ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Metjū Vards, 14.februāris/2010

Te Metjū ar mīlestības pilniem sveicieniem no visas šīs stacijas dvēselēm. Tā kā Zemes aizvien pieaugošais augšāmcelšanās ātrums virza to progresīvi gaišāku enerģiju plānos, mēs redzam aizvien vairāk sirdis un prātus, kas atveras gaismai pat turpinoties nemieram un kņadai visapkārt. Negribot pieņemt faktu, ka pūliņi beigsies pilnīgi nesekmīgi, tie, ar negatīvo savā kodolā, joprojām neatlaidīgi cīnās, lai saglabātu savu izzūdošo spēku no pilnīgas izgaišanas.

Haiti šobrīd valda visaptverošas bēdas, apmulsums, masveida sabrukums, un mēs raudam. Ne par tiem desmitiem tūkstošu, kas gāja bojā, bet par tiem, kuriem nepieciešamas īpašas rūpes un personīgas uzmanības saņemšana no uzticīgām dvēselēm Nirvānā, bet citas dvēseles ir priecīgas par atgriešanos šajā brīnumainajā gara pasaulē. Nē, mūsu skumjas ir par tiem miljoniem, kuru dzīves tagad ir vēl lielāka izmisuma piepildītas, tiem tagad ir daudz sliktāk nekā viņu priekštečiem, kas daudzus gadu desmitus izbaudīja nabadzībā grimšanas sāpes. Zinot viņu dvēseles kontraktus, tas nedara mūs vienaldzīgus pret bēdām par viņu personīgajām traģēdijām, kas joprojām norisinās ar mūsu brāļiem un māsām Haiti, kur šobrīd visspilgtāk redzami labā un sliktā pierādījumi, cilvēces dualitātes galējības.

Zemestrīci neradīja Māte Daba. Tas bija to cilvēku tīšs darbs, kas atrodas jūsu vidū, kam pieder tādas tehnoloģijas, lai radītu planetāra līmeņa katastrofas. Šajā gadījumā zemestrīce tika radīta, lai piesegtu mēģinājumu pārvietot cauri Haiti milzīgas bagātības no vienas slepenas vietas uz citu slepenu galamēŗķi. Ja šajā rīcībā, šajā velnišķīgi nežēlīgajā rīcībā var būt sudraba maliņas strēmelīte, tad tas ir- vairs ilgāk nevar noslēpt patiesību par laika kontroles tehnoloģijām un to neganto pielietojumu- informācija ir jūsu internetā visiem pieejama. Šāda „masveida iznīcināšanas ieroča” pielietošanu nedrīkst apstādināt, un, ja reiz tas palaists darbībā, tad var tikai mīkstināt vai mēģināt izlīdzināt tā iedarbību. Bez mūsu visuma ģimenes iejaukšanās, kas samazināja iespaidu uz Port-au-Prince,
zemestrīces, tik postošas, kā tā bija, nāves nodeva un destrukcija būtu bijusi vēl lielāka.

Labākā cilvēces daļa visā jūsu pasaulē bez kavēšanās izteica līdzjūtību un izrādīja dažāda veida palīdzību. Tāda attieksme rada gaismu, kas palīdz atbrīvot Haiti augsni, ūdeni un gaisu no negatīvā, kas arī ir bijis par cēloni šai valstij kļūt par vienu no nabadzīgākajām pasaulē. Tās despotiskie, pārpilnībā dzīvojošie diktatori liedza savai tautai pat pamata dzīves standartus, tādējādi nolemjot tos graujošām slimībām un reāli nekādai veselības aprūpei, izglītības iespējām vai dzīves ienākumiem. Aizdevumi, kas it kā atvieglojuši šos apstākļus no vienas puses, bet ciešanas ko tie izsaukuši no otras puses, tajā vietā, lai nestu uzlabojumus, sakrituši diktatoru kabatās, un tauta jutās bezspēcīga savu vai bērnu dzīves uzlabošanā. Kad pirms dažiem gadiem beidzās tautas baiļu un apspiestības gadu desmiti, tad valsti sāka vajāt politiskie nemieri, un drīz haitiešu cerības par uzlabojumiem tika apdzēstas.

