sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Erceņģelis Mihaēls: Jaunās Zemes enerģijas, jauna čakra


caur Seliju Finnu
(Saīsināts tulkojums)

Jaunais „Gravitātes centrs” un Gaismas ķermeņa rekalibrēšana (līdzsvarošana)

Vispirms parunāsim par dziļajām pārmaiņām un transformācijām jūsu Gaismas ķermeņa ģeometrijā un jūsu DNS, kas dažos pēdējos mēnešos paātrinājušas jūsu transformācijas. Šīs pārmaiņas iesākās 2009.gada maijā, kad jūs savus Gaismas ķermeņus kolektīvi apvienojāt ar elementāļu pasauli. Tad 2009. gada novembrī jūs atkal savienojāties ar Kosmiskās Sirds Enerģiju aktivizējot uz Zemes un jūsu Gaismas ķermeņos Svētās Rozes režģi. Šīs aktivizācijas pieļāva ātru daudz- dimensiju enerģētisko lauku evolūciju, un jūsu Gaismas ķermenis izveidoja jaunu enerģētisko centru vai čakru starp Sirds čakru un Kakla čakru, kas kļūst par „Savienošanās/saskaņotības čakru” (connection) vai Līdzsvara Saskaņotības centru dzīvei Jaunās Zemes Piektajā dimensijā. Šīs jaunās čakras virpulis atrodas virs tīmusa un savieno Augstāko Sirdi kā Beznosacījuma Mīlestības un Līdzjūtības, Vienotības centru, ar Kakla centru, kā Radīšanas centru un Gribas izpausmes centru, kas darbojas savienojumā ar Dievišķo Gribu. Tas būs Gaismas Līdzsvara/Balansa punkts ķermenī- fiziskajā ķermenī Jaunajā Zemē un palīdzēs paaugstināt visu ķermeņu frekvences, lai radītu un izjustu prieku un ekstāzi.

Šis centrs ļaus justies daudz līdzsvarotākiem un vieglāk uzņemt jauno enerģiju padeves.

Tuvojoties šīm pārmaiņām, varat pieredzēt dažus fiziskas dabas simptomus- šīs ķermeņa daļas dziļu tīrīšanos, kas varētu līdzināties gripai un bronhītam. Sāpošs kakls, balss zudums, klepus un sastrāgumi, grūtības ar elpošanu. Tāpat var parādīties simptomi deguna apvidū, jo kārtojas un gatavojas darbam Uzacs čakras meridiāni. Kad šis process beigsies, tad jutīsities vieglāk, jūsu dzirde un redze var ievērojami uzlaboties. Jaunā enerģētiskā centra mērķis ir saņemt un pārvērst informāciju, kas nāk no daudz-dimensiju Jaunās Zemes frekvencēm.

Saņemsiet vairāk info un vairāk spēsiet dot citiem. Jūsos ienāks milzīgs informācijas apjoms, kā arī izies no jums, tas var radīt pārpūles, pār-piepildītības sajūtas, it kā nespēju ar visu tikt galā. Bet pavisam drīz pieradīsit pie saviem jaunajiem aspektiem.

Saņemot lielāku info apjomu, jūs dzirdēsiet un sapratīsit daudz vairāk un dziļākos līmeņos. Varēsit daudzas situācijās „lasīt” un izprast notiekošo pavisam dziļākos līmeņos nekā agrāk.

Ja šie centri nebūs aktivizēti, jūs to uzreiz sajutīsiet, jo tādi cilvēki darbosies no vecajiem ego centriem- ar spēku, varu un manipulācijām.

Jūsu uzvedība un komunicēšanās kļūs dziļāka, izjustāka, sirsnīgāka. Tā nāks no sirds. Tie, kas atradīsies vecajās enerģijās, jūs varēs nesaprast un bieži pārpratīs, jo darbosies no ego centriem, varētu rasties pārpratumi.


Bet jauno centru aktivizēšana ļaus jums izjust Prieku daudz tīrāk un sajūtamāk. Pieaugoša mīlestība, svētība, sajūsma un apmierinātība būs jūsu izpausmes un sajūtas.