otrdiena, 2011. gada 26. aprīlis

Ilarions 21.-28. marts/2010

Mīļie!
Šī daudziem bijusi juceklīga nedēļa, jo atbrīvojāties, pielāgojāties un centāties sadarboties ar visām notiekošajām pārmaiņām jūsu ķermeņos un Pasaulē ap jums. Daudzi šobrīd jūtaties kā gaismas stabi, kas staigā apkārt sevī nesot augstas vibrācijas. Dzeriet ļoti daudz ūdens, tas palīdz enerģijām iet cauri jūsu ķermeņa sistēmām daudz plūstošākā veidā. Jūs to atkal un atkal aizmirstat.

Šobrīd nāk ļoti spēcīgas enerģijas un vēl kādu brīdi tās turpinās pieaugt spēkā, pēc tam jums būs iespēja tās integrēt kā jūsos notiekošās pārmaiņas, līdz nāks atkal nākamās enerģijas padeves, un tā arī notiek Augšāmcelšanās, ik reizi pa mazam solītim, lai spētu visu Cilvēci paņemt līdzi Zemes Augšāmcelšanās procesā. Ja vibrācijas paceļ viens cilvēks, tad paceļas viss kopējais vibrāciju līmenis.

Šajā periodā virspusē nonāk agrāk nesakārtotas lietas un notikumi, nākas tos atrisināt un atbrīvot. Tas turpināsies, jo visām enerģijām, kas nav no augstākās Gaismas ir jāsakārtojas, lai ļautu ienākt aizvien vairāk Gaismai. Tāpēc arī sagaidāmas savstarpējo attiecību kārtošanās, un šīm attiecībām, savukārt, ir jāpielāgojas ķermeņa izmaiņām. Jūs palīdzat viens otram esot tam par spoguli un tā visas lietas pašos pamatos beidzot varēs atbrīvoties uz visiem laikiem.

Turpinās Zemes dzimšanas process un tās metamorfozes noris tādā pat veidā kā tās iedzīvotājiem, paralēli viļņveida kustībām norisinās konstantās pārmaiņas. Daudz nemiera ir Zemes tektoniskajos slāņos un ļoti ticams, ka notiks vēl kādi apvērsumi tās virspusē. Tā ir daļa no ķēdes reakcijas, kas savstarpēji saistīta ar planētas virsmas iekšējo daļu. Viss notiek pieļaujot vismazāko iespējamo destrukciju visai cilvēcei.

Šī mēneša turpinājumā pamanīsiet, ka savstarpējā komunikācija iegūst dziļāku, izjustāku un sirsnīgāku veidolu. Tas radīs labāku sapratni un savukārt turpinās paaugstināt frekvenču līmeni, un aizvien vairāk cilvēku izrādīs savu prieku un tā process atkal turpināsies, jo vairāk prieka sajūtam, jo augstāks un lielāks ir vibrāciju līmenis. Sagaidāmais gala rezultāts- visi ir laimīgi un dzīvo priekā. Tomēr vēl jau ir palicis darbs katram ar sevi, tas turpināsies līdz process tiks pabeigts.

Viss ir Dievišķā Kārtībā un pienāks laiks, kad miers būs gan jūsos, gan ārpusē, un cilvēce kā kolektīvs beidzot piedzīvos prieku un laimi, kas tik sen kavējusies.

Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.