sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Pallasa Atēna: Viss atgriežas uz Vienotību

16.maijs/2010
 
Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Priekšā stāvošais laiks ir tieši tas laiks, kāpēc ļoti sen, sen atpakaļ atnācāt uz Zemi. Jūs zināt kā pabeigt Lielo darbu un, vai nu apzināti vai nē, jūs aktīvi piedalāties šajā procesā. Ar visu sirdi, mīļie, centieties izstarot Gaismu un Mīlestību visām Būtnēm ap jums, un lūdzu jūs savās domās ik dienas iekļaujiet arī Māti Zemi, jo viņa pieredz pilnīgi visu to pašu ko jūs un jūtas tieši tikpat ne pārāk labi kā jūs. Viss atgriežas uz Vienotību un tas nozīmē, ka jūsu dvēseles aspekti, fragmenti un dvēseles paplašinājumi visās laika līnijās un dimensijās tagad atgriežas jūsu enerģētiskajā laukā, lai saplūstu tajā. Tādēļ dažkārt varat rīkoties tā, ka varētu tikt apšaubīts jūsu veselais saprāts, jo daža laba jūsu rīcība ļoti neatbilst jūsu raksturam un iepriekšējam es. 
 
Tas nozīmē to, ka jūs izpaužat citu savu aspektu/fragmentu vai dvēseles paplašinājumu, kam nepieciešama sakārtošana, lai atdalītais fragments, kas dzīvojis separācijā no jūsu Varenās ES ESMU Klātbūtnes pagājušajos laikos atkal varētu apvienoties ar jums. Pienācis kopā sanākšanas laiks, lai apvienotu visu vienā spējīgā un saistītā mirdzuma, spēka un Gaismas vienībā, jo to pieprasa Augšāmcelšanās process. Ziniet, ka visu darāt labi, mīļie, un turpiniet pildīt savus uzdevumus. Esmu ļoti priecīga, ka veltāt laiku tam, lai sūtītu Zemes Mātei Gaismu un Mīlestību un sākat kopā strādāt lielākos apjomos nekā agrāk, tas vairo Gaismu visai planētai. Mēs iedrošinām jūs saistīties lielākā skaitā un kopīgi strādāt jūsu radošajās vizualizācijās, lai radītu jaunu Zemeszvaigzni, kas pavisam drīz iemirdzēsies, lai svētītu visu Visumu ar savu mirdzumu un Gaismu.
 
Zemes plānā laiks paātrinās, daudzi jūtas apjukuši, nespēj izsekot reālajam laikam un cilvēkos rodas sajūtas, ka nespēj dienas laikā daudz ko izdarīt. Arī šādas sajūtas turpināsies un vislabāk ar tām jau tagad adaptēties un pieņemt šo fenomenu kā ‘normu’ savā ikdienā. Padariet katru brīdi par piedzīvojumu, jo tas patiešām tā arī ir un tas, ko jūs DARĀT, tā loma ko esat izvēlējušies spēlēt, ir jums ieteikta vai nozīmēta, lai palīdzētu un ievietotu jūs un apkārtējos augstākā rezonanses oktāvā. Svētiet visus savā apkārtnē un lūdziet katru dienu, lai paši būtu svētība visam un visiem tik tālu cik plešas jūsu Gaisma.
 
Šī varenā Gaisma, kas jūs esat, sāk izplesties plašāk un tālāk no jums un tā ir ļoti vajadzīga šajos pārmaiņu laikos. Ikviens tiekat bezgalīgi svētīti un jums nepārtraukti tiek palīdzēts. Bieži piesauciet Gaismas Skolotāju oktāvu un ticiet Dievišķajam Plānam. Tagad atstāju jūs ieskautus manā Mīlestībā un Zeltītajā Gaismā.
 
ES ESMU Pallasa Atēna
 
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.