sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Kuthumi: Kad veicat pāreju- kas notiek?


Jautājums
Skolotāj Kuthumi, vai tu varētu izskaidrot, kas notiek ar dvēseli pēc tam, kad tā atstāj šo dzīvi, un vai mūsu mīļie joprojām var mūs redzēt un dzirdēt. Pastāsti arī to, cik ilgi pēc nāves dvēsele ir saistīta ar personību, vai tās atceras citas iepriekšējās dzīves un savus mīļos no tām dzīvēm.
Kellija L. no Kanādas


Es esmu Kuthumi no Lielās Baltās Brālības, no Gaismas Padomes. Nāku, lai uz šo jautājumu atbildētu caur savu vēstītāju.

Saku paldies par šo jautājumu, jo mana atbilde palīdzēs daudziem šajā atcerēšanās laikā. Vispirms jau man jāizskaidro, ka visi esat dvēseles, kas ceļo cauri dimensijām un pa lielo Gaismas tīklu. Jūs esat iekš- dimensiju gaismas būtnes. Jūsu lietojamais ķermenis ir tikai mētelis. Jā, mētelis, kas dod mājvietu jūsu ķermeņu kopumam ieskaitot spēka centrus un jūsu personību.

Kad izlaidiet savu pēdējo elpas vilcienu, tad jūsu aspekts paceļas uz nākamo vibrāciju plānu, nākamo dimensiju. Sudraba saite, kas saistījusi jūs ar fizisko ķermeni, tiek sarauta. Kad tā ir sarauta, vairs nav iespējams atgriezties atpakaļ.
 

Jūs tiekat sagaidīti ar lielu gaismas enerģiju, un šajā vietā apvienojas visi jūsu aspekti. Personības atmiņas tiek iekļautas dvēseles atmiņā, akaši ierakstos.

Fiziskais ķermenis tiek atstāts, jo tā darbs ir izdarīts un tā fiziskā daļa atgriežas Zemē. Pēc aiziešanas līdzi nav paņemams pilnīgi nekas materiāls. Viss tiek atstāts. Galu galā, jūs jau bijāt tikai visu šo lietu sargātājs. Jums tās bija vajadzīgas tikai kaut kādu noteiktu laiku. Tagad redzat, kur mīt jūsu patiesās vērtības un dārgumi. Cik daudz gaismas enerģijas paņemsiet savā dvēselē? Vai uzkrājat savas bagātības Debesīs vai uz Zemes?

Ļaujiet vaicāt: „ko saucat par Debesīm. Vai domājat, ka te- manējā realitāte, ir tālu no jūsējās. Nesasniedzama? Vai tā domājat?”



Mans draugs, izstāstīšu patiesību. Lūdzu, ieklausies manos vārdos. Debesis jums ir pieejamas tagad- tieši tagad uz jūsu planētas. Jums nav jāgaida savs pāriešanas brīdis, nē. Atklāšu noslēpumu. Tas esat jūs pats, kas rada savas paša Debesis, jā, patiesi. Tā tas ir. Daži man nenotic. Tiem es saku: ”atveriet savas acis, atveriet savas sirdis. Meklējiet patiesību.”

Debesis atrodas jums pavisam tuvu. Citās dimensijās var radīt ar gribu- bet tikai tad, ja sirds ir atvērta, mīloša un jūsu dvēseles gaisma ir stipra un mirdzoša. Jo tad esat atvērts un plūstat kopā ar Avotu. Tā jūs varat radīt visu ar tīru vēlmi, nodomu. Jo tur neatrodas negatīvas emocijas. Iepriekš esmu runājis par jūsu ēnas es- beidzamo izejamo pārbaudījumu. Tagad pateikšu par tām balvām, ko saņemat pēc pārbaudījuma iziešanas. Tas šobrīd ir paveicams jūsu Zemes plānā.

Meklējiet veidus kā pacelt savas vibrācijas. Lai citi atbild paši par sevi. Novērsieties no visām zemajām vibrācijām un emocijām. Tad arī sākat ‘krāt savas bagātības Debesīs’. Jūs saprotat, ka jebkurš fiziskais instruments jums pieder tikai uz kādu laiku, lai atvieglotu jūsu ceļojumu uz Zemes.