Dvēseles, kas izlēma inkarnēties Haiti skaudrajos apstākļos darīja to labprātīgi, lai līdzsvarotu savas citas dzīves un varētu garīgi attīstīties, kas ir katras dvēseles mērķis. Daudzas, kas pavisam nesen pārgāja uz gara dzīvi, ir izpildījušas savu dvēseles kontraktu un pabeigušas trešā blīvuma pieredzes apgūšanu, un ar laiku tās reinkarnēsies ceturtās dimensijas pasaulē pēc savas izvēles. Tie, kas mira pirms savas dvēseles kontrakta izpildīšanas, tiem ir tādas pašas iespējas paveikt to Nirvānā, kur tiem tiek sniegta palīdzība savu karmisko stundu nokārtošanā un dota iespēja sagatavoties iziešanai no trešā blīvuma.


Šīs dvēseles kalpo savām ģimenēm un draugiem divos veidos: tās atstājušas daudz mazāku negatīvā daudzumu, ko bija izsaukuši nožēlojamie dzīves apstākļi, aizkavējuši negatīvo, kas dzīvojot pat vēl sliktākos apstākļos tiktu radīts; un šīs dvēseles izstaro gaismu no savām gara mājvietām visiem tiem ar kuriem tiem ir mīlestības saites uz Zemes un Zemei pašai.

Zemestrīces un tai sekojošo grūdienu pozitīvais aspekts- pat ar „mīkstinātām” destruktīvajām spējām, tika atbrīvots gigantisks negatīvā daudzums no šīs mazās pus-salas nācijas. Negatīvā samazināšana ļaus iespēju tā vietā ienākt un iezemēt gaismu, kas spēcinās Haiti ļaudis savu dzīvju un valsts atjaunošanā.

Par spīti visam pārdzīvotajam- bēdām, traumām, traumētām psihēm un nožēlojamiem apstākļiem kādos tie vēl arvien atrodas- joprojām spoži mirdz tautas izturīgais gars. Medicīnas vienības un palīgi no daudzām tautām sniedz savu atbalstu, kau gan tie nespēj noņemt ciešanas vai apgādāt visus ar pamat nepieciešamo, Haiti ļaudis zina, ka pasaule nav tos aizmirsusi. Gaisma viņu jaunatrastajā cerībā par dzīvi un nākotni savienojas ar to gaismu, ko sūtījuši cilvēki savās lūgšanas vai ziedojumos no visas pasaules- un tā ir daudz lielāka nekā negatīvais, kas veidojas no bēdām un traumām.

