sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Dimensiju saplūšana- rituāla laikā saņemts vēstījums

 Labības apļi un Vīzijas apstiprina to, ka saplūst dimensijas
8.maijs/2010- vēstījums saņemts Sedonā, Arizonā rituāla laikā esot kopā ar Willaru Huayta un Aluna Džoi.
Apļa rituāla laikā Sedonas, Arizonā, sarkanās klints virsotn, atrodoties kopā ar vecu un jaunu draugu grupiņu, es saņēmu vēstījumu par jaunas pasaules dzimšanu un par to kā šobrīd saplūst dimensijas. Diemžēl mēs tad nevarējām ierakstīt vēstījumu, bet šeit es centīšos pēc iesējas atsaukt atmiņā to ko saņēmu...
Mūsu grupa nostājās aplī un ātri vien es sāku redzēt sirds saites, kas izplūda no visu dalībnieku sirdīm un saplūda apļa centrā. Visas mūsu saites sapinās kā komplicētā audumā. Apvienotais kodols sāka pacelties un atvērties kā medūza peldoša gaismā. Tas bija mūsu kolektīvais gaismas ķermenis. Tas bija ļoti skaists. Gaismas antenas, kas nokarājās uz leju iezemējās Zemē krustām šķērsām visā Sedonā. Tas izskatījās tā, ka šo saišu gali tika iezemēti kādās īpašās vietās. Sākumā domāju, ka mūsu rituāls būs vienkārša gaismas iezemēšana Sedonā, bet ātri vien redzamais pieauga izmēros.
Mūsu siržu radītais gaismas ķermenis izauga tik liels, ka sasniedza vietu starp mūsu atmosfēru un ārējo visumu. Zeme un tās atmosfēra tika visā pilnībā iekļauta šajā gaismas lietussargā. Gaismas saites sāka iezemēties visapkārt pasaulē. Kļuva skaidrs, ka mums Sedonā palīdzēja cilvēki no citām pasaules vietām, kaut arī mēs viens par otru neko nezinājām. Kad visas saites no gaismas darbinieku sirdīm bija iezemētas Zemē, tās sāka ieiet aizvien dziļāk Zemē. Zemē visas saites pievienojās vietai, kas izskatījās kā sēkla vai milzīga ola. Sāku saprast, ka tas bija mūsu jaunās pasaules embrijs. Mūsu mīlestība, pozitīvie nodomi un radošais spēks, kas nāca no mūsu siržu centriem darbojās kā šī embrija barošana/apaugļošana. Bija pilnīgi skaidrs, ka embrijs ir gatavs izšķilties. Bija pilnīgi skaidrs, ka Zemei mēs bijām vajadzīgi, un arī mums bija vajadzīga Zeme. Tās ir dievišķas simbiotiskas attiecības.
Es sāku pētīt šo olu/sēklas/embriju. Varēju saskatīt gaismas ķermeni un gaismas saites ejam cauri uz Zemes centru un šo embriju. Bet gaismas saites tur nebeidzās. Tās vijās cauri visai Zemei un apļveidā atkal atgriezās atpakaļ. Zeme izskatījās līdzīga riepas kamerai- kā milzīga spirālveida bēgelis (amerikāņu ‘pončiks’ ar cauru vidu). Embrijs atradās bēgeļa centrā.
Skatījos atkal uz šo embriju, un redzēju, ka tas ir piestiprināts divās vietās... kā divām nabassaitēm. Ar vienu tas bija piestiprināts mūsu tagadējai pasaulei. Bēgeļa pretējā pusē, tas bija piestiprināts jaunajai pasaulei. Embrijs bija centrs. Redzēju, ka tā pasaule, kurā atrodamies mēs tiek lēnām absorbēta ar jauno pasauli, un jaunā pasaule lēnām uzsūca mūsu pasauli. Tā kļuva par VIENU. Ola sāka šķilties.

Zvaigžņu Vecajie teica, ka tas ir tikai vēl kāds solis pretim jaunās pasaules izpausmei. Tas bija pamatīgs pagrieziena punkts. Vēl tie teica, ka mēs sāksim redzēt saplūšanas efektus nekavējoties, un tas aizņems dažus mēnešus līdz tiks pabeigts. Mēs pabeidzām savu rituālu ar apziņu, ka noticis kaut kas varens, mūs un pasauli kāds ir iekustinājis, tikai mēs nezinājām cik spēcīgs vai dziļš ir šis izkustinājums. Dažas dienas vēlāk arī tas noskaidrojās.
Pēc 8.maija, dienas, kad notika rituāls, uz Saules notika daudzi uzplaiksnījumi. Tie var satraukt un nepatīkami iespaidot cilvēkus, ārkārtīgi paātrinot transformācijas. Saules uzplaiksnījumi var salauzt visu veco, kas vairs nav vajadzīgs tā, lai varētu ienākt jaunais. Šie procesi tādēļ mums var sagādāt paaugstinātas sajūtas un vienlaicīgi arī iztukšotību un bezspēku. Tie var nelabvēlīgi iespaidot arī tehniku. Man sabojājās datora monitors.
8.maija vakarā notika vēl kaut kas brīnumains, kas reāli iezemēja vīziju. Netālu no Stounhendžas Anglijā, nakts laikā parādījās labības zīmējums. Nākamajā rītā par to mums ziņoja mūsu draugi Bea un Deivids. Zīmes labības laukā ļoti precīzi attēlo to vīziju, ko saņēmām iepriekšējā dienā. Labības apļi rāda divas spirālveida dimensijas tuvojoties vienu otrai caur lielu centrālo apli... ļoti līdzīgi riepas kamerai/ bēgelim. Tas bija vēl viens apstiprinājums tam, ka tas ko mēs Sedonā darījām bija savienots ar daudz lielāku globālo aktivizāciju.
Mēs sākām pamanīt daudzus jaunās aktivizācijas simptomus. Laiks un telpa sāka grīļoties izteiktāk nekā agrāk. Mēs ātri vien pazaudējam laika izjūtu. Diena vienkārši izzūd. Mēs... atkal slikti guļam. Pa nakti sanāk daudz griezties un vārtīties pa gultu. Mēs dzirdam daudzu neparastu sapņu atstāstījumus. Mēs sajūtam milzīgas enerģijas padeves pēc tam, kad esam krietni to iztērējuši. Daudziem bija caureja, ķermeņa sāpes. Citi sajuta dziļas bēdas. Dažiem šķita, ka tie staigā pa ūdeni. Citi teica, ka naktī aizverot acis viss griežas. Bijušas vizuālas dabas traucējumi, iekšējās auss tecēšana, kakla un vairogdziedzera problēmas, aukstas pēdas (atrodoties starp pasaulēm) un pat dīvaini mēles sausuma simptomi. Tie ir simptomi, kas parādījās Sedonā, bet šķiet, ka tie ļoti ātri izplešas pa visu zemi.

Aluna Joy Yaxk'in is an internationally known author, spiritual life coach, sacred site guide, alternative historian, ordained minister and modern mystic who inspires and encourages others to recognize and accept their own authentic divinity and connection to God. Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988, Sedona AZ 86339 Ph:928-282-6292 Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail: aluna@alunajoy.com

Copyright © 2010 - Permission is granted to copy and redistribute this article on the condition that the content remains complete, full credit is given to the author(s), and that it is distributed freely. Center of the SUN - Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988 Sedona, AZ 86339 USA Ph:928-282-6292 Email: aluna@alunajoy.com website:www.AlunaJoy.com