Neko jūs nevarat paņemt sev līdzi. Tāpēc- dzīvojiet vienkārši, mierā. Cieniet visu dzīvi. Audziet gaismā, patiesībā.

Tā jūs sākat iet cauri transformācijas procesam. Jūs sākat radīt sava pašas Debesis. Kā esmu teicis iepriekšējos vēstījumos, dvēseles gaisma ir vienīgā enerģija, ko paņemat sev līdzi pēc pārejas. Tā ir jūsu ‘bagātība’.

Dvēseles atmiņa glabā pilnīgi visas atmiņas par iepriekšējām inkarnācijām un gūto pieredzi. Tā ir tā plašā dvēseles bibliotēka, ar kuru var savienoties iepriekšējo dzīvju atskata regresijās. Jūs ceļojat arī laika līnijās. Dvēsele ir kustīgas gaismas enerģijas forma. Tāpēc viegli varat doties atpakaļ pagātnē, tagadnē un nākotnes iespējās. Šādas atcerēšanās laikā jūs varat atcerēties savus mīļos no iepriekšējām dzīvēm, bet ne vienmēr. Jūs esat sadarbojies ar daudzām dažādām dvēselēm, pārsvarā no jūsu dvēseles ģimenes, un ne visas varat atpazīt viena seansa laikā. Dažas varbūt jau ir izvēlējušās inkarnēties tālāku mācību apgūšanai un savas dvēseles izaugsmei.

Jūs jautājat, vai tie, kas veic pāreju (mirst) joprojām var redzēt un dzirdēt jūs. Atbilde ir- protams. Viens no mājās atgriešanās ieguvumiem ir tas, ka varat ceļot gandrīz pa visām dimensijām. Jūs, protams, varat apciemot savus mīļos no iepriekšējās inkarnācijas. Ievērojiet, es lietoju tagadnes formu. Mīlestība nepazūd pēc šķērsošanas. Tā turpinās. Arī jūs turpināties- citā formā. Dvēsele nekad neaizmirst. Tāpēc dvēsele var ļoti pārdzīvot redzot savus mīļos sērojot un raudot.


Šķērsojusī dvēsele joprojām mīl atstātos un nevēlas, lai tie skumtu. Tāpēc tās uzturas tuvumā, cerot, ka viņu klātbūtnes enerģija nomierinās palicējus.

Pāreju veikusī dvēsele joprojām izjūt mīlestību pret atstātajiem, un nevēlas, lai tie skumtu. Tādēļ tās uzturas tuvumā, cerot, ka sniedz mierinājumu palicējiem. Diemžēl daudzi nejūt un nezina par šo klātbūtni, jo nespēj redzēt vai sajust dvēseļu klātbūtni. Tikai tad, kad atveraties, mācaties un apgūstat augstākās sajūtas un tā ieejat apgaismībā, tad sākat redzēt garu, dzirdēt un sajust mīļos, kas aizgājuši.



Te nav no kā baidīties, nē. Tomēr daudzi piedzīvo šādas sajūtas, bet tikai tāpēc, ka nav ‘modušies’. Daudzi caur manu vēstītāju (Lineti) pieslēdzas manai enerģijai, manai klātbūtnei, lasot manus vārdus. Tie no manis nebaidās. Kaut arī mani neredzat- bet zinu, ka daži tomēr redz. Es lūdzu jūs nebaidīties no citām dimensijām vai no tiem, kas aizgājuši. Varu teikt, ka ir tādi TV raidījumi, kas ir pārāk dramatizējuši šo realitāti, ļoti bieži veicinot bailes par un no aizgājušajiem. Šādu raidījumu radītāji patiesībā uzkrāj savas bagātības uz Zemes naudas formā.

Ceru, ka mana atbilde sniedz lielāku sapratni par pāriešanas procesu un garu, un vienlaicīgi likvidējot jebkādas bailes.

Kuthumi