piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

SaLuSa 16.aprīlis/2010

 


Katrai dvēselei šobrīd tiek dota iespēja atrisināt un nokārtot savu karmu, un tā kā dzīvojat savu pēdējo dzīves laiku uz Zemes, daži no jums to dzīvo drudžaini un nemierīgi. Parasti karma tiek atstrādāta vislabākajos un vislabvēlīgākajos šai norisei nepieciešamajos apstākļos, un tā ne būt nav jāatstrādā tajā pat dzīvē vai nākamajā, kad tā tika sastrādāta. Karmas līdzsvarošana ir jūsu dzīves plāna svarīgākais faktors, un ļoti bieži saistīta ar personīgajām attiecībām. Jūs visi savās dzīvēs meklējat laimi un piepildījumu, bet bieži dzīve sniedz vilšanos. Mīļie, ja kādā dzīves jomā neveicas, tad pieņemiet, ka tas tā tika plānots un paredzēts jums kā nepieciešamā mācību stunda. Galu galā, nekas jūsu dzīves plānā nenotiek gadījuma pēc.
 
Mūsu dimensiju līmeņos vairs neeksistē karma, un ja mēs izdarām nepareizu izvēli, mēs to saprotam un tūlīt pat veicam labojumus. Mūsu savstarpējās attiecības ir balstītas uz mīlestību un cieņu. Mēs apjaušam mūsu Vienotību ar visu kas ir, apzinām to dievišķo esību, kas ir visa dzīve. Mēs ļoti uzmanīgi pieņemam jebkādus lēmumus, kas varētu ietekmēt citas dvēseles, kā, piemēram, visu, kas saistīts ar jūsu nākotni. Gala rezultāts ne vienmēr ir skaidrs, bet balstoties uz mūsu pieredzi un spēju redzēt nākotnes varbūtības, iespējamas tikai ļoti mazas kļūdas vai novirzes. Kad attīstīta civilizācija palīdz tādai, kas vēl attīstās, tad nepieciešams ļoti rūpīgs un uzmanīgs darbs, lai neiejauktos šīs civilizācijas evolūcijas ceļā.
 
Katru mīļu brīdi atrodoties uz Zemes jums ir jāizdara izvēles un tā jūs ātri vien sastrādājat karmu. Tomēr, tad, kad izprotat dzīves mērķi un jēgu, apjaušat faktu, ka visi esat Viens, jūs sākat dzīvot dzīvi ar lielāku sapratni. Nav nepieciešams sevi saistīt ar kādām reliģiskām ticībām, gadās, ka tās sniedz tieši pretēju, izolējošu no cilvēkiem, iespaidu. No otras puses, dvēseles arī tādā veidā atstrādā savu karmu- izejot šāda veida pieredzi, un visā kopējā shēmā katra gūtā pieredze veido jūsu kopējo apziņu, kas uzkrājas visu nodzīvoto dzīvju laikā.
 
Kad beidzot pacelsities, tad pilnīgi droši būsiet tikuši galā ar dualitāti, un jūs patiesi varēs uzskatīt par Skolotājiem. Jūs esat drosmīgāko dvēseļu vidū, kas kalušas savu garīgo apziņu, izejot cilvēka personības ietvarā, visu savu gūto pieredzi. Jūs jautājat, kas notiek ar sliktajām atmiņām, jo daudzas likušas jums uztraukties un baidīties par dzīvi. Ziniet, ka pieaugot jūsu apziņai, jūs vairs netraucēs tādas atmiņas un atmiņā paliks tikai panākumi un uzvaras. Jūs nevarat zemās vibrācijas ienest augstākajos līmeņos, tāds ir Likums. Ja jums tagad sāp sirds vai māc skumjas, ziniet, ka tas nevar ilgt mūžīgi, un to vietā stāsies mīlestības un laimes enerģijas.
 
