piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Helioss un Vesta: Katru dienu esiet Mīlestība un Gaisma

19. aprīlis/2010
  
Mīļie, no Gaismas!
 
Esam tik pagodināti šodien runājot ar jums! Ziniet, mēs no Centrālās Saules, ikvienu jūs augstu cienām un mēs pievienojam mūsu vareno Gaismu un enerģijas katrai jūsu rīcībai, lai iezemētu Lielo Gaismu uz Zemes un tās iekšienē. Jūsu centieni rada brīnumus un, ja vien turpināsiet, tad Kosmosā sāks manifestēties visbrīnumainākās iespējas un varbūtības. Jūsu Gaisma, atdeve un vēlme palīdzēt visiem Pacelties, ir pamanīta un tiek godināta. Ziniet, ka tiek īstenots milzīgs labums.
 
Mēs no Augstākajām realitātēm vienmēr esam cienījuši Zemes cilvēku brīvo gribu un tad, kad lasāt Lielās Kosmiskās Gaismas Invokāciju, mēs priekpilni pastiprinām mūsu pūles un centienus Zemes un visa uz Zemes vārdā. Turpiniet lasīt šo Piesaukumu, mīļie Gaismasdarbinieki, tas tiek godināts daudzās galaktikās. Jūs radāt Debesis uz Zemes. Neviens, ja vien izvēlēsies mūžīgo Dieva Gaismu, kas mīt ikvienā sirdī un dvēselē, netiks atstāts. Jums ir jāzina, ka tā tas ir!

Aizvien lielāka Gaisma un frekvences paceļ visu rūpīgi slēpto un atklāj Gaismai, pārskatam un pārveidei. Daudzi apgūst mācību stundas, sākas lielāka apvienošanās. Jūs sākat saprast, ka arī viens cilvēks individuāli spēj mainīt pasauli. Jūsu individuālā Gaisma pievienojas varenajai Gaismai. Gaismas Pulki, kas sapulcējušies palīdzēt šajos laikos, ar priekpilnu entuziasmu reaģē un jūsu Lūgumiem, un tad, kad Piesaucat, jūs dodat atļauju visas Cilvēces vārdā, lai notiktu šī iedarbība.
 
Lēdija Vesta un es esam vislaimīgākie par šāda veida Lūgumiem un atbildē sūtām mūsu enerģijas un Mīlestību. Mūsu sirdis ir prieka un līksmes piepildītas, kad skatāmies uz Dieva bērniem un redzam plūstam no to sirdīm Mīlestību un Gaismu, kas izstarojas uz ārpusi lielos koncentriskos apļos iekļaujot pilnīgi visu. Mēs jums pievienojamies. Mēs apņemam katru Gaismasdarbinieku, kurš lasa Piesaukumus, mūsu Mīlestībā un aizsardzībā. Jūs mums esat dārgi un mēs turam jūs savās sirdīs. Mīļie Bērni, turpiniet radīt Debesis uz Zemes un tās īstenosies ātrāk nekā domājiet!
 
Mīlestība ir visstiprākais spēks visā Visumā, nekas nespēj tai stāties pretim. Esiet pasaulē katru dienu Mīlestība un Gaisma, nav svarīgi, kas notiek visapkārt, jūs paliekat kopā ar visu to, kas ir labs un pareizs. Mēs sūtām jums savu vareno Mīlestību un pateicību no visas sirds!

 
Helios and Vesta         Helioss un Vesta
 
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.