Vistumšākās sirdis radīja šo zemestrīci, tajās nav gaismas izņemot tikai dzīvotspējas dzirkstis, dzīves spēks, kas ir katras dvēseles mūžīgā saikne ar Dievu un Radītāja Avotu. Viņu sirdsapziņa ir atrofējusies no tās nepielietošanas, un tagad, kad viņu neaptveramās bagātības tiek atsegtas, tie veic šaušalīgus darbus, lai saglabātu to, ko tie domā kas tiem pienākas, kā arī savu spēku un pozīciju. Tumšās sirdis rada masveida ļaunumu, ražo bailes un agoniju tāpēc, ka šo emociju enerģija tos atkal uzlādē. Mēs un citi gaismas vēstītāji esam mudinājuši jūs sūtīt gaismu tiem bezkaunīgajiem- vainīgajiem šajās izdarībās tāpēc, ka tikai gaisma var dziedināt viņu bojātās dvēseles un tā mainīt viņu darbus. Jūs varat tiem sūtīt gaismu iedomājoties sevi turam sveci vai lukturi, lai vadītu pazudušo dvēseli uz apgaismotu ceļu.
Gaismas vēstītāji ir stāstījuši par tumsas darbiniekiem tādēļ, lai palīdzētu salauzt jūsos jebkuru lietu, kas varētu būt no tumsas jūsu dzīvēs un uzskatos, un tāda pati informācija tiks arī publiski atklāta, un tā kalpos tieši tādā pat veidā. Tā kā šīs patiesības nenovēršami nāk gaismā, lūdzu, palīdziet citiem saprast, ka tiem nav jāpiedod jebkāda neģēlīga un zvērīga rīcība, tomēr tā gaisma, kas ir piedošanā jums kalpos vēl tālā nākotnē, daudz labāk nekā negatīvais, pieprasot sodīt pāri darītājus. Treša blīvuma neatņemama mentalitātes daļa ir atteikšanās un nespēja piedot indivīdiem, kas tiek uzskatīti par „ļaunajiem”, jo šajās frekvencēs nav nekas apzināti zināms par Dieva līdzīgajām daļām, par to, ka ikviena šī visuma dvēsele ir mūžīgi savienota ar visām citām, vai tas, ka tumsa ikvienā indivīdā slāpē kolektīvo gaismu, kas atrodas „visuma sirdī”, vai tas, ka personīgā gaisma tiek vājināta kritizējot un nosodot tos, kam ir laupīta vai atņemta gaisma.

Indivīdi, kas darbojas ar tumšiem nodomiem neatceras, ka tad, kad beidzas Zemes dzīve, katrai dvēselei būs jāatskatās katrā tās minūtē dzīvē uz Zemes- ne tikai vērojot visu notikušo dzīves laikā, bet izjūtot katru emociju tieši tā kā to sajuta tā persona, kuras dzīve tika skarta. Nākamā dzīve tiem, kas pazaudējušies tumsā būs viņu pašu radītā elle- sods, ja vēlaties, kas ir daudz nopietnāk nekā jūs varat iedomāties- līdz tie pieņems gaismu, kas nepārtraukti tiek virzīta tajās blīvajās vietās, kur dzīves laika saražotās enerģijas rezultāts būs tos nosūtījis, tur tie paliks.
Mēs lūdzam jūs paturēt prātā, kas sagaidāms tām dvēselēm, jo savās vēstulēs esat izrādījuši par to interesi. Jā, pēdējā laika sniega vētras ASV austrumos ir vēl kāds cilvēka radītu tehnoloģiju incidents, kas tiek lietots savu vajadzību apmierināšanai. Virtuālā ASV valdības slēgšana bija galvenais nodoms tāpēc, tā darot tiek iespaidotas daudzas citas valstis. Sniega vētras- tāpat kā neveiklie „Melnās Opozīcijas” mēģinājumi Ziemassvēku dienā uzspridzināt lidmašīnu ar ļoti dezorientēta indivīda palīdzību, kas darbojās prāta kontroles iespaidā, tad nesenie postījumi Haiti- tas viss ir iecerēts, lai novērstu uzmanību no graujošajām Iluminātu izdarībām, kas ar laiku noņemtu Iluminātu taustekļus no vārdos neizsakāmajām bgātībām, kā arī viņu globālās ekonomikas atbalsta punktiem.

Iepriekšējie vēstījumi minējuši daudzas būtiski atšķirīgas grupas zem Iluminātu „karoga”, piramīdu organizaoriskās struktūras, kas tur zemākos ierindas locekļus neziņā par ‘augšu’ patiesajiem nodomiem, un spēcīgo pasaules tīklu, kas gadu simtiem kontrolējis pilnīgi visu, kas ietekmējis dzīvi uz jūsu planētas. Mēs zinām viedokļus par ASV prezidentu Obamu, ka tas vedot savu valsti nepareizā virzienā, un mēs jums sakām, ja vien jūs spētu redzēt, cik saprātīgi un viedi viņš rīkojas aizkulisēs, lai gāztu visu Iluminātu ābolu vezumu, tā vietā, lai kritizētu un spriedelētu par viņa rīcību, tad priekā un pateicībā izteiktu tam saviļņojošas urravas.

