svētdiena, 2011. gada 4. septembris

Erceņģelis Metatrons: Pacelšanās Piramīda

12-tā viļņa atmošanās. I daļa
Saņemts caur Džeimsu Tiberonu 2011.gada 6.augustā
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicināti, dārgie! Es Esmu Metatrons, Gaismas Valdnieks, un es ielūdzu ikvienu no jums šajā saskarsmes brīdī.
 
Meistari, ir daži iemiesojumi jūsu bezgalīgajā atrašanās esībā, kas ir vairāk rotāti; eksistē noteikti virzieni laiktelpā, kuri piedāvā saturīgus kvantu lēcienus (Мастера, существуют определенные воплощения в вашем безграничном пребывании, которые более украшены, существуют определенные направления в пространстве-времени, которые предлагают содержательные квантовые скачки). Šādos periodos klātesoši ir izšķirošu iespēju krustceles un lēmumi, kas arī virza jūs uz priekšu. Šis ir viens no šādiem iemiesojumiem. Enerģija un laiks paātrinās. Daudzas lietas notiek uz jūsu paplašinošamies Zemes šajā periodā, sagatavojoties Pacelšanai 2012.
 
Cilvēce atmostas no spokaina mānīguma laikmeta un sapņotāji, kā ticis pareģots, izberzē miegu no acīm, iznākot no fantastiskajām ainavām, ko noaudis miglainais ceļojums, kas iesācies sen-senos laikos. Sirēnas vēl joprojām tikko dzirdami dzied, cenšoties pārliecināt nogurušos cilvēkus atkal aizmigt. Taču atmodušamies sapņotāja klusā iekšējā balss tagad daudz uzstājīgāk aicina pamosties. Mostieties! Dziļa vēlme pēc skaidra saprāta aicina doties uz priekšu! Ņemiet savu Spēku! Jūs – esiet Dievi un jūs radījāt Pacelšanās 2012 rītausmu!
 
Dārgie, ziniet, ka jūs visi ļoti rūpīgi izvēlējāties iespēju būt uz planētas šajā laikā. Attiecīgi, jūs piekritāt spēlēt noteiktas lomas notiekošajā planētas pārejā. Lūk, kāpēc jūs sajūtat varen skaļu šī svarīgākā Atmošanās laika aicinājumu. Un, tā kā jūs gatavojieties noslēdzošajai Augšupejas fāzei, ziniet, ka mēs esam jums līdzās ikvienā šī ceļa solī. Atmošanās Piramīda atrodas tieši jūsu priekšā un tās vērtība/nozīme ir izpausta.
 
Tātad – mēs runājam par noslēpumaino piramīdu nozīmi.
 
2012. Paplašināšanās
 
2012.gadā parādās graciozs un ne ar ko nesalīdzināms vilnis, kuru varētu nosaukt par Pacelšanās 12-to Vilni. Tas ir ekstraordinārs kinētiski-kristālisko frekvenču enerģētiskais sūtījums uz planētu Zeme. Šī dinamiskā Kosmiskā Viļņa pieplūdums 2012.gadā būs patiesi unikāls.
 
Jums vairākkārt ir teikuši, ka jūs stāvējāt rindā, lai atrastos „uz planētas” šajā laikā. Tā ir liela Patiesība. Tā slēpjas tajā, ka pēc dvēseles vienošanās/piekrišanas, jums ir jāspēlē būtiska/aktīva loma cikla planetārajā pabeigšanā. Tā nav banalitāte, tā nav teorēma, tā – ir neapšaubāma patiesība. Jums ir „radoša” loma, kuru ir atbildīgi jānospēlē 2012.gadā, ar mīlestību jāpabeidz dvēseles kontrakts. Un mēs par to jūs godinām.
 
Pacelšanās 12-tais Vilnis ir rotāts ar radošuma enerģiju. Tā ir ikvienam no jums sniedzamās palīdzības enerģija. Tā ļaus jums iekļauties procesā un atlaist pēdējos šķēršļus.
 
2012.gads – tas ir periods dvēseļu-domubiedru apvienošanai, lai formētu „Vienoto Apziņu” un kopīgi radītu Jauno Zemi, Jauno cilvēces paradigmu.
 
12-tais Vilnis
 
Pacelšanās 12-tais Vilnis sākas 2012.gada 23.janvāra jaunā mēnesī. Tas eksponenciāli palielinās savu spēku līdz 2012.gada 21.decembrim.
 
