sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Ilarions 16.-23. maijs/2010

Mīļie pasaules Gaismasdarbinieki!
 
Tas bija sen atpakaļ, kad labi jutāties pilnīgi katru dienu, jo visi tagad izejat pārmaiņas un transformācijas. Jūsu ķermeņi tiek pakļauti lielam spiedienam un tas atsaucas uz jūsu emocijām un jūtu izvirdumiem, un liek jums domāt, ka jau ilgu laiku neesat sasnieguši vajadzīgo Gaismas daudzuma koeficientu. Mīļie, tas ir augšāmcelšanās process, tā attīrās jūsu fiziskais, mentālais, emocionālais un garīgais ķermenis, lai varētu pacelties augstākās dimensijās. Pagātnē to varēja sasniegt dzīvojot vientuļnieka dzīvi visā pilnībā koncentrējoties šim procesam, tagadējos laikos, šis process notiek katrā planētas cilvēkā un tas notiek bez pārtraukuma, bez samazināšanās. Vienīgais ceļš ir jūsu iekšienē, jo lielākas ērtības un vieglums meklējamas tikai jūsu pašu Būtības iekšienē.
 
Cenšoties atkal savienoties ar to līdzsvaroto Būtību, kas bijāt kādreiz- pirms ieradās lielākas enerģijas, kas šobrīd tiek lietas pār Zemi, atcerieties, ka esat šī procesa priekšgalā, jūs esat brīvprātīgie, kuri izvēlējās iziet cauri šim procesam kā jebkura cita Būtība uz Zemes un arī pacelt un palielināt Gaismas koeficientu masu apziņas režģī. To jūs tagad darāt, mīļie, pat, ja šķietami neveicat kādu redzamu ieguldījumu Gaismas vairošanā, jo jūs paši ESAT Gaisma, un piedaloties šajā procesā jūs pārvarat visas cilvēces ilūzijas un pavisam drīz atradīsities savu Vareno Es pilnā Gaismā. Darbojieties ar sirdi, mīļie, esiet iecietīgi un līdzjūtīgi pret sevi uz citiem. Šis ir pārbaužu laiks visiem uz planētas, kad tiek atbrīvots liels daudzums gadu garumā uzkrāto sārņu, tie tiek transmutēti un transformēti.
 
Instinktīvi jūtat, ka tieši tādēļ arī šeit atrodaties, tas ir jūsu kalpojums un instinktīvi to arī veicat. Nesiet sevī vīzijas par augstāko labumu un labāko iznākumu Zemei un visiem uz tās un tā tas būs. Ja pat tikai 5 minūtes katru dienu piesauciet bezgalīgo Dieva Gaismu un svētiet pilnīgi visus, kas atrodas jūsu ietekmes rādiusā. Tas palīdz vairāk nekā spējat iedomāties, mīļie, jo tā ir jūsu Gaisma, kurai piemīt iezemēšanās spēks uz Zemes un šī Gaisma ir ļoti, ļoti vajadzīga. Palieciet pie šī kursa, mīļās sirdis, turpiniet savu uzdevumu un katru dienu dariet to labāko. Tas ir viss, kas no jums šajos laikos tiek prasīts. Jūsu nodomi ir daudz spēcīgāki nekā domājat, tāpēc pierakstiet savas ieceres uz papīra lapas un atkārtojiet tās katru rītu, vēlams vienā un tajā pašā laikā. Tā palīdzēsiet paši sev saņemt to ko vēlaties un atstāt aiz sevis visu to, kas nerezonē ar to vareno Gaismu, kas plūst cauri jums. 
 
Visās lietās praktizējiet savaldību un mērenību, visu laiku centieties būt līdzsvaroti. Viss, kas esat un kādreiz esat bijis, ir kalpot augstākam mērķim, ko varat veikt šajā Zemes vēstures laikā. Kad pienāks īstais brīdis, jūs ATCERĒSITIES šo mērķi un piepildīsieties ar neierobežotu prieku, jo tagad veras Debesu vārti un Gaismas Nesēji vada šo ceļu, iestaigājot ceļu sekotājiem. Jūs zinājāt, ka tas nebūs viegli, bet te nu esat, gandrīz jau tam cauri. Turpiniet savu izcilo darbu, mīļie, un izstarojiet vareno un aizvien pieaugošo Gaismu, kas esat!  
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.