Tas, ko pašreiz varam jums apliecināt ir- Obama nodomi ir vienoti ar gaismu un tas ir vissvarīgākais. Negatīvo domu enerģija par viņa vadīšanu, kā arī par visām citām situācijām dažādās vietās uz Zemes, kas tiek uzskatītas par nemierīgām, izplūst jūsu pasaulē un novilcina iedarbīgus risinājumus,jo vērš jūsu uzmanību uz trokšņainiem, uzbudinātiem notikumiem visapkārt. Tā ir mīlestības- gaismas enerģija, kas motivē sadarbības garu cilvēku starpā un izbeidz konfliktus, vardarbību, maldus, blēdības un netaisnību. Daži saka: „mēs esam tie, kuri tika gaidīti”. JĀ! Šī teiciena patiesība par personīgo atbildību nāk no dvēsles-līmeņa apziņas, kad jūs izvēlaties šo dzīves laiku, lai palīdzētu Zemei paātrināti virzīties tās augšāmcelšanās ceļā.

Un tā, tie indivīdi, kas sludina, ka kolektīvi jums pašiem ir jāpadara jūsu pasaule par labāku vietu un domā to sasniegt bez ārpus zemju civilizāciju palīdzības, parāda labu īpašību- jums pašiem ir jārīkojas, jums jāuzstāda kurss uz pasaules transformāciju, tāpēc, ka tā ir jūsu pasaule. Bet šie indivīdi ir tālu no patiesības ceļa un nesaprot, ka bez daudzu citu civilizāciju neizmēroajamās palīdzības, kas sākās aptuveni 70 gadus atpakaļ, neviens no jums nebūtu tur, kur esat, tāpēc, ka planēta būtu jau nomirusi. Un mēs apliecinām jums- jūsu visuma ģimeņu nepārtrauktā palīdzība tiks apsveikta, nepatīkama tā ir vienīgi tiem, kas ārkārtīgi spēcīgi cīnās, lai nepieļautu vispār nekādas pārmaiņas.

Varam pastāstīt, kas patiesībā notiek aizkulisēs saistībā ar pasaules ekonomiku, bet pateicoties tam, ka Zemes enerģētiskais potenču lauks ir tādā nevadāmā satraukumā, mēs nevaram prognozēt kāda informācija parādīsies pirmā un to secību kādā sekos pārējie fakti. Mēs varam teikt, tas nenotiks ātrāk nekā „pirmais patiesības izplūdums” un jānāk gaismā būs visai korupcijai, tikai tā to var samazināt un tad ieviest cienījamu sistēmu. Pastāv iespēja, ka pirmās publiskotās „ziņas” būs informācija par Federālo Rezervju „galu”, un ātri pa pēdām tad varētu sekot jauna un daudz taiasnīgāka nodokļu sistēma. Vēsts par to, ka Savienoto Valstu neiedomājami lielie parādi radīti pateicoties Federālo Rezervju bankas īpašniekiem, ietvers arī ziņas par to, ka sistēma tika pakāpeniski radīta jau gadsimtu atpakaļ kopā ar tās korporatīvo struktūru, kas jau pašos pamatos turējusi valsti zem Anglijas diktāta. Sakot paldies Savienoto Valstu haotiskajai ekonomikai, kas bija pirmais krītošais domino kauliņš, tai sekoja citi kauliņi visā pasaulē, vajadzētu arī jau pašā sākumā atklāt ilgo korupcijas vēsturi visās lielākajās pasaules bankās un aizdevumu iestādēs. Kaut kur tajā visā parādīsies arī Buša un Klintona ģimeņu ieguldījums un sadarbība ar Rokfellera Iluminātu kliķi, kas sekmējusi Savienoto Valstu dārgumu izšķiešanu. Vai domājat, tā bija sagadīšanās, ka abi iepriekšējie ASV prezidenti steidzās izrādīt tādu interesi par Haiti notikumiem?


