sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

SaLuSa 2.jūnijs/2010

 
Uz Zemes notiek aizvien vairāk trauksmainu notikumu un mēs jautājam, vai vispār ir kāda mierīga diena. Cilvēks joprojām ir pārņemts ar savu eonu ilgumā lietoto kareivja tēlu. Kad jūs sapratīsit to, ka kara takas ir absolūti veltas un bezjēdzīgas un it nemaz nepavirza jūs uz priekšu attīstībā? Katra jūsu uzvara, pat tikai karmisku iemeslu dēļ, nes tādas sekas, kas ceļo kopā ar jums daudzu dzīvju garumā. Jūsu vēsture maldīgi rāda, ka uzkrātā varenība ir pareiza, un jūs lietojat šo varenību, lai samīdītu tos, kas stājas ceļā jūsu ambīcijām. Vecais daudziem liek justies izmisušiem un šobrīd cilvēkos pieņemas spēkā kustība pārtraukt, mainīt un izbeigt spēka demonstrēšanu. Jaunā kustība rodas no cilvēkos radušās miera vēlmes un ar katru dienu kļūst spēcīgāka. Miera vēlmi nevar ignorēt, to cenšas vienīgi pie varas esošie, bet drīz pašus tos izspiedīs no siltajām vietām. Mēs no Galaktiskās Federācijas pievienojam savas enerģijas miera uzturētājiem un tas nesīs sekmes.
 
Pavisam drīz jāsākas pārmaiņām valdībās, veco valdību vietā stāsies tās dvēseles, kas gaidījušas šos laikus, lai īstenotu pārmaiņas. Dažas no tām jūs ļoti labi pazīstat, šie cilvēki darbosies vispasaules miera radīšanā. Uzskatu dažādības tiks izlīdzinātas draudzīgā un taisnīgā veidā, atgriežot jūsu tiesības neviens nesaņems sliktu apiešanos vai nepatiesi tiks turēts ieslodzījumā. Varas gaiteņos tiks ielaists svaigs gaiss un tie, kas sevī uztur tumšus nolūkus, tie tiks aizstāti. Kad cilvēki sāks saprast notiekošo, tie pievienosies dvēselēm, kas uzsākušas jauno kustību. Vecais tiks atmests, lai starp valstīm valdītu mierīga sadarbība. Jūs esat viena ģimene uz planētas Zeme, un pienācis laiks nolikt malā visu to, kas radījis atdalīšanos un separāciju.
 
Nekas mūs nespēj iepriecināt vairāk kā Cilvēces atmoda dievišķajam un Vienotības ar visu dzīvību apjausma. Kad cilvēks pamodīsies savai pilnai atbildībai vienam pret otru, tad pasaule ātri vien transformēsies. Gaisma kļūs vēl stiprāka un pēdējie jūsu paverdzināšanas mēģinājumi būs lemti pilnīgai izzušanai. Jūs nekad vēl neesat visā pilnībā izbaudījuši brīvību, bet tā pienāks pirms iestāsies beigu laiki. Bet šajā periodā mēs lūdzam jūs turpināt spēcināt miera vīzijas un Zemes, un tā paātrināsiet pārmaiņas. Atcerieties, ka jūsu būtībās mīt vēl neapzināts spēks un jums ir daudz lielāks spēks radīt savu nākotni nekā šobrīd domājat. Gaismas plānam ir nodrošināta uzvara, un jūs to varat ietekmēt ar savu kolektīvo enerģiju.
 
Pēdējo 10 gadu laikā esat guvuši pamatīgu pieredzi, kas gan cēlusi jūs augšup, gan ļāvusi krist. Esat izgājuši tam cauri izveidojot pozitīvas vīzijas par nākotni, neesat pieļāvuši tumšajiem atņemt pilnīgi visas jūsu tiesības. Jūsu neatkarība tiks atgriezta kopā ar visu nepieciešamo, lai atjaunotu jūsu tiesības uz Zemes. Jūs esat tās sargātāji un Māte Zeme gaida jūsu palīdzību tās atjaunošanā. Pārmaiņas nepieciešamas tādēļ, lai no Zemes aizvāktu kaitniekus, tādēļ arī notiks liela tīrīšanās. Kad tūkstošiem gadu atpakaļ uzsākās šis cikls, Zeme jūsu Saules sistēmā bija patiesi skaista zvaigzne, varētu teikt- dārgakmens- debesu jumā. Neskatoties uz Zemes tagadējo stāvokli, drīz tā tiks atjaunota. Viņa sveiks tā kuģa stūrmaņus, ko saucat par Zemi, bet jūs tiksit pēc iespējas aizsargāti.
 
