sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Ilarions 23.-30. maijs/2010

Sveicināti atkal, mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Nākamo nedēļu laikā, ceļojot cauri mulsinošajām enerģijām, atcerieties, ka no jums tiek sagaidīta stabila uzvedība un uzticība Gaismai. Pāri jūsu galvām šobrīd nāk daudzas un dažādas jūs pārbaudošas lietas, kas attur no ļoti straujas virzības uz priekšu. No jums tas prasa pacietību, mīļie, jo pirms veikt nākamo lēcienu, jums vispirms jāizslēdz jūsu ķermenis un viss tas, kas jūsu Būtībā nav no Gaismas.
 
Daudzus no jums pārbauda to situāciju un testu vērošana, kas notiek ar jūsu mīļajiem, šie izaicinājumi šķiet parādās no nekurienes un uz priekšu ļauj virzīties tikai soli pa solim, pie tam šīs situācijas nav viņu pašu radītas. Arī tas viss notiek tikai augstākajam labumam un bez šīm situācijām, kas tagad piemeklē jūsu tuvos, tiem nebūtu iespēja sasniegt iekšējo spēku un iekšējo redzi, kas nepieciešama viņu prātiem, sirdīm un Dvēselēm. Viss, kas stājas jūsu priekšā, ir paredzēts jums, tas jāapzina, jāpieņem ar drosmi un vēlmi ieskatīties jūsu un apkārtējo ēnas būtībās.
 
Lielā Tīrīšanās turpinās un tās intensitāte pieaugs, no jums tā prasīs tādu sagatavotību, lai visu, kas vien varētu nākt jūsu priekšā, spētu uztvert ar mieru un līdzsvaru. Vissvarīgākā lieta šobrīd ir jūsu savienošanās ar iekšējo Es. Pēc iespējas vairāk laika ik dienas veltiet attiecību kultivēšanai ar savu Iekšējo Būtību. Ieejiet sevī cik bieži vien nepieciešams, tā saglabāsiet līdzsvaru. Jūs esat Gaismas Pīlāri un pieaugot jūsu Gaismai, tā izplešas tālāk un tālāk spēcinot un rosinot apkārtējos Mosties augstākai apziņai. Jo vairāk Gaismas nesat sevī, jo lielāks cilvēku daudzums ar to sastopas, sāk Mosties un efekts palielinās. Šobrīd tas ir vislabākais kalpojums.
 
Atcerieties, ka ikviens pirmām kārtām esat Radītāja Vēstnesis, kas iet cauri ikdienai pieredzot Dzīvi kā Radītājs. Ļoti svarīgi katru dienu iesākt tieši ar šādu nodomu, lai koncentrētu uzmanību uz to ko vēlaties nevis uz lietām, ko nevēlaties. Tas ir diezgan pamatīgs izaicinājums šobrīd, kad atrodaties savas personīgās tīrīšanās pašā vidū, bet drīz vien redzēsiet, ka jums lieliski palīdz praktizēšana domāt tikai par labo, jo piešķir un iekrāso jūsu dienu, uztur iedvesmu un motivāciju visai dienai.
 
Uz Zemes tagad pārbaudes notiek ar pilnīgi visiem, daudzas lietas paceļas virspusē, jums tikai jāiet uz priekšu visam cauri, pretim jūsu un visu augstākajam labumam. Tuneļa galā ir Gaisma, mīļie, tādēļ ik pa brīdim pārliecinieties, ka kalpojat un stingri stāvat uz sava Gaismas ceļa, tā turpināsiet piesaistīt bezgalīgo Dieva Gaismu un stingri to iezemēt Mātes Zemes kristāliskajā kodolā. Viss ir kārtībā, kad kāda mācība apgūta, un tas var notikt ļoti ātri, ir laiks pāriet uz nākamo līmeni. Turpiniet praktizēt būt par Radītāju visam, kas ir ap jums. Jūs esat Dievi apmācībās un atcerēšanās prasmē, tagad nepieciešams palikt esošajā līdz notiks jūsu personīgais izrāviens. Ne tik tālā nākotnē ikviens sastapsities ar personīgajām atklāsmēm, kas pavirzīs jūs uz priekšu/augšu cauri nākamajiem līmeņiem.
 
Atcerieties, ka viss ir izvēle un jūs sevi attīstīsiet tikai jums raksturīgā unikālā veidā. Mēs no Augstākajām realitātēm vienmēr esam ar jums un turpinām sniegt vislielāko Gaismu un Mīlestību kāda vien jebkad pieredzēta līdz šim laikam. Mēs mīlam un kalpojam katram jums un godinām to Gaismu, kas esat.
 
I AM Hilarion
ES ESMU Ilarions
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.