ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Babadži Nagaraj: Sagaidiet augstāko iznākumu

26.marts/2010
 
Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Pēdējās dienās no daudziem kanāliem pienākuši vēstījumi, kas mudina jūs būt gataviem neizbēgamām pārmaiņām. Ziniet, ka viss ir gatavs un būs paziņojums, kas darīs iespējamu atbrīvot vai iekustināt to, kam jānāk atklātībā un kas ir jāzina visai pasaules cilvēcei. Šīs atklāsmes nāks viena pēc otras, lēnām, lai ļautu cilvēcei ‘sagremot’ vienu informāciju pirms parādās nākamā.
 

Šobrīd notiek skaļi un vulgāri mēģinājumi radīt šķelšanos un disharmoniju cilvēku starpā, no mūsu redzes punkta šie mēģinājumi nav tik veiksmīgi kā tika iecerēti un tiem nepieciešama pretuguns pret pašiem kūdītājiem. Drīz viss atkal apklusīs, jo cilvēce turpinās uzņemt sevī Radītāja Kosmisko Gaismu, kas tiek lieta pār Zemi, lai notiktu lielā tīrīšanās, attīrīšanās un atjaunošanās no visa jau piedzīvotā un tā, kas parādījies šobrīd priekšplānā, un viss tiks sakārtots reizi par visām reizēm.
 
Planētā un tās iedzīvotājos nostiprinās mierpilnas enerģijas. Tam pierādījumi atrodami visapkārt. Brālis palīdz brālim un māsas sadodas rokās, lai radītu nozīmīgas un pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā un savā pasaulē. Impulss- Kalpot- sajūtams aizvien spēcīgāk un daudzi cilvēki atklāj, jā, viens VAR mainīt pasauli un būt stabils Gaismas nesējs saglabājot savu pārliecību. Viena cilvēka mierpilna uzvedība iedrošina daudzus rīkoties tieši tāpat.
 
Cilvēku spēks krustām šķērsām ieskauj visu cilvēci. Tā ir Lielā Atmoda, kas pārņem jūsu skaisto planētu, ieplūst visās iedzīvotāju sirdīs un prātos. Valda prieks, labas priekšnojautas un svētku sajūta, tās kļūst aizvien samanāmākas. Katrā ciemā, pilsētā, valstī, visā pasaulē sāk līdzsvaroties dualitātes parādības.

Tam visam būs jāsakārtojas, daudzi sevī sajūt lielu atbildību un spēku, lai piedalītos pārējās cilvēces modināšanā un priekšā stāvošo procesu atrisināšanā. Aizvien biežāk tiek domāts vairāk par citiem nekā sevi, jo daudzi, daudzi tagad uzņematies uz sevi citu cilvēku transmutācijas, lai darbotos kā viņu pilnvarotie ar mērķi- paātrināt planētas un visas tās apdzīvotāju attīrīšanās procesu.
 
Jūs tiekat lūgti turpināt palikt Gaismā un pildīt savas ikdienas disciplīnas, lai iezemētu sevi lielajā Zemes Kristāla kristāliskajā kodolā un turpināt glabāt visas cilvēces Augstāko Vīziju un sagaidīt tikai un vienīgi Augstāko iznākumu visu Augstākajam labumam. Jūsu un mūsu apvienotais darbs turpinās ar mērķi- sasniegt īsto momentu, lai īstenotos Radītāja griba. 
 
I AM Babaji Nagaraj   Babadži Nagaraj
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message with others,  as long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the website link when posting this message.