Neatkarīgi no secības kādā iepriekšminētā informācija kļūst publiska, izskatās, ka informācijas novilcināšana televīzijā par ārpus zemes civilizāciju klātbūtni un esamību turpināsies līdz vairs nevarēs izvairīties tās slēpšanā. Šāda īpaši ekstrēma satura, jūtīgas dabas paziņojums pieprasa ļoti rūpīgu plānošanu, ko Hatons izskaidroja [2009.gada 19.novembrī], un pateicoties nopietnajiem iemesliem, kas pieprasījuši koncentrētu uzmanību un pārtraukuši plānošanas sesijas programmu, gala lēmumi tagad jāpieņem dalībvalstu pārstāvjiem. Par lielām raizēm tiem, kas izsauca šī plāna pārtraukšanu ar saviem sratēģiskajiem apvērsumiem, paziņošanas programma tiek tikai atcelta uz vēlāku laiku nevis atcelta pavisam, kā tie cerēja.

Ļoti svarīgi ir Gaismā rezidējošo valstu līderu uzskati: kādu šokējošās informācijas daudzumu spēj asimilēt cilvēka apziņa neradot postījumus kolektīvajā apziņā? Jūs apsveiksit katru šādu atklājošu frāzi ar prieku, zinot, ka tas ir solis tuvāk pasaules un Zemes transformācijai uz Zelta Laikmetu. Bet lielākās cilvēces daļas liktenis ir neziņa par šādām un daudzam citām patiesībām- piemēram, par dažādajiem prāta kontroles veidiem, kas „nospiež” jūsu smadzeņu funkcijas, par plašajām pazemes laboratorijām un dzīves apstākļiem „Mazajiem Pelēkajiem” kas ir radīti no Iluminātu nelegālo narkotiku industrijas. Daudzi cilvēki var patiešām dzīvot slavējamu un godājamu dzīves veidu, bet pilnīgi neko nezināt par šīm lietām, jo tie ir tik dziļi aizmiguši, tik tālu no paaugstinātas apziņas un garīgās atmodas, un to psihi nevar traumēt. Un tā, šīm patiesībām, kas ir diezgan biedējošas, jābūt pieejamām pamazām, nevis jāizšauj vienā uzbrukumā.


Mums ir jāsaka, ka ar dalītām jūtām dodam atbildes uz paaugstinātas intereses jautājumiem e-pastā, kas tiek sūtīti manai mātei. Mēs vēlamies kliedēt negatīvo, ko radījuši jūsu pieņēmumi par lasīto vai dzirdēto, bet mēs nevēlamies arī kaitēt vienam no mūsu galvenajiem vēstījumu mērķiem: jums ir jāiemācās komunicēt ar jūsu paša- dvēseli; uzdot jautājumus un tad, atrodoties mierā un klusumā, jāsaklausa atbildes, kas intuitīvi atnāk pie jums. Tāpēc, ka šī sadzirdēšana un jūsu dvēseles sūtīto atbilžu saņemšana apziņā ir svarīgs solis dvēseles evolūcijā un mūsu vēstījumu mērķis ir piedāvāt apgaismību un vadīt, lai palīdzētu jums attīstīties, vēl vienu reizi mēs mudināt jūs: Meklējiet atbildes sevī!

