sestdiena, 2011. gada 17. septembris

Erceņģeļa Mihaēla vēstījums par Pasaules ekonomiku un savstarpējām attiecībām, saņemts caur Sjūzenu Elsu

16.septembris/2011

Channeler: 
Mīļās, planētas Zeme, Dvēseles!

Es E.S.M.U. erceņģelis Mihaēls 777, un šodien nāku caur šo kanālu, lai apstiprinātu, ka viss ir kārtībā, viss notiek saskaņā ar Plānu, pat, ja tas dažkārt šķiet saļodzījies un kādam neskaidrs.

Planēta Zeme iziet intensīvas Pārmaiņas, ar katru brīdi enerģijas intensificējas aizvien vairāk un vairāk, ar katru brīdi no Izplatījuma nākošā Gaisma kļūst stiprāka un spēcīgāka.

Gribu runāt par ļoti svarīgu tēmu: Pasaules ekonomiku.

Ilgu laiku jums teica, ka nauda ir Spēks un Drošība. Daudzi joprojām tai uzticaties un jūtaties kā zemi zem kājām pazaudējuši, ja nonākat kādās finansiālās „problēmās” vai zaudējat darbu.

Vai esat kādreiz aizdomājušies par to, ka dažkārt ir jāzaudē tas, kas vairs nekalpo jūsu Dvēseles Augstākajam Labumam, lai spētu atrast jaunas Durvis un ieietu Nākotnē?  

Šodienas ekonomika, maigi izsakoties, ir ļoti slima. Tai vajadzīga pamatīga Dziedināšana un mēs te esam tādēļ, lai jums palīdzētu šajās svarīgajās Dzīves Pārmaiņās.

Jūs daudz dzirdat par tā sauktajiem „varenajiem un bagātajiem”. Tā visa ir ilūzija un meli, ko tie uzcēluši; daudzos gadījumos tas pielīdzināms dumpim pret Dievu. Varens un bagāts ir DIEVS. Vareni un bagāti esat JŪS, kad ticat Dievam un savas Dvēseles bagātībai un Spēkam.

Kad savā sirdī atrodat Mīlestību un paliekat šajā brīnumainajā enerģijā, tad JŪS ESAT VARENI UN STIPRI. To, cik bagāti esat nosaka tikai tas, kas atrodas JŪSU DVĒSELES iekšienē. Nevis mānīgi papīriņi, kas izgatavoti no koka lapām vai vēl sliktāk, iedomu Nauda ar kādu tie darbojas tagad, ar tādu, kas pat vispār NAV.

Vai vēlaties uzzināt, kā daži cilvēki tiek ekonomikas „augšgalā”?
Viņi spiego, zog un melo. Viņi jums saka, ka darāt kaut ko „nepareizi”, jo neesat tādi kā viņi, bet faktiski, Patiesība ir pavisam citādāka.

Turpmākajā laikā jums ļoti svarīgi būtu saprast to, ka vienīgais veids, kā uzturēt ekonomiku- ir ieviest GARĪGO EKONOMIKU, kas balstīta uz Dieva Likumiem, nevis cilvēku likumiem.

Piemēram, naudu nekad nevar taisīt un citu asaru rēķina, tāpat arī ekonomiskā sistēma nedrīkst dot labumu tikai kādiem dažiem, citus atstājot malā. Tas ir disbalanss, bet GARĪGĀ EKONOMIKA, nozīmē līdzsvarotu un sabalansētu DOŠANU UN ŅEMŠANU. Tas LABAIS, ko darāt citiem no tīras Sirds, padara JŪS AUTOMĀTISKI BAGĀTUS.

Patiesībā, kaut arī naudu „ieviesa” cilvēki, tā vienalga atrodas Dieva Kontrolē.
Centieties vienmēr to atcerēties un atvienoties no Ilūzijas un Bailēm, neklausieties tajā, ko jums varētu teikt tālākajā „netīrās” naudas sistēmu sabrukumā!

Un tagad, vēl kāda lieta, par kuru gribētu runāt. Un tas ir- par Zemes Dvēseļu attiecībām ar tām, kuras atrodas Izplatījumā.

Atdalītība ir bailes, Vienotība ir DIEVS. Tas nozīmē, ka savienojoties vienam ar otru, jūs aizvien vairāk savienojaties ar Dievu. Jūs visus radīja Dievs, visas Rases un dažādās Kultūras nāca no Dieva Gribas. Un tā- tas ir tikai Dieva paša apliecinājums, ja jūs MĪLAT KATRU, neskatoties uz Ādas krāsu, Dzimumu vai Vecumu.

