piektdiena, 2011. gada 15. aprīlis

Māte Marija

13.septembris/ 2009
Māte Marija:       Kļūstiet elastīgi un atvērti
Mani mīļie!
Nāku šodien runāt par lielo darbu, ko turpiniet veikt Zemes plānā. Daudzi no jums pulcējas kopā, meditē ik nedēļu, un daži no jums pat katru dienu; un tas ir tik brīnišķīgi, jo, kur 2 vai vairāki no jums sapulcējas, tur seko arī Gaismas leģioni un mēs palielinām jūsu enerģijas tā, lai maksimāli jums palīdzētu.
Es lūdzu jūs, mīļie, kļūt elastīgākiem savos ieskatos par sevi un atvērt sevi visām iespējām, maģiskajām iespējām. Sāciet to praktizēt savos prātos, sāciet praktizēt izjust savu neierobežotību, redzēt sevi kā varenākas Būnes, atvērt sevi, lai sasniegtu Pasauli kurā esiet jau dzīvojuši un paplašiniet savus prātus ,lai ietvertu neierobežotību. Ikdienas fanāzijas lidojumi, un prieks to darot, palīdzes asimilēt Jaunās enerģijas, kas jums tiek sniegtas katru dienu.
Ja praktizēsiet savas fantāzijas lidojumus, redzot sevi kā maģiskas radības, maģiskas Gaismas, Prieka, Laimes būtnes, tad šī senerģijas uzsūksies jūsos un atradīs tur balansu un jūs to pieņemsiet par savu ikdienu, un sapratīsiet, ka ESIET radījuši brīnumu.
Mīļie, saniedziet to vietu un palieciet tajā vietā- aiz ciešanām un sāpēm, nekas vairāk, tā ir pagātnes lieta. Kļūstiet par brīnišķīgiem paraugiem uz Zemes, staigājošiem Priekā, Gaišumā, smieklos, labā gribā, mierā un harmonijā. Ja tam veltītu ik dienas dažas minūtes, tas būtu brīnišķīgs, prieka pilns veids kā sasniegt sevī augstākas vibrācijas, ielikt sevi brīnumu realitātē, un tad, paturiet šo sajūtu sevī,- Vieglumu, neierobežotību-, ka pilnīgi viss jums ir iespējams.
Jo vairāk jūs, mīlie Gaismas darbinieki, to praktizēsiet katru dienu, jo vairāk palīdzēsiet, nesīsiet un iezemēsiet uz Zemes un tajā Prieka, miera, harmonijas, pateicības un viegluma enerģijas, jo pasaulei tik ļoti tās šobrīd ir vajadzīgas.
Ziniet to, ka neviens no jums nekad nav viens. Nekad neesiet viens, mūsu leģioni gaida lūgumu pēc palīdzības, pēc kalpošanas, sniegt jums vadību un norādījumus, dot atbildes, bet mēs gaidām jūsu lūgumu, mīlie, jo jūs dzīvojiet uz Brīvās Gribas planētas. Mēs arī zinām, ka neesiet raduši lūgt, neesiet raduši komandēt un pavēlēt, bet tas ir Jaunā laikmeta ceļš, kurā nu esiet iegājuši, tas ir maģiskā, ceremoniju un meistarības laikmets, un jums ir jāpraktizējas un jāsāk rīkoties tā it jūs BŪTU viss tas par ko sapņojiet, jums tas jātrenē, lai tas noturētos un iezemētos jūsu būtības, neierobežotības sajūta, sajūta, ka esiet savas dzīves noteicēji.
Un tā arī IR mana ziņa šai dienai, mani mīļie. Padomājiet labi par maniem vārdiem un to nozīmi.
ES ESMU Māte Marija
©2009 Marlene Swetlishoff 
This Message may be shared with others provided that Scribe's name, copyright, and including this link, http://www.therainbowscribe.com/
 Thank you for including the website link when sharing this Message with others