Bet pēc tam momentāli izplatīsies līdz sākotnējiem Saules Diskiem un visiem planētas spēka mezgliem, apliecot, ietverot Zemi un Omni-Zemi.
 
Tāpat, kā tas notika Kosmiskās Iniciācijas laikā 2009., 2010. un 2011.gados, 12-tā Viļņa enerģija ienāk caur oktaedra Ģoe-formātu, caur Fi-piramīdām un oktaedrālās ģeometrijas dabas mezgliem. Pēc sākotnējās izplūšanas rodas papildus kodēti viļņa pieplūdumi, kas attiecināmi uz saulgriežiem, aptumsumiem, saulstāvjiem un datumu 12-12-12. Kulminācija attiecināma uz 2012.gada 21.decembri.
 
Uz 12-12-12 datumu „jaunais” Kristāliskais-Saules Disks ieslēdzas ar pilnu spēku, pabeidz Kristāliskās Aktivācijas un pārkodē noslēdzošo Kristāliskā Režģa programmu. Tālāk notiek jaunā režģa pārlādēšana un tā tiek re-aktivēta pilnā spēkā 12-21-12. Tā ir Jaunās Zemes piedzimšana.
 
Kristāliskais Režģis kļuva par dominējošo zemes programmu, aizvietojot magnētisko režģi 2009.gadā. Kristāliskais režģis kļūst pilnībā rīcībspējīgs 12-21-12. (Turpmākajos vēstījumos par to tiks pastāstīts vairāk).
 
Tāpēc mēs apliecinām, ka 2012.gads ir īpaši labvēlīgs laiks, lai iepazītu Piramīdas. Tieši tāpēc mēs novirzījām kanālu svētceļojumā uz Gīzu, lai veiktu enkura izlīdzināšanu.
 
Faraonu Kamera/Zāli
 
Tālāk mēs runājam par Faraonu Kameru. Ja jūs esiet nopietns virzības meklētājs metafiziskajā ceļā, jūs kādā brīdī ieiesiet Faraonu Kamerā – fiziski vai ēteriski. Jo tieši kameras iekšienē atrodas visspēcīgākie īpašie portālu vārti uz jūsu planētas.
 
Pēdējā laikā cilvēci atkal ir piesaistījusi kvantu praktiskā iespēja, ko sniedz Lielās Piramīdas Faraonu Kamera. Pastāv daudzas leģendas un nostāsti [par to], kas ir attiecināmas uz iekarotājiem, vadoņiem un, pēdējā laikā, uz daudziem mistiķiem. Mums vispirms ir jāatrunā tas, ka viss notiekošais un viss, kas var notikt, ir atkarīgs no gaismas koeficienta, gribasspēka un personības sagatavotības. Nav iespējams ierobežot to, kas ir pieejams Faraonu Kameras iekšienē.
 
Pašlaik lielākā daļa Faraonu Kameras apmeklētāju nāk kā ziņkārīgie, kā tūristi. Viņi nemeditē piramīdas iekšienē un nesaprot nepieciešamību iedarbināt mūsu fī—skaņas viļņa kvantu mehāniku, kas atver iekšējo kvantu lauku. Un mēs piebildīsim, ka pat tie, kuri saprot, ir spējīgi izjust tikai to, ko viņu enerģija un gaismas koeficients ir spējīgs uzņemt.
 
Tas, kas ir pieejams zinātniekiem, ir ekstraordinārs un nav ierobežots telpā. Kobalt-zilie orbi, par kuriem bieži ziņo, parasti ir sākotnējie rādītāji portāla vārtu atvēršanai. Lai gan tas viss notiek augstākā dimensijā, laukā virs trešās dimensijas.
 
2012.gads Faraonu Kamerā
 
Tas, kas tiek dēvēts par Faraonu kameru, patiesībā ir unikāls neticama spēka portāls. Un šis spēks paplašinās un pieņemas spēkā 2012.gadā - 12-tā viļņa uzplūdu laikā. Zināmā mērā 12-tā Viļņa laikā palielinās Faraonu Kameras Zvaigžņu Vārtu telpiskā un virzības izpratne.
 
