ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Ilarions 4.-11.aprīlis/2010

Mīļie!
Jūsu ikdienas dzīvē mainās daudzas lietas. Mēs mudinām jūs lūgt, lai aiziet viss tas, kas vairs jums nekalpo, bet dažkārt jūsu apziņai tas nav skaidri saredzams. Ticiet- tur, kur šobrīd atrodaties, tieši tur jums arī ir jābūt un ļaujiet jūsos notiekošajām transformācijām īstenoties. Nav nejaušību, jūs vada jūsu Augstākais Es, lai jūs atrastos īstajā vietā, īstajā laikā un pildītu savas dzīves un Zemes Dievišķo Plānu.

Atrodiet sev laiku šajos grūtajos un izaicinājumu pilnajos laikos. Atveriet sevi, lai saņemtu Augstākās enerģijas, kas nepārtraukti plūst pār Zemi un visiem uz tās. Lai to izdarītu- ieklausieties mierīgajā, klusajā balsī sevī. Pievērsiet uzmanību notiekošajām sinhronitātēm (sakritībām). Vērojiet Visuma vēstījumus, kas ikdienas jums tiek sūtīti. Tajos atnāk atbildes uz jūsu jautājumiem, tie strādā kā spoguļi, lai rādītu jums ceļu. Ticiet tam, ka vienmēr saņemat to, kas jums ir vajadzīgs tieši īstajā brīdī, lai veiktu nākamo soli uz priekšu.

Koncentrējieties uz Dieva sirds beznosacījuma Mīlestības sajušanu savā sirdī un izstarojiet to uz ārpusi, lai svētītu visu ap jums. Praktizējiet dzīvē Zelta Likumu un dzīvojiet nevainojami, godprātīgi un krietni. Jums ir daudz kas jādod šai pasaulei un savai sabiedrībai, jūs jau to darāt esot tas, kas esat šobrīd un atrodoties Gaismā un savā patiesībā. Turpiniet savu iekšējo ceļojumu, lai savienotos ar jūsu ES ESMU Klātbūtni un ziniet, ka tagad ir pienācis laiks šim savienojumam.

Tiecieties uz lielākām lietām un domājiet plaši pat, ja jūsu loģiskais prāts saka, ka jūsu vēlmes ir neiespējamas. Augstākajās realitātēs nav neiespējamu lietu, jāatrod tikai risinājums un pielietojums. Šobrīd notiek un vēl turpināsies savstarpējo attiecību kārtošanās līdz viss tiks līdzsvarots un atrisināts visu iesaistīto Augstākajam labumam. Vienmēr visās lietās tiecieties uz Augstāko rezultātu, un tas arī izpaudīsies dzīvē. Piesauciet savas Augstākās nākotnes vīzijas un tad ļaujiet tām uzplaukt jūsu ikdienas dzīvē.

Šajā laikā atbrīvojas un aiziet, tiek pārvērtēti jūsu agrākie sapņi un centieni. Daudzi notikumi centīsies jūs attālināt un atraut no koncentrēšanās uz savienojumu ar Augstāko patiesību, un jums būs nepieciešama liela disciplīna, lai aizsūtītu pagātnē visas ilūzijas un pārvērstu tās patiesībā par jūsu dzīves nozīmi un to, kāpēc esat te šajā laikā. Ik reizi, kad sevī meklējat iekšējos ceļus, kad atbrīvojat sevī to, kas traucē Gaismas Ceļā uz kura atrodaties, jums tiek atgrieztas jūsu garīgās dāvanas, un jūs svētāt visu ar savu klātbūtni.

Lai tiktu uz priekšu šobrīd ir diezgan smagi jānopūlas, stingri sev jāuzstāda darāmais, jo pārmaiņas un transformācijas notiek gan jūsu iekšienē, gan visā apkārt. Jums varētu šķist, ka pārmaiņas ir bezgalīgas, bet pienāks laiks, kad zināsiet- viss ir noslēdzies, viss, kas jūs atturēja no lielās Gaismas izstarošanas, kas esat; jūsu Gaisma paslēpta zem vecām un nederīgām lietām un uzskatiem, kas vairs nekalpo jūsu Augstākajam un labākajam iznākumam, tas viss būs beidzies. Turpiniet turpināt, mīļās sirdis, un ziniet, ka šo ceļu ne brīdi neejat viens.

Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.