piektdiena, 2011. gada 15. aprīlis

Alteja


Lady Althea and your Legions of Light
Cleanse my Aura by day and by night
Until I AM a sparkling Diamond bright
Extend the same by your Loving might
To all Humanity for their Freedom's flight

Alteja un tavi Gaismas pulki
Tīri manu auru kā dienu tā nakti
Līdz ES ESMU dzirkstoša dimanta mirdzumā
Pārklāj savu mīlošo svētību
Pār visu cilvēci, tās brīvības lidojumam


13.septembris/2009
Esmu Alteja. Man tika ļauts nākt un runāt ar jums visiem par Jauno ceļu, kuru nu sākat iet pa šo Zemi. Es nāku no augstākajām dimensijām un nesu šodien jums un jūsu Pasaulei Brīnuma Klātbūtnes dāvanu. Šobrīd kristāliskā Gaisma, kas apspīd jūs visus, kuri ļoti cītīgi strādājuši, lai palīdzētu transformācijā par kristāliskajām būtnēm, kas jūs patiesībā esiet, un nu šī gaisma, kas jūs ieskauj, jūsu aurās, ir daudzkārt tīrāka un spožāka, dzirkstījoša kā dimanta Gaisma un ir tik labi saskatāma. Tādēļ es vēlos iedrošināt jūs skatīties uz sevi tā it kā varētu redzēt tās krāsas, kas bagātīgi atspoguļojas un atspīd dārgakmeņu mirdzumā no kristāla glāzes slīpētajām šķautnēm,  maģiskās krāsās, kas nu eksistē ap jums katru.
Jūsus aurās tagad ir mazāks krāsu sabiezinājums, mazāk sārņu un krāsas ir daudzveidīgākās un interesantākās variācijās. Jūs cenšaties lauzt savus mentālos ierobežojumus un aizsniegties aiz Zvaigznēm, un ne tikai aiz tām, bet sasniegt arī citus Visumus un Galaktikas. Domās redziet sevi daudz, daudz lielākus, kādus nekad nebūtu spējuši sevi iedomāties. Tas palīdzēs integrēt un asimilēt Jaunās Enerģijas.
Es, Alteja, nāku no planētas Venēra, tur es dzīvoju, tur es kalpoju Gaismai un mans kalpošanas darbs ir palīdzēt tīrīt un attīrīt Zemes cilvēku auras, un manā valdījumā ir eņģeļu leģioni, kas palīdz man šajā darbā. Tas ir process ar kuru šobrīd strādājam- tīram cilvēces auras. Tas nozīmē tīrīt visu, kas parādās, izvirzās augšpusē, ir saskatāms, pārveidojams un atbrīvojams.
Šo uzdevumu pilda daudzi no mums, un jums tikai jāpiesauc Alteja ar saviem eņģeļiem, un mēs nāksim un jums palīdzēsim attīrīt jūsu auras. Ja padarīsiet ik dienas to par ieradumu, tad jūsu auras spēs mirdzēt un zaigot dimanta krāsu gaismā.
Es, Alteja, esmu viena no Eņģeļu Pasaules, un man ir prieks kalpot, es strādāju ar Kosmiskajām Gaismas būtnēm. Es strādāju ar Augšāmceltajiem Skolotājiem, ar Skolotājām, es strādāju kopā ar tiem, lai kalpotu šajā laikā cilvēcei. Tie, kas piesauc transformējošo Violeto Liesmu- ziniet, ka piesauciet vienu no maniem eņģeļu leģioniem. Mēs nākam Zemi tīrīt leģionos, mēs nākam palīdzēt pārveidot un transformēt visu, kas uz Zemes. Šajā reizē esam šeit, lai palīdzētu. Piesauciet mani, piesauciet manus eņģeļus un es būšu jums blakus, kad vajadzēs ko pārveidot. Es palīdzēšu.
ES ESMU Alteja
©2009 Marlene Swetlishoff 
Marlēne Svetlišofa
This Message may be shared with others provided that Scribe's name, copyright, and including this link, http://www.therainbowscribe.com/
 Thank you for including the website link when sharing this Message with others.
Tulkoja Māra Brante