Un vēl, pat patiesa informācija nākoša no ārējiem avotiem var kļūdīties izlaižot kādus faktus, tādējādi, pilnīgi negribot, sniedzot nepilnīgus datus. Minēšu piemēru, kas Dzīves Gobelēnā ir mazsvarīgs, bet arī es esmu sniedzis mazliet kļūdainu informāciju. Pateicībā visiem, kas rakstīja par marihuānas (kaņepju) medicīnisko iedarbību, es redzu kļūdu savā atbildē [2010.gada 11.janvāris] tiem lasītājiem, kas jautāja vai kādas noteiktas izpriecas, arī „sociālās narkotikas”, var attālināt garīgo evolūciju vai aizkavēt fizisko augšāmcelšanos kopā ar Zemi. Manā „jā” atbildē, es domāju heroīnu, kokaīnu un sintētisko narkotiku sortimentu, kas izsauc nelabvēlīgu iedarbību uz ķermeni, prātu un garu. Marihuānai nepiemīt tādi medicīniski rādītāji, kā arī bojājoša iedarbība mēreni to pielietojot. Sekas- gan, tāpēc es noteiktu nemudinu tās lietošanu bez medicīniskas nepieciešamības! Es tikai vienkārši vēlos uzsvērt, ka pēc savas iedarbības, marihuāna neatrodas to narkotiku sarakstā, kas rada barjeru starp apziņu un dvēseli kavējot gaismas uzsūkšanos.

Tagad, kad arī dzīvnieki kļūst par veģetāriešiem, veģetārisms būs viņu izvēlētā diēta, un tas pats notiks ar Zemes cilvēkveidīgajiem apdzīvotājiem. Gaismai intensificējoties visos ķermeņos jau šūnu līmenī, cilvēki un dzīvnieki dabīgi izvēlēsies ēdienu, kam ir vieglākas īpašības, un nogalināta dzīvnieka gaļai tādas nav. Mainoties pārtikas ķēdei, dzīvnieki nevarēs pārapdzīvot planētu; tie instinktīvi lēnāk vairosies vai vispār nevairosies. Gaļas un zivju neēšana pilnīgi noteikti nav „Dieva sods”, bet pateicības izteikšana dzīvniekiem par ilgo kalpošanu mums, esot par mūsu pārtikas produktiem. Stipra un vesela imūnsistēma ir labākais līdzeklis pret kaitīgajām apstrādātas pārtikas un garšvielu sastāvdaļām, dzīvnieku gaļu, kas pilna ar steroīdiem, zivīm, kas piesātinātas ar dzīvsudrabu vai citām indēm, un ģenētiski radītu pārtiku; un gaismas enerģija ir imūnsistēmas vislielākais spēcinātājs.

Mēs nezinām vai eksistējošo parādu moratorijs būs nodrošinājuma sega plānotās globālās ekonomikas pārveidē, bet tas šķiet iespējami laikā, kad notiks pāreja no vecajām sistēmām uz jauno. Tas ko mēs zinām- parādi, ko radījušas tās valstis, kas aizdevušas uz pārāk augstiem procentiem, Starptautiskā Valūtas fonda nauda, kas aizgājusi uz valstīm, kuru alkatīgie līderi to apmainījuši pret Iluminātu dabas resursu kontroli- tiks piedoti, un izskatās, ka personīgo parādu sakārtošana būs saskaņā ar apstākļiem, kas izsauca šos parādus. Ekonomiskās pārstrukturēšanas mērķis ir taisnīgi sadalīt jūsu pasaules pārticību tā lai nevienam nebūtu jādzīvo nabadzībā, kas, savukārt dara iespēju citiem dzīvot greznībā. Un doma, ka tad, kad Iluminātu nelegālās bagātības tiks atklātas, miljons vai vairāk dolāru tiks iedoti katram šīs planētas iedzīvotājam, ir tīra fantāzija. Zemes Zelta laikmetā cilvēkos atkāpsies tieksme pēc naudas un tās vietā stāsies dalīšanās un barters- tā gaismas intensitāte, kas mājos dvēselēs, būs līdzeklis, kas ļaus apmierināt starp nācijām un indivīdiem saņemto vai sniegto pakalpojumu un komerciju kompensācijas/atlīdzību.