Vislabākais izskaidrojums būs šāds: leņķa precizitāte, uztverošās amplitūdas precizitāte ir paaugstināta 2012.gadā jūsu saules sistēmas centrēšanās dēļ attiecībā pret Galaktiku un Galaktiskās izlīdzināšanās pret Thule, Lielo Centrālo Sauli, leņķi.(Лучшим объяснением будет следующее:  точность угла, точность принимающей амплитуды повышена в 2012 году из-за центрирования вашей солнечной системы по отношению к Галактике и к Галактическому углу выравнивания к Туле, Великому Центральному Солнцу)
 
Attiecīgi 2012.gadā Faraonu Kamerā ir iespējama pilnīgi citāda pieredze, nekā jebkurā citā laikā uz planētas. Fī-rezonanse kamerā tiks palielināta. Pie šādas palielināšanās augstākais un zemākais, iekšējais un ārējais spektrs ir ievērojami paplašināts.
 
Fī –rezonanse
 
Fī-piramīdas – tās ir sarežģītas daudzdimensionālas struktūras, kas izstrādātas ar augstu sarežģītības pakāpi. Fī-skaņas paterni var fiziski pastiprināt fizisko daļu un pa pusei materializēt ēteriskos dubultniekus. Skaņa atver slēpto kameru/palātu vārtus. Taču bez šiem akustiskajiem paterniem izplatījuma portāli ir mazāk pieejami. Tieši tāpēc daži Zemes Glabātāji ir aicināti piedalīties un novirzīt enerģijas tieši uz šīm divām piramīdām.
 
 
Metatrons par Gīzas Piramīdām.
 
Izsakoties daudzdimensionālos terminos, Gīzas Piramīdas faktiski vairākas reizes ir izzudušas un no jauna parādījušās. Jums to ir grūti saprast. Reiz izpaudušās Fī-oktaedrā un pretējā piramidālā formātā, šīs ģeometriskās struktūras kļūst par šķidriem hologrammu iestarpinājumiem, kuri apļveidīgi svārstās starp izplatījuma realitāti un ārpuslaika tukšumu. Tās uzplaiksnī un izzūd atbilstoši saviem cikliem, bez neviena fiksēta sākumpunkta lineārajā 3D uztverē.
 
Lūk, kāpēc pastāv vairāk nekā viena Lielās Piramīdas versija Gīzā, lai gan lielākā daļa cilvēku redz tikai vienu. Jūsu trīsdimensiju laiktelpā ir paredzēta tikai akmens būvju pastāvēšana, precīzi fiksētu un nostiprinātu uz zemes, kas ir raksturīgi visām cilvēku radītajām būvēm. Tādejādi, centieni subjektīvi noteikt šīs struktūras vienkārši - kā fiziskās matērijas fiksētas formas - kļūtu par izkropļojumu un iedragātu jūsu spēju saprast to - kā portāla uz augstākajām dimensijām - unikālo sarežģītību.
 
Gadījumā, ja jūs ieietu piramīdās ar šādu ierobežotu priekšstatu, jūs nekad nespētu mijiedarboties ar to [piramīdu] frekvenci pienācīgā saskaņotībā. Ja jūs mēģināsiet ieraudzīt to [piramīdu] disonansi vai izzušanu, jūs, attiecīgi, maz ko panāksiet. Patiešām, ja cilvēks cenšas subjektīvi definēt procesu, tad tas viņam nesniegs labumu tāpēc, ka fī-piramīdas kļūst par dzīvām hologrammām ar apzinātu jūtīgumu, kas pastāvīgi paplašinās un mainās eksponenciālā augstāko dimensiju ģeometrijas paradigmā.
 
Celtniecības process
 
Fī-rezonanses instrumenti, kas tiek izmantoti piramīdu celtniecības procesā, tika mentāli noregulēti harmonisku viļņu formu radīšanai, kolerējot ar vienotajiem laukiem. Šie iestatījumi tika komplicēti saskaņoti ar Piramīdas pamatnes lielumu un atbilstoši rezonējošiem dobumiem piramīdas iekšienē.
 
Skaņas operatoru izvietošana apkārt piramīdai tika rūpīgi saskaņota nepieciešamās anti-gravitācijas ierīkošanai, kas izvietota svarīgākajās vietās apkārt [piramīdas] pamatnei. Instrumenti tika izmantoti dažādās tonalitātēs un laika režīmos pakāpeniskai būves celtniecībai. Īpašas nepārtrauktas skaņu vibrācijas ļāva celtniecības blokiem pārvarēt gravitāciju.
 
