otrdiena, 2011. gada 6. septembris

Erc. Mihaēls: Gara aicinošā balss, par septembri/2011

Gara aicinošā balss.
Erceņģeļa Mihaela vēstījums 2011.gada septembrim

Saņemts caur Ronnu Herman
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Mīļotie Meistari, tā kā Dievišķās Apziņas Gaismas Daļiņas aizvien dziļāk iekļūst fiziskajās struktūrās, Gaismas membrānas, kuras apkļauj DNS, sāk izgaist. Kā daļa no šī Apakšvisuma pieredzes, Gaismas Ķermeņa Ādama/Ievas Kadmona fotokopijā* tika ieprogrammēts, ka DNS pavedienu aktivācija notiks pa diviem vienā reizē.

* Ādams Kadmons - garīgais pirmcilvēks. Plašākā nozīmē tiek saprasts kā cilvēka arhetips, kura līdzinieki šajā pasaulē ir cilvēki, kas tomēr ir zaudējuši trīs sākotnējās īpašības - dievišķo gudrību, daili un nemirstību. Cilvēkos ir ielikta neapzināta tieksme šo zaudēto stāvokli atkal atgūt.

DNS pavedieni ir saskaņoti ar dažādiem dimensiju līmeņiem. Divi pavedieni, kuri patreizējā brīdī pastāv un darbojas fiziskajā formā, ir noskaņoti uz pirmo, otro un trešo dimensiju līmeni. Kā mēs jums jau iepriekš teicām, tā kā jūs iegremdējāties zemāko dimensiju blīvumā, jūsu DNS pa pāriem tika ievietoti Gaismas Membrānās un noslēpti līdz laikam, kad jūs būsiet gatavi sākt savu ceļojumu atpakaļ uz augstākajām Gaismas dimensijām.

Pirmā, otrā un trešā dimensijas: divi DNS pavedieni
Ceturtā un piektā dimensijas: četri DNS pavedieni
Sestā un septītā dimensijas: seši DNS pavedieni
Astotā un devītā dimensijas: astoņi DNS pavedieni
Desmitā un vienpadsmitā dimensijas: desmit DNS pavedieni
Divpadsmitais aspekts: divpadsmit DNS pavedieni

Lielākas skaidrības labad, lai palīdzētu jums saprast Augstākā Es/Virsdvēseles integrācijas secību, sanumurēsim ikvienu jūsu Augstākā Es aspektu.

Jūs piedzimāt ar jūsu Dievišķā Es aspektu, ietvertu Gaismas Sfērā. Iekodētas jūsu DNS, jūsu auras laukos un atmiņu šūnās pa visu ķermeni pastāvēja vibrācijas, kuras jums bija jāpiedzīvo, jāizjūt savas dzīves sākotnējā stadijā.

Ja viss saskanēja ar plānu, kaut kad jūsu dzīves agrīnajos gados jūs pagrūda/pamodināja jūsu Garīgā Es čuksti un Dvēseles/Personības saplūšanas process sākās. Mēs nosauksim šo aspektu par Garīgo Es numur Viens.

Jūsu Garīgais Es numur Divi, kuru mēs sauksim par jūsu VirsDvēseli, atrodas Dvēseles Zvaigznē Astotajā čakrā jūsu piedzimšanas brīdī.

Ja jūs ieklausīsieties „Gara Balsī”, pakāpeniski, ar laiku šis jūsu Dvēseles augstākās dimensijas aspekts Apgaismos jūs un virzīs savas izsmalcinātās gaismas frekvences uz jūsu čakru sistēmu un Auras lauku. Noteiktā laika periodā šī jūsu augstākās apziņas aspekta integrācijas process tiks pabeigts un Garīgais Es numur Trīs – zinošā, daudz attīstītākā jūsu Daudzdimensionālās Būtības Dzirksts nolaidīsies Astotās čakras vietā un kļūs par jūsu VirsDvēseles apziņu.

