piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

SaLuSa 7.aprīlis/2010

 
Jūsu attīstība kopš tūkstošgades mijas pilda mūsu sirdis ar visdziļāko mīlestību un mieru. Jau tad bija redzams, ka dodot jums nedaudz vairāk laika, attiecīgi pieaugs arī Gaisma un droši jūs nogādās uz Augšāmcelšanos. Arī tumšo gājieni tika paredzēti- tumsa palielinās savas aktivitātes, lai vilktu jūs atpakaļ un jums jau šajā gadsimtā ir bijis jāsastopas ar dažiem diezgan pamatīgiem incidentiem. Incidenti (tāds kā 11.septembris) bija paredzēti baiļu vairošanai, lai vairotu jūsos nepamatotas bailes, bailes no teroristu uzbrukumiem. Tā tika atrasti iemesli vēl lielākai kontrolei pār jums. Tas bija tumsas scenārijs, bet cīņa starp tumsu un Gaismu kļuva spēcīgāka. Tumšie kļuva pārāk pārliecināti un rīkojās neapdomīgi un pārsteidzīgi, un sāka parādīt savus patiesos mērķi. Pusnakts vidū Gaisma pēkšņi izlauzās cauri un caurstrāvoja tumsu virs Zemes, un kopš tā brīža Gaisma ir tikai spēcinājusies un tagad ir neapstādināms spēks visam labajam. Jūs, mīļie, esat uzvarējuši un turpināt tuvināties Augšāmcelšanai, zinot, ka nekas nespēs apstādināt jūsu mērķa sasniegšanu.
 
Protams, jūs saņēmāt palīdzību, bet pamata impulss nāca no jums un tikai tad mēs drīkstējām nākt jums palīgā. Tagad, jūsu pozīcijā, jums ir tikai jāturpina koncentrēties uzvaras līnijas šķērsošanai. Dualitātes beigas nesīs jaunu sākumu un jūs stabili nostāsities uz Augšāmcelšanās ceļa. Tumšie turpinās ar nāvi un destrukciju, ticot, ka kaut kā tie tomēr var ietekmēt jūsu likteni. Mēs jums sakām stingri un cieši- tikai Radītājam ir spēks un vara ietekmēt jūsu likteni, tas veids kā pienāks dualitātes gals jau sen ir izsludināts un noteikts. Tieši tāpēc mēs atkal un atkal atkārtojam, ka jūs jau esat uzvarējusi, un izbaudīsiet visbrīnišķīgāko atbrīvošanos no tumsas un visa tā ko tā sagrābusi. Viss tiks aizslaucīts brīnumainā Gaismas un Mīlestības izrādē, un tādēļ ir pamats gatavoties svinībām. Lielākās pārmaiņas ir jau sākušās un mūsu sabiedrotie skubina veikt pirmo paziņojumu, kas liks krist arī pirmajam domino kauliņam. Pārmaiņas vairs nevarēs apturēt, un atklātībā skaidri un gaiši nāks tas kā Ilumināti manipulēja ar jūsu dzīvēm simtiem gadu garumā.
 
Pilnīgi dabīgi, ka daudzi ir apjukuši un apstulbuši par faktu, ka tik ilgu laiku tikāt muļķoti, bet Ilumināti veidoja vispasaules grupu, kuras taustekļi stiepās tālu un plaši. Lielā mērā valdīšana pār pasauli notika caur galveno banku ģimeņu dinastijām, tās kontrolēja pasauli un pasaules naudas krājumus. Tāpat Ilumināti spēcīgi ietekmēja arī naftas industriju un farmāciju. Šīs nozares joprojām ir spēcīgas, bet to dienas ir skaitītas, un beidzot arī tās būs spiestas pieņemt pārmaiņas. Alternatīvie enerģiju avoti un jaunās dziedniecības metodes pakāpeniski izspiedīs visu veco. Visas šīs pārmaiņas burtiski gruzd un gaida savu parādīšanos uz dzīves skatuves, iepazīstināšana ar visu jauno tiek rūpīgi un pedantiski plānota. Mēs zinām, ka saņemsim pilnīgu jūsu atbalstu tad, kad tiks pasludinātas sīkākas detaļas, jo jūs skaidri redzēsiet, cik vērtīgs būs viss jaunais.