Tagad pieredzat vislielāko naftas izplūdi savā īsajā vēsturē. Jūs nesaprotat, kāpēc mēs, redzot draudošo un notiekošo Meksikas līcī, neiejaucamies, bet ja mēs neļausim jums izbaudīt savas rīcības sekas, tad tādas lietas atkārtosies atkal. Jā, tā varētu šķist īpatnēja atbilde, zinot, ka mums ir tehnoloģijas, kas ātri sakārtotu situāciju, bet tā vienalga būtu iejaukšanās no mūsu puses pirms esam saņēmuši oficiālu lūgumu to darīt. Cilvēki mācās tikai tad, kad situācija kļūst pavisam sarežģīta un grūta, mūsu iejaukšanās neveicinātu pareizu lēmumu pieņemšanu. Mēs vēlamies, lai paši uzņematies atbildību par izdarītajiem bojājumiem Mātei Zemei, un attiecīgi rīkotos, lai nekas tāds vairs neatkārtotos. Jā, jums jau ir zināms progress satīrīšanas darbos, bet vēl ir ļoti tālu līdz nepieciešamajam līmenim.
 
Ja apskatām jūsu seno vēsturi, tad redzat, ka saules ciklam beidzoties pavisam normāla parādība ir dramatiskas pārmaiņas. Gan Lemūrija, gan Atlantīda izzuda gandrīz bez pēdām, ļaujot jaunai civilizācijai rasties no iepriekšējās pārpalikumiem. Šī reize ir līdzīga, tikai jums nebūs jāpieredz nāve. Tā vietā jūs paceļaties, jo misija tiks pabeigta, un dualitāte paliks aiz muguras. Lai vai kādas jums ir atmiņas par veco Zemi, tās aizvirzīsies fonā, kad modīsities jaunajam. Tās būs perfektas jaunajam cilvēkam, visaizraujošākā un priecīgākās sajūtas, kurās viss ir balstīts uz mīlestības enerģiju.
 
Pārpalikušajā laikā uz Zemes jums jāuzceļ tilts pāri bezdibenim, kura otrā pusē atrodaties tagad, pateicoties iluminātu izrīcībām. Tādēļ pārmaiņām ir jāturpinās pat tad, kad atlicis tik mazs laika sprīdis līdz Augšāmcelšanai. Pārmaiņas nepieciešamas tāpēc, lai lielāks dvēseļu skaits varētu saskatīt Gaismu, kad satraukumi un tagadējās problēmas tiks aizvāktas. Kad esat mierīgi un atbrīvojušies, tad varat uzņemt ienākošās enerģijas, un tās var paplašināt jūsu apziņas līmeņus. Galu galā visa notiekošā objektīvais iemesls ir jūsu sagatavošana Augšāmcelšanai un tiek darīts viss, lai jums palīdzētu. Radītājs vēlas, lai visas dvēseles atgrieztos Avotā, un viss radītais jau ir agrāk izveidojis ceļu, kas piesaistīs jūsu uzmanību. Jūs pat gribot nevarētu palikt tur kur esat, un ejot atpakaļ, eksistējošais impulss vienalga jūs pastumtu uz priekšu. Katrai pieredzei ir sava vērtība, tāpēc dualitātē jūs izmēģinājāt gan tumsas, gan Gaismas dzīves.
 
Es esmu SaLuSa no Sīriusa un redzu jūsu skaisto Zemi kļūstam arvien mirdzošāku, jo pieaug Gaisma katrā dvēselē, kas to pieņem. Jūs kļūstat par Gaismas pīlāriem, kas piesaista pārējos jums sekot, jūs rādāt ceļu mājup. Esiet svētīti par jūsu vēlmi un atdevi Mīlestībai un Gaismai, kas esat, lai ceļš jūs aizved uz to mieru un laimi ko meklējat.
 
Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.     Maiks Kvinsijs.