sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Ješua, maijs/2010, “Jūsu kosmiskais ceļojums”

Vēstījums no Saņemts caur Rev. Mišeli Kotantu
Mīļie!
Šoreiz būtu ļoti piemēroti piebilst, ka augstākajās realitātēs esmu izvēlējies lietot vārdu Sananda. Vārds Sananda atspoguļo garīgo progresu, izaugsmi, viedumu un manas iniciācijas (iesvētības) kuras esmu saņēmis kopš manas atgriešanās augstākajās pasaulēs. Tas ir kā apkopojums tam, kas esmu tagad. Jēzus, Ješua, ko zināt no pagātnes, ir mana būtība- ar to esat pazīstami, tā ir tā būtība, kas iemiesojās 2000 gadus atpakaļ uz jūsu planētas. Jums jāsaprot, ka garīgā izaugsme ir nepārtraukta, nekad nebeidzams process. Tas ir prieka pilns, Mīlestības, kalpošanas process, kas piepildīs jūsu katra vēlmi pēc Vienotības. Planetārajā līmenī ikviens šobrīd meklē tieši tādu garīgo izaugsmi.
Daži no jums jau ir šķērsojuši planetārā līmeņa izaugsmi un tagad mēģina sasniegt solārā līmeņa iesvētības. Tas ir katra spēkos. Vispirms ir jāsaprot, ka pēc planetārā līmeņa sasniegšanas eksistē vēl augstāka un lielāka garīgā izaugsme. Kad sasniedzat planētas līmeņa pacelšanos, tad seko solārā augšāmcelšanās, galaktiskā augšāmcelšanās, visuma, un multi visumu augšāmcelšanās. Kad esat sasniedzis šādus iesvētību līmeņus, tad pārvietojieties tālāk uz kosmiskās apziņas līmeņiem un iniciācijām. Lai virzītos uz priekšu, jums jākļūst līdzsvarotiem, un jāiestrādā (jāintegrē) sevī ikviens iesvētības līmenis. Nevienai dvēselei nav ļauts iziet kādu līmeni to sevī neizstrādājot, nelīdzsvarojot un nesakārtojot savus četrus ķermeņus un visas ar katru iniciāciju saistītās prasības. Tādēļ jūs bez pārtraukuma tiekat lūgti koncentrēties uz jūsu četru ķermeņu līdzsvarošanu, savedot kārtībā jūsu fizisko, emocionālo, mentālo un garīgo ķermeni kopumā un integrējoties ar atbilstošā līmeņa apziņu. Svētajā dzīves ceļojumā un cenšoties pilnveidot savu meistarību četru ķermeņu līdzsvars ir jāsasniedz vispirmām kārtām.
Daudzi cilvēki, cīnoties ar savu ego vēlmju ķermeni, atrodas viszemākajos mentālajos un emocionālajos plānos. Esiet mīloši un maigi pret sevi, mīļie. Kad pamanāt savas domas un emocijas zemajos līmeņos, lietojiet afirmācijas, atbrīvojiet visu lieko, nekalpojošo, aizstājiet zemākā ķermeņa vēlmes ar domām, kas kalpo jūsu un visu augstākajam labumam, tā iespaidīgi pavirzīsieties uz priekšu savā apziņā. Daudzi sasnieguši augstu garīgās attīstības līmeni, bet joprojām cīnās ar zemākajām emocijām, bailēm, fiziskā ķermeņa zemajām vēlmēm. Jums jāatrod līdzsvars, jāintegrē visu septiņu čakru un visu septiņu staru augstākie aspekti, un jāatbrīvo septiņu čakru un septiņu staru zemākie aspekti. Koncentrējiet uzmanību šajā virzienā, mīļie. Centieties visus Sevis aspektus harmonizēt un līdzsvarot.
Trešajā un ceturtajā dimensijā svārsts šūpojas  ļoti plaši. Jums ir jābūt pašu radītai vēlmei šo svārstu apstādināt un novietot centrā- balansā un harmonijā. Jūs pamanīsiet, ka tas pārstāj šūpoties tad, kad atrodas centrā. Šī vieta, mani mīļie, ir jūsu Svētā Sirds, kas sniedz jums pilnīgu Vienotību ar Visu Kas Ir, jūsu Dievu Es. Tas ir jūsu meklētais prieks, Mīlestība, viedums, miers un Dzīves upes plūsma. Tas ir Dievs jūsos un jūs esat Viens, jūs esat Dievs. Jūs esat atkal ‘atgriezušies mājās’ šai sapratnei, šīm zināšanām, kas kļūst viedas, kad atbrīvojat savus zemākos Es aspektus un kļūstat un Esat Sevis augstākie aspekti.
Daži domā, ka ieejot augstāku iniciāciju līmeņos, sasniedzot solārā un tālāko līmeņu iesvētības paliek viegli. Kādi noteikti aspekti arī kļūst vieglāki, jo atbrīvojaties no zemākajām vēlmēm, bailēm un ego emocijām. Pārejot augstākās emocijās, jūs peldēsiet Dzīves Upē, Svētās Sirds mīlestībā un jums atkal būs pieejamas Dimanta Daļiņas, lai radītu jūsu sirds vēlmes. Dimanta daļiņas ir visa radītā pamats un Dzīves Eliksīrs, brīvi pieejamas jums tad, kad esat Mīlestības būtība-esence un radāt visa radītā augstākajam labumam. Virzoties un progresējot tālāk augstākajās iesvētībās, sapratīsiet, ka no jums tāpat tiek daudz kas sagaidīts, tieši tik pat cik dots. No jums tiks sagaidīta dzīve nevainojamībā, patiesībā, saplūsmē un jūsu Svētās Sirds Mīlestībā. Ejot tālāk pa kosmiskās iniciācijas un augšāmcelšanās ceļu būs jauni garīgie testi. Jo tas, mīļie, ir ceļš, kas ir taisns un šaurs, kas ved jūs atpakaļ uz Avotu, pie Radītāja, Dieva, no kā esat nākuši. Tas ir ceļojums, ar kuru esat saistīti, un tas jūs aiznesīs daudz tālāk par planētas līmeņa augšāmcelšanos kopā ar jūsu mīļoto Māti Zemi.
Tik daudz ir darāmā, lai pārveidotu jūsu mīļoto Zemes Māti atpakaļ par neskarto un tīro planētu kāda tā reiz bija. Lielākā cilvēku daļa paliks, lai būtu klāt šajā transformācijā, un ir tādi, kas būs pabeiguši savu dzīves laiku un palīdzēs no augstākajām pasaulēm ienest zemi tās burvīgajā krāšņumā ko tā reiz atkal sasniegs. Katrā cilvēkā esošā dievišķās gaismas kopija vadīs jūsu izvēli, lai palīdzētu šajā svētajā ceļojumā, kuras noslēgumam trešajā dimensijā esat pietuvojušies.
Palieciet fokusēti savas Svētās Sirds Mīlestībā, mīļie, un nekad no tās neatsakieties, jo tikai tā varat turpināt pacelt Sevi un atbrīvot ego vēlmju ķermeņa zemās vibrācijas.
Es esmu tepat ar jums, jūsu Svētās Sirds Mīlestībā.
Es esmu Sananda.
You may copy and share, with love and blessings.  Please copy the message in its entirety, giving credit to Jeshua through Rev. Michelle Coutant, and provide a link to: www.transformingradiance.com.