Tomēr, ņemiet vērā, ka sākotnējais celtniecības posms vispirms notika domas laukā, pirms fiziskie bloki izpaudās un sāka pārvietoties gaisā, pateicoties daudzdimensiju skaņu tehnoloģijai. Un, lai gan mēs saprotam, ka tas var šķist pilnīgi fantastiski un neiedomājami, šādu tehnoloģija agrāk zemes plānā izmantoja daudz augstāk attīstītas civilizācijas.
 
Telpa un laiks, kā jūs tos izprotiet, plūst/viirmo viens caur otru. Tie nedarbojas tā, kā jūs to domājat. Pašlaik jūs saprotiet savus fizikas likumus tikai 3D lineārajā pielietojumā.
 
Lai gan šī informācija jūs samulsinās, taču Gīzas kompleksam nav noteikta sākumpunkta lineārajā laikā. Ja jūs gribat precīzi noteikt Gīzas kompleksa celtniecības datumu, mēs teiksim, ka patreizējais kompleksa variants tika sākotnēji izpausts caur Totu un Oriona Meistariem aptuveni pirms 38.000 gadu. Tomēr tas ir slīdošs datums un tam ir jēga tikai vienā lineārajā perspektīvā.
 
Jautājums Metatronam: Satriecoši. Jūs minējāt celtniecības datumu ar Tota un Oriona Meistaru palīdzību aptuveni pirms 38.000 gadu. Vai tad tas nav sākuma datums?
 
Metatrona atbilde: Jā, taču mēs teicām, ka tas ir slīdošs datums un, ka piramīda vairākkārt ir izzudusi un no jauna parādījusies fiziskajā pasaulē. Jā, tas var samulsināt (viegli smiekli). Taču tā nav vienīgā reize, kad tā izpaudās akmenī, materializējās. Patiešām, viens no iemesliem, kāpēc mūsu atbilde var šķist jums nesaprotama, ir tas, ka jūs raugāties, vadoties pēc lineārā laika.
 
Tātad, mēs apliecinām, ka Piramīda parādījās agrāk par datumu, par kuru jūs jautājat. Un no jauna noformējās fiziskajā pasaulē aptuveni pirms 12.500 gadiem.
 
Kas tad kļuva par sākumu? Sākuma nekad nav bijis. Taču mēs teiksim, ka 38.000 gadu atpakaļ – ir vispiemērotākais laiks jūsu esošajai realitātes paradigmai. Ir daudzas planētas Zeme. Mēs par to runājām iepriekš. Oktaedri un to sarežģītākās versijas ir attiecināmi uz ģeometriskajām ierīcēm, kas savieno visas realitātes. Tāpēc, ļaujiet man jums pateikt, ka neeksistē nekādi īpaši fiksēti Gīzas celtniecības laika punkti. Tāpēc, ka Gīzā jūs atrodieties daudzo Omni-Zemes izplatījuma realitāšu telpas-laika līniju hologrammu precīzā krustpunktā/krustojumā.
 
Visas tā, ko jūs dēvējat par laiku, hologrāfiskās programmas pastāv līdzās un savienojas šajā konkrētajā punktā. Tieši tāpēc piramīdas tur tika izvietotas. Patiesībā jums Gīzā ir daudzas pagātnes, daudzas nākotnes un daudzas tagadnē esošas paradigmas. Tās visas ir spēkā un visas pastāv līdzās vienlaicīgi. Meistari, jums ir jāsaprot, ka neeksistē/nepastāv viena vienīgā realitātes versija.
 
Faktiski Gīza ir oktaedrs. Tādejādi piramīdas Gīzā – tas ir kanāls, kas savieno daudzas pasaules, iekšējās unārējās. Eksistē daudzas līdzīgas piramīdas un kanāli, kas pilda tādu pat lomu. Taču tikai Gīzai piemīt tāds spēks/varenība.
 
Meistari, tādās vietās notiek vēl daudzas citas lietas.
 
Daudzdimensionālās mijiedarbības punkti
 
Unikālie aspekti Jūsu konkrētās fiziskās pasaules jūsu konkrētā TAGAD iekšienē ir diezgan stipri atkarīgi no jūsu eksistences un tās [eksistences] uztveres. Tāpēc fiziskais visums nesatur fiziskos objektus, kurus varētu iztvert tie, kuru eksistence neatrodas jūsu kolektīvajā TAGAD.
 