Tā visa ir Ilūzija, jums tiek dots balsts- zeme- pamats, skolas telpa, lai pieredzētu Dieva Patiesības dažādību un Dieva daudzveidīgās variācijas. Tā ir priekšspēle tam, kas vēl nāks, tam, kas atrodas jūsu priekšā- tur daudzas attīstītas Dzīvības Formas gaida jūs un šādu iespēju variācijas tikai vēl paplašināsies. Lai paceltos jaunās Dimensijās, jums būtiski svarīgi ir iemācīties MĪLĒT bez nosacījumiem.

Ja pieķersieties Ilūzijai, tad jums būs jāiet atpakaļ tik daudzas reizes, cik būs vajadzīgs, lai saprastu Mācību. Un kaut kādā brīdī, tāpat kā rallijā, var kļūt aizvien grūtāk un grūtāk sekot citiem, kuri atrodas priekšgalā. Dzīve vienmēr kustas, tā nekad neapstājas. Lūdzu, neapstājieties un neiestrēgstiet Ilūzijā, ejiet uz priekšu pašpaļāvībā un ticot Dieva sagatavotajam Visuma un Dzīves Plānam, bezgalīgajai Dzīvei.

Jūs varētu tagad uzdot jautājumu, kāpēc gan erceņģelis Mihaēls saka šādas lietas?

Atcerieties, visa pamatā ir BRĪVĀ GRIBA. Jūs varat IZLEMT doties uz priekšu vai izlemt palikt tajā pašā vietā. Dievs deva jums brīvo Gribu, un tā tas ir.

Tāpat arī savā fiziskajā Dzīvē, jums tiek dotas daudzas situācijas un momenti, kad varat augt un kaut ko no sevis izveidot vai arī varat palikt pasīvi un „dzīvot pagātnē”. Esat dzirdējuši un redzējuši cilvēkus, kuri nokļuvuši lielās nepatikšanās vai problēmās un šķietami nevar no tām izkļūt. Ja?

Tagad šo pašu Loģiku attieciniet uz mūžīgo Dzīvi. Ja jūs savu Dvēseli ieliekat pārāk lielā negatīvismā un nepatikšanās, jūs padarāt savu Pacelšanās Ceļu uz Izplatījuma Sfērām daudz grūtāku paši pēc savas IZVĒLES. Es nevaru jums neko uzspiest, tāpat nevaru uzspiest jums MĪLESTĪBU. Jums tā ir JĀGRIB UN JĀTIECAS UZ TO.

Kad vien jums vajadzīga palīdzība, vai kāds, kurš jūs uzklausa, es esmu te un jūs varat paļauties un atspiesties uz mana stiprā Pleca. Viss ir iespējams, paturiet to prātā un Sirdī. Un Dievs ir slavens savu Brīnumu dēļ, tāpēc, nav svarīgi, cik dziļi esat iegrimuši pasaules ilūzijā, Dievs un mēs, viņa erceņģeļi, jūsu personīgie sargeņģeļi un viss Izplatījums, redzam un jūtam jūs visu Laiku un esam laimīgi, ja tiekam piesaukti JEBKURĀ SITUĀCIJĀ.

Raudiet, ja jāraud, lai aiziet visas Sāpes un jautājumi, un ļaujiet sevi VADĪT MĪLESTĪBAI. Ja esat viens no šiem „bagātajiem un varenajiem” cilvēkiem, kas lasa šo, man jums ir Vēstījums:

Nekad nav „par vēlu” ielaist savā Sirdī MĪLESTĪBU. Nekas nespēj Dievu un mūs, Eņģeļus, padarīt lepnākus- kā redzēt kādu no jums, mainot ceļu un pieredzot emocionālo Apgaismību. Arī jūs tiekat MĪLĒTI un, ja Dievs var jums piedot, tad VARAT PIEDOT ARĪ SEV. Lūdziet mani, erceņģeli Mihaēlu, nākt un sagriezt visas Bailes un Alkatību, visu jūsu Dvēseles negativitāti, visas Sāpes, kas novedušas pie tā, ka esat kļuvuši par tādiem, kuri nespēj mīlēt savu Atspulgu un es būšu ļoti laimīgs palīdzēt jums jūsu Dziedināšanā un Attīrīšanā. Es to saku no sirds. Dariet tā, tagad, pastiepieties man pretim un būsiet pārsteigti, redzot, kāds Skaistums atrodas JŪSU IEKŠIENĒ. Viss ir jūsu Dvēselē un es jums ticu.

Es ticu jums visiem, vai esat garīgs Meistars vai nē, bagāts vai nē, jauns vai vecs savā fiziskajā Ķermenī, ES TE ESMU JŪSU DĒĻ, PRIEKŠ JUMS.

No visas sirds saku, ES MĪLU TEVI un MĒS TE ATRODAMIES TĀPĒC, LAI MAINĪTU PASAULI.


Lielā mīlestībā,
ERCEŅĢELIS MIHAĒLS
This Text can be distributed with Credit to Susan Elsa and Archangel Michael for the Channeled Work.


Tulkoja Māra Brante