Šis process atkārtosies atkal un atkal līdz brīdim, kamēr, beigu galā, tālā nākotnē jūs atkalapvienosieties ar jūsu Dievišķo ES ESMU Klātbūtni/jūsu Dievišķo Es.

Kad jūs sākāt savu piedzīvojumu fiziskajās sfērās, jūs pamazām izveidojāt miesas apģērbu ap savu svēto kristālisko Gaismas Ķermeni. Gaismas Sfēru ievietojāt muguras rajonā aiz jūsu fiziskās sirds. Šī Gaismas Sfēra, kuru varētu nosaukt par jūsu Svēto Sirdi, kļuva par jūsu Dvēseles/Augstākā Es mājvietu. Jūsu Dimanta Kodola Dievišķā daļiņa tāpat tika ievietota šajā Svētajā kamerā/telpā.

Dieva Apziņas Septiņu Staru īpašības, atribūti un vērtības arī tika ievietotas Gaismas Sfērās. Šīs sfēras, kas ir pazīstamas kā čakras, ir aprēķinātas, lai tās grieztos ar lieliem apgriezieniem un tāpēc līdzinātos rotējošiem Gaismas konusiem, kas izstarojas no priekšējās un aizmugurējās jūsu fiziskā ķermeņa daļas.

Tā kā jūs tiecaties atbrīvoties no visām disonējošām frekvencēm, kuras esiet radījuši gadsimtu gaitā, tagad jūs veltāt pūles tam, lai iedarbinātu atpakaļgaitā šo procesu, tādejādi attīrot jūsu ķermeņa sistēmas zemāk par ceturto līmeni, fizisko, psihisko, emocionālo un astrālo tādā veidā, lai jūs spētu iziet ārpus jūsu fizisko ierobežojumu rāmjiem.

Jums ir jāattālinās/jāatiet nost no egocentrisma, tomēr tas nenotiek, kamēr jūs vēl joprojām atrodieties augšupejas ceļā. Saprotiet, mēs jums teicām, ka pozitīvs moments ir klātesošs „egoismā” un iegremdēšanās sevī laikā, kad jūs cenšaties izdziedēt/līdzsvarot jūs cilvēcisko ķermenisko trauku, sagatavojot to daudz augstāku frekvenču Gaismas injekcijai. Šis sagatavošanās posms ir ļoti svarīgs katrai daudz augstāka līmeņa Gaismas ieplūšanai, pretējā gadījumā tas līdzinātos tam, it kā rozetē, kas paredzēta 220 voltiem, iespraustu kontaktdakšu ar 110 voltiem, kas izraisītu acumirklīgu elektrošoka triecienu un, visdrīzāk, iekārtas (fiziskā trauka) sagraušanu.

Ir ārkārtīgi svarīgi, lai jūs koncentrētos uz ķermeniskās formas septiņu čakru attīrīšanu, tādejādi radot/aktivējot Gaismas Stabu/Kolonu, kas darbojas mugurkaula stumbra priekšdaļā. Šim Gaismas Stabam ir jāatjauno sava saikne ar Zemes Kodola Sirds Centru un jūsu Zvaigžņu Tetraedru, jūsu Zvaigznes Dvēseli, kura atrodas astoņu līdz desmit collu attālumā virs jūsu galvas. Kad tas notiks, jūs pakāpeniski sāksiet saņemt pieeju pieciem augstākajiem Radītāja Gaismas Stariem, kas padarīs pilnīgu jūsu Dievišķo nospiedumu šajā konkrētajā evolūcijas raundā/etapā.

Tomēr mums ir jāizskaidro, ka ceļojuma laikā atpakaļ augstākajās dimensijās, jums tiks piedāvāts uzņemties daudzas īpašas misijas un jūs, protams, piekritīsiet, jo tika izstrādāts tieši šāds pacelšanās procesa ceļš. Jūs vienmēr tiecāties atgriezties jūsu Dievišķās Apziņas pilnībā. Taču jūs tāpat arī glabāsiet karstu vēlēšanos kaut kādā veidā kalpot, jo dziļi jūsu Svētās Sirds iekšienē atrodas Sēklu Kristāls, kurš vibrē tīrā mīlestībā un iedzimtā vēlmē kalpot.

