sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Ilarions 5.-12. jūnijs/2010


Sveicināti atkal, Mīļie Gaismasdarbinieki!

Daudzi cilvēki joprojām iet cauri ne tikai šīs dzīves, bet arī iepriekšējo dzīvju un laika līniju „uzkrājumiem”. Pienācis nobeigšanas laiks, un jauna un brīnišķa sākums. Šajā laikā jums jāpārvērtē atrašanās mērķis un jēga uz Zemes un tas, kādēļ te nācāt. Jūsu dzīvēs ir situācijas, kas piesējušas jūs vecajām paradigmām no kurām ir jāatbrīvojas.

Mīļie, tas šobrīd ir vissvarīgākais. Jums ir jāveic noteikta izvēle, lai nostātos uz Augšāmcelšanās ceļa un tur arī stabili paliktu, lai vai kas notiktu visapkārt. Turpināsies situācijas, kas pieprasīs jūsu pūles un ieguldījumu un mēs iesakām labāk mīlošā veidā no visa atbrīvoties un ļaut mūsu mīļajiem katram pašam tikt galā ar savu „bagāžu”. Jūsu centieniem jābūt koncentrētiem uz paaugstināšanos un palikšanu šajā paaugstinātās vietas Gaismas koeficientā. Nekad agrāk nav bijis tik svarīgi saglabāt un koncentrēties uz palikšanu Gaismā. Sūtiet visiem Mīlestību un labo gribu, un lūdziet Augstākiem Spēkiem palīdzēt šajās situācijās, tad atbrīvot tās un ļaut iet.

Šie laiki pieprasa konstantu nodošanos/atdošanos Augšāmcelšanai. Vienmēr to turiet pirmajā vietā- visam priekšā, lūdziet palīdzību ik dienas. Ikvienam jums ir piešķirtas Augšāmcelšanās Vienības, kas visu laiku atrodas pie jums, spēcinot, iedrošinot un iedvesmojot, sniedzot tās enerģijas un dziedināšanu, kas jums nepieciešamas, lai dotos tālāk. Šīs Vienības spēj palīdzēt jums diezgan jūtamā un ievērojamā līmenī, ja vien lūdzat un piesaucat to klātbūtni, tad arī sāksit pamanīt pozitīvas pārmaiņas dzīvē ļoti reālā un taustāmā veidā. Katrā situācijā atsevišķi lūdziet attīrīt kādas konkrētas un visas ilūzijas, kurās vēl joprojām varētu atrasties, lai varētu iet uz priekšu un prom no iestrēgušām situācijām.

Jūsu Vienības cerībā gaida jūsu lūgumus palīdzēt, lai to darītu ar vēl lielāku spēku. Šobrīd notiek apvienošanās visās dimensijās, strādājot unisonā visu Augstākajam Labumam un jūsu lūgumi tiek īpaši godāti, lai ikviens vieglāk un ātrāk varētu ieiet augstāku frekvenču līmeņos.

Lūdzu, piesauciet mūs, mēs strādājam visi kopā- daudz dimensionāli- lai paceltu ikviena un visa uz planētas Gaismas koeficientu. Jūs esat mūsu sirdīs, mēs ietinam jūs cerību un beznosacījumu mīlestībā, mīļie.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

copyright 2010 Marlene Swetlishoff     Marlēne Svetlišofa

Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.