiksmi un izdošanos.
Cik gan ilgi jūsu organizācija var būt bez tiešo skolotāju aizsardzības? Katram cilvēkam ir Gaismas sargeņģeļi, Gaismas skolotāji, bet jūsu organizācija ir kā dzīva būtne, kurai nav ne „tiešo” eņģeļu, ne „tiešo” skolotāju - kā kuģis bez stūres.
Otrkārt, kad palūgsiet Gaismas sargeņģeļus un Gaismas skolotājus, tad sāksiet saņemt tiešos norādījumus, kas paredzēti tieši jums. Kad jūsu kodols būs gana stiprs, pie jums sāks piesaistīties arī citi jaunieši.
Rakstiet vairāk par sevi mājas lapā. Dodiet informāciju par sevi, bet mēs, jūsu topošie skolotāji, parūpēsimies, lai jūs tiekat sadzirdēti tajos jauniešos, kuriem jūs esat vajadzīgi, un kuri ir vajadzīgi jums.
Kādā no nodarbībām veltiet savu laiku saskarsmei ar mums – jūsu skolotājiem. Parunājieties ar mums kā ar saviem draugiem. Tieši tā kā jūs runājieties savā starpā. Atļaujiet mums ienākt pie jums, apsēsties krēslos jums blakus - jūsu aplī, un būt vieniem no jums. Sāciet ar šo! Šādas saskarsmes laikā, jūs kopā ar mums un mēs kopā ar jums, sadarbosimies un sāksim iegūt citus rezultātus.
Kā grupiņu mēs jūs ļoti mīlam un lepojamies, ka jūs tādi esat - jau laika pārbaudīti.
Kas tās ir par slepenām organizācijām pasaulē, kuras eksperimentē un pārbauda cilvēkus? Kāds ir to darbības mērķis? Kādas tehnoloģijas un tehniku viņi pielieto? Kādās pasaules valstīs šīs organizācijas ir visaktīvākās? Kā šo organizāciju darbinieki tiek apmācīti? Kā palīdzēt cilvēkiem?
Kopš seniem laikiem, kad uz planētas ienāca duālisms, cīņa par varu bija atklāta un slēpta, ar viltību un bez viltus, brutāla un nekaunīga, eksaltēta un acīmredzama. Taču īsi pirms izšķirošo enerģiju saskaņotas mijiedarbības, jūsu acīm daudz kas tika slēpts. Tas tāpēc, ka Gaismas enerģijām pieder atklātība, bet Tumsas enerģijām – uzbrukums no muguras. Mūsu Visumā ir zināms, ka Gaismas enerģijām ir jāņem virsroka, tomēr ir tādi spēki, kas ļoti cer šo brīdi attālināt. Tāpēc šo spēku paspārnē tiek veidotas dažādas metodes un instrumenti, lai attālinātu pilnīgās Gaismas brīdi uz Zemes. Pilnīgās Gaismas iestāšanās mirklis priekš tiem, kuri cenšas to novērst, nozīmē transformāciju. Transformācija priekš viņiem ir patreizējās formas un būtības zaudēšana, ko jūs saucat par nāvi, bet mēs to saucam par atgriešanos līdz pirmelementam. Tieši tāpēc viņiem nav ko zaudēt, vienīgi viņi var vinnēt ar to, ka šo mirkli vēl attālina. Lai to izdarītu, tiek izdomāti bezgala daudzi pasākumi ar dažādiem instrumentiem, sistēmām, lai atbrīvotos no tiem, kuri tuvina pilnīgās Gaismas iestāšanās brīdi. „Atbrīvoties” šeit varētu nozīmēt gan fizisku, gan garīgu iznīcināšanu jeb nāvi. Virsroku ņems stiprākie savā rīcībā. Gaismas enerģijas ir stiprākas, bet tikai tad, kad jūs tam arī ticat, lai ko ar jums darītu, lai kam jūs tiktu pakļauti. Jūsu ticība Gaismas būtībai jūsos ir tas, pret ko viņi ir bezspēcīgi.
Katrā vietā šī darba instrumenti - darbinieki darbojas lielākā vai mazākā reģionā, ar lielākām vai mazākām tiesībām rīkoties. Dažkārt viņi cīnās paši savā starpā, jo viņu ir tik daudz, ka viņi neatpazīst paši savējos.
Šo savstarpējo cīņu jūs varat vērot masu medijos, taču šīs cīņas notiek arī mazākos apmēros – uz vienu cilvēku vai cilvēku grupu.
No viņiem nevar atbrīvoties tikmēr, kamēr pastāv Gaismas darbiniekiem pretējā enerģijas forma. Tikmēr viņi joprojām ir un būs. Jums jāsaprot, ka nevis ar viņiem ir jācīnās, bet pašam jābūt stipram. Jūsu stiprumu nosaka jūsu ticība, bet ticību stiprina jūsu mīlestība, vienkāršība un patiesība. Esiet ar Radītāju – tā, Gaismas daļu, un jums viss izdosies gan fiziskajā plānā, gan realizējot savu dvēseles uzdevumu.
Uz šo jautājumu atbildēja Gaismas skolotāja Nada, bet viņa vairāk nav Karmas valdniece, bet gan Galaktiskās Federācijas pārstāve, kura atbild par karmu, likumu ievērošanu, godīgumu. Pie viņas var vērsties tad, kad izsaucam, tā saucamo, Kosmisko policiju. Nada atbild par to, lai viss, kas notiek, ir saskaņā ar karmu un Kosmosa likumiem.
Vai projekts „P - N” tiks apstiprināts un veiksmīgi realizēts?
