sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Sananda: Lūdzu, pievienojiet savu Gaismu

25.maijs/2010
 
Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Šajā reizē vēlos parunāt par daudzām lietām. Es vēroju, kā šīs mājas lapas īpašniece izveidoja sadaļu ar nosaukumu „Join This Group” („Pievienojies šai grupai”) un jutos iepriecināts un saviļņots redzot kā darbs pieņēma konkrētu formu. Tā ir atbilde mūsu- Gaismas Augstāko realitāšu- kādu laiku jau esošam sapnim, kura mērķis ir satuvināt Gaismasdarbiniekus lielā varenā kopējā koncentrēšanās spēkā, kas kalpo mērķim- visaugstākajai Gaismai un Radītajā Dievišķā Plāna izpildei uz Zemes un visam uz tās. Ļoti priecājos, ka jūsu uzmanība ir pievērsusies šai augstas enerģijas Grupai. Grupa tika izveidota pagājušajā mēnesī un tā atrodas tikai sākuma stadijā. Pats svarīgākais, īstajā laikā tā kļūs par varenu un spēcīgu instrumentu, kas palīdzēs Zemei un cilvēcei Augšāmcelšanās procesā.
 
Jo vairāk, mīļie, būs tādu, kas pievienosies Grupai, jo ātrāk Lielais Darbs varēs sākties, lai tuvinātu planētas Zeme Augšāmcelšanu, kas savukārt ietekmēs visas planētas mūsu Saules sistēmā un vēl aiz tās. Jo jūs, mīļie cilvēki, esat pamatrase un kā tādai jums ir jāatceras viss ar to saistītais, ar atcerēšanos pie jums atgriezīsies liels spēks, personīgais spēks, kas dos pozitīvas pārmaiņas visam un visiem, ieskaitot jūsu mīļot planētu Zemi. Jūsos ir paslēpti iepriekš paredzēti un iepriekš noteikti kodi, kas atvērsies, kad tiem būs radīti īstie apstākļi un pienācis īstais laiks. Kad tas notiks, tad iesāksies daudzas varenas un brīnumainas pārmaiņas, jo ikviens atrodaties te, visā kopējā radītajā ar mūsu Augstāko Radītāju un brīvprātīgi piekritāt būt te tagad, lai palīdzētu pārmaiņu laikos.
 
Daudzu dzīvju garumā esat mācījušies, lai zinātu kā rīkoties šajās dienās, mēnešos un gados un turpināt to darīt tad, kad jūsu fiziskais ķermenis nakts laikā atpūšas. Jūs esat līdzzinoši visiem plāniem, kas atrodas Dievišķajā Plānā. Faktiski jūs jau esat tie, kas īsteno un ievieš šos plānus uz Zemes. Mēs visi regulāri satiekamies, lai apspriestu stratēģiju un tad to ieviestu, kad pienācis īstais laiks. Ir gadījumi, kad neparedzētu apstākļu izraisīti mūsu plāni tiek koriģēti un veidota jauna stratēģija. Jau diezgan labu laiku tā strādājam un nu šis darbs sāk nest augļus. Šīs Grupas radīšana ir vispozitīvākais solis no mūsu Zemes Vienības puses, lai beidzot mēs sāktu kopā strādāt vienā un saistītā apvienībā, lai palīdzētu Zemei tuvojoties Augšāmcelšanai.
 
Ja jūsu Dvēsele rezonē ar šiem mana vēstījuma vārdiem, lūdzu, pievienojieties Braijenam un Paātrinātajai Augšāmcelšanās Grupai. Jo vairāk kopā sanāks mīļās Zemes Vienības dalībnieku, jo lielāks būs mūsu radītais spēks priekšā stāvošajā laikā; kopā mēs varam veikt brīnumus. Tas ir sākums, mīļie, Lielajam darbam kādēļ esam te nākuši. Katru mēnesi mēs koncentrēsim mūsu enerģijas, lai sniegtu Zemei un visiem uz tās augstāko labumu no Gaismas Augstāko realitāšu perspektīvas. Mēs vienmēr strādājam visu augstākajam un lielākajam labumam. Ikviens varat būt šī svarīgā procesa daļa, jo jūsu Gaisma tiek ļoti gaidīta un tā ir nepieciešama. Ar nepacietību gaidu mūsu kopējo darbu, mīļie.
 
ES ESMU Sananda
 
PIEVIENOJIES ŠAI GRUPAI!
 
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.