sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Ilarions 9.-16. maijs/2010

Sveicināti atkal, Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Pārmaiņas turpinās gan jūsu personīgajās dzīvēs, gan atspoguļojas jūsu pasaulē. Cilvēki pieredz pārsteidzošus un šokējošus notikumus, kas liek tiem pārvērtēt savus līdzšinējos uzskatus un dzīves vērtības. Un tādēļ šis ir stresa un spriedzes pilns laiks, kas vienlaicīgi sekmē arī savas patiesās būtības meklējumus. Mēs atrodamies godīgas izvērtēšanas un pašanalīzes laikā.
 
Šajā laikā vajadzētu tādā mērā vienkāršot jūsu dzīves, lai jūs skartu pēc iespējas mazāks satraukums vai stress, jo jaunās enerģijas turpina piegādāt un pacelt augšup visu, kas nav jūsu īstā un patiesā būtība, bet gan slēpies un pieķēries dziļi jūsu zemapziņas prātā ar domām un programmām, kas tikušas metodiski iesētas jūsu sabiedrībā un kurām tikāt audzināti ticēt, ka tās ir patiesība. Viss tiek apstrīdēts un pārskatīts, un pacelts virspusē. Lielākajam Gaismasdarbinieku vairumam šis process ir gandrīz jau noslēdzies un pārbaužu laika beigas jau ir saskatāmas.
 
Mēs redzam un saprotam, cik grūti ir saglabāt sevī fokusu, koncentrēšanos un atrašanos Gaismā, jo jūsu dzīvju notikumi piegādā jums varenas izpriecas, kārdinājumus un pārbaudījumus, un daudzas reizes jūsu enerģijas ir tik pārņemtas ar notiekošo, ka vienīgais kā varat virzīties uz priekšu- ir likt pēdu aiz pēdas. Risinājums meklējams savienībā ar jūsu augstāko mentālo ķermeni un atcerieties, ka jūsu mērķis ir sasniegt savu Kristus Es un Kristus Es varat sasniegt tikai ar lielāku Mīlestības spēka piesaisti. Cilvēkam jānoliek malā personīgais ego un godīgi jāvēlas kļūt un izpaust sevi kā Kristus Būtībai, kas patiesībā esat.
 
Mēs sakām, ka tas arī tagad notiek un, ja esat izteikuši vēlmi savienoties un kļūt par jūsu Kristus Es, tad tikai vēl vairāk Gaismas ienāks jūsu piecu ķermeņu sistēmā un turpināsies lielā tīrīšanās. Jūsu Kristus Es šobrīd atrodas pārveides procesā un līdzīgi feniksam, jums būs jāpaceļas no attīrošās uguns pelniem, lai saplūstu ar jūsu patieso Kristus Būtību un tad pacelsiet arī katras Dvēseles Gaismas daudzumu uz šīs planētas.
 
Ziniet to, ka jums tiek sniegta Dievišķa palīdzība un atbalsts visos iespējamos veidos, jums tikai ik dienas jāatceras tā piesaukt. Šis process nepieciešams tādēļ, lai palīdzētu Zemei un visam uz Tās pārvietoties uz nākošo Augšāmcelšanās kāpņu pakāpienu. Palieciet stipri, Mīļie, ticiet sev, jo esat savas pasaules lielā Gaisma un cerība.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

 
ES ESMU Ilarions
 
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne  Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.