Ņemot vērā šī brīža enerģētiku - kāds no ierēdņiem nevēlas šo projektu atbalstīt. Viņš aizbildinās ar vārdiem, ka ir grūti laiki, nav naudas utt. Šis ierēdnis it kā saka „jā”, bet tai pat laikā, ķiķinot pie sevis, tā nedomā. Tieši viņš, galu galā, arī pateiks „nē”.
Šo situāciju var mainīt meditējot, sūtot Gaismas enerģijas tiem cilvēkiem, kuri ir iesaistīti šī projekta apstiprināšanā un tā realizēšanā.
Piektkārt. Ziņas ziņu portālā „Delfi”.
Kādā no mūsu „specdarba” grupas darba dienām Gaismas plāna realizēšanai uz planētas, mēs palūdzām palīdzību arī paralēlajās pasaulēs, citās dimensijās un sfērās esošajām, planētai Zeme (jeb Urantija), lojālajām civilizācijām. Tas bija fantastisks notikums. Smalkajās enerģētiskajās substancēs notika cilvēka prātam grūti pieņemams, izskaidrojams un izprotams brīnums.
Apmēram pēc divām nedēļām „delfos” parādījās jocīgs raksts. Citiem – jocīgs – mums bija jautri, ja neteikt vairāk. Šo rakstu ir sagatavojuši tie, kuriem bail no savas agresīvās, postošās un Zemei naidīgās rīcības atgriezeniskās atbildes; jo, kā no raksta redzams, viņi saprot, ka planētas postīšanas laiks iet uz beigām un pašiem par savu globālās ekspansijas un planētas paverdzināšanas rīcību var klāties plāni.
Ziņojums nav domāts humanoīdiem un Zemei lojālajām būtnēm. Ziņojums ir domāts: savējie savējiem. Pie tam, viņi vairs pat neiztirzā jautājumu par to vai citu planētu civilizācijas pastāv vai nepastāv. Viņiem sen ir skaidrs, ka pastāv.
Tiesa, rakstā ir dažas neprecizitātes un kļūdas. Nav tāda „Galaktiskā kluba”, bet šīs organizācijas pareizais nosaukums ir „Galaktiskā Federācija”. Un vēl – par vēlu brīdināt mūs par signālu sūtīšanu kosmosā…
No ziņu portāla. Zinātnieki: citplanētieši var iznīcināt cilvēci Zemes glābšanai.
Citplanētieši var iznīcināt cilvēci, lai glābtu ekoloģiju un pasargātu citas ārpuszemes civilizācijas. Tas ir viens no nākotnes attīstības scenārijiem, kas pēc amerikāņu zinātnieku domām var realizēties, ja turpināsies cilvēku patērējošais un bezatbildīgais dzīvesveids, piektdien vēsta laikraksts "The Guardian".
Hipotētisko notikumu attīstība izklāstīta ASV Astronautikas un kosmosa aģentūras (NASA) Planetoloģijas nodaļas darbinieka Šona Domogala - Goldmana un divu Pensilvānijas universitātes zinātnieku - Seta Būma un Džeikoba Hak - Misraba apcerējumā. Tiek norādīts, ka NASA oficiāli ar šo pasākumu nav saistīta.
Pētnieki iedalījuši potenciālos kontaktus trīs kategorijās: labdabīgos, neitrālos un kaitīgos. Visnegatīvākie varianti, kas minēti ziņojumā, daļēji aizgūti no pasaules fantastu darbiem.
Tiek pieļauts, ka citplanētieši tīši vai netīši mūs iznīcinās, pakļaus vai sagādās neārstējamas slimības. Sveša civilizācija var arī nejauši uzlaist cilvēcei naidīgu mākslīgo intelektu, vai veikt globālu eksperimentu, kas padarīs mūsu galaktikas daļu par neapdzīvojamu.
Zinātnieki apsver arī hipotēzi, ka atnācēji var veikt preventīvu uzbrukumu, izlemjot, ka planētai nodarītais kaitējums liecina par mūsu civilizācijas nekontrolējamu attīstību, kas kaitē citiem dzīvības veidiem.
Galaktiskos kaimiņus var saniknot Zemes atmosfēras iznīcināšana, ko rada industriālie izmeši, tāpēc cilvēcei ir jāpanāk to samazinājums, kamēr citplanētieši nav nosprieduši laikus apturēt destruktīvo procesu.
"Preventīvs trieciens ir vairāk iespējams mūsu ekspansijas agrākajās stadijās, jo vēlāk civilizāciju būs grūtāk iznīcināt," norāda zinātnieki.
Iespējami arī mazāk briesmīgi scenāriji, piemēram, saprāta brāļu atrašana Visumā vai sadarbība, kas palīdzētu uzveikt badu, nabadzību un slimības. Labdabīgs iespaids būtu arī citplanētiešu pārspēka uzveikšanai.
Neitrāli kontakti ir iespējami tajos gadījumos, kad konstruktīva sadarbība nav panākama, jo atnācēji ir pārāk atšķirīgi no mums, vai arī iestāšanās "Galaktikas klubā" būs saistīta ar pārāk lieliem birokrātiskiem šķēršļiem.
Zinātnieki iesaka  uzmanīties ar signālu sūtīšanu kosmosā. "Nedrīkst izplatīt informāciju par mūsu organismu uzbūvi. To var izmantot ieroču radīšanai. Visi kontakti ar citplanētiešiem ir jāaprobežo ar sarunām par matemātiku, kamēr mēs neuzzināsim ar kādu civilizāciju ir darīšana," iesaka ziņojuma autori.
www.DELFI.lv  19.08.2011.

Ar mīlestību  Skaidrīte Aleksejeva