Tika iepriekš noteikts, ka daudzi eņģeliskās valstības aspekti/Dzirkstis un citas lielās Gaismas Būtnes iemiesosies uz Zemes un izturēsies, kā cilvēki. Iesvētīšanas portāli ir bijuši un paliek atvērti gadsimtiem ilgi. Tomēr pagātnē tikai nedaudziem drosmīgajiem izdevās iziet caur apgaismības vārtiem un sasniegt PašMeistarību.

Apziņa attīstās pakāpeniski, caur atmošanās stadijām un daudz sarežģītāku un izsmalcinātāku koncepciju izpratni. Tā kā jūs progresējat, jūs pakāpeniski iegūsiet pieeju daudz augstāku dimensiju līmeņu apzināšanai jūsu Astrālā Ķermeņa ceļojumu laikā. Jūs tiksiet ņemti līdzi uz zināšanu zālēm un, ar laiku, - uz gudrības zālēm. Pēc kāda laika jūs pievienosieties Vispasaules Kalpotāju Grupai, kuri ieelpo un izstaro Radītāja Gaismas Adamantisko Daļiņu viļņus Visa Esošā visaugstākajam labumam.

Kā jūs uzzināsiet, ka jums ir radušās tiesības pievienoties savas Garīgās grupas locekļiem Pasaules Kalpotāju (Serveru) Piramīdā? Jūs automātiski nokļūstat turp, kad jūsu Dvēseles Dziesma sāk rezonēt ar ceturtās dimensijas visumu un augstāk. Jūs dodaties turp, kad esiet nolīdzsvarojuši 51% savas karmas, un pie nosacījuma, ka jūs patiešām centieties kontrolēt savu emocionālo dabu. Jūs dodaties turp, kad sākat redzēt labāko cilvēkos jums apkārt un izejat ārā no nosodījuma, jo jūs mācaties raudzīties uz dzīvi un pasauli ar līdzcietību.

Atļaujiet izskaidrot jums Pasaules Kalpotāju Piramīdas uzbūves principus. Iztēlojieties gigantisku kristālisku piramīdu piektajā dimensijā, kuras virsotnē atrodas no abiem galiem noslīpēts kristāls, kas aizsniedzas līdz sestās dimensijas pirmajam līmenim. Šīs brīnumainās ēkas iekšienē atrodas tie, kas ir sasnieguši piektās dimensijas un sestās dimensijas zemākā līmeņa frekvenču šablonus. Tur atrodas mazāka izmēra piramīdas, katra no kurām rezonē ar noteiktām harmoniskām Gaismas frekvencēm. Jūs varētu pielīdzināt šīs piramīdas mazām Gaismas pilsētām. Kad jūs kļūsiet pietiekami kvalificēti, lai pievienotos Pasaules Kalpotāju grupai, jūs nokļūstat tajā Gaismas piramīdā, kura ir noskaņota uz jūsu konkrētajām vibrāciju īpašībām. Atkarībā no virzības uz priekšu Gaismas rezonansē, jūs turpināsiet virzīties vēl augstāk uz daudz augstākiem Gaismas līmeņiem Pasaules Kalpotāju Piramīdas iekšienē. Tas tāpat arī ir uzskatāms par neatņemamu pacelšanās procesa daļu.

Cilvēces uzmanības centru paceļ no smacīgas zemes eksistences slīkšņas uz tāliem nākotnes horizontiem. Tiekšanās pēc materiālās bagātības tiek nomainīta pret alkām izprast Dvēseli. Pasaules Kalpotājus kopā turēs spēcīga Garīga saikne: atmiņas par svinīgu zvērestu kalpot cilvēcei kopējā mērķa labad – pacelšanās veikšanai apziņā.