Nekādi varen ļaunprātīgi citplanētieši negrasās vērsties uz Zemi ar asteroīdiem vai komētām. Pat, ja tā būtu, jums apkārt ir tūkstošiem gaisa kuģu un miljoniem gaisa būtnes ar tādu tehnoloģiju, kas novirzītu jebkāda debesu ķermeņa sadursmi ar jūsu planētu. Runas par to, ka „Planēta X” atrodas sadursmes kursā ar Zemi, ir viens no baiļu radīšanas veidiem, tie ir maldi.

Ko dara jūsu saule? Tā ir atbildīga par ātrajām izmaiņām, kas notiek visā jūsu saules sistēmā. Ja jūsu astrofiziķi zinātu par Zemes pacelšanos cauri „visuma laika logam”, tie zinātu, ka kāpinātā saules aktivitāte ir dabīgs efekts un to, ka saule jūsu planētai nerada briesmas.

Neviena civilizācija neienāks pa zvaigžņu vārtiem, lai kontrolētu un atturētu jūs no jūsu planētas izpostīšanas. Parunāsim par zvaigžņu ejām, par to dažādajiem mērķiem: tie ir portāli, ko sensenos laikos atvēra uz Gaiju nākošās civilizācijas; tās ir atveres cauri kurām var iziet mātes kuģi; vietas, kur gaisa kuģu apkalpes novēro notikumus uz planētas; kanāli cauri kuriem sekmīgi darbojas mūsu gaisa ģimeņu tehnoloģijas; drošības zonas „ienācējiem” no citām civilizācijām; enerģiju virpuļi cauri kuriem gaisma no tāltāliem avotiem tiek raidīta, lai paceltu zemju vai jūru pieblīvējumu ar negatīvajām vibrācijām; intesīvas gaismas vietas, kas iezemē gaismu uz planētas. Visiem šiem izteikumiem ir sava taisnība, un mēs zvaigžņu ejas redzam kā planētu apņemoša aizsargājoša gaismas režģa daļas, kas kalpo kā bākas dvēselēm, kas atrodas brīvajā garā un astrālajiem ceļotājiem starp Zemi un Nirvānu. 

Nav iespējama „pārlēkšana pāri ceturtajam blīvumam un ieiešana piektajā”- visuma likumi vienkārši tā nestrādā, tas pats attiecas uz jebkuras dvēseles evolūciju. Tomēr, laiks starp Zemes augšāmcelšanās uzsākumu izejot no dziļā trešā blīvuma un tās mērķa sasniegšanu piektajā blīvumā notiks visumā vēl nebijušā ātrumā. Milzīgās, neizmērojamās enerģiju atšķirības starp trešo un ceturto blīvumu, padara šo ceļojumu neiedomājami sarežģītu, un tumsas pārvarēšana, kas dominē trešā blīvuma pasaulē var aizņemt eonus.

Tas nenotiks 2012.gada 21.decembrī vai kādā citā datumā, kad stāvēsiet kādam blakus un jūsu acu priekšā, cilvēks izzudīs savā paša „laiklīnijās”. Pat ierastais datums- 2012. gada 31.decembris būs ļoti līdzīgs iepriekšējiem un pēc tam sekojošajām dienām- tas ir, izņemot Jaunā Gada svinības. Atšķirības starp dzīvi šajā momentā un Zelta Laikmetā būs milzīgas un brīnišķīgas, bet dzīve dramatiski neatšķirsies no dienas dienā, jo Zeme turpina savu ceļojumu cauri ceturtajam blīvumam uz piekto.

