piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Ješua, aprīlis 2010; “Mīlestība Tagad momentā”

Vēstījums no Ješua
 Caur Rev. Mišeli Kotantu
Mīļie!
Kad jūs sevi piepildāt ar Mīlestības vibrācijām, jūsu dzīve, jūsu Dievišķības izpausme, katrs jūsu Būtības aspekts un šķautne piepildās ar brīnumiem. Kad mēs runājam par Mīlestību, mēs vēlamies, lai jūs saprastu, ka tad, kad lūdzam jūs atrasties un būt Mīlestības vibrācijās, tā ir rīcība vai stāvoklis kādā jums jāatrodas katrā sava Tagad momentā. Katrā Tagad brīdī, jums jāizdara augstākā izvēle un jāizsaka jūsu Es, jūsu Dievišķā Es izpausme, jūsu Dievs Es kā augstākais aspekts; un Jums jāizdara tādas izvēles, kas paceļ jūsu vibrācijas nevis tādas, kas pazemina. Būsiet pamanījuši, ka domas ko domājat, vārdi ko runājat un rīcība un darbi ko veltāt cilvēcei, pazemina un paaugstina jūsu vibrācijas. Jums jākoncentrējas uz Mīlestību, jautājot sev ik Tagad brīdi: „ Vai šī doma ir mīlestības doma, vai arī šī doma nāk no mana ego?” Kad šādā veidā pārbaudāt savas domas, tad saprotat, ka varat vadīt savus vārdus, savu rīcību, lai atspoguļotu jūsu Svētās Sirds Mīlestību. Šajā Mīlestībā atrodas Dzīves Eliksīrs, Dimanta daļiņas, kas ir visa Radītā pamats. Jums šīs dimanta daļiņas ir pieejamas pilnā Metatrona gaismas spektrā, kas tiek dāsni lietas pār jūsu mīļo Māti Zemi. Šīs daļiņas pieejamas jums visiem, lai veicinātu jaunās zemes radīšanu. Jo vairāk koncentrējaties uz Mīlestību, jo vieglāk īstenosies jūsu radītais, jums būs pieejams milzīgs daudzums dimanta daļiņu.
Jūsu vidū ir cilvēki, kuri domā, ka jāatrodas Mīlestības vibrācijās tikai tad, kad jūs veidojat domformu par jaunā radīšanu vai radīšanas laikā, bet tas sniegs ierobežojošus rezultātus, jo jums jāsaglabā Mīlestības vibrācija nepārtraukti. Turiet Mīlestības vibrāciju Radīšanas Tagad momentā un svētījiet augstāko varu, brīnumus visapkārt, un jūs būsiet atraduši ceļu atpakaļ uz mājām. Pilnīgi noteikti zināsiet, ka esat Dievs un jūs esat tiesīgs un pilnvarots saņemt visu Radītā svētību un jūs esat absolūtā savienojumā ar visuma plūsmu.
Jūsu ceļš saistīts ar lielu izturību un pacietību, atdevi un sapratni par to, ka ikviens Mīlestības moments ir Radītā Dieva moments. Jūs atrodaties visa Radītā Miera Punktā, un jūs varat palikt visa Radītā Miera Punktā ik brīdi, cieši un stingri- Mīlestības vibrācijā un tikai vienā Mīlestībā. Palieciet Miera Punktā un sapratīsiet, ka atrodaties arī savā Svētajā Sirdī, jo divi ir Viens, jo jūs esat Viens ar visu Radīto, ar Dievu, jo esat Dievs, jūs esat Viss Kas Ir.
Mēs lūdzam sākt paplašināt izpratni par jūsu enerģētisko lauku. Jūs esat kas daudz vairāk par pagātnē jums doto ierobežojošo sapratni. Jūs esat svētīti, skaisti, Dievišķās gaismas būtnes. Kā gan jūsu enerģētiskais lauks varētu būt ierobežots? Jūsu enerģētiskais lauks ietver visu Radīto, tas ietver pagātni, tagadni un nākotni, tas ietver Visu Kas Ir, jo esat Viss Kas Ir. Mēs lūdzam jūs meditēt par šiem izteikumiem un sajust ekspansivitāti; sajūtiet savu neierobežotību. Klusu apsēdieties un dziļi elpojiet, ļaujiet savai apziņai piepildīt ķermeni, piepildīt tiešo lauku ap jūsu ķermeni, un lēnām pamazām apjaust jūsu lauka izplešanos ar domu, ka jūsu lauks ietver Māti Zemi. Elpojiet un sajūtiet šīs patiesības apjausmu. Kad pieņemiet sevī šīs sajūtas, tad elpojiet un sajūtiet sava enerģētiskā lauka vēl lielāku paplašināšanos, tas izplešas pār visu radīto, ieejot Visā Kas Ir. Jūs esat kas daudz vairāk nekā tikai fiziskais ķermenis un mentālā, emocionālā un ēteriskā ķermeņa darbība, ko cenšaties harmonizēt. Jūs esat Dievs, un jūsu četri ķermeņi ir Dievs. Kad līdzsvarojat un paceļat savus četrus ķermeņus uz piektās dimensijas vibrācijām, jūs nonākat šajā apjausmā par savu varenību, un atkal esat apgājuši pilnu apli, pa Apļa likumu, saprotot, ka jūsu četri ķermeņi ir Viss Kas Ir, ir viss Radītais.
Tas ir tik vienkārši, mīļie, bet cilvēku bīda un stumda ego. Nolieciet ego, fizisko, mentālo un emocionālo ķermeni zem Dieva Es vadības, koncentrējieties tikai un vienīgi uz Mīlestību, uz Mīlestību Tagad Momentā, un jūs būsiet atkal atraduši Radītā brīnumus sevī. Dzīves svētība ir jūsos, tā atrodas jūsu būtībā, tikai tā jāpiesauc, jālūdz. Jūs būsiet Mīlestība, jūs būsiet Dievs, jo Dievs ir Mīlestība.
Es esmu ar jums, Mīlestībā, Tagad Momentā.
Ješua
You may copy and share, with Love and Blessings.  Please copy the message in its entirety, giving credit to Jeshua through Rev. Michelle Coutant, and provide a link to: www.transformingradiance.com.