Dievišķais plāns šim Apakšvisumam tika izstrādāts kā divpadsmitdimensionāla pieredze. Ir arī citi Apakšvisumi, kas tika radīti, lai izmēģinātu lielāku skaitu dimensiju un daži citi – ar mazāku dimensiju skaitu. Zeme un Saules sistēma, kuras daļa tā ir, atrodas visu atribūtu, īpašību un vērtību no divpadsmit Dievišķās Apziņas Stariem re-integrācijas procesā, lai saņemtu tiesības ieiet nākamajā, daudz augstākajā Dievišķā Plāna pakāpē šī Apakšvisuma paplašināšanai.

Paejot laikam, apziņas evolūcija nomainīs evolūcijas stadiju fiziskajā ķermenī. Forma vienmēr seko domai. Cilvēka organisms gatavojas saņemt daudz augstākas Radītāja Gaismas frekvences. Svētās Uguns Gaismas Adamantiskās Daļiņas. Ja jūs gribat kļūt par Gaismas MEISTARU-KOPRADĪTĀJU, jums ir jāiziet evolūcijas process, evolucionējot no pasīva Eksistences veida uz nesen pilnveidoto Esības stāvokli, kā uz konkrētām darbībām/konkrētu rīcību orientētiem, ekspansīviem Gaismas Nesējiem.

Atkarībā no tā, kā jūs vēršaties uz iekšu un paceļaties līdz daudz augstākas frekvences koncepcijai, jūs automātiski sākat iziet no kolektīvās apziņas pārliecību sistēmas astrālā plāna. No garīgā skatupunkta raugoties, attīstība nozīmē pakāpenisku jūtīguma pret vibrāciju frekvencēm palielināšanos un spēju integrēt vairāk Radītāja Būtības, kas noved pie lielāka mirdzuma un līdzcietīgāka rakstura. Gudra, atmodināta cilvēka intuīcija aizved pie daudz dziļākas cilvēka Dievišķā Plāna un lomas, kāda viņam/viņai tajā ir jāspēlē, izpratnes. Fokusēts intelekts ir nepieciešams, lai veiksmīgi ieietu piektajā dimensijā, bet pēc tam arī izmantot milzīgo gudrības rezervuāru tajā pieejamās uzlabotās funkcijas/iespējas. Meditācija un pieaugošā Dvēseles apzināšanās atver portālu uz kosmiskajām atklāsmēm.

Nepieciešamības gadījumā paplašinātā informācija vienmēr tiks sniegta Gaismas ceļā esošam pretendentam. Ir nepieciešams, lai Jūsu nākamais solis un rezultāts tiktu izpausti kā viens līmenis vienā reizē. Izskatiet telepātisko saikni ar augstāko sfēru Būtnēm - kā Gaismas šūnu domas/informācijas saņemšanu. Jums ir jāpraktizējas, lai pilnveidotu spēju radīt spilgtas jūsu ideju gleznas un noturēt tās pietiekami ilgi, kamēr tās tiek reģistrētas jūsu smadzenēs un Debesīs. Atcerieties – ka enerģija seko domai.

Gaisma ir vienlaicīgi enerģija un matērija. Matērijas/enerģijas elektrifikācija jeb transformācija notiek, kad enerģija pārveidojas Gaismas Piramīdā, - tiklīdz cilvēciskais prāts vēršas pie augstāko sfēru Ap-Gaismotām Būtībām, notiek enerģijas pārveidošanās. Pakāpeniski šo attīstīto tehnoloģiju izmantošana un to pilnveidošana atbrīvos jūs no entropijas/sabrukšanas likumiem un jūs pamazām uzsāksiet atjaunošanās procesu.

Tāpat, pakāpeniski pārejot no viena redzamības tipa/veida uz daudz attīstītākiem stāvokļiem, jūs virzīsieties uz spektra apgabalu - augstāku par ultravioleto gaismu un daudz augstākas frekvences Gaismu – uz elektromagnētisko Gaismas spektru. Jūs tāpat arī gatavo darbam daudzos intelekta līmeņos.

