sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

SaLuSa 21.maijs/2010

Mēs neatzīstam varmācību, bet cilvēki dažkārt ķeras pie tādiem līdzekļiem, kad tās līderi atsakās ieklausīties. Ļoti bieži blēdības notiek vēlēšanās, bet pēdējā laikā cilvēki vairs nevēlas samierināties ar tādu viltus pilnu rīcību. Tomēr, protesti sniedz pavisam mazas izmaiņas un ļoti bieži tiek vardarbīgi apspiesti. Cilvēki sāk meklēt patiesu demokrātiju un šajā ziņā ir manāma ievērojama saviļņošanās daudzās valstīs. Cilvēku radītajai enerģijai piemīt vēlamais efekts un pārmaiņas, kas vērstas uz labo, īstenosies. Nošķirti no šī radikālā plāna un tālejošajiem pārmaiņu procesiem, laiks paātrinās. Bet visi kopā tie atbrīvos jūs no tumsas spēku tvēriena.  

 
Jūs atrodaties uz mājupceļa takas, ar jums viss ir labi, Augšāmcelšanās ir lieta, par kuru zinājāt, ka tā būs daļa no jūsu dualitātes ceļojuma. Kad apskatāties sev apkārt un redzat, kur esat tagad, tad ir vairāk kā skaidrs, ka nekas tālāk nespēj notikt bez visas vecās sistēmas sabrukšanas. Un mēs te esam tādēļ, lai jūs pasargātu un nodrošinātu notikumu vieglāku norises gaitu. Tik daudzie un dažādie veidi, kādos izejat cauri tagadnes notikumiem, tie ir jūsu pieredzes kalngali, kā arī noslēdzošie notikumi, kas izvedīs ārā no tagadējās krīzes. Notikumi nav īpaši patīkami, bet nepieciešami Gaismas uzplaukšanai. Varbūt esat ievērojuši pārmaiņu it kā pēkšņumu, nākotnē šīs parādības tikai spēcināsies. Atrodoties pašā pārmaiņu vidū, protams, rodas haotiska sajūta, un šķiet, ka notiekošajam nav saskatāms gals. Tomēr, ar mūsu palīdzību jūs redzēsiet, ka Gaismas dvēseles ir pārņēmušas spēka pozīcijas un ietekmēs pozitīvu iznākumu. Vecā brigāde ir gandrīz sagrauta un tie zaudējuši savus nākotnes sapņus. Tie ir saņēmuši ļoti nopietnus kaitējumus saviem plāniem par pasaules pārvaldīšanu. Mēs brīnāmies, vai tumsa patiešām tic, ka Dievs pieļaus aizkavēt Augšāmcelšanu; tumsa jau šobrīd sāk saprast, ka atbilde ir noteikts Nē!
 

Vēsturiski runājot, jūsos ir zaudējuma ieraksts no iepriekšējiem neveiksmīgajiem ciklu noslēgumiem, bet ir redzams skaidri un gaiši, ka esat mācījušies no savas iepriekšējās neveiksmīgās pieredzes. Tas liktenīgais pieskāriens notika pagājušā gadsimta beigās, kad tika pagarināts cikla noslēguma laiks, lai iegūtu un pievienotos tie, kam mostas apziņa. Un notikumi ir pierādījuši, ka tas bija pareizs lēmums, masu apziņas līmenis turpina pieaugt plašāk un ātrāk kā jebkad agrāk. Jūs to sasniedzāt vienlaicīgi atrodoties vienā no vissliktākajiem periodiem visā cilvēces vēsturē. Liels nopelns te ir jūsu neatlaidībai, ir attaisnojies jums dotā laika pagarinājums. Jau no paša šī solārā cikla sākuma bija nodoms atbalstīt jūs katru savā veidā, lai varētu norisināties augšāmcelšanās. Tāpēc jūs ‘stāvat’ gatavi uzņemt mūs tiklīdz tiks dota atļauja tam notikt. Mūsu kopējā lietā būtu daudz labāk, ja mēs ierastos ātrāk nevis vēlāk. Jūs sākat saprast mūsu darbošanās veidu, un izprast mūsu piesardzību. Visam jānotiek pareizā secībā, cilvēkiem jāatrodas drošībā, nedrīkst būt baiļu reakcija. Mēs esam gatavi jebkādam rezultātam, bet strādājam, lai sasniegtu harmoniskas attiecības.
 