Saprotams, ka pastāv daudz un dažādi minējumi par 2012.gada noslēgumu. Nav un nevar būt precīzas atbildes, jo tas, kas notiks ar katru dvēseli, tas būs saskaņā ar katras dvēseles unikālo būtību. Tomēr, mēs noteikti varam teikt, ka teorija par debess ķermeni, kas parādās kā ”otrā Zeme”un kļūst par trešā blīvuma mājvietu dvēselēm, kas fiziski nepievienojas „pirmajai Zemei” ceturtajā dimensijā, ir kļūdaina. Jūs esat dvēsele cilvēka ķermenī. Zeme ir dvēsele planetārajā ķermenī. Zemes dvēsele palika tās piektā blīvuma sākotnē, kamēr tās ķermenis spirālveidīgi iedziļinājās dziļi trešajā blīvumā, un tajā tūkstošiem gadu ilgajā laikā Zemes apdzīvotāji lēja viens otra asinis, masveidā slepkavoja dzīvniekus un nopietni bojāja tās ķermeni. Viņa varēja izvēlēties ļaut savam izvarotajam ķermenim nomirt, bet Zeme izvēlējās atjaunot savu veselību tā, lai visi tās iedzīvotāji savās bezgalīgi daudzajās dzīves formās varētu turpināt dzīvi. Tādēļ „divu Zemju” teorija attiecas tikai uz tiem cilvēkiem, kuru dzīves laika izvēles novietos tos citādākā trešā blīvuma pasaulē. Būs tādas dvēseles, kuru dzīves laikā veiktās izvēles automātiski aiznesīs tās uz pirmā vai otrā blīvuma vietām; un otrā spektra galā atrodas dvēseles, kas nāca no ceturtā, piektā un augstāku blīvumu pasaulēm īpaši palīdzēt Zemei tās augšāmcelšanā- kad šo dvēseļu misija būs beigusies, tās atgriezīsies uz savām dzimtenēm.

Ir saprotams arī tas, ka reinkarnācija var būt mīkla. Mēs zinām par jūsu domām- „citā dzīvē viņa bija Žanna D’Arka” vai „iepriekšējā dzīvē viņš bija Ābrahams Linkolns”. Cilvēki ar līdzvērtīga vieduma līmeni, ideāliem, drosmi, prasmi, talantiem un personīgām rakstura īpašībām- kādi piemituši dziļi cienītiem un respektētiem cilvēkiem, kas apbrīnoti un mīlēti dzīvojuši daudzus gadus atpakaļ pēc lineārā laika, var būt personības, vai dvēseles daļas no kopīgās dvēseles. Cilvēks, ar kuru esat kopā bijuši kādā citā dzīvē, var jūs tik dziļi iedvesmot, ka jūs cenšaties atdarināt viņa īpašības, kas to darījušas tik varenu; vai arī cilvēka augstie centieni var piesaistīt spēcīgas dvēseļu enerģijas, ko jūs saucat par „skolotājiem”. Kāds ģimenes loceklis var izvēlēties sev ļoti līdzīgus atribūtus jau „aizgājušam” tās loceklim. Iespējams tas notiek tāpēc, ka pavadītas tik daudzas dzīves laika plūsmas laika neesamībā, ka jebkura persona var šķist kādam līdzīga, kas dzīvojusi sen atpakaļ pēc jūsu lineārā laika. Ir ļoti daudz neredzamu avotu un parasti nenoteiktu ietekmju katrā dzīvē, bet jūs katrs un mūžīgi būsiet neatkarīgi, neaizskarti, nenovērtējami vērtīgi un katrs- unikāla dvēsele, tāpat kā jūs visi tiekat pilnīgi vienādi mīlēti, jo esat Visa Vienotības būtiska daļa.

Gaismas būtnes visā visumā uzmundrina jūs šajā laikā, kad pārceļaties uz Zelta Laikmetu. Par visu augstāk turiet tās pasaules uzvarošās vīzijas sevī, kas jau IR un gaida jūsu ierašanos!

_________________________

MĪLESTĪBA un MIERS

Suzanne Ward             Sjūzena Varda