Daudzas realitātes un apziņas alternatīvās formas sakrīt un līdzāspastāv tajā pašā izplatījumā, kurā atrodas jūsu patreizējā Zeme. Turpat eksistē arī jūsu paralēlās dzīves. Tajā pašā izplatījumā dzīvojat arī jūs. Taču citas jūsu versijas neuztver tos pašus fiziskos objektus, kurus uztverat jūs, tāpēc, ka šīm citām paralēlēm ir cita frekvence. Kā AM un FM radioviļņi kustās vienā un tajā pašā izplatījumā, netraucējot viens otram, tā arī paralēlās realitātes pastāv vienā un tajā pašā izplatījumā, daudz mazāk iluziorā fiziskā izplatījuma versijā.
 
Tālāk, pastāv izņēmumi, jo daži jūsu paradigmu vektori var mijiedarboties un tie mijiedarbojas konkrētās cilmvietās. Savā valodā jūs tos dēvējat par zvaigžņu vārtiem, portāliem un tuneļiem. Taču jūsu zinātnieki un akadēmiķi vēl joprojām atrodas vairāku gadsimtu attālumā no to izpratnes.
 
Šādi punkti uz planētas paliek nesaprasti un lielā mērā neatzīti. Tomēr tie pastāv, tie pastāv daudzos režģa punktos uz zemes. Šie punkti ir portāli un šajos varenajos portālos realitātes sajaucas. Daudzdimensionalitāte ir vienotā lauka, kvantu fizikas pamatojums. Tā pastāv, tā ir reāla. Tā nav zinātniskā fantastika, tā ir patiešām svēta zinātne!
 
Maz ir to, kuri patiešām ir spējīgi noregulēt savas cilvēciskās frekvences līdz pilnīgai Mer-Ka-Na optimizācijai šajos daudzdimensionalitātes punktos, kas ir nepieciešams, lai tos pilnībā izpētītu. Taču daudziem no jums ir iespējas iziet ārpus rāmjiem un pastiprināt šajos punktos savu esošo gaismas koeficientu.
 
Piramīdas Gīzā un citi līdzīgi spēka mezgli un svētās vietas tika uzbūvētas tieši uz šādiem vektoru koordinātu punktiem. Lūk, kāpēc tās līdz pat šim brīdim tiek godinātas. Taču zināšanas par to atrašanās vietām, iekārtojumu un mērķiem ir zaudētas.
 
Dzīvības spēka ģeneratori
 
Ja skaidrojam to ievērojami vienkāršotos terminos, šie mijiedarbības punkti pavada pašas dzīves kodēto kristāliskās gaismas spēku. Tāpat arī nodrošina līdzekļus tam, lai doma varētu sablīvēties/kļūt blīvāka fiziskajā matērijā vai arī, lai iespējamie notikumi varētu izpausties vai savirpināties pieredzē.
 
Daudz augstākā līmenī jūs visi to saprotiet, neraugoties uz jūsu žēlabām par nesapratni. Tā ir tikai jūsu dualitātes filtru iedarbība, jūsu nosacīti ierobežotās iespējas cilvēces eksistences zemes plānā ilūzijas robežās, kuru dēļ tas viss šķiet maz ticams. Tātad, saprotiet, ka šie spēka vektoru punkti pēc savas būtības ir dzīvības spēka ģeneratori. Ir divpadsmit šādi mijiedarbības punkti, kuri savieno visas paradigmas, visas iespējamās un paralēlās realitātes.
 
Virpulis
 
Gīzas Faraonu Piramīdas eksistē ne tikai 12 dimensijās jūsu zemes plānā, bet arī Zemes paralēlajās realitātēs.
 
Uz jūsu Zemes pastāv arī citi šādas ievietotas izpausmes/manifestācijas. Taču no tām tikai Lielā Piramīda ir tik ļoti sajūtama. Piramīdas ir uz visām jūsu Saules sistēmas planētām. Tās visas ir izlīdzinātas/noregulētas Oriona virzienā. Un tās visas vienā no izpausmēm ir uzskatāmas par svarīgām komunikācijas ierīcēm, lai gan tām ir atšķirīgas īpašības un parametri, jo citas planētas uztur/atbalsta izplatījuma lauki, kas atšķiras no zemes pēc to īpašībām un dabas.
 