Jūs nevarat izvairīties no enerģiju plūsmām, kas pastāvīgi bombardē Zemi un cilvēci. Dzīvinošā lielo Staru enerģija tiek izstarota no mūsu Dieva Tēva/Mātes caur šī visuma Lielo Centrālo Sauli no miriādēm Apakšvisumu sauļu, galaktiku un sauļu sistēmu. Pastāv arī specializētas kosmiskās enerģijas frekvences, kas pulsē visā šajā Apakšvisumā no daudziem zvaigznājiem un citām saules sistēmām, kā arī jūsu Mātes-Zemes pulss un sirdspuksti, kurai ir vistiešākā ietekme uz visu dzīvo.

Daudzi no augstāko dimensiju frekvenču kosmiskajiem spēkiem ir lietderīgi, dzīvību uzturoši un tai atbilstoši, tai pat laikā zemākās disonējošās trešās/ceturtās dimensiju frekvences kaitē un ierobežo. Katra dvēsele nosaka, kādai no daudzajām frekvencēm tā atbildīs caur savu Enerģētisko Parakstu. Tādejādi radot sev vai nu savu personīgo paradīzi uz Zemes jeb savu personīgo elli.

Jūsu smadzenes ir lielisks orgāns un satur milzīgu daudzumu „Apziņas frekvences Dzīvības Kodu”. Lielākā daļa jūsu apdāvinātības potenciāla ir tikusi saglabāta daudzdimensionālajos līmeņos jūsu Svētajā Saprātā, kas izvietots galvas aizmugurējā daļā, līdzās vainaga čakrai. Jūsu Dvēseles Dziesma satur frekvences, kuras palīdzēs jums tikt līdz šīm bagātīgajām zināšanu glabātuvēm. Katrs frekvenču oktāvas paātrinājums sniedz jums pieeju daudz augstākam Dieva apziņas līmenim. Jūsu smadzenes/saprāts glabā atslēgu uz meistarību un apgaismību.

Dārgās Sirdis, atcerieties, ja jūs esiet koncentrēti tikai uz jūsu personīgo pacelšanos, - jūs izkropļojat mūsu vēstījumus. Kad jūs uzsākat iet pa lielo ceļu, kas ved uz apgaismību, jums ir jāizstiepj rokas un jāpieskaras citu sirdīm caur jūsu vārdiem, darbībām un rīcību. Patiess māceklis Ceļā īsteno dzīvi-kalpošanā.

Māceklis Ceļā pakāpeniski iziet ārpus fiziskajām ģimeniskajām saistībām un atbildības, jo viņa/viņas apziņa, Gudrība un Gaisma pieaug. Pakāpeniski pretendenta ietekme paplašinās un viņa/viņas iespējas kļūt par īstu Leģionāru palielinās. Ir vajadzīga pastāvīgi un mērķtiecīgi pūliņi, lai savaldītu ego un saņemtu zināšanas un pieredzi, kas nepieciešami, lai kļūtu par Vispasaules Kalpotāju. Jums jābūt par izcilu piemēru un jums jāpiemīt spējai iedvesmot un modināt alkas pēc garīgās gudrības, lai kalpotu cilvēcei par ceļazvaigzni.

Mani drosmīgie draugi, mēs zinām, kā tas ir – izbaudīt Radītāja/Gaismas mīlestības pilnību. Jūs tikai sākat to saprast un iekšējās skumjas kļūs spēcīgākas un nepārvaramākas, jo Jūs paceļaties aizvien augstāk esības apgaismotajās sfērās. Pašā sākumā mēs atradāmies ideālā savstarpējā sapratnē un bijām smalki saskaņoti. Tagad mēs lēnām, bet pārliecinoši atgriežamies šajā skaistajā vienotības stāvoklī.

Vienmēr jūsu draugs un pastāvīgais pavadonis.

Es Esmu Erceņģelis Mihaels