sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Uriēls: Ilūzija vai Maldi?

Uriēla vēstījums—Ilūzija vai Maldi?

Saņemts caur Dženiferu Hofmani
 
Ilūzija ir trešās dimensijas ceļš, prāta ražojums, kas pārstāv jūsu fiziskā ķermeņa uzskatus, domas un pieņēmumus. Prāts strādā, lai ražotu fizisku formu, jo tas zina, ka fizisks ir patiesība un īstenība. Kad noticat prāta ražojumam, tad atrodaties maldos, radot patiesību tur, kur tās nav un ļaujot fiziskās pasaules uzskatiem kļūt par jūsu eksistences realitāti. Jūs varat pabīdīt malā ilūziju, bet jums ir arī jātransformē maldi vai arī jūs turpināsit, meklējot stabilitāti un patiesību, izpaust to pašu realitāti.
 Lai gan trešās dimensijas ilūzija izskatās patiesa, tās patiesība eksistē tikai prātā. Un tā kā prāts it jūsu uzskatu spogulis, tam ir viegli pieņemt to kā patiesību. Tik daudz visa kā šajā pasaulē atrodas maldos, tāpēc ir tik grūti radīt transformācijas, jo tikmēr, kamēr mainīsies ilūzija, tie ir maldi, kam ir jāpārvērš realitāte augstākā dimensijās. Bez šīs pārmaiņas, maldi ļauj materiālajai patiesībai valdīt pār garīgo patiesību. Garīgas patiesības realitāti nevar ieraudzīt bez prāta sadarbības tāpēc, ka prāts rada to ko var ‘redzēt’, prāts piešķir formu fiziskajai pasaulei.

Nemāniet sevi ar ticēšanu pasaules haosam. Tas ir tikai domāšanas momenta spogulis. Lai pasaules haoss varētu konstanti izpausties, tam jātiek nepārtraukti balstītam ar domu maldiem un uzskatiem, kas piešķir tam formu. Kad tie ir aizvākti, tad ilūzijas izzūd un esat brīvi radīt jaunu realitāti. Vienīgā patiesā realitāte ir tā, kas nāk no Gara, tas, kas atbalsta jūsu spēku un dievišķību. Visas citas patiesības ir viltotas, dzimušas no prāta vēlmēm izplatīt savus paša uzskatus un spēku.

Maldu stāvoklis daudziem ir ērts un drošs, pat, ja tas ir nestabils un baiļpilns, tad ar to jūs dalāties ar citiem. Jūsu prāts to zina un to var redzēt. Maldu atbrīvošana pārvieto jūsu realitātes ilūzijas un jūs paliekat viens, bez atbalsta un bez pamatiem zem kājām. Tās sajūtas ir bailīgas, tāpēc daudzi iet maziem soļiem šajā virzienā un atgriežas atpakaļ pie maldu stāvokļa komforta. Vai esat gatavi pieņemt jūsu dievišķo patiesību un atbrīvot maldus? Vai labi jūtaties šajās pārmaiņu patiesības enerģijās tad, kad jūsu ilūzija visu laiku mainās? Kuram jūsu aspektam vajadzīgs maldu komforts un kā jūs varat radīt mieru un prieku, ja nekas jūsu fiziskajā pasaulē neatbalsta šos uzskatus? Kad esat gatavi apzināt patiesību, tad varat radīt jūsu realitāti no apziņas nodoma vietas un ilūzijas vietā jums būs debesis uz zemes.

Dženifera Hofmane
Jennifer Hoffman