Mēs esam visklusākie un nemanāmākie Gaismas spēki un atrodamies jums daudz tuvāk nekā jūs to sajūtat. Protams, viss iespaidīgi mainīsies, kad varēsim atklāt mūsu kuģi, un jūs būsiet pārsteigti par dažu kuģu izmēriem. Vislielākie paliks ārpus Zemes, bet redzami būs tādi, kas savos izmēros sasniedz vairākas jūdzes diametrā un sevī nes daudzus mazus izlūkošanas kuģus, kas ir pielāgoti lietošanai jūsu atmosfērā. Kuģu ārējais apvalks kalpo vairāk kā aizsargbarjera, lai nodrošinātu nevēlamu apmeklētāju piekļuvi un iejaukšanos jūsu evolūcijā. Bez Galaktiskās Federācijas vēl tikai dažām citu civilizāciju Būtnēm ir dota atļauja ieiet jūsu atmosfērā vai nolaisties uz Zemes. Visbiežāk tās ir zinātnisko ekspedīciju apkalpes, arī no citiem Visumiem.

Ārpus Zemes eksistē atzīti un visiem respektējami likumi un protokoli, tie attiecas uz visiem starpzvaigžņu ceļotājiem. Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc cilvēku radītajiem kuģiem nav atļauts iziet ārpus savai saules sistēmai, jo cilvēki vēl nemāk, nerespektē vai nesaprot šos likumus un ļoti bieži darbojas bezatbildīgi. Cilvēki vēlas savus ieročus izsūtīt Visumā un ir gatavi lietot tos pretrunā likumiem. Drīz jums būs jāizjauc visi kara ieroči, un tad faktiski varēs iestāties īsts miers, to nevarēs apstrīdēt vai ignorēt. Nav nekā tāda, kas noslēpjams no mums, lai cik slepens tas būtu. Daudzas reizes jūsu valdības ir tikušas informētas un brīdinātas par kodolierīču bīstamību cilvēcei. Un jūsu valdību reakcija bijusi tāda pati arī tad, kad mēs piedāvājām palīdzību miera sasniegšanā uz Zemes. Katru reizi mūsu piedāvājumiem tika atteikts ar iluminātu pavēlēm, kuri vienmēr devuši priekšroku savu plānu turpināšanai un sevis spēcināšanai.

Iespējams, ka saprotat mūsu piesardzīgo attieksmi, jo paši ātri tuvojaties Augšāmcelšanai. Pagājis ilgs laiks pirms uzsākām šo ceļojumu, un tā noslēgumā mēs vēlamies, lai tas kļūtu jums par visnozīmīgāko un priecīgāko notikumu. Tāpēc arī gatavojamies visam notiekošajam paturot prātā šo ideju, un jau tagad varam apstiprināt, ka tā būs. Mēs neesam tikai jūsu draugi, bet daudziem jums mēs esam jūsu ģimenes, mūsu radniecības saites sniedzas gadu tūkstošu pagātnē. Dualitātes Cikls ir maza atzīme jūsu atpakaļ ceļā uz Gaismu. Dzīve atkal atsāksies tad, kad būsiet pacēlušies, tad atgriezīsities tajos līmeņos, ko atstājāt eonus atpakaļ. Sāciet par mums domāt kā par Vienu, jo dzīvē mēs esam tādi kā jūs, tikai atrodamies attīstītākā stadijā. Mums ir tādas pat vēlmes kā jums, arī mēs meklējam patiesību un Visuma zināšanas. Radītājs mums devis mūžīgu dzīvi un spēju izbaudīt visa bezgalīgā radītā krāšņumu. Evolūcija nekad nebeidzas, mēs kalpojam citiem, lai arī tie gūtu labumu no mūsu zināšanām.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa un mēs sajūtam siltas jūtas izplūstam pret mums. Par to sakām paldies un atstājam jūs mūsu svētībā un mīlestībā.

Paldies SaLuSa.

Mike Quinsey.     Maiks Kvinsijs.