 
Tā kā viss vecais pamazām aiziet, tad ir saprotams, ka esat nobažījušies, jo pagaidām neredzat to, kas varētu nākt vietā. Toties tagad jūs saskatāt visu nepareizo, kā arī to, kas atbildīgs par pašreizējo situāciju, un tas nozīmē, ka nepieļausiet vecā atkārtošanos. Viss ir skaidri redzams, citādi notiktu atgriešanās pie vecā. Jūsu civilizāciju ir plānots attīstīt tā lai tajā notiktu dabīgs Augšāmcelšanās progress. Viss agrāk noliegtais ātri vien ienāks jūsu dzīvēs un sniegs atbildes jūsu problēmām. Apstākļi tiek tā kārtoti, lai jūs ieietu Jaunajā Laikmetā ar kvanta lēcienu.
 
Mēs par jūsu nākotni atbildam tieši tāpat kā jūs paši, un visiem kopā mums būs viegli sagatavot jūs brīnumainajai un aizraujošajai nākotnei. Jau uz doto brīdi jums ir bijusi pietiekoši apjomīga informācija, lai izprastu notiekošo. Mūsu darbu saraksta augšgalā ir gadu desmitiem ilgušā piesārņojuma attīrīšana, un lai arī uzdevuma apjoms ir īpaši liels, mūsu tehnoloģijas ar to var tikt galā. Videi ir jātiek atjaunotai kā tas bija pirmsākumā, tikai tad varēs paaugstināties dzīves apstākļi. Tad arī nabadzīgo ļaužu vajadzības tiks apmierinātas. Apmierināti cilvēki ir laimīgi cilvēki, un tad dzīves prieki būs baudāmi visiem.
 
Kad būs apmierinātas jūsu materiālās vajadzības, tad tiks veiktas visaptverošas manipulācijas, lai visās detaļās un pilnībā jūs nostātos uz Augšāmcelšanās ceļa. Paralēli visam tiks attīstītas arī komunicēšanās metodes, lai ikviens varētu kontaktēties ar ko vien vēlas, un jūs nepalaidīsit garām svarīgu informāciju. Kā jau esam teikuši, misija ir ļoti rūpīgi plānota, jo mēs labi zinām visas jūsu vajadzības. Pasaules apdzīvotība ir plaša, bet Galaktiskajai Federācijai tas nesagādā problēmas, ja jūs atceraties, tad mūsu rīcībā ir miljoniem gaisa kuģu. Lai arī laiks skrien ātri, pagaidām nepastāv nekādas reālas problēmas.
 
Mēs dzīvojam mīlestībā un mierā un vēlam jums vienam otru uztvert tieši tāpat, un iesakām pavērot, cik ātri mainās cilvēku attiecības šobrīd uz Zemes. Jums tika uzspiests ticēt, ka visapkārt atrodas ienaidnieki, kas uzglūn no katra stūra, bet patiesībā, tie ir jūsu brāļi un māsas, kas meklē sev vietu dzīvē tieši tāpat kā jūs. Ja cilvēkam ļauj sevi izteikt un piepildīt savas vēlmes, tad tāds cilvēks vairs nebūs apdraudējums nevienam citam. Jūs esat sapratuši, ka ir veltīgi uzspiest savus uzskatus un viedokļus citiem, tas ir neproduktīvi un var izraisīt pat karus. Kad uzziniet un saprotiet savu dzīves mērķi, tad sākat pavisam savādāk raudzīties uz dzīvi un visu notiekošo nekā agrāk.
 
Es esmu SaLuSa no Sīriusa un saku paldies visiem Gaismas labā strādājošajiem, jo jūs esat Vēstneši, kas nākuši uz Zemi ar mērķi pamodināt un pacelt citus. Varat justies apmierināti ar paveikto, jo esat sasnieguši to ko sev bijāt nolēmuši. Daudzas tumsas slazdos iekritušās dvēseles ar jūsu palīdzību atradušas ceļu, un vēl daudzām tas stāv priekšā.
 
Paldies       SaLuSa.
Mike Quinsey.     Maiks Kvinsijs.