sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

PLEJĀDIEŠU GAISMAS PADOME

Saņemts caur Džilianu Makbetu- Lutānu

Mēs redzam, ka šobrīd atrodaties krustpunktā- kas bijāt kādreiz un par ko jums jākļūst. Jūs skatāties savā pagātnes kartē, savas pagātnes rīcībā un reakcijā un mēģināt tur saskatīt nākotni. Jūs redzat vietas, kur paklupāt un neviens jums nesniedza palīdzīgu roku. Jūs redzat situācijas, kad ļāvāt savām emocijām aizžņaugt jūsu elpu un kāri tvert pēc gaisa. Jūs gaidāt pasaules izelpu, lai paši spētu ieelpot to, kas ir labs, kas ir varens un ko ir vērts ieelpot. Citu cilvēku domu oglekļa monoksīds un negatīvais paklīdis gaisā un tas tagad ietekmē jūsu elpošanas dziļumu, jūs ieelpojat mazāk iespēju.
 
Īstajā laikā mēs kļūstam redzami ar sirdi un iekšējo redzi. Gaismas pārpilnībā mēs stāvam priekšā visām ēnām, šaubām un bailēm. Sirds un jūtu pārpilnībā mēs ienākam kā ģimene un gaismas draugi, lai parādītu savu mīlestību, apbrīnu, jūsu pieņemšanu un atzīšanu. Mēs esam Plejādiešu Gaismas Padome. Mēs strādājam cilvēces priekšposteņa sakrālajā ģeometrijā. Mēs pārstāvam tās shēmas no kā ir radīts cilvēks un humanoīdu daba.
 
Jūs cenšaties paglābties no visa, kas ir pārāk cilvēcisks, visa neizdarītā, visa nolietotā un nobružātā. Jūs tagad ieejat laika koridorā, kurā situācijas, kas agrāk bija noslēptas un liegtas jūsu acīm, tagad atklājas. Tuvojas noslēgumam laiks, kurā tika eksaminētas jūsu dzīves. Pēdējo divu gadu laikā izdarītās izvēles ir nolikušas jūs vai nu ticības vai šaubu vietā. Pēdējie divi gadi ir likuši jums brīvprātīgi paskatīties uz savu cilvēcību, miesu, vēlmēm, izlemt, vai palikt vai doties prom uz zemes nomalēm. Pēdējo divu gadu laikā esat uzdevuši jautājumus Dievam. Esat jautājuši, vai eksistē Dievs ar lielo D vai arī šī pasaule tiek pārvaldīta ar dieviem, ko raksta ar mazo d? Jūs esat klupuši vētrās, esat minstinājušies savās izvēlēs un vilcinājušies paātrinājumā. Laiks aizrit un plūst pats par sevi. Viss, ko esat iemācījušies nonāk jūsu domu, ieceru reformāciju zenītā un attīra to, kas vēl aizkavējies sirdī, prātā un dvēselē.
 
 
Dienās, kas tuvojas, jums tiks dota iespēja- vai 100% ticiet tam, ka esat savienots ar to, kas ir Gaisma, kas ir Kristus, kas ir labs, ar Dievu, ar Dzīvi. Jums būs jāieskatās un jārok dziļi, dziļi siena kaudzē, lai atrastu adatu, kas pārstāv šī laika un vietas labestību. Jums jākļūst par dzīvojošu svētību visiem, kuri šķērso jūsu ceļu, sniedzot tiem jaunu cerību. Vai saprotiet, ka pilnīgi viss, ko darāt ietekmē apkārtējo, vienalga, vai tas ir slēpts vai redzams, jo visam ir viļņa efekts. Lūdziet būt par svētību visam un visiem no agra rīta līdz vēlam vakaram. Tā vairosiet jūsu gaismas koeficienta jaudu.
 
Jūs esat aizmirsuši ceļojuma pamata būtību. Jūs te neatrodaties, lai tiesātu vai rādītu kādam ar pirkstu. Jūs te neesat, lai mācītos sāpināt citus, fiziski vai savām domām. Tie, kuri stāv jūsu ceļā dara to kā vareni milži, kas stāv pretim svētajam kalnam neļaujot jums tajā ieiet. Ja nevarat tikt garām savas dzīves milžiem, tad meklējiet citu domas un sirds darbības virzienu un atrodiet ieeju tajā, kas šķiet neiespējams.
 
Visu to ko savā dzīvē redziet kā bloku, to visu var izšķīdināt ar mīlestības vibrāciju palielināšanu. Jūs varat būt vai nu upuris vai dzīvot uzvarā. Visi esat Gaismas Meistari tikai esat to aizmirsuši ikdienas sīkumos, kas uzkrājušies lielā kaudzē un neredzat aiz šīs kaudzes vairs neko citu.   
 
Pārskatiet un apstipriniet savus solījumus ar gaismu, ar to, kas ir dievišķs, ar planētas Zeme nākotni. Tik daudzi esat atdevuši savu brīvību, sirds vēlmes, to, kas sniedz jums prieku un tā vietā sevī ielaiduši šaubu frekvences, kas ietekmē visas gaismas un tumsas attiecības. Mēs lūdzam jūs ticēt ne tikai savam labumam, ne tikai planētai un tās cilvēkiem, bet visu pasauļu dzīvības formām. Zemes pacelšanās vai nepacelšanās rezultāts rotējoši ietekmē visus visumus.