Faraonu Kamera nav uzskatāma par Lielās Piramīdas centru. Drīzāk šajā vietā ir sakoncentrēts galvenais enerģētiskais virpulis, patiesās izlīdzinšānās virpulis. Virsotnes ir orientētas uz Zemi un uz Orionu, tāpēc tās ir noliektas. Virpuļa piltuve nav taisna, bet drīzāk ieslīpā leņķī.
 
Ja jūs sevi ievietotu virpulī, jums gribētos atrasties leņķī. Jums ir jāzina, ka enerģijas atrodas kustībā un tāpēc tās vada sevi. Tad, kad tā atrodas leņķī, izrādās, ka tās [enerģijas] vada ass, bet ass grozās uz priekšu un atpakaļ.
 
Tātad, zināmos apstākļos, pastāvot ļoti specifiskiem nosacījumiem, visa kamera it kā rotē/griežas. Vienlaikus griežas piramīdas velve, radot slēgtu planetāriju pašā piramīdā. Tas viss notiek kopējās harmoniskās frekvences iedarbības dēļ.
 
Tagad, ja es nosauktu jums konkrētu datumu, par kuru jūs iepriekš jautājāt, tad viss aprakstītais jums nenotiktu. Vai spējat saprast? Konkrētā laikā un datumā, zināmā lineārā secībā virpuļi varēja neatrasties tajā pat vektorā vai tajā pat konkrētajā astronomiskajā gravitācijas laukā. Un šādā gadījumā jūs negūtu nekādu labumu.
 
Tas ir daudzdimensionāls ārpuslaika process. Tāda ir augstāko dimensiju virpuļu portālu daba. Tie pārbīdās kristāliski un piesaista elektro-magnētiski. Tie nevar būt saistīti lineārajā laikā. Un tā tas ir, jo lineārais laiks pastāv tikai zemāko dimensiju lauku dualitātē. Tāda veida virpuļu portālu matricas eksistē virs šī līmeņa, kompleksā hiper-telpas un režģa saplūsmē/apvienojumā.
 
Kanāla atpazītā horizontālā bezgalības zīme (astotnieka šablons) krustojas sarkofāgā, kas ir uzskatāms, teiksim, par funkcionāli pareizu. Šis process ir izlīdzināts/noregulēts virzienos: ziemeļi-dienvidi un austrumi-rietumi.
 
Dažkārt eksistē lieli enerģijas izkropļojumi, kad horizontālajām plūsmām ir jāsatiekas virs/augstāk par sarkofāgu, taču ne vienmēr tas notiek tieši tur. Tas mainās atkarībā no saulgriežiem un gravitācijas nobīdīšanās. Sarkofāga īpašo spēku nosaka arī citi cēloņi. Taču šāds izkārtojums pamatos ir pareizs, ja ņemam vērā, ka paejot eoniem laika kardinālie vektoru virzieni tāpat arī pārbīdās. Milzīgas enerģiju masas, kas ieplūst piramīdā, tiek Saules Disku attīrītas un pārveidotas. Tieši tāpēc zem piramīdas atrodas sākotnējais disks. Un tie visi pakāpeniski virzās uz augšu 2011. un 2012.gados.
 
Kanāla pirmā pieredze Kamerā
 
Tātad apmācība ar bailēm, kuru kanāls izgāja savas pirmās ieiešanas Piramīdā laikā, bija viena no iepriekšējās dzīves Ēģiptes Alķīmijas Skolā pieredzēm. Tas bija svarīgs noslēgums. Atkārtota iesvētīšana notika Kamerā.
Faktiski tas ir Piramīdas ārpuslaika aspekta piemērs. Tāpēc, ka tiešā mijiedarbībā kanāls līdzāspastāvēja ar Piramīdas enerģiju gan pagātnē, gan tagadnē.
 
