ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Iezemēšanās


Lai palīdzētu Zemes Mātei tās nepārtrauktajā izaugsmē, iezemējiet Radītāja avota enerģijas caur jūsu Dievišķajām būtībām. Iezemējiet jūsu enerģijas, jūsu Dievišķās enerģijas tās kristāliskajā kodolā.

Varat piemeklēt mierīgu, relaksējošu, maigu mūziku. Aizveriet acis un koncentrējieties uz dziļu elpošanu. Sajūtiet savu ķermeni atbrīvojamies, sākot no kāju pirkstiem un pēdām , atbrīvojiet savas kājas, tad ķermeni. Gurnus, vēderu, krūtis un tad sākot no roku pirkstu galiem pakāpeniski abas rokas. Sajūtiet brīvu un atbrīvotu savu muguru un kaklu, tagad seju un galvu. Tagad koncentrējiet uzmanību atpakaļ sevī, iekšā, tagad esat iecentrējušies un atbrīvojušies. Tagad sajūtiet enerģiju zem savām paēdām, iedomājieties mazas sīkas saknes izaugam no jūsu pēdām un pirkstiem. Saknes atrod ceļu cauri grīdai uz Zemi zem jūsu kājam. Izurbjoties cauri klintīm un kristāliem, ejot aizvien dziļāk un dziļāk, tuvojoties Zemes Mātes kristāliskajam kodolam.

Sakiet Zemes Mātei: „Mīļā māte, Māte Zeme, Gaija, Šekina, dieviete Māte, mēs esam sūtījuši savas saknes cauri visam kas bijis, kas ir un visam kas būs. Mēs lūdzam iezemēt mūsu enerģiju, Dievišķo enerģiju tavā kristāliskajā kodolā, iezemējot mūsu enerģiju tavā kodolā, centrā. Mēs lūdzam, lai visas Zemes pārmaiņas, atbrīvošanās un pārbīdes nāk ar vieglumu un žēlastību. Mēs piesaucam violeto liesmu transmutēt visas vēl neizdziedinātās enerģijas un lūdzam tās nosūtīt lietošanā augstākajam un lielākajam labumam.


Tagad iedomājies Zemes Māti vēlreiz tās pirmatnējā un neskartajā izskatā, kad viss un ikviens bija līdzsvarā un godāja visu dzīvi un dzīvo. Miera vieta, klusums, harmonija, prieks un laime tiek radīti mūsu sirdīs un kopā mēs piepildām mūsu visu sirdis.

Much Love and Blessings

Debra Graves / Araznu