sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Ilarions 13.-20. jūnijs/2010

Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Šī nedēļa nesīs konfliktējošas enerģijas tādēļ īpaši uzmanīgi un rūpīgi saglabājiet līdzsvaru un balansu. Pirmais rīta darbs- iezemēties, un iespējams, dariet to vairākas reizes dienā. Pēc iespējas vairāk uzturieties dabā, tas sniedz atpūtu un palīdz vienkārši atrasties ‘Būt’ stāvoklī bez domāšanas un analizēšanas. Pārāk daudziem noteicošais ir prāts un tādēļ pat nespējat vakaros aizmigt. Šie ir izaicinājuma un pārbaudījumu pilni laiki, sarežģīti laiki un vajadzīga liela pacietība un centīgs darbs, lai saglabātu savu viengabalainību. Tā kā pieaug enerģijas, tad pieaug arī spiediens uz jūsu emocionālo un mentālo ķermeni. Piedodiet sev un citiem, praktizējiet ieņemt novērotāja lomu, novērojot pašam savu rīcību un reakciju, mācieties no redzētā, jo tā vislabāk var sevi saprast un izprast.
Jūs jau zināt, ka pasaule ātri vien mainās un šīs pārbaudes beigsies pēc dažiem mēnešiem. Kad sastopaties ar smagām situācijām, tad vērsieties sevī un pacelieties pāri visam uz Augstākām oktāvām, lai saņemtu pavisam citādāka veida nomierinošu skatu uz situāciju. Uz katru situāciju vienmēr ir skats arī no augstākas perspektīvas un grūtās situācijās ļoti palīdz enerģiju koncentrēšana uz sevi šādā veidā, jo augstāka eksistence spēj ietekmēt. Pat, ja jūtaties vientuļš, atcerieties, ka nekad neesat vieni, blakus visu laiku atrodas ar jums strādājoši Gidi un Eņģeļi. Mēs čukstam mīlestības, mierinājuma un stimulējošus vārdus. Mēs kutinām jūs, lai jūs sāktu skaļi smieties, lai veco programmu un pārveidojamo lietu smagums nepārņemtu un neuzgultos ar savu svaru jūsu apziņai.
 
Pārveidojot zemākās enerģijas, Zeme paceļas uz daudz mierīgāku vietu pat, ja jums šķiet, ka tas notiek diezgan vētraini, esat droši, miers tomēr ienāk jūsu ikdienā. Visu sirdīs uzplaukst Mīlestība un cerība, šīs enerģijas pārņem visus cilvēkus. Selēns (selenium) ļoti labi palīdz enerģiju attīrīšanā, jo šie kristāli vienmēr ir tīri un pozitīvi, automātiski atstaro jebkuras smagākās vibrācijas un nekad nav jāattīra. Novietojot tā tuvumā rotas vai sakrālos objektus, pareģošanas kārtis vai citus priekšmetus, ko vēlaties attīrīt no negatīvajām enerģijām pēc dziedināšanas seansa, kristāls ātri vien attīrīs jūsu un priekšmetu enerģētisko lauku.
 
Saskatiet ikdienā brīnumainās sakritības un sinhronitātes, praktizējiet izjust pateicību par visiem brīnumiem visapkārt, par skaistajām Būtnēm, kas iet cilvēka attīstības ceļu daloties un kopā mācoties ceļojumā uz vienotību. Jūsu enerģētiskais lauks kļūst aizvien viengabalaināks, tajā ieplūst jauni jūsu būtības aspekti; tas ir nepieciešams solis, lai notiktu Augšāmcelšanās. Jūs esat Gaismas Pīlāri- Balsti un atrodaties te, lai izstarotu Gaismu, arī jūs esat piedzīvojuši visu cilvēka pieredzes diapazonu un tagad paceļaties. Jūs tam esat apmācīti, mīļās sirdis, tagad tas sāk īstenoties jūsu apkārtnē un jūsu iekšienē. Esat prieks, esat Mīlestība, laime un esat pateicīgi par jums piedāvāto iespēju.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
I AM Hilarion      ES ESMU Ilarions
 
©2010 Marlene Swetlishoff   Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.