Dzīve var likties netaisnīga un cietsirdīga, bet atcerieties, ka paši vien esat radījuši savu realitāti. Jūs nevarat izbēgt no Visuma Likuma, bet tas nenāks kā sods. Aiz tā stāv varena Mīlestības un Gaismas enerģija, kas ir dzīves spēks Visam Kas Ir. Jūsu progress ir jūsu rokās, bet kā jau bieži jums atgādinām, jūs izdarāt to ko paši esat izlēmuši. Te darbojas jums garantētā brīvā griba, jūs netiekat ierobežoti savās izvēlēs. Un jūs arī nezināt tieši kāds ceļa virziens jums būtu vislabākais, un ja vien jūs lūgtu un jautāju varenākām vieduma Būtnēm, tās jūs vadītu. Pat tagad, lai arī mēs esam pilnīgas apziņas Būtnes, mēs konsultējamies ar varenākām Būtnēm, ja neesam pārliecināti par labāko rīcības veidu. Paturiet prātā, mūsu darbs saistīts ar daudzu planētu un to civilizāciju nākotni, nu, tā kā ar jums tagad. Tā ir liela atbildība un jābūt ļoti uzmanīgiem pieņemot lēmumus. Jūs tagad stāvat Augšāmcelšanās ejā, un pārmaiņas, reiz sākušās arī īstenosies, bet tām jānorit sagādājot jums pēc iespējas mazāk neērtību. Mēs vēlamies, lai mūsu plāns tiktu īstenots gludi un mierīgi, neskatoties uz milzīgajām pārmaiņām, kam jānotiek, tādēļ mēs šo plānu diezgan bieži pārskatām. Arī izvēlētajam brīdim ir jābūt pareizajam un mēs neuzsāksim rīcību līdz nebūs iestājies tieši īstais un attiecīgais moments, lai viss noritētu veiksmīgi.
 
Ja pievēršaties vispasaules problēmām, un tam, kas sagaidāms ar lielajām izmaiņām, tad šie jautājumi arī mums ir ļoti saistoši. Tikai mums ir neierobežoti resursi un pilnīgas zināšanas par spējām īstenot plānu. Kad spēsim atklāti jūs apmeklēt, jūsu šaubas un neapmierinātība izzudīs, jo ātri vien apjautīsiet, ka esam Radītāja dievišķo misiju pildošie pārstāvji. Jūsu nākotne ir cieši saistīta ar visa Visuma kopējo pacelšanos, un jūs esat tieši tikpat svarīga šī plāna daļa kā jebkura cita.
 
Jūsu līdzdalība plānā neprasa neko vairāk kā atdevi, nodošanos, vizualizējot laimi un prieku, kas tiks sniegti visai dzīvei uz Zemes. Palieciet Gaismā un dzīvojiet pēc labākās gribas, it kā jau būtu pacēlušies. Izplatiet mīlestību un harmoniju kad un kur vien varat, un ļaujiet garām paiet visam negatīvajam. Jūs nevarat cīkstēties ar negatīvo atrodoties augstās vibrācijās, bet pacelieties pār negatīvo un apņemiet to mīlestībā. Tā sniegsiet savu ieguldījumu visām Zemes vibrācijām, un vēl palīdzēsiet tās pacelt augstākas. Jo vairāk domājat un darbojaties Gaismā, jo vieglāk ir uzturēties un palikt savā vietā augstākos līmeņos.
 
Atcerieties, mīļie, jūs esat Zemes attīrīšanas līdzdalībnieks, un arī jums ir jādara viss, lai mazinātu un pagrieztu atpakaļ daudzu gadu garumā veiktos bojājumus. Mēs strādājam no savas puses, lai arī jūs ļoti iespējams to nemanāt. Mūsu darbs netiek izsludināts un līdz laikam, kad nevarēsim kopā atvērti strādāt, tā arī paliks. Māte Zeme turpina dārdoši pārkārtoties un pati gaida savu Augšāmcelšanās uzsākumu. Tai ir ļauts tam notikt jau pavisam drīz. Daži iemesli, kas saistīti ar jūsu drošību, nedaudz kavē attīrīšanās notikumu paātrināšanos, bet tiem jābūt pabeigtiem līdz ar gatavību Augšāmcelties.
 
Es esmu SaLuSa no Sīriusa, svētu jūs visus un apņemu jūs visus Gaismā. Saskaraties ar to, ieplūstiet tajā, un, lai jūsu apziņa mostas vēl augstākiem apziņas līmeņiem. Daudzas augstas Būtnes koncentrē savu Gaismu pār Zemi, un jums, spējot to iezemēt, tā tikai pieaug.
 
Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.     Maiks Kvinsijs.