ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Ilarions 28.marts- 3.aprīlis/2010

Sveicināti atkal, mīļie Gaismasdarbinieki!

Šai nedēļā redzēsim atkal kārtējo riņķa danci, kad gan personīgie, gan pasaules mēroga notikumi, sekos cits citam. Enerģija nāk viļņos un tā nosaka katra cilvēka individuālās un kolektīvās atbildes un reakcijas. Šīs pārmaiņas ir neizbēgamas un nerimstošas savā tālu sniedzošajā iedarbībā uz visu cilvēci, rokot aizvien dziļāk un dziļāk katra cilvēka vēl neapstrādātajā kodolā. Visu laiku jāatceras, ka lielākajai cilvēces daļai nav sapratnes par notiekošajām enerģētiskajām pārmaiņām uz planētas un nākotni tie redz kā stresa un grūtību pilnu periodu.

Pārmaiņas un atklāsmes noris katrā cilvēkā un katrās attiecības. Ļoti daudzas mācību stundas sniedz jūsu vistuvākie cilvēki un tieši jūsu mīļie bieži ir tie, kas ‘modina’ ar kādu šokējošu notikumu. Atcerieties, mīļie, tāds ir Dievišķais Plāns planētai Zeme un jūs izdarāt pakalpojumu viens otram savstarpēji modinot cits citu, lai sakārtotu veco un nolietoto, to, kas ir jālikvidē. Atcerieties, viss, kas nāk priekšā ir kaut kā dziļāka simptoms, kādas apakšā esošas noslēpušās problēmas esamība, un to virspusē ir pacēluši Gaismas spēcīgie viļņi. Labprātīgi, ar godīgumu un līdzjūtību izturieties pret visu notiekošo. Daudzas mācības sniedz individuālās atklāsmes un beigu iznākums, protams, būs vislabākais.

Šajā attīrīšanās un atklāsmju laika pašā vidū jums nepieciešama atbilstoša atpūta un ūdens daudzums. Pārāk daudzi aizmirstat izdzert pietiekamu ūdens daudzumu, lai nodrošinātu jauno enerģiju plūsmu caur jūsu ķermeņiem. Tieši ūdens padara vieglāku enerģiju kustību meridiānos un nodrošina netraucētu enerģiju plūsmu. Pirms izdzeriet ūdeni- svētījiet to. Mācieties kļūt par brīnumdariem katrā savā ikdienas rīcībā. Godājiet un slavējiet visu, kas iet jums cauri un noticiet tam ko dariet.

Šis ir lielākas apķērības un uztveres spēju laiks, jo pieejams pamatīgs informācijas daudzums vēstījumu formā. Jūs, kam jau ir pieredze, varat ļoti ātri ‘sajust’ vēstījuma patiesīgumu tikai pārlaižot tam skatienu. Mēs atrodamies vidū starp dimensijām, un, protams, tas atstāj savu iespaidu uz pilnīgi visu. Viss notiek tā kā jānotiek, mīļie Gaismasdarbinieki, un viss notiek pateicoties tām augstajām vibrācijām, kas nepārtraukti plūst pāri visam un cauri katrai dzīvai būtnei. Piesauciet mūs jebkurā laikā, mēs spējam atbildēt jūsu lūgumam.

ES ESMU Ilarions


©2010 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa

Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com