ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Ilarions 11.-18. aprīlis/2010

Esiet atkal sveicināti, Mīļie Gaismasdarbinieki!
Šī nedēļa turpinās jūs vest cauri ‘izgriešanas’ procesam, lai atbrīvotu no visa, kas vairs nekalpo jūsu prātiem, ķermeņiem un gariem. Lielais Darbs nu ir sācies lielā nopietnībā. Viss tiek attīrīts, dziedināts, pārskatīts un pārveidots, procesam pakļautas ne tikai individuālas personības, bet pilnīgi viss, kas atrodas uz jūsu mīļās planētas. Šobrīd jūs paši par sevi, citiem un pasauli sev apkārt uzzināt ārkārtīgi daudz jaunumu. Lielais šo laiku noslēpums ir- piedot sev un citiem pilnīgi visās lietās- un saprast, ka visas gūstamās pieredzes pamatā un visam notiekošajam apakšā atrodas varenais Mīlestības spēks.

Ik dienas kultivējiet sevī šādas sajūtas. Radiet mantras, piesaukumus, invokācijas un afirmācijas, kas ik dienas jūs iedvesmo Dieva Mīlestības augstumiem jūsu sirds čakrā. Pavadiet vairāk laika koncentrējoties uz savu sirds čakru, jūs pat varat atgulties gultā un maigi ar roku uzsist pa čakras atrašanās vietu, lai sajustu un fokusētu tur uzmanību. Šīs čakras atrašanās vieta jūsu ķermenī ir ieejas vārti daudz lielākām un varenākām lietām. Pilnīgi visam ir jāiziet cauri šiem vārtiem, lai tiktu pieņemts un līdzsvarots pirms jūs varat ieiet jaunajā dimensijā, kas tagad atrodas jūsu priekšā, gaidot, lai jūs to pamanāt un ieraugāt.

Pastāv nepieciešamība ik dienas izdzert pat vēl vairāk tīra, attīrīta ūdens daudzumus kā iepriekš. Šī ir viena no pamata un svarīgākajām veicamajām lietām, lai atvieglotu un stimulētu vertikālo izaugsmi, kādai patlaban ejat cauri. Otra svarīgākā lieta- dziļas elpošanas nodarbības. Ik dienas praktizējiet iezemēšanos Zemē- vienalga kādā veidā- tādā, kas jums ir visērtākais un centieties noskaņoties uz Māti Zemi tā, lai būtu viens ar Viņu, jo tad visu laiku paliksiet informēts par notiekošo un to, kas gatavojas notikt. Vērojiet dabu ap sevi. Mācieties izbaudīt atrašanos katrā dzīves brīdī, priecājieties par vienkāršām lietām. Visur, kur skatāties, dzīve atplaukst visā krāšņumā un tik daudz kas vēl ir jāatklāj.

Jūs esat Mīlestības frekvences nesēji un pienācis laiks šo Mīlestību izstarot visam visapkārt. Ļaujiet jūsu Gaismai mirdzēt visā spožumā. Bieži smaidiet un smejieties, šis ir visaizraujošākais dzīves brīdis virs Zemes. Šim brīdim jūs sevi gatavojāt, tādēļ šeit nācāt. Izjūtiet Dzīves prieku plūstam cauri jūsu ķermeņiem un, ja vēlaties- dejojat! Jūs esat Radītājs, kas rada šos brīžus, izjūtiet uzmundrinošo notikuma Klātbūtni sevī un ļaujieties dzīvei. Ir laiks sajust un BŪT, nevis analizēt un racionalizēt. Izbaudiet katru mirkli.

Ja jūtat, ka jūsos ienākušas pārlieku daudzas enerģijas, tad lasiet Total Energy Clearing technique, kas atrodama šajā mājas lapā, http://www.therainbowscribe.com/totalenergyclearing.htm, jo šī tehnika lieliski attīra visus jūsu kanālus un meridiānus, atjauno līdzsvaru un labsajūtu. Guliet, kad vien uznāk tāda nepieciešamība, ja vien varat, un ieklausieties jūsu ķermeņa iekšējos čukstos. Palieciet noskaņoti uz sevi un saskaņā ar visu ap jums, mācieties to SAJUST sevī. Jūsos katrā pašā sāk darboties iekšējā ‘vadības sistēma’ un pienācis laiks to pielietot. Jūs gaida pamatīgs iekšējo zināšanu un vieduma daudzums, tas burtiski gaida, lai ‘eksplodētu’ un realizētos dzīvē, viss ir tā sakārtojies, lai notiktu.

Līdz nākamajai nedēļai,

ES ESMU Ilarions
Marlēne Svetlišofa