Senās Alķīmiskās Iniciācijas noslēdzošais posms ietvēra iniciējamā ievietošanu sarkofāgā ar cieši noslēgtu vāku uz laika periodu līdz trim ar pusi dienām. Tur nebija ne gaismas, ne ūdens, nekādu narkotisko līdzekļu, tikai pietiekams daudzums gaisa, lai izdzīvotu. Pie nosacījuma, ka iniciējamais bija spējīgs pazemināt fiziskā ķermeņa frekvenci līdz jogas miega transa stāvoklim. Bija salīdzinoši maz gribētāju iziet šo noslēdzošo iniciācijas fāzi. Bet to, kuri to izgāja un izdzīvoja, bija vēl mazāk.
 
Kanāls izvēlējās šādu iesvētīšanu trijās viena otrai sekojošās dzīvēs Ēģiptē. Divās no tām viņš faktiski nomira sarkofāgā. Pirmajā dzīvē viņš bija pārāk jauns, otrajā – pārāk nesagatavots, bet trešajā – izdzīvoja. Tomēr visos trijos gadījumos bija nepieciešama drosme un atbrīvošanās no bailēm. Viņa izvēlētajā noslēgumā šie trīs mēģinājumi kļuva par vienu veselu.
 
Pārejas alķīmija
 
Ja kāda lieta jūs neietekmē, tad to izdara kāda cita. Ja gaiss nav nobruģējis ceļu, tad gribasspēks norādīs uz vairāk kā vienu jums piedāvāto taku. Rezultāts var būt vienāds vai atšķirīgs, taču jebkurš no tiem ir svarīga izvēle. Fināla/noslēdzošajā pārejā ikvienam ir jāsastopas ar savām uzkrātajām bailēm, jāierauga sava tumsa un ar gribas piepūli jāpārveido tās par gaismu. Tā ir Iniciācijas Alķīmija.
 
Un tāpēc mēs jums sakām, ka visiem, kas tiecas uz pabeigtu Meistarību, ir jāpārvar bailes. Tieši ar to jūs sastapsieties šajā pieredzē. Un kā jūs pieņēmāt prāta dziļumos, taču ne pilnā mērā apzinājāties, vēršoties pie šīm galējām bailēm, jūs maināt pagātni, tagadni un nākotni.
 
Kanālam atmiņas par diviem pirmajiem mēģinājumiem bija atkārtota pirmā posma ieiešanai tunelī izdzīvošana. Līdzīgā veidā, trešās iesvētīšanas pieredze, veiksmīgais noslēgums baiļu pārvarēšanā tika rekonstruēts kā „noregulējums/iestatījums” un tika izdzīvots kamerā. Šī pieredze tika izvēlēta, lai mainītu pagātni un apzinātos visas dzīves mūžīgumu. Kanāls ieraudzīja trīs citas sevis versijas, bet tās versijas apskatīja viņa patreizējo fizisko pieredzi kā spēka bākas. Viss kopā kalpoja par varenu noslēgumu un tiešu mācību stundu pagātnes mainīšanā un tā izpratnē, ka pastāv/eksistē/ir tikai dinamisks TAGAD.
 
Tas ir piemērs noslēgumam, kas ir pieejams kamerā. Jo tās iekšienē laiks nepastāv. Atrodoties virpulī, var tikt apzināts un attīrīts viss, kas ir palicis, mīlestības harmonija visos Mer-Ka-Na iemiesojumos.
 
Savā neatlaidībā viņš ieguva daudz vairāk, nekā viņš bija pilnībā apzinājies, kad raudāja dziļās attīrīšanās periodā un priecājās, izrādoties esam ārpusē un apzinoties savu mērķi šeit.
 
Mēs piebildīsim, ka kanāls tika aicināts atgriezties pie piramīdām 2012.gada februārī. Mērķis un pieredze būs pilnīgi citādi. Tā kļūs par fantastisku un priecīgu lielās gaismas un izlīdzināšanās interlūdiju.
 
Neticama pieredze un neticams laiks ... un ievērojama pacelšanās iekšējās lejuplādēs. Šeit nav no kā baidīties, taču daudz var iegūt. Tā notiek vienmēr.
 
... Un tā tas ir.
 
 
Augstāk minēto Erceņģeļa Metatrona kanālu aizsargā autortiesības www. Earth-Keeper.com. Reģistrēšanās mājas lapās ir atļauta, kamēr informācija netiek mainīta un atsauces uz autortiesībam ir iekļautas un mājas lapas norādītas. Nevar tikt publicētas žurnālos vai presē bez Zemes Glabātājas atļaujas. Atļauju ir iespējams palūgt